hej&hå lunka på

min eftermiddag gick åt att bära massa bommar och hinderstöd till min egna bana. jag lovar, domdär bommarna kanske verkar lätta i början, men efter några vändor fram och tillbaka så blir de himmla slitsamt!

mja, jag & mannet skuttade över hindrena som jag byggt upp. han var väl lite lagom pigg på´t. jag va så smart så jag trodde hästen kunde stå själv i några sekunder när jag hade tagit in honom i ridhuset jag skulle bara hämta en pall som stog 2 meter bort sen när jag tittar tillbaka så är hästen helt plötsligt i andra änden av ridhuset (Y) han va sglad över att få springa helt själv i de stora ridhuset. jag därimot blev livrädd över att han skulle trassla in sig i tyglarna. för i den farten han sprang skulle han garanterat ha slagit ihjäl sig. BRAVO AMANDA, DÖDA HÄSTEN GÖÖÖÖÖR DE (Y)
fick iaf tag i honom efter lite spring och skrik. han trassla in sig i ett hörn så du kunde jag ta honom. annars om han inte hade gjort de så hade jag nog sprungit där än.

sitter hemma hos pappa nu. har solat & duschat så nu är jag snart klar för att sova :M
skolan imorn känns inte allt för jobbig faktiskt! jag har ju vart ledig nu ett tag så de ska bara bli skönt.
vi är ju lediga på tisdag också, så en måndag ska man klara av. känns inge bra och missa mattestugan på tisdagen, för den skulle jag VERKLIGEN ha behövat. har ju matteprov denhär veckan. OCH mediekunskap (k)

jaja, imorn blir de och umgås med emil :) <3

ska nog sova nu,

g-night

cp

jag hade värsta cpdrömmen inatt, om nå lådbilar som man fick blåmärken av och racing på josses gammla uppfart. haha, helt sjuk :D

denhär helgen har blivit lugn. precis som förra helgen. 
i fredags så var jag hos emil så länge som tågen tillät. tog sista tåget hem och sedan satt jag bara hemma och kika på film & så :) jag kollar ofta på film har jag kommit på :p 

lördags så vakna jag vid 11 halv 12. hjälpte mamma lite här hemma med stjärnor &ljusstakar och gud vet allt. de är ju första advent så då måste man tydligen göra julfint -.- inte för att de blev sådär jätte mycke gjort, så nu ser de ut som helvete här hemma (Y)
kika lite på skattkammarplaneten sen :D mest bra :M sen fixade jag mig lite & drog till bark. mest segt vare & jag trodde jag skulle dö av rastlöshet. mycke skratt blev de där på slutet, tommi är så jävla sjuk ibland :D
mja, jag drog väl hem vid 10 (Y)(Y)(Y) 
åt lite mat bara när jag kom hem sen la jag mig i sängen och kika klart på skattkammarplaneten. sen vart de svärdet i stenen, hah den är faktiskt lite rolig :D låg och garva för mig själv. en full emil ringde också mitt i filmen :p, han är på kryssning & hade tydligen tappat bort alla. jag vet inte vad, jag va så trött ;D
kika klart på svärdet, sen kolla jag på Johan glans filmen. SÅÅ KLOCKREN! låg och asgarva i sängen :D
mja, tror jag stängde av datorn vid 2 eller nå sen somna jag direkt. 

idag så vakna jag typ halv 1. alltså har jag bara vart vaken i en timme så jag har typ hunnit med att äta frukost och kika runt lite på internet. känns som om jag måste börja plugga på mediekunskap provet. eller om de är medieproduktion? ärsh same shit -.-
men känns som om de typ aldrig kommer hända att jag kommer plugga, sorligt nog. 
måste plugga matte också. de kanske kommer hända lite senare ikväll. 
ska byta om och åka ut till mannet snart hade jag tänkt. ska nog bygga lite hinder så vi kan skutta lite :) va ett tag sen. 

så himmla ovärt också, vi går i skolan på måndag sen på tisdagen har vi studiedag (Y) men jag ska nog inte klaga, en ledigdag sitter inte helt fel :M förra veckan fick man ju 2 :D bäääästa!

men ska väl börja göra något av denhär dagen nu. har egentligen inte lust med någonting, vädret suger så man orkar inte med någonting. vill helst bara att min film madagascar escape 2 africa ska bli klar sen lägga mig undertäcket och bara vara. inte göra nåååååååågonting på hela dagen. 

men de kommer nog aldrig hända.

pysss & kjaaam  

your the voice i hear inside my head

kuljul man har!
nyss gjort 100 frågor och svar på bilddagboken (Y)
sitter och väntar ¨på att min film ska tankas klart. de går ju inte direkt snabbt -.-
funderar på och låta de stå på över natten, sen kika imorn? orkar inte sitta uppe och häcka..
nja de blir nog sova. filmen är inte ens halvvägs.

godnatt.

kan ni tänka er.
jag, amanda är underbar.
någon tänker faktiskt på mig hela tiden.
någon är kär i mig.
någon vill faktiskt vara med mig dyngnet runt.
och jag gör någon glad.
kan ni tänka er att allt dedär tycker någon om mig?
jag ska faktiskt vara ärlig och säga att jag tycker precis samma sak om den personen också.
du är underbar.
jag tänker på dig hela tiden.
jag är kär i dig.
jag vill ha dig i närheten dyngnet runt.
du gör mig glad.
emil rönnevall <3

my love

tjen

sitter hemma i soffan med datorn i knäet och slänger ett öga då och då på idol. johan och alice sitter löst, och jag hoppas att johan åker!

vart en till natt med emil och de klagar jag abslout inte på :) du är så bra! jag tycker så mycket om dig! <3

denhär fredagen blir lungn. har ju inte direkt någon och ränka med om man säger så.
känner på mig att hela helgen kommer bli lugn.

herrå


the louder we go, well the better we sound

ja hej ja.
gårdagen bestod av att pallra sig till skolan i kylan.
mötte jennsan vid hissarna sen leta vi reda på vårat klampe klassrum. nörda matte helaförmiddagen, sen var de äcklig mat med senapsås +o(
eftermiddagen var de samtal och sitta och glo i en soffa i en halvtimme helt själv (Y)
min älskade dator vart äntligen klar så jag tog halv 3 bussen hem. mötte emil sen gick vi hem till mig och skulle kika film.  mja, datan funka prima och knapparna till ljudet. men tror ni att de kom nå ljud eller? NEJ DE GJORDE DE INTE!! JÄVLA CP GUBBE HAR FÖRSTÖRT MITT LJUD ISTÄLLET! :@ så de blev inge film :( men vi köpte pizza ist och mös ändå :) <3

vakna halv 10 imorse av att han skulle till skolan. va helt snuspigg så jag gick upp då.
har setat vid datorn sen dess ungefär.  jag & jennsan har krigat påbilddagboken :D men jag tror de är peace nu? vi hade iaf slut på idéer :M WE ROCK! <3<3<3<3

jag ska väl ut till mannet sen när mamma har vaknat till ordentligt. sen åker jag till emil :M sover där inatt för man är ju trotsallt ledig imorn med :D MOHAHAH IN YOUR FACE!!! :D

pusss.

you make me feel so good. damn boy, so good

pluggheeeest

jani, jag sitter i skolan just nu borta i 3:ornas avdelning. jag vill verkligen inte hålla till här sen när jag går i 3:an. mobbat och miljarder mil bort från resten av skolan (Y)
sitter iaf och jobbar matte inför provet. de känns väl sådär. bättre faktiskt än vad de brukar göra när jag jobbar med bråk.
skönt att de är sista dagen på veckan kan jag ju få berätta. får en extra långhelg och de är inte fyskam.

färga håret igår, blev väl bra tror jag. har inte riktigt sätt de än i dagsljus, men de mesta av utväxten lär ju va borta. de va ett stort hål i min handske som jag använde när jag färga, och de såg jag efter halvafärgningen så då va handen redan helt brun (k) vackert är de kan jag berätta. går ju inte bort heller på ett tag!

idag somsagt så har jag samtal, och jag vet inte vart någonstans på denhär skolan. allt är helt cp, jag & jennsan har virrat runt först på morgonen och letat efter rätt klassrum, sen nu har vi virrat efter mitt rum där samtalet ska vara. inte de lättaste! lärarna säger en sak, lapparna säger en annan sak. jag tror nog att våran skola gillar att komplicera saker och ting -.-

ska väl fortsätta jobba på nu så jag kan. de kan ju alltid vara en lättnad.

puss på matematik! 

ohyeah

min dreamweaver uppgift var okej och monie tyckte att jag skulle jobba en dag med matte iaf i skolan, så jag tar nog de på fredag tror jag, har inte riktigt bestämt mig. annars tar jag de på torsdan fååår se :D glaa är jag iaf :M
emil sover här imorn också så de blir kanon (Y)
hoppas jag får tillbaka datan imorn bara. ska kika efter mitt utvecklingstördsamtal om den är klar :)

blev camarotråkis idag. lunka bara runt i ridhuset lite, barbacka. trögare häst får man ju leta länge efter.

kom typ nyss hem, ska färga håret snart. sist jag färga så tog de inte riktigt, så får hoppas på bättre resultat denhär gången.

imorn äre somsagt chill utan skola (k) utvecklingstördsamtal, maby en sväng på stan med mami sen emil :) toppen om ni frågar mig (Y)

nu ska jag dra på musik för fullt, sen lägga i fägen så de blir klart någongång.

tjao!

anytime you need love baby, i´m on your side <3

en sånhär ovärd bild på de, stor som ett hus.


min bäbis!

jag har fått tillbaka min dator!!
fast jag måste snart lämna tillbaka den till matt :(
den dumma HPreparatören hade inte fått in rätt grejer så den ska fixas imorn ist..
har setat på dumma cp lånedatorn hela dagen, den suger! hakar upp sig för minsta lilla och jag vet inte vad.
vill verkligen inte ha den imorn!
jag har hållt på med dreamweaver så gott som de går, men de är helt cp -.- allt jag sparar gårinte och få fram. men när jag går in på en annan hårddisk så funkar de prima? får hoppas att lotta godkänner mig på de iaf, även om de är fel mapp..

jag får iaf göra matteprovet när jag vill, så jag ska INTE göra de på fredag.
tror jag tar ledigt nu dom här resursdagarna. orkar verkligen inte. eller, jag kanske kommer imorn och jobbar lite matte? ska ju ha utveckligssamtal också (Y)
jag maila monie nyss och fråga, så jag hoppas verkligen att jag får va hemma!

tar halv 3 bussen hem, sen är de direkt till camaro. orkar egentligen inte, men vad ska man göra?

tänk va skönt om jag får va ledig nu i 3 dagar, plus helgen! de blir ju bästa nånsin!
men bara för att jag vill vara ledig så kommer jag säkert inte få de. lotta kommer inte godkänna min uppgift och monie kommer säkert säga att jag måste vara här och jobba. jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!
gud va jag tjatar, men ofta inte ni skulle vilja vara ledig 3 dagar från skolan? vem vill inte lixom? :D

mja, jag ska väl kanske ta och skriva lite på min engelska uppgift nu så den blir klar någongång. ursh va mycke jag har och göra! :(

pussciao

so far


R.I.P

r.i.p min bäbis för ett tag :(
den står inne hos matt, kvar i skolan helt själv :(
det kommer en HP reparatör imorn och ska fixa den förhoppningsvis! hoppas!
kändes ensamt idag sista timmen på naturkunskapen..

ja jennsan jag zzsser att de zzsnöööööar!! (k)

mja, skoldagen idag har vart heeelt ok har jag för mig. allt förutom minn käraste dator då..
vi fick våra papper för om vi har rest och sådana saker i olika ämnen, frånvaro, betyg och sådana saker. jag har bara ett omprov i matte och sen lite webbdesign som jag hade tänkt och kirra klart imorn :M sen ska jag fråga om jag kan få göra provet nästa vecka. och om allt går vägen så får jag vara ledig onsdag, torsdag OCH fredag! :D iiiih! har bara ett utvecklingsamtal på onsdag men skit samma :M

åkte till emil efter skolan :)
tog de bara chill och sisådära. så skönt att träffa pojken igen :) ville inte åka därifrån :( <3
på vägen till tåget så blev vi som 5-åringar eller nått :D snön gör en så glad så vi sprang där på vägen och gled på isen :M myspys :)<3 min kondition kanske inte är lika mysig men what ever :)

imorn blire skolan & mattestuga igeeeen -.- hurraaaay! amanda & bråk en eftermiddag kan inte sitta fel (k)
ska till camaro också sen blir de nog bara hemma i think :)

nu ska jag käka lite, sen äre sängdags.

puss godnatt / a.

emil gör mig glaad :) tycker om dig oerhört! <3

zzzzsssnööööööööööööööööööööööööööö

de är nordpolen ute. de snöar helskotta och jag får flingor i luggen och på ögonfransarna :o de är obehagligt kan jag säga! jag fick också en i halsen när jag precis skulle prata med mattematte, de var OBEHAGLIGT! så, nu vet ni de. snöflingor är obehagliga ibland :M

jag kom och tänka på idag när jag gick till bussen. de gick två små tjejer framför mig,och dom var utrustade med termobyxor och massa sånt varmt och skönt. de skulle säkert leka i snön på rasten eller nå.
jag vill också göra de. ut och rulla och busa i snön :D utan att frysa arlset av sig och bli blöt :(

nu fick jag höra också att en kenny starfighter film ska komma 2009 :D de va aaaaaaslänge sen jag såg de på tv. jag var faktiskt lite rädd för någon av männsikorna i den serien när jag va mindre. han som stoppa sprutor i barnen eller vad de nu va.

jag kanske ska hänga med i vårat Big bang genomgångande (I)
de är visst nå prov som kommer komma (k)

tjingeling

ÅH, ÅH! måste baratillägga uuuuhuhuuhuhuhuhuhuh!
jennsan & ammsan goes trötta, hyper och hungrig!

blueprint.


blåser isbjörnar

smart. jag fucka upp texten så de gick inte och läsa i de gammla inlägget. så jag fick ta bort halva texten (Y)
imorse var de iaf iskallt och de blåste snöstorm för fulla muggar!
jag fick stå HELA vägen till västerås för att bussfan va full -.- dom två sista hållplatserna fick jag sitta (Y)

jag åkte med mitt egna tågkort idag också, och de kändes bra! jag har saknat de något så in i norden mycke (k)

just nu har jag datakunskap. och jag hatar de mer än vanligt just nu för vi har en uppgift om ergonomi som typ ingen fattar något av :M de är toppenbra!

idag ska jag ta mig till ramnäs också umgås med emil :) de va exakt en vecka sedan jag såg ungen. saknar honom litegrann faktiskt (a) <3


men nu hade jag tänkt och gå och lämna tillbaka mitt matkort som jag skaffa förra veckan, eftersom mitt andra var borta. hoppas jag bara inte behöver betala för de nya -.-


peace!


guardianangel


infinity

ja de blev mannet idag :)
tog ut honom på en barbacka tur i skogen.
trodde han skulle bryta benen av sig stackarn, man såg ju knappt vart man kunde gå där vid all snö.
vi såg ut som snögubbar när vi kom tillbaka, men de va trevligt :M

sitter och kikar på ridsport nu. shit vilka hinder :o
dom är ju stora som hus!
hästarna hoppar helt fantastiskt, förstår inte hur dom kan vara så smidiga. speciellt dom små jäklarna. hoppar som aldrig förr!

ÅH, ÅH! MITT MATKORT OCH TÅGKORT ÄR ÅTERFUNNET!! :D
lycklig amanda :D
de låg hemma hos jocke under hans säng :M
ska väl åka och hämta de senare :)

nu ställde mamma fram en tallrik med mat, och eftersom jag är sååå hungrig så ska jag äta de :M

puss

T-R-Å-K-I-G-T

sämsta helgen någonsin kan jag ta och informera folket om.
orkar inte gå vidare in på detaljer.

jag va hos mannet igår och jogga runt lite med honom i ridhuset. han va lite småsur men de gick väl.
resten av kvällen var jag bara hemma och kolla film och så.
shall we dance hette den. tjura som en liten unge :D

idag vet jag inte om jag kanske ska ut till mannet igen och ta en liten sväng ut i de fina vädret i snön :p
vet inte riktigt om jag orkar? aja får se hur de blir :)

mamma föreslog en promenad också. jag känner att de verkligen behövs, men jag är ju så jäkla lat :M
får se hur de blir med den saken också :D

pusss

äckelhelg!

observera att jag har en rubrik på svenska.

ja somsagt denhär helgen kunde jag lika gärna ha hoppat över.
så jävla värdelös, och vilka kompisar man har? puss på er.

jag tänker fan gå och lägga mig.

hejdå.

cleaning out my closet

lördag idag
gårdagen var väl lite blandad. har aldrig vart med om maken till dåligt humör. så jäkla sur & irriterad jag va!
jag lovar, jag va sur på allt som fanns på denna jord.
kom hem från skolan 5 och då vare bara och duscha och fixa sig lite.
gjorde ingenting efter de. kolla klart på min film death race. den va verkligen asgrym! var totalt inne i filmen hela tiden. jäkligt bra film faktiskt.
kika på en annan sen, eller inte hela men lite. stop or my will shoot. den var väl sådär. lite halvrolig :M
bark fråga om jag ville komma till kasper sen så jag drod dit. och långsamt började mitt humör bättra sig :)
kvällen va väl soft tycker jag. tack så mycke :)

mamma var arg på mig så jag fick sova på barks soffa :M helt ok faktiskt, somna som en gris :p

vakna typ halv 12 idag, sen låg jag mest och halvsov i typ en halvtimme.
har käkat frulle och sådära, och jag ska väl snart hem och fixa lite. vet inte riktigt om jag orkar komma hem till en arg mamma men.

idag då?
vad händer?
blir väl att umgås med folket?
jag antar de.

tror jag ska ta en tur ut med mannet också. ut i de fina vädret? :)

jaja, nu ska jag kila

lovely you

you know the words "once upon a time"

jag är en dålig bloggare nu för tiden men de får ni stå ut med. jag tror inte dirket det är nån större skandal :M
vi har haft matteprov idag och det kändes faktiskt heeeelt okej. ska inte tro för mycke. jag och jennsan kom på att de är oftast när man tror för mycket på en sak att det blir tvärtom. så därför är jag fortfarande skeptisk :)
har ju ett nytt prov och se framemot nästa fredag (Y)

oh just ja! de är fredag :D
vi har nyss slutat också, men jag tar bussen hem så jag är hemma om en timme och 20 minuter ungefär. puss på de! (k)
blir nog en chillfredag tror jag. är så sjukt trött.
satt nämligen uppe till halv 1 igår och plugga matte tillsammans med svensson :D
satt och hade videosamtal över msn och hon lärde mig hur man gjorde vilket jag är djuuupt tacksam över :M de skulle aldrig ha funkat annars <3

mja, jag orkar inte skriva så mycke mer just nu.
börjar komma in i en svacka där bloggande inte är så lockande längre. sorriii att göra er besvikna ännu en gång:(

puss på fredag. puss på helg. puss på underbart folk (k)

babyboy your still on my mind

ääälskar random tjejer som kommenterar snälla saker på bilddagboken :D
och som inte vet vart å,ä och ö sitter på tangentbordet :D
pusss du har gjort min dag (k)


it´s living in all of us

tjoba
sitter i sängen med datan i knäet och lyssnar på camp rock låtar <3<3
har nyss ätit äckliga makaroner och nå annat grejs, såndär färdig låda som man värmer 5 minuter i mikron och som alltid smakar bajs och som aldrig ser lika god ut som den gör på framsidan av förpackningen (Y) ni vet sånt?
skolan today har vart helt ok tror jag?
blir bara trött på mina betygsamtal. 
jag har skaffat mig ett nytt matkort också. halleluljah! känns bra med ett eget litet matiskort igen :)
lovar nu guys, inget mer tiggande om eran mat (a) 

vi haft snöbollskrig idag eftersom de snöööööööööööa! -.-
de är inge kul med snöbollskrig :( jag har inge sikte för 5 öre, jag träffar aldrig den jag siktar på och de är alltid jag som blir nerprejad i marken och får kläderna och ansiktet fullt med blöt kall snö :(

fast ifs så var de rätt chill idag för jag fick nästan vara ifred :M
bara jens & sebbe som va dumma och skulle ha ner mig på marken :(

imorgon är de torsdag.
då ska jag till mannet och ta hand om honom :)
stackarn hade typ kolik här om dagen. eller de var påväg, men de bröt aldrig ut som tur var. plutten då, inte bli sjuk :(
fast mamma hade gått med honom idag, och då var han bara bus :)

nja, nu ska jag nog kika klart på min film som jag redan sett en gång, bankok dangerous sen ska jagkolla på älskade camp rock (L)

a freak like me, just need infinity


jag blir så trött! trött på allt!


raise your hands up in the air and scream!

jisses, jag har inte skrivit på hela dagen.
har väl typ ingenting att skriva om heller så.
jag har haft mycket och göra idag, och just nu håller jag på och jobbar med en nyårsgrej till tidningen :M eller jag & vicis jobbar :D

blir ingen emil idag :( så jag är lite ledsen i ögat.. dumma ungen ska jag bort kors & tvärs nu 2 helger i rad också, så de blir en tom säng att sova i :( dumma dig <3

vi får sluta tidigare idag också, fast de är onödigt egentligen för oss som bor i hallsta. de blir alltid fel med tiderna -.-

DET SNÖAR OCKSÅ!! SÄMRE KAN DE INTE BLI!! :(:(:(:(:(

puss på en positiv amanda (k)

to let you know

på starsidan av blogg.se så är det en bild på lussebullar och varm choklad och det gav mig en lysande ide till att göra lite varm choklad till mig själv :M finns inga lussebullar dessvärre :(

ska sätta mig också och bli pluggheeeest.
vill inte inte INTE ha 70 saker att göra på resurshdagarna!

pussss peoples! (k)


varje ord är sant.
jag tror inte, jag vet att jag tycker om dig.
tro mig. du skulle märka om det inte var så.
emil (L)

this is real, this is me, i´m exactly where i´m supposed to be

iiiiih! nyss kollat klart på camp rock och jag ääälskar den! <3
nu vet jag hur du känner jennsan :D <3<3

skolan idag har vart helt ok faktiskt.
klara mig med mat idag också så jag slapp svälta :M
ska gå & fixa ett nytt matkort imorn, har tillochmed påminnelse på mobilen (Y)
plugga lite matte efter skolan i mattestugan, och de va inte så hemsk :M faktum är att jag börjar lära mig rätt bra :M
men de kanske är på tiden att jag börjar fatta eftersom provet är på fredag (k)

camaro direkt efter skolan.
jag kan verkligen få psykiskaanfall på dendär hästen! tål honom inte bara ibland. tönt! -.-
gick iaf hyfsat bra och träna iaf.

nu sitter jag hos pappa. har solat & ätit lasagne :)
somna i solariet som vanligt och vart lika rädd varje gång jag röck till så att jag vakna.
ska snart ner till ica och skaffa lite cigg till dekan :M så snäll är jag :))))

imorgon är det onsdag och mitt i veckan. eller är onsdag mitt i veckan? skolveckan iaf kan vi säga.
kommer inte ihåg va vi har för lektioner. de gör jag aldrig. bara blandar ihop skiten (Y)
ska iaf träffa emil efter skolan :) <3<3<3

nja, om man kanske ska ta och avrunda :)

cause we rock!

sunshine for you, sunshine for you,cause i adore you

dumma matt som ska va sjuk :(
inge youtube, bilddagbok eller msn :(
bara dumma murphys law arbete :(
men ett stort plus är att jag ska få camp rock filmen av tyra nu :D
då blev jag glad :)
blir nog att kika på den lite smått idag.
jennsan sitter ju och kollar på den 24/7 så jag tycker att de är dags att se den nu (Y)

tjaao

you gonna find someone new, i really hope you do. cause i love you

så äckligt trött. hela dagen. ingen bra dag idag.
bitter & seg. blä bara för denhär dagen.
va trött imorse somsagt så jag tog sovmorron.
hade en kort lektion med datakunskap. kolla mer på film än va jag jobba.

tack till bebo som räddade min dag genom att låna ut hennes matkort till mig <3

naturkunskap på eftermiddan. kolla på film halva lektionen sen läste jag massa gammla bloggar. iiiinte mycke gjort idag kan jag säga (a)

vänta i en tråkig timme på bussen. träffa svenne där så vi satt och snacka lite på väg hem till hallsta.

imorn äre skola igen och mattestugan <3<3<33<3<<3 nath...
har camaro imorn också.  ORKANTEEEEE.......

hejdå.

when you wanted the most, there´s no easy way out.

so if you're done you better die young baby

åh va jag vill åka till grekland nu!!
har nyss kollat på mamma mia och de verkar huuur underbart som helst där!

mattematte mini lärare har dampe på mig & jennsan för att vi kollar på film ist för att jobba.
men veeeeeeem vare som jobbade mest förra gången? vavavavavav??

nu äre raaaast halleluljah!! failad stavning där på slutet. but who give a fuck? :D

now you're standing alone wonder why did you fail

trött är bara förnamnet. jag ser knappt vad jag skriver på skärmen (Y)
tog mig en liten sovmorron idag. hade ställt klockan på 20 i 7, men sen ställde jag om den till 10 över ist. när klockan ringde då så såg jag i princip ingenting och va astrött så jag somna om till 10 över 8 :M
hade jätte svårt för att somna igår, och när jag väl gjorde de så vakna jag stup i kvarten och va törstig -.-
aja, läste iaf halva min andra bok som jag har börjat på (Y)

ett stort plus till mig föresten! jag har lyckats slarva bort mitt matkort, mitt tågkort och mitt bibliotekskort! blir såglad på mig själv. ett diplom eller en medalj är jag värd! (k)

just nu håller jag på att söka fakta om ett företag som jag aldrig hört talas om. de går inte så bra :p

skaväl fortsätta nu. har typ inte gjort något alls för gruppen, som vanligt. nångång måste man ju hjälpa till :D

can´t read my, can´t read my

sweet sixteen för jennsan <3

HOPPAS PÅ EN BÄSTA FÖDELSEDAG NU JENNSAN!
LOVE YAH! <3333333333333333333333



loved by all cause you got that ass

okej, jag drar igenom helgen lite snabbt nura.

fredag: skolan som vanligt, seg skoldag.
mamma hämta mig vid tåget sen åkte vi direkt till mannet. dressyra lite och han va duktig :)
åkte hem & duscha och fixa mig snabbt sen var de party :) de va trevligt värre för de mesta. de va lite saker som händer där emellan som jag vart lite förbannad & ledsen över. men jag återhämtade mig:M

lördag: hm. mådde väl inte sådär great precis. huvudet hade ont och jag skaka som en 90 åring. hungrig & törstig var jag stup i kvarten också. men de är sånna dagar man får ta :M
tog halv 5 tåget till ramnäs & emil :) han hade också en sån dag så vi dega bara hela kvällen :) myspys <3 jag hade pepparkakor och då var min kväll fullbordad. amanda hjärta pepparkakor (k)

söndag: vakna först kvart över 9 men då var jag på tok för trött! så jag somna om och vakna halv 11 då emil också hade vaknat :) mja, vi tog de bara lurre & sådära. DE SNÖA FÖRESTEN IDAG! :O trodde jag skulle dö :(
mamma kom och hämtade mig vidkvart över 3 så åkte jag hem & käka lite sen till träningen.
mannet va BÄST idag! han va mest skitzo ibörjan och gjorde inte riktigt som jag ville. han tyckte nog att de va lite jobbigt. men sista rundan som vi tog va super! inget fel alls :)
nu har angelica nyss färgat håret på mig. EFTERLÄNGTAT!
ska äta lite hemmagjord pizza nu (k)

imorn äre skola igen (N)

puss på er!

hey little girl on your way to class


so go fuck yourself you bitch cause you're the glitch

fredag. underbar fredag.
vädret suger men det är ändå fredag.

vi har mediekunskap just nu, vi har kikat på en serie som handlar om tv. de va väl rätt interessant, men lite segt.
vi har rast nu och den vart längre än vanligt :M

imorse var jag oändligt trött när jag vakna. men jag pallra mig duktigt upp och fixade mig.
jennsan tvivla på mig imorse och skicka sms om att hon hade en stark känsla av att jag skulle stanna hemma idag,eller åtminstonde försova mig. men där hade hon feeeel!
jag läste ut min ena bok på bussen. den va faktiskt bra. även om texten va stor som ett hus och boken inte var sådär jätte tjock precis.

matten imorse va hemsk. eller nja, inte hemsk. men jag har blivit fett seg inom matten. jag fattar ingenting nu för tiden. jag ligger inte ens på G nivå just nu. de är toppen amanda!
jag & jennsan ska börja gå till mattestugan på tisdagar efter skolan för att vi ska plugga lite mer. plugghestar. nej men, jag har matteprov nästa fredag som jag måste plugga till. och så har jag mitt omprov veckan efter -.-de är mycke just nu.

de va asgod mat idag också. jag hämtade tillochmed om! de har aldrig hänt.

tar tåget hem idag, vilket va länge sen. mamma hämtar mig vid tåget och så åker vi direkt till mannet.
ikväll så kanske jag har nå planer iaf, får väla se :)

mja, jag har väl inte så mycket mer och skriva nu. de känns som om mina blogginlägg är ganska enformiga just nu. men jag skriver egentligen för mig själv. de är roligt och ha gammla inlägg som man kan läsa senare och minnas tillbaka :)

I made this song but its for me

Everything i said to you is true, mark my words <3

you lying fucking whore

dehär börjar inte bli lite jobbigt va?
när ska de någonsin försvinna?
de har förföljt mig i snart 2 år. de följer efter mig som min egna fuckin skugga.
visst jag får väl skylla mig lite själv. men hur jävla länge ska folk orka hålla på?
du som kallar dig min vän, tack så mycket för stödet!
det är så irriterande att jag inte vet vem du är, men jag vill ändå tacka, de är väldigt snällt av dig!
om jag nu är så "hemsk" kan jag väl åtminstonde få bevisa att jag inte är den amanda länge som du påpekar att jag är.
HOE

I dont care if you would die

så starkt som i min rubrik tycker jag om dreamweaver! ja skulle inte bry mig om de dog, jag skulle absolut inte gå på dens begravning! DÖ, DÖ, DÖÖÖ!
någon som känner som jag?

tagit en paus från helvetet nu. avreagerar mig lite i blogg (k)
sitter och lyssnar på webbradio. byter mellan NRJ & the voice stup i kvarten. om de är en dålig låt på den ena så är de bara och byta :M

jisses va trött jag var imorse! helt lost.
vakna av mig själv klockan 7. men sov ändå i 10 min till. Låg i sängen och glodde och tänkte i 5 min ungefär, sen kände jag att jag var tvungen och gå upp.
bussresan va jobbig den också. ögonen ville inte hålla sig uppe som dom skulle.

vi har nog rast nu så de blir min räddning.
hungrig som en varg är jag också. blev ingen frulle imorse :(

Can you let go baby please stay away

it´s just like Déjà Vu

jag är trött och den här dagen kommer bli drygt jobbig.
negativ amanda kan ni väntas er nu.

god i miss your lovely eyes

jag orkar väl skriva ett inlägg till då innan jag sover för idag. ja, jag vet vad ni tänker.. "åååh inte ett till värdelöst inlägg!" men de är så livet är. sorri guys ;)
mitt mellanslag är föresten mest cp.man får typ slå på de.

idag vart de emil och de va lika trevligt som alltid :) jag tycker så mycket om dig! <3
tog kvart över 8 tåget hem. var på gårn en halvtimme sen kom mamma och hämta.
jag har ätit broccolipaj så jag spyr snart. och ja! jag tycker om broccoli, big deal? sen har jag kikat på greys anatomy.

ligger i sängen nu och ögonen är tunga som bly.
dags och sova snart tycker jag.

tyra föresten. jag håller med dig till punkt och pricka. blir så irriterad! -.-

sleep tight!

check this hand cause I’m marvelous

medieproduktion har vi nu tror jag. jag tror eftersom jag aldrig lär mig ämnena vi ska göra en ny tidning och nu har jag i uppdrag att vara i feature gruppen. tror de kommer bli bra faktikst, vi har lite idéer om allt möjligt.

just nu har vi rast och efter rasten ska vi börja i photoshop och göra nån uppgift om ett CD-omslag. ingen är direkt positiv till de, så jag börjar antagligen med de nästa gång eller nå.
de är lite underligt, jag har inte börjat med en enda uppgift idag. utan jag gör allt nästa gång. låter kanske inte så bra, men de känns bäst och göra så nu för stunden.

vi får sluta tidigare idag också. en hel halvtimme!
de är lite surt med de hela för tåget går precis när vi slutar -.- så jag måste vänta en timme innan nästa tåg går. jag kan inte ta bussen heller eftersom jag ska till ramnäs.
aja, de är smällar man får ta :)

ett plus idag måste jag ge till bebo som hade med sig lussebullar även idag :D jag åt två denhär gången också (a)
tycker hon ska ha en dag i veckan då hon tar med sig fika :M hon sa faktiskt att hon skulle gört :D bästa nånsin!

föresten, har ni tänkt på att jag bara har engelska rubriker nu för tiden?
de är meningar tagna av mina favvolåtar just nu. där har ni mysteriet löst.

imorn äre torsdag redan. inte för att jag tycker att denhär veckan gått fort eller nå. men ändå, de är torsdag redan, sen är de fredag för er som inte visste ;) fredag betyder alltid glädje. helg är som rena lyckopillret.

mja, nu har jag väl inte så mycket och skriva för stunden.
de kommer säkert ett inlägg senare ikväll. om jag inte är allt för trött.

it´s too close for comfort

tonight out on the street out in the moonlight

svenskan fortsätter.
vi har fått en uppgift som jag & jennsan bara har planerat för denna lektion. vi gör resten nästa :M
jag kom på en assmart idé som jag blev väldigt stolt över. bästa idéen på hela veckan. observera att det är faktiskt mitt i veckan. vi får snart gå på lunch. de är kykling & curry. mumma! :M
jag gick upp halv 7 imorse och jag va tvungen och slänga mig ur sängen för att orka ta mig upp. de slutade med att jag hamna på golvet (Y) trött var jag kan jag påpeka, men deblev bättre när jag gick mot bussen. 
de va as mycke folk på bussen, man fick nästan inte plats :o som tur var så var de ingen som ville sitta brevid mattematte så jag paxa en plats där :M

idag blir de ramnäs & mys med bästa emil :) <3

nu ska jag följa med jennsan på toa, sen äre käääääk! <3<33<<3<33


 peace

everyone wants to feel like someone cares.

This time I wonder what it feels like. To find the one in this life..
The one we all dream of..
But dreams just aren't enough, so I´ll be waiting for the real thing.
I'll know it by the feeling..

tjen
sitter på svenska lektion nu. och ska jag va ärlig så har jag inte hört ett ord av vad monie pratat om. 
tror de är nå om dialekter och grejer?

nu ska vi kika film. återkommer snart (k) 

He can´t read my pokerface, no he can´t read my pokerface

vakna halv 7 imorse av att jag va eeextremt kissnödig. var så himmla tvungen att gå upp -.-
gick och la mig igen och vakna inte förns kvart över 8. toppen, missa bussen. tog de lite chill, käka frulle i lugn och ro sen gick jag till bussen liiiite för sent trodde jag så jag gick i 180 kändes de som. fick ändå stå och vänta i 5 min innan 9 bussen kom. de va mest skönt och sitta för sig själv och bara vakna till ordentligt.
kom till skolan lite efter halv 10 och hade engelska lektion som jag fortfarande har. vi ska skriva om en dålig dag som vi haft eller bara hitta på något. jag kommer inte på någon såndär jätte fail dag så jag hittar på nå eget. har typ inte kommit någonstans, de är så segt att skriva på engelska.
vi har rast just nu så jag passar på och skriva lite här.
slutar tidigt idag egentligen, efter lunch. men jag ska ju va kvar och jobba lite matte. bråk & förkortningar <3<3<3<3<3 jag tror de är förkortningar iaf..? får väl se när jag kommer hem.

har camaro idag också, så får väl se vad jag hittar på med honom. känner för att ta en tur ut men han är ju så jäkla töntig dendär pricken, och så kommer de säkert hinna bli mörkt -.-

igår så var jag på gårn. jag orkade inte gå hem så jag spendera min tid där. ursh va jag va hyper! kunde inte vara still en sekund, härja hela tiden och var allmänt dryg. trots att jag hade sån huvudvärk så gick de inte och vara still.
klockan 9 så gick jag & alicia hem till pappa. jag höll på och glömma min käraste dator på gårn också, men som tur var så kom jag på de efter att vi gått en liten bit hem.

när jag kom hem så åt jag lite sen la jag mig i solariet. jag somna också för den delen så nu är jag helt rosa (k)
har inge smink hos pappa heller eftersom jag var för lat för att hämta de hos mamma. så man kan ju inte täcka över de rosa heller, så nu känner jag mig så vacker så.

snart äre lunch också men jag känner att jag inte hunnit blivit så hungrig än sen frullen.
men om jag känner efter riktigt mycke sen så kanske jag hinner bli liiite hungrig. de är spagetti och köttfärssås så de lockar inte sådär jätte mycket att bli hungrig. jag är inte så förtjust i skolans spagetti :(

nu ska jag nog fortsätta skriva på engelskan.

later!

breathing your love

HE-HE

JAG FÅR DAMPE!!!!

segt

kul att vi får sluta nu och att bussen gick för 10 min sen -.-
nu får man sitta och vänta i 100 år på halv 5 bussen (Y) ba ääälskart!
blir nog gårn när jag kommer till hallsta. vara lite social med folket där. mja, de vissa iaf :)
är lite smått hungrig faktiskt.. de va kalops till lunch. de va inge gott :( eller de gick väl i men jag ska ju vara så jäkla petig, och de va massa fett & brosk och grejer +o(
åt 3 mackor också, så jag va asmätt efter lunchen, men nu när jag tänker på de så är jag jätte hungrig!

måste hem till mamma också och packa saker -.- ska ju va hos pappa nu ett tag.
orkar inte med och gå ända till nibble. fast jag tror inte jag har nå kläder eller nå hos pappa, så jag får väl vackert gå ändå.. om mamma känner sig snäll så kanske hon kan skjutsa (a)

kul också att jag fick IG på mitt första matteprov också.
nu blire omprov, så jag måste jobba litet tag efter skolan på tisdagar (N) inte roligt alltså!

ont i huvet har jag också, nu när jag känner efter riktigt ordentligt. fy va jag klagar!
lika bra och sluta innan de smittar av sig.

pusshej

tänk på miljön

detär vad vi arbetar med på naturkunskapen. vi har nyss redovisat våra miljöprojekt och de va inte så tråkigt som de låter. de va mycke skratt kan jag säga. jag fick tillochmed ont i magen.
för övrigt så hatar jag våran miljöfilm som jag, mattematte, viktor, sebbe & emil gjort. eller jag hatar de scenerna där jag är med i, hatar min röst -.-

nu ska vi börja på nå nytt projekt. nå robinson projekt. de verkar lite krånligt, men de ska väl gå :M känns bättre med dehär än vad vi gör på datakunskapen -.-

har beslutsångest om jag ska ta tåget eller bussen hem.
de spelar egentligen inte så stor roll, jag lutar mot tåget eftersom de kommer tidigare än bussen, och de går fortare och komma hem.
men å andra sidan så kan man ju vara lite snäll mot mattematte och göra honom sällskap. njaa, jag får se :M

denhär dagen har jag inte planerat nått. de gör jag aldrig såjag vet inte ritktigt varför jag säger hela tiden att jag inte planerat något, som om jag brukar göra de. aja, knas dedär.

nu kanske jag ska hänga med lite i genomgången så även jag fattar va vi håller på med ;)

later you guys

avlider

jag har väääärldens tråkigaste och jobbigaste uppgift man kan ha.
fattar totalt ingenting och jag vil dö(Y)

baby breathing your love

måndag morron och alla är glada & pigga verkar de som.
bebo är tillbaka från thailand och hon bjuder på lussebullar :D bästa nånsin! första lussebullen för i år :M nu äre bara julmust som saknas. tror jag iaf? har inge minne av att jag har druckit de iår iaf.

snart så börjar datakunskapen. tror de är datakunskap iaf. får nog fråga jennsan eftersom jag får skäll när jag säger fel.
föresten. vart är jennsan? hon är inte i klassrummet. blä för henne om hon intekommer :(

nu kom läraren. måste sticka!

godmorgon!

womanizer, you´re a womanizer baby

bästa nånsin med nybäddad säng och nyduschad.
ligger som en gud, förutom att deär lite varmt om fötterna.
jag har spelat 5 låtar nu i 2 timmar som går på repeat. jag tycker om dom väldigt mycket!

Lady gaga - pokerface
Britney Spears - womanizer
Kat Deluna ft. Darin - breathing your love
Nickelback - gotta be somebody
Rihanna - rehab


klart slut. g-night

emil rönnevall <3

Someone to love with my life in their hands

jag har en ny favorit låt.
nickelback - gotta be somebody
jag älskar texten och den passar in i mitt liv så bra här och där. inte hela texten, men några stycken. love it!
idag så vaknade jag ju och allt dedär som jag skrivit idag redan, men inte mycket stämde i dedär inlägget som jag skrev tidigare idag :p
för de första så tog jag en uteritt med mannet och det märks att ingen tagit ut honom på år och dar. han var som ett stort stycke hyper.
för de andra så sola jag inte hos pappa utan vi åkte till morfar och fikade eftersom han fyller år idag. grattis! mja, efter de så åkte vi direkt till strömsholm och hjälpte ulla på vandrarhemmet.

kom hem vid typ 8 kanske?
hoppa in i duschen direkt sen gjorde jag varma mackor :M
klippt dendär jävla luggen nu iaf. kan inte riktigt säga hur de blev för nu står de åt alla håll och kanter, så får väl se imorn när man är lite hyfsat fixad :) men jag känner på mig att de kommer bli en snedlugg där sen iaf.

OCH jag kom nyss på att jesper a.k.a soldat är i egypten nu! :o vilken fuskis! ba åka iväg och bli brun och grejer! lämnar mig och mattematte i sticket. kompis du är :( du får faktiskt sola mest mycke åt mig också! :M

imorn äre skola, och jag mår inte skit för de faktiskt. skolan känns helt okej nu faktiskt. jag vet att jag inte kommer tycka de när lektionerna kommit igång som de ska igen, men man ska ju va positiv så länge man kan :M
de är ju snart jullov, så cher up!

ska nog sova alldeles snart så jag orkar gå den otroliga härliga biten till bussen imorn (k)

tjao


to live without you

godmorgon solstrålar
vädret är cptråkigt och deperimerande. eller, inte för att jag känner mig så deperimerande men ändå.
vaknade ungefär 100 gånger idag, sov ju brevid mamma och alicia. alicia låg och knäa mig i ryggen 24/7 och flåsa mig i nacken så jag vart stressad (Y)

aja, gick upp kvart i 12 iaf.
camp rock börja nyss på 5:an med svenskt tal, och no way jag tänker kolla på den när joe jonas pratar typ skånska eller nå?! de total förstörde hela filmen. nog för att dubbat suger, men så fort jag hörde honom snacka skånska så gick jag därifrån. så nu ligger jag här i min säng och skriver lite.

vill ut till mannet snart, men min dumma mamma vill inte de -.- så de blir nog ingen uteritt med honom idag. kanske lika bra för vädret, men jag orkar inte med den gigantiska låda till ridhus.

funderar på om jag kanske ska ta en sväng förbi pappa och sola lite? deskulle vara fruktansvärt skönt!
funderar också på om jag ska klippa lugg? vad tycker ni?

pussss

tycker om dig mest! <3

late at night

nå, inte för att de är så, men som vanligt första rubriken som ploppar upp i huvet som jag tar :M

denhär kvällen har jag ätit middag med familjen & lite släkt.
moffat i min onyttiga saker också så nu har jag dåligt samvete.. typiskt..
jag & alicia var ute en sväng också. jag kunde verkligen inte bara sitta inne. de är ju tvärvarmt här hemma!
träffade bark & lite folk. hm de är konstigt dedär. jag skriver alltid bark. vet inte varför, kan ju lixom bara skriva folk. men de känns som om att när jag skriver bark, så vet man på ett ungefär vilket folk de är.
vi stod och snacka lite sen gick vi en sväng, sen gick alla hem åt något håll.

nu har jag borstat tänderna och bytt om till pyamas. tvättat bort mitt gammla gårdagens smink har jag också gjort.
ligger i sängen nu och jag & mamma ska kika på mamma mia filmen.

imorn blir ut till mannet. de va ett tag sen jag var där känns de som.
får väl se om jag tar ut honom på en sväng eller nå. de blir ju så fort mörkt ute, och då äre bara läskigt och vara ute.

aja, nu äre filmtime iaf.

hörs imorgon.

puss godnatt

ÄGD!

haha bättre sent än aldrig,
köttfärs skulle äga jenny men de blev snarare tvärt om

k: behövs din pappa nu när robert stadelmann finns?
(jennys pappa är brandman, och robert är vaktmästare på våran skola.och han prata om hur han skulle släcka branden på skolan och blabla om de börja brinna)
j: vet inte.. behövs din pappa nu när robert stadelmann finns?
(hon syfta på att, behöver hans mamma köttfärs pappa nu när robert finns)
k: okej. jag måste medge att jag känner mig lite ägd där..

hahahahah, fyfan va jag garva när jag hörde de. så klockren ägning :D kanske inte lättaste för er att fatta förutom dom som fattar. men jag tycker de va kuliaf :M

you keep on walking on the other side

till att börja med vill jag be om ursäkt till jenny för att jag råka tro att vi hade webbdesign ist för mediekunskap. JAG ÄR SÅ DJUPT LEDSEN OCH BER OM URSÄKT!

så nu har vi de avklarat.
vaknade idag hemma hos emil <3 och sängen va tom. vart lite rädd först, men sen kom jag på att han va i skolan på mässa :) låg och dega i sängen hur länge som helst och så kika jag på tv. efter typ hundra år så kom han äntligen hem :)
mami kom och hämtade mig vid 5 kanske?
och nu sitter jag här. är skapligt seg & trött kan jag säga. och inte blir de bättre av att lilla kusin Felix springer runt och skriker (Y)

igår efter skolan så satt jag, hanna, emma och mattematte kvar i skolan ett tag. jag & mattematte skulle med bussen som gick halv 5.
5 var jag innanför dörren hemma. böt om & käka lite sen gick jag ner till station och åkte med halv 7 tåget till ramnäs.
vi kika på idol och jag har förstått nu att emil inte är nått direkt fan av johan palm ;)
jag tyckte att de va helt ok att lars åkte ut. jag gilla inte honom :M

ikväll blire hemma kväll med familjen (k)
mamma skriker just från köket att de är mat. och jag är vrålhungrig så jag skapysa nu

over and out

bambambidanbambambindandam

rubriken ska likna rihannas låt disturbia när hon sjunger ibörjan :M fråga mig inte varför jag kom på att skriva de, eller ens försöka men.

sitter och lyssnar på NRJ. kommer inte in på the voice, tror dom spärrat de eller nå -.- onödigt tycker jag.
har webbkunskap nu för övrigt. helt OK lektion faktiskt. ska börja på min andra uppgift nu som går ut på att planera ett radioprogram på en timme. kan ju inte vara så svårt? om man inte kommer på något speciellt så kan man ju lika gärna bara spela musik en timme aight? :D smart man är, jag vet :M

nu märker jag också att de står massa knasiga saker på whiteboarden. typ, alfakrull, luriga laxen, gädda, rofl, pussy-tivt aa sen ser jag inte vad resten står, mitt av allt dehär kladdet står våran uppgift som vi ska göra. charmigt ellerhur?
slutar om ungefär en halvtimme så denhär dagen har inte vart så rysligt seg iaf.

en helg att se fram emot har jag också. de är bästa nånsin. ordet helg är bästa nånsin!
min lilla kusin felix kommer på besök denna helg. så gör även mormor och morbror. när släkt kommer på besök så betyder de att jag kommer äta och äta och äta och bli strörre och större. inte bra de..
har bestämt att efter jul så ska jag börja tänka lite på vad jag äter, och hur mycket jag rör på mig. de får bli mitt nyårslöfte redan nu att jag ska tappalite hull :M måste ju redogöra sig till badsäsong 2009 (Y)

mja, om man kanske skulle ta och börja skriva någon gång? sluta skriva här på blogg och ta tag i arbetet?
jag kan inte riktigt, fingrarna bara glider över tangenterna :p de gör dom ofta nu för tiden. jag skriver och skriver. oftast om saker som är onödiga. men som man ändå känner för att skriva om.

men gerej nu amanda! nu håller jag på igen. de va ungefär 4 meningar sen som jag sa att jag skulle sluta skriva.
nu blev de plötsligt 5.

hejdå!

inside out babe,

hallåhej
nu sitter jag i skolan igen som jag gjort hela veckan. riktigt stolt över mig själv. jag har gått upp på morgonen utan att klaga & typ haft världens dåligaste inställning. pigg & glad har jag vart :)
nu sitter jag och väntar på en mattelektion. den börjar väl om sisådär en minut.

känns ändå som om denhär dagen kommer bli seg. iaf i skolan.
längtar tills den är över.

nae, nu ska jag inte skriva mer. känns som om jag skriver för mycket nu för tiden. och jag vill ju inte att min enstaka publik ska tröttna, riiight? :)

kissss

faaaail

jahapp, somsagt denhär veckan har bara svischat förbi!
jag mår så bra nu också och allt är bra. kan bero på att vi inte har haft någon jobbar vecka direkt denhär veckan. bra start i skolan för mig efter ett lov faktiskt. inte massa plugg direkt lixom.
idag så missa jag nästan bussen. men jag väckte min tjuriga mamma som så snällt kunde skjutsa mig efter allt tjatande & gnällande.
hade redovisning på morgonen och de gick väl bra. fast de va fel klassrum och att johanna tjata på mig.
mja, efter de så fick vi ledig tid. då gick bästatruppen på stan en sväng.
vidare till maten som var pannkaka. konstigt nog så var jag faktiskt sugen när jag väl skulle äta.
gick med mattematte & köttfärs till MQ eftersom mattematte glömt sina vantar -.- jag kan vekligen kräkas på dendär affären. faktiskt!
studuebesöket på LO va heeeelt okej.
nog för att jag var helt död innan, eftersom jennsan skulle vara så duktig och ta trapporna -.-

a: vilken våning äre då?
j: jag vet inte riktigt..
springer till våning A
j: nej här vare inte iaf!
a: nehe...
springer till våning B
j: nepp inte här heller!
hon springer vidare och jag kommer efter lite smått död. kommer till vånging C
a: här måste de fan va! jag död snart!
j: haha, nej inte här heller!
vidare till våning D. jenny börjar bli trött och halv död, och jag är tvärdöd!
a: snälla.... säg att de här här!!
j: hahahah! ååååh! nej de äre inte  -.-
slutligen våning E. jenny kutar de sista stegen och slänger sig på golvet. jag kommer krypandes upp för trappan med andan i halsen. heeeelt död!
a & j: hahahahahha!! äntligeeeen!

nejursh, de va jobbigt.
jag lyckades iaf hålla mig vaken på föreläsningen´. den va faktiskt ganska intressant.
tyra va fett fail idag. de va både lamm & kossor och fel papper och broschyrer pågolvet och gud vet vad. eeeeeeeeeh faaail!! :D efter de så fick vi sluta. jag & tyra gick en sväng påstaden för att tiden skulle gå snabbare.
kvart i 3 satte vi oss på tåget :M
på hemresan så prata vi konstant om allt möjligt & skratta och hade oss.

tågvärden va mest bitch!

v: tar du ner dina fötter, de finns folk som har rena kläder.
jag tar ner fötterna. sen tog de ett tag innan jag kom på.
a: men jag har väl också rena kläder?!
precis då såsäger hon i högtalarna
snälla, ha inte fötterna på sätena. de finns folk som vill sitta där och ha rena kläder.

cpmänniska säger jag bara -.-
mja, jag hoppa inte av i hallsta, utan åkte till rämnäs direkt :)
var där och hade de mys (a) <3 sen så tog jag kvart över 8 tåget hem.
gick till gårn ett tagoch härja lite med folket.sen kom mami och hämta mig & alicia.

nyss käkat och nu sitter jag & moffar pepparkakor. stackars min mage säger jag bara!

imorn äre redan fredag!vi har vanliga lektioner, men skit samma. jag behöver en mattelektion känner jag. så jag vet vad vi håller på med (Y) sen har jag planerat en kväll med bästa emil :)<3

ska väl försöka komma i säng snart hade jag tänkt.

puss på halvlångt inlägg & på de som orkar läsa (k) 


stor kärlek

till min klass sagoprinsen. nerd kanske som älskar sin klass, men om ni bara fick prova så skulle ni också gört!
denhär dagen har vart uuuursoft.
på förmiddan så gick hela bord 2 och några andra till VLT på studiebesök. har vart där en gång tidigare, fast då med 9:an. spela ett spel som gick ut på att göra en första sida i en tidning. ofcourse så vann mitt lag, lag 6 som innehöll mig, jennsan och tyris! vi fick uuuursnygga nyckelband som pris (k) mitt hamna utanför konserthuset (a) där jag absolut inte fick slänga de för jennsan.
käka mat. grekisk lasagne typ. kommer aldrig ihåg hur man stavar skiten. men de var väl intesådär jäääättte gott. mend e gick ner i magen iaf.

eftermiddan bestod bara av flum. massa, massa flum.
vi har ju slagit ihop tomten & sagoprinsen, och jag tror nog att dom i tomten inte tror att vi är riktigt kloka.
jag & mattematte92 satt och spela berg & dalbana spel, viktor blev tjej, jennsan & jag spela pingis, köttfors sprang runt överallt, tyris satt och härja med mig och mitt spel. ja, gud vet vad alla andra gjorde. jag var för upptagen med mitt (a)
vi fick sluta tidigare också. så jag hann ta halv 3 bussen hem :M
gick till gårn när jag kom till hallsta. de va softisch i början, men sen vart de långtråkigt och jag fick ont i huvet :(

mami fick komma och hämta mig och så gjorde hon tacos till mig (k)
hon har också köpt pepparkakor, äääälskaaaart!

imorn äre redan torsdag! fett fort veckan går :o
inga planer för imorn i think.

ska kika runt lite nu efter kläder, i like, i like.

pusss på bästa

E <3

vinter

imorse när jag gick till bussen så kände de fatktiskt som vinter utan snö. de va askallt. satte tillochmed på mig en mössa :M
var småtrött när klockan ringde idag, fast inte så farligt så jag bara ville dö :M

gick och la mig typ halv 10 igår. somna kanske 10 kände mig duktigt att jag kom i säng så tidigt. fast jag vakna ifs 1 igen bara av mig själv. gick upp och tog ett glasvatten och en mandarin, så satt jag där i min säng och åt. viktig information, jag vet!

vet egentligen inte varför jag skriver dehär, men de får bli som ett tidsfördriv eller nått.

kisses

hms

gud va jag har duschat denhär veckan kom jag och tänka på.
sebbe är dryg på msn också, de är han jämt. men säg inte att jag sa de :M
jag känner att jag vill skriva en sak också. men nej. de skulle förstöra så mycket saker, så de låter vi vara. bara allt & alla mår bra så ska jag vara tyst :) tänkte bara att det skulle vara skönt att få skriva ner. men nej!

jag har bestämt mig för att borsta tänderna och sova nu. kan behöva lite skönhetssömn :M

puss på denna tisdag (k)

x


trasmatta

som en trasmatta känner jag mig nu.
kom hem från skolan vid 1. satt mig vid datorn. kände hur ögonen börja hänga igen, så jag la mig ner i soffan och vila lite, och innan jag visste ordet av så somna jag. vakna en timme senare av att kudden va dreglig :D och av att jag frös.
mamma som var hemma när jag somna var inte längre hemma, så jag gick och la mig i min säng.
en timme senare så kom mamma och väckte mig och sa att vi skulle åka till camaro.
jag som va helt vimmelkantig drog mig upp ur sängen och bytte om.

åkte ut i mörkret och tog hand om honom.
han va lite små lost idag och jag va trött, så småsur blev jag.

kom hem för typ en timme sen och nu sitter jag här igen. de är snart käk sen ska jag sova!

studiebesök imorn på vlt. kan ju vara intressant :) har vart där tidigare fast med gammla klassen.

peace and love

har vi någon som sover?

denhär skoldagen har vart segast ever!
gick upp kvart över 7 imorse och ville inte lämna sängen. masa mig iaf upp och klädde på mig. leta efter en tofs i hundra år så jag hann inte äta frulle, så 3 mandariner fick bli det ist.
gick till bussen. den "nya, förbättrade och snabbare"bussen. bussen som ligger flera mil bort än annars. segtatt gå sådär tidigt påmorgonen. trodde jag hade bråttom också, så jag gick på rätt fort.

mötte svenne därborta, så vi satt och snacka hela vägen till v-ås.
kom till skolan i tid, en nyhet. vi skulle vara i "tomtens" klassrum och lyssna på nån Sara som jobbar med radio & tv.
satt där och lyssna ända fram till rasten, och jag lovar, de va de jobbigaste jag vart med om. var så sjuuukt trött. visste inte vad jag skulle göra. ögonen kunde knappt hålla sig uppe.
fick rast som tur var så då piggna man till en aning iaf. mata lungorna & sen gick vi in och satte oss igen och vänta tills nästa del skulle börja. la mig över 3 stolar och vilade ett tag, bästa nånsin!
del 2 började och jag hade bytit plats till en stol mot väggen. satt där och lyssna ett tag tills ögonen inte palla längre. blunda och luta mig mot väggen. preciiiis när jag var till att drömma någonting så hör jag långt bort hur Sara säger "oj! har vi någon som sover?" de va typ som ett slag på axeln eller nå, för jag blev så rädd när hon sa de, så jag satte mig käpprak och ba "nej jag är vaken!" aja, efter de så vart jag lite klarnare ia huvet iaf :M

lunch sen och jag var vrålhungrig. heelt ok mat faktiskt.
tog halv 1 bussen hem med mattematte. jag har blivit en riktig bussmänniska :M

nu har jag nyss ätit flingor. ska bara pusta lite sen ska jag byta om tilll ridkläder och åka ut till camaro.
vill ha de gjort så fort som möjligt.

senare vet jag inte vad som händer. får se vad klockan blir. en sak vet jag iaf, och de är att de blir sängen tidigt ikväll.

stay in focus

som lovat

kommer ett inlägg nu som jag lovade igår.
har rätt mycke att skriva av mig nu så ni får stå ut :M
och om de kommer ett "sidan kan inte visas" efter jag skrivit dehär inlägget så tar jag självmord.

jahapp, tillbaka i skolan nu efter ett höstlov.
känns väl inte sådär jätte pepp och roligt direkt. men vaaaaaadh ska man göra?
vi har "APU" vecka, så de är inte så farligt. idag har vi lyssnat på en genomgång om hur man ska hantera sin kommande prao och sådanasaker. jag som för övrigt var trött när jag väl satt mig på stolen, lyssna bara med ett öra. de är typiskt mig. lyssnar aldrig riktigt som jag ska när jag måste.
efter de så vart vi indelade i grupper. jag är mycket nöjd med min grupp :M
jag gjorde väl inte direkt sådär jätte mycket ska jag erkänna. var mer någon annanstans än där jag skulle vara. även de är en typisk sak för mig.
maten bestod av korvstroganof o+( äckelpäckel! om ni frågar mig. men ändå på nått konstigt vis så vart jag mätt som en tok. på lunchen gick vi en liiiiten sväng på stan. mattematte ville in på intersport, så jag & tyrisen fick snällt följamed.

nu på eftermiddan så ska vi skriva CV. de går väl sådär halvbra. jag har ifs inte ens kommit halvvägs. men aja what ever :M vi har rast snart, om 20 min närmare bestämt. sen är de bara en timme ungefär tills vi slutar (k)

då blir de en tripp till ramnäs a.k.a inavlingsstaden by soldat & barken. jag kallar de iaf för ramnäs, eller raksträckans hemstad :M

jaha. kanske ska berätta lite om mitt lov sådär snabbt. jag är värdelös på att komma ihåg vad jag gjort och när jag gjort de, men jag ska göra ett försök.

helgen till lovet var bara chill har jag för mig. jag städade och fixade hemma. låg i soffan med datorn i knäet :) hade de allmänt mys. själva lovveckan umgicks jag med folket och parta lite. eller de var aldrig planerat för min del med party. men de blev somsagt lite smått hit & dit.
helgen som var nu var väl både rolig, läskig, sliten & trevlig eller nå sånt :p
fredagen så hade jag lite folk hos mig och vi hade roligt ända in på nattkvisten. just då tänkte man inte direkt på vad man gjorde och vad man spillde och vart man ställde saker och ting. men de va en sak mamma tänkte på dagen efter när hon kom från jobbet (a)
så när jag väl klivit ur sängen, som var vid halv 6, så åkte jag hem till mami och städade. de va geggamoja öööverallt. klibb & klabb och blä. men mamma var iaf nöjd med att jag städa bort allt.

kvällen bestod av film & mys (a) <3

söndagen så var jag tvungen och gå upp 11 -.- de var jobbigt även om de inte var sådär jäääättte tidigt. fixa mig eftersom lite av släkten skulle komma och fira alicia som fyllde år.
vid halv 2 kom alla och då var de att tjocka med tårta och allt som kan göra en illamående. jag var iaf illamående när jag var klar.

morfar skjutsade mig till HSK lokalen där jag mötte mattematte, jesper, bark & björnen. vi spela in våran dans som var till idrotten. så jäkla fail egentligen :D men den ger mig ett gott skratt :M
var inte där så länge eftersom vi tränat på dendär dansen 100 gånger förut.

mamma kom och hämta mig så skjutsa hon ut mig till stallet för att jag skulle ha träning med mannet.
de var mycke markarbete idag, och jag kände att han verkligen behövde de. han vart faktiskt rätt fin där på slutet. även om jag råka "trycka hål" i magen på honom (a)

åkte hem och till min stora lycka så fick jag beställa pizza (L)(L)(L) inte för att jag då orkade sådär jätte mycke men de är en annan sak :M åt upp sen var de raka vägen ner på nedervåningen och lägga sig i solariet. som jag sa igår så höll på precis på och somna när de pep att de var klart redan. gick upp och tog mig en dusch sen satt jag vid datornett tag.
stängde av vid 11 och trodde på seriöst allvar att jag skulle kunna somna. men ooooh va fel jag hade.
låg en timme och försökte tvinga mig till sömns, men när de inte gick så bestämde jag mig att börja läsa min bok som jag lånat. läste tillochmed halva och var fortfarande inte trött. då gick jag upp och tog lite fil och puffar.
efter de så kunde jag äntligen somna. sov inte sådär jätte bra för jag vakna typ 100 ggr emellan, men vid halv 4 så sov jag tills klockan ringde. eller nej! jag vakna INNAN klockan. gick upp kvart i 7 och fixa mig.
gick lite försent till tåget så jag fick gå i 180. jobbigt!
hann med tåget iaf och nu sitter jag här. i skolan. nyss haft rast och ska väl skriva klart mitt CV.

imorn äre tisdag. de är camaro dag.

pusssss (k)

heHe

jag suger på att uppdatera nu för tiden. jag ber om uuuursääääkt och de kommer ett inlägg imorn när jag sitter i skolan. då har jag tid för skrivandet :M
nu ska jag läsa lite sen sovaaa, höll på att somna i solariet (k)

puss på er,


RSS 2.0