Man är väl tillbaka igen då

Hola mi amigos!
På den här bloggen har man inte skrivit på sen Sundsvall brann och det vill säga en väldigt lång tid.
Egentligen har jag ingen aning om Sundsvall ens har brunnit någon gång i tiden eller när det var men det är bara ett uttryck jag använder mig av då och då när det har gått väldigt lång tid. Ohwell Amanda vad detta var intressant att läsa då. Väldigt intressant.

Nej men på riktigt nu.
Den här bloggen har jag inte använt på flera år. När jag bloggade som mest så bytte jag till Devote av någon anledning och där blev jag kvar, La ner bloggandet under några år och när jag skulle gå in och kika på min Devote blogg så var den tydligen borta. Hur tråkigt som helst då man har ganska mycket skrivet på den.

Varför jag skriver nu har jag ingen aning om. Tror jag saknar att skriva av mig. Det är något speciellt att sitta med datorn i knäet och skriva ner de tankar och ord som slår mig.
Vad som har hänt sen senast jag skrev är väl omöjligt att komma ihåg.
Jag har i alla fall flyttat ifrån Hallsta och bor nu mera sen ungefär 2 år sen tillbaka i Västerås tillsammans med min pojkvän. (haha nu låter det som att jag skriver ett personligt brev i mitt CV eller något)
Men det är faktiskt kul att kunna klicka in här och läsa vad man skrivit ner, om det nu har gått 1 år eller 20 år. Minnet sviker en lätt.

Och på tal om minne så tror jag att jag kommer tappa minnet väldigt tidigt. Helt seriöst alltså. Jag glömmer i princip ALLT. Jag kan tänka på en sak som jag ska göra och sedan 2 minuter efter så har jag glömt vad det var.
Jag kanske behöver ett glas vatten. Går in i köket och öppnar skåpet och då helt plötsligt så försvinner minnet och jag har ingen aning om vad det var som jag ville ha från skåpet. Låter inte det som en varningsklocka eller vad?
Ålderdomen kommer bli fun känner jag!

Jag jobbar kvar på MQ. Arbetar deltid och trivs rätt så bra skulle jag väl säga.
På tisdag ska jag faktiskt på intervju för ett annat jobb där jag kommer jobba varje måndag. Lite komplimentation från MQ sådär. Man kör ut Linas matkasse till privatpersoner och det kommer nog passa mig ganska bra då jag vill köra fordon som arbete.
Jag har ju sökt in till yrkesförarutbildningen på Edströmska X antal gånger men inte kommit in då det tydligen är svårare att komma in när man har fullständiga gymnasiebetyg. ( någon mer som tycker det låter konstigt?) usch vill egentligen inte prata om det då jag bara blir förbannad på det. Finns ingen som helst logiskt tänkande på VUC här i Västerås.

Nog om det.

Snart ropar nog Gustav från badrummet att jag måste hjälpa honom att raka av han håret där han inte når på huvudet.

(När man pratar om trollen, han ropa precis!)

Hörs sen. PUSS!

RSS 2.0