sliten

ursh ja, sliten som en trasmatta är jag. har inte sovit sådär jätte mycke som jag igentligen skullle behöva göra. och inte blir de bättre av att man ligger och pratar och skrattar halva natten med mormor :M låg och kika på foton från när man var liten. haha shit så man såg ut. långt knallblondt hår och smal som en sticka. fulaste kläderna också :D jag skulle vilja ha sådär långt hår igen. ner till höfterna och tjockt. aja, nu ser man ut som en risbuske, men de är något man får leva med :M idag blev det och gå upp lite för tidigt för min smak. blev väckt 10 ungefär och var i princip helt död. åkte till lidingö och sola & bada. somna i solen två gånger så va helt groggy när jag vakna upp igen ;D massa getingar vare också så de va läskigt :( mja, va där i några timmar sen åkte vi hem till morbror och lillkusinen som bor på lidingö. ska grilla och så, trevligt trevligt :) jag måste också bara säga att shit vilka villor dom har här :O stora som vete tusan, fetaste lyxen. jaja, somsagt. nu väntar jag på att maten ska bli klar. är så sjukt hungrig! imorn vet jag ikke vad som händer faktiskt. blir nog att åka till någon strand igen tror jag. om de är fint väder de vill säga. annars blire väl stan eller nå. orkar inte med stockholm. de är för mycke folk för mig. nu tror jag nog att de är klart vilken sekund som helst, så nu ska jag pysa :) PUSS!

stockholm

japp, drar till storstaden nu i några dagar. kommer hem på torsdag eller fredag så de är bara att höra av er eller nå :)

tältnatt inatt, phew de va jobbig. med både tvestjärtar och värme. blev väl ungefär 1 eller två timmar sömn denhär natten.
inte roligt för mitt humör.

ska börja packa lite nu så man kommer iväg någongång :)

kommer sakna min sebastian andersson mest! <3

puss! :)

sanda

jag har tillbringat mina senaste dagar på sanda. såå skönt. trevligt sällskap & sol & bad är de bästa som finns just nu:)
jobbar på min bränna, liiiiite mer färg har jag fått iaf. inte sådär att de syns så mycke, men nu slipper man känna sig som ett spöke :M

igår var jag ute på nattäventyr.
åkte lite bil med rasmus, bullen & sebastian. haha de var en upplevelse.
va på skantzö också & träffa massa folk, trevlans :) där stod man i 110 år kändes de som, så halv 4 kom jag & sebastian innanför dörren (Y)
men sen när man väl skulle sova så gick de då inte.

ikväll vet jag inte riktigt som händer. de pratades om nå tältande, men får väl se hur vädret blir -.-
nu kommer de säkert bli en såndär regnperiod igen och de orkar jag verkligen inte med.
man blir så glad av solen,och man kan göra så mycke mera saker.

hm, som otur är så kan man inte bestämma över vädret.

jaja, nu ska jag ut & umgås lite, kan ju inte sitta här hela kvällen :)

PUSS!

detaljer

man måste hela tiden tänka på detaljer. detaljer så att de ska bli något extra. som en hamburgare med strips.  detaljer.
man kan få en sak som bara är en sak inte så mycke mera. som en standard.
eller så kan man få dendär standard saken fast med detaljer. detaljer som gör den så mycke mera intressant. annars kanske man tröttnar på saken fortare än vad man skulle gjort med detaljer.
samma sak gäller ett förhållande. man kan ha sin kille som är trevlig och sådär. tar hand om en och lite sånt. mer än så får man inte. men med detaljer så blir allt mera intressant. att han verkligen bryr sig, finns där, älskar en & allt som hör till. ibland måste man tänka efter litegrann. de tycker jag iallafall.

idag har jag vart så duktig så jag ställde klockan på 9.
hade tänkt att bli klar med mannet innan den värsta värmen kom. så jag åkte ut dit till halv 10.
sorligtvis så hann jag inte innan värmen så båda höll i princip på och dö. jag kan säga att jag verkligen total hatar flugor & bromsar dom kan verkligen gå & dö!

efter mannet så åkte jag hem & duscha & gjorde inte så mycke sisådära.
sen senare så gick jag & sebbe hem till lilljocke som hade "fest" :) inte för att jag hade sådär jätte skoj precis..
satt mest & stirra på balkongen, så när alla helt plötsligt försvann, eller iaf halva folket så drog jag hem.
och nu är jag hemma. har snortråkigt så jag ska nog sova snart.

imorn så har jag inte en blekaste vad som händer.
tror jag drar till albert & skaffar mig lite färg :M de skulle vara trevlans!

och föresten! jag blir inte ensam på min TI-media linje, fick reda på idag att elin också ska gå där! :D
snacka om att jag blev glad :M

de var ett trevligt slut på denhär dagen. så nu ska jag sluta :)

amanda.

sunshine

ett gigantiskt plus till vädret som har kommit. så jävla skönt att kunna ligga vid albertbryggan & sola igen, känns som om de va evigheter sen.

jahapp, lite nya saker har jag att uppdatera sen sist.
 sebastian åkte iväg i måndags, inge roligt :(
igår så blev jag väckt av mamma som babla något om ikea & att jag skulle ut till hästen tidigt. ja, jag vete tusan va hon sa för trött var jag. gick upp alldeles för tidigt & åkte ett kort tag därefter till mannet. det var alldeles för varmt så båda var på dåligt humör. han skulle trotsa med att backa ner i alla diken som fanns -.- jaja, ingen höjdare de iaf.
åke hem & tog en dusch och sisådära sen fixa jag mig, sen bar de av till sura tillsammans med sandra, robin, tommi, jesper & bark :) blev väl inte riktigt som planerat. men hade en rätt trevlig kväll iaf :)

imorse så vakna jag av att min mun var som en öken. halv 7 på morgonen var då detta. trodde jag skulle dö, så för att inte dö gick jag upp & drack vatten. somna om igen tills jag vakna av att jag fixk sms. 3 rättare sagt. bland dom 3 så hade sandra skickat & fråga om vi skulle åka till båtis. jag haka på fast det kanske inte var i bästa laget man mådde, men solen varar inte för alltid så de var bara att ta med sig 20 liter vatten & ett glatt humör. låg och pressa i någon timme tillsammans med sandra, robin, johanna, gabbi, bark, micke, jenny & linda. 
när hungern smög sig på så åkte jag hem & lagade våfflor :) inte direkt en sak som jag är specialist på, men äta gick de :M
sen resten av dagen har jag bara tagit de lungt på balkongen, sen har jag vart hos bark också med lite folk :)

en helt okej dag helt enkelt :)

imorn så är de mannet som gäller igen. denhär gången tänker jag inte åka ut mitt på dagen, då kommer jag döööö.
sen blire kanske båtis om någon har lust. sen kommer sebastian hem, så då hade jag tänkt & umgås med honom :) <3

föresten. de blir göteborg & jag far iväg redan på lördag. har ingen aning om hur länge jag blir borta. ska ju besöka göteborg & halmstad bland annat så jag blir väl borta minst en vecka iaf. lite typiskt & åka iväg när de fina vädret har kommit. men då betyder de att de är ännu bättre väder där nere så jag kommer nog tillbringa min tid rätt mycke nere på beachen :M
kanske kan få tillbaka sin färg som man mist domhär veckorna då de regnat -.-

ao,  ska försöka komma i säng snart, är faktiskt lite trött.
vill inte sova bort domhär dyrbara soldagarna.
och de sägs visst att imorn ska de bli ännu varmare än vad de var idag :)
liike it!

nej, nu ska jag äta något sen blire godnatt :)

amanda.

nattmänniska

vet inte vad som är felet på mig, kan inte sova för 5 öre. kanske kan bero på att man inte får vara ifred när man ska försöka. sebastian, känn dig träffad :M
närå, om de är någon jag vill bli störd av på nattskvisten så är de dig :) åker bort imorn gör du också, mest taskigt :( kommer sakna dig <3

föresten, fick reda på idag att vi kanske ska sälja huset :O mitt barndomshus som jag tycker så mycke om :( pappa & tina kanske flyttar till waxholm. pappa är född & uppväxt där så han har alltid längtat tillbaka dit.
jag vet inte riktigt hur jag känner om dethär med att sälja huset, men de ska samtidigt bli spännande att få bo där borta. blir väl mest lov & helger som jag kommer bo där. inte ens säkert att vi ska flytta. blandade känslor om detta har jag iaf.

ja ni, vad mer ska man säga. vet inte om jag har så mycke mer och skriva nu, denhär dagen har ju precis börjat.
ska fråga sebbe vart han har sitt x-box, så kanske jag kan sitta där & nörda ett tag :M fast får se hur de blir med den saken, har så ont i huvet just nu -.-

nä, nu tror jag att han vill ha sin dator tillbaka. han sitter iaf och stirrar på mig från soffan.
so, i better be hurry

gonatt :) / A

hej igen :)
ja, lite sova blev de iaf. gick upp hur sängen halv 6 på kvällen :M ursh va de åskade tidigare idag, vart livrädd :(
regnet de verkar inte ha nå stopp denhär sommarn, bara regnar och regnar. ska se om jag kan få skjuts av mamma hem sen till henne, så slipper man bli så blöt :)

föresten, var ju på bio igår. handcock. bästa någonsin! iaf vad jag sett på ett tag. blev lite känslomässig i slutet så då fällde man väl en tår :M förstår inte hur jag kan vara så känslig till filmer? bara slå på lejonkungen så tjurar jag :D
jaja, så kan de vara. handcock är iaf en film som jag kan rekomendera :) har kikat på bio hela 2 gånger denhär månaden, rekord kan jag säga. annars brukar jag aldrig gå på bio typ. vill se sex and the city också, och batman :D möjligtvis the mummy också :M

idag så blir de bara att ta de lungt. ska nog kika en rulle när jag kommer hem till mamma, hoppas att jag kan komma i säng i tid i natt, orkar inte hålla på och sova bort dagarna såhär. inte för att de gör nåågot när de regnar. men ändå. lite dagsljus kan ju aldrig skada.

nu ska jag nog ta vara på den lilla tiden jag har kvar med sebastian innan han åker iväg :)

skoja bara, dom åker inte idag thihi :M fanns ingen plats.

hejdå :) / amanda.




överskottsenergi

jag är så rastlös så jag dör. vet inte vad jag ska göra, vädret börjar bli bättre iaf, men snart börjar de väl spöregna igen. åskat sönder har de gjort idag också lääääskigt värre. vart duktig och städat hemma också efter pappas ferre igår. de va inte liiiite ölburkar kan jag ju berätta. blir ju miljonär om man ska panta dom. sen har jag lagat mat till mig själv också eftersom ingen annan ville göra de :(
gjorde mig avancerad och gjorde strips i ugnen och sen shnitzel ( hur man nu stavar de var en annan 5:a ) sådär jätte gott var de ju inte kan jag erkänna men vad ska man göra. måste ju överleva :M

funderar på om jag ska dra på bio. vet inte riktigt om jag orkar anstränga mig för att åka in till stan, fast då har man ju iaf något och göra :M jo, bio får de bli. åker in med bark & jesper så blire sketbra :M

imorn då? vad händer då? har iaf inget planerat. korven åker på semester i 3 dagar så :( alla bara åker iväg och lämnar en här så man får ha dödstråkigt. men aja, hoppas de blir göteborg snart. orkar inte vara kvar i hallsta.

aja, snart anländer min skjuts ner till tågstation, så jag ska väl göra mig lite klar dårå.

puss! / A

phew.

att vara på lan och inte ha en egen dator med sig är inget och rekomendera om man ska vara där hela natten. jag satt & nörda x-box, crash bandicot nitro och det var inte speciellt roligt efter någon timme. gick väl och la mig vid en halv 3 eller nå. faktum är att jag har ingen aning om vad klockan var när jag la mig. de jag vet är att jag inte har sovit många timmar inatt. just nu så är pojkarna ner till ica & ska köpa någonting, så då passade jag på & sno en dator :M

vad som händer idag är nu största frågan. har för mig att vi kanske åker ner till göteborg eller nå så denhär veckan. vet inte riktigt om jag vill, men om man nu ska ha någonting och göra så är de nog lika bra. kanske bättre väder där också om man ska få hoppas riktigt mycke. hallsta suger mer än vanligt nu för tiden, och dehär sommarlovet har vart de mest dödaste jag vart med om. aja somsagt, göteborg eller inte de får jag väl se i slutet av veckan. en kryssning har vi iaf bestämt att vi ska på, så de ser jag framemot starkt mycke. de blir den första i livshistorien ( nej, jag vet. jag har aldrig vart på kryssning ) och jag har hört att de är galet kul. de enda som jag är skraj för, de är själva båten. har aldrig gillat färjor. hm, men är nästan säker på att de bara är jag som är töntig. hur stor chans äre igentligen att en såndär båt ska sjunka?

söndag idag alltså. ursh man bara hör hur trist de låter. söndag. sista dagen på veckan & hundra år tills nästa helg. nå, inte för att man gör så mycke mera saker på helgerna. men de är mer lyx med helg. aja, nu ska jag nog lägga mig i sängen igen. den ser så skön och inbjudande ut :)


vaknat nu, efter inte alls sådär jätte många timmars sömn. funderar på att kila hem snart och äta :)? just nu har jag de så himla tråkigt så jag skriver väl lite mer här. de är rätt skönt faktiskt att skriva ner sina tankar. tankar har jag gott om i huvet just nu. förstår inte. de är som ett trassel i huvet, ingenting vill som de ska. jag tänker alldeles för mycke. eller jag velar för mycke. vill så gärna att allt ska vara bra. men jag kan inte ljuga för mig själv. varför kan jag inte bara nöja mig? ska hela tiden söka ny perfektion. men saken är den att det finns inget som är helt perfekt. även om man vill de, så finns det inte. jag vill att dehär ska funka, men ändå tar de stopp någontans. jag trivs inte riktigt. för varje dag som går hittar jag något som jag stör mig på. varför är de så? jag tror att jag tappar hoppet om riktig kärlek. vet vad det är, men känns som om det inte finns där. som om jag aldrig kommer hitta. är de så att man bara har en kärlek, sen tar de slut? är de menat att varje människa bara ska få ha en kärlek så det räcker till alla? jag hoppas verkligen inte att de är så, för då är de kört för min del.

dedär med gammal kärlek rostar aldrig, undra om de är sant? även om man förnekar de själv? jag tror att man har en plats där inom sig, någonstans riktigt djupt ingrävd, den person som man en gång älskat. de kanske är de som dom menar med gammal kärlek rostar aldrig. ? ja, vad vet jag. somsagt det går alldeles för mycke tankar i mitt huvud just nu. faktiskt skulle de vara skönt att komma ut till stallet & ta en tur med mannet. de rensar en på alla tankar och känslor. och man blir oftast alltid på bra humör.

de är konstigt dedär hur ett djur kan påverka en så mycke. jag känner att de är skönt att ha någon & prata med, som varken kan säga emot eller som berättar de till någon annan. nu låter jag lite skitzo, men de är faktiskt så. 


hm, nu hoppas jag att jag fått ur mig en liten del av tankarna och funderingarna iaf. känns lite som de. känns också som om jag skulle kunna sitta här och skriva hela dagen. men jag tror inte att någon skulle orka läsa de. tror inte ens man orkar läsa såhär långt än.

aja, bli inte förvånade om jag skriver lite mer senare. troligtvis blir de nog så.

take care / A


första

jahapp, då har man skaffat sig en sånhära blogg som alla andra har :M kände att jag ville vara en i mängden (Y) mitt huve är inte på skrivarhumör just nu. regnet gör en alldeles för deprimerad.
denhär sommarn har vart värdelös, knappt någon dag med sol.
idag så vet jag inte vad som händer faktiskt. blir nog en såndär slappdag :)

puss!

jag har så extrem tråkigt så de finns inte. är så röksugen också så jag vet inte vart jag ska ta vägen. att man inte bara kan få vara 18 så kan man köpa ut dom där jävla ciggen själv. jaja, är man dum som börja röka får man skylla sig själv.
haha shit va de regna idag. eller just när jag & alicia skulle cykla hem till mamma så börja de spöregna! punka på cykeln vare också så ja, de gick ju inte sådär jätte fort precis och att det var självklart jag som skulle skjutsa. man var rätt blöt när man kom fram kan jag säga.

nu har jag nyss duschat & fixat mig lite så nu finns det inte så mycket mer och göra. funderade på att kila hem till sebastian, men jag vet inte om han fortfarande är sur eller arg eller vad han nu var på mig. känns fortfarande lite spänt efter vårat "gräl" igår. ursh, hatar såntdär. vi skulle ju klara dehär jag & du.

föresten, grattis till pappa som fyller 41 år idag :) dom har party där hemma nu. och jag kände att jag orkade inte riktigt med dom. jag hade nog igår. huvet mådde inte så bra imorse.

börjar ta slut på ord nu i huvet, så de är väl tid att jag rundar av här.

tjao! / a

RSS 2.0