joni

bara för inläggets skull lixom

someday

jag känner mig sliten även om jag inte gjorde nå speciellt igår. kan kanske bero på att jág knappt fick en blund inatt. vakna tidigt gjorde jag också. träning senare och de känner jag mig inte sådär jätte pepp på just nu. men de kommer nog.
har nyss lagt in massa musk till telefonen så nu jäklar har jag nått och lyssna på när jag traskar utomhus på äventyr (y)

var hos barken ett tag igår. va så sjukt rastlös så jag visste inte vad jag skulle ta vägen. sen vart jag mest seg så då satt jag bara och stirra in i sebbes data, spela tetris så jag fick ont i ögonen.
drog och mötte sandra sen. länge sen vare vi sågs :( aja, hon var iaf på ferre så jag kom utanför och snacka lite. sen kom sara & josse så då snacka vi lite också :) vart kaos tillslut och ja herregud säger jag bara. massa moget folk de finns.. höll på att frysa ihjäl också på köpet (y)
drog väl hem vid halv 12 eller nå vete fan va klockan var.

nej nu ska jag byta dator. mitt internet funkar inte på bärbara så jag får sitta på äckel stationära :(
måste fråga matt sen när skolan börjar vad de är för fel. han och sina magiska fingrar lär nog hitta problemet :m

pusshej!

emil,emil,emil <3

self therapy

åter igen sitter man här då. snöar ute gör de också och det är inte roligt alls. snön börjar bli jobbig nu, varför kan den inte typ bara försvinna ner i marken? inte nå smältande så de blir slask, utan bara försvinna, plopp! ner i marken? skulle va praktiskt om ni frågar mig.

gick ner till maistro för ett tag sen och mötte emil. han satt och åt när jag kom så jag slog mig ner. svante och rasmus kom förbi också så dom käka dom med. jag & emil gick hem till mig och kika på film, sen försvann han lika fort som han kom. happ, vad ska jag göra nu då? kikar nog förbi bark och lanarna tror jag allt. kan ju alltid vara roligt? dom brukar få mig på bra humör :)

för övrigt så har jag någon konstig känsla inom mig. den är varken bra eller dålig. den är lixom tom. jag vet att jag har kännt mig tom tidigare, men nu är det nå konstigt här. nått som verkligen stör mih.. jag känner mig inte som vanligt. känner mig inte pepp för nått. inte för att äta, inte för att göra någonting, inte för lovet eller inte ens för att träffa emil. allt är bara what ever för mig. hel konstigt, jag vet. saker känns inte som de brukar göra, saker är inte vad de brukade vara. jag kan inte riktigt förstå själv, men någonting är fel.

hejdå.

godmorgon

jag känner mig rätt ensam just nu. ingen hemma när jag gick och la mig och ingen hemma när jag klev upp.

jag somna iaf skitbra igår, tidigt också för den delen. ,men de va nog lika bra eftersom mitt humör var tvärdåligt. vakna imorse vid halv 10? nej 10 kanske den var. eller nej! jag vakna först klockan 6 och trodde att jag skulle till skolan. SEN när jag vakna vid 10 så låg jag bara och glodde för mig själv och bara kände hur skönt de var att inte behöva stressa sig upp. har käkat lite frulle och faktiskt gjort klart en skoluppgift :m har några till att ta mig ann, men dom tänker jag tusan inte börja med nu!

just nu sitter jag och väntar på att emil ska anlända, nog kommer inte han förns om typ två timmar men ändå.
har egentligen ingenting att skriva, så de kanske är bra om jag avrundar här?

hejrå

irriterad!

fan va sur jag är just nu!
mamma skulle köpa med kebabtallrik hem till mig för hon skulle hem till susanne och äta. så skulle hon också köpa en till sak till mig. sen när hon kommer hem så får jag åka ner till porten och hämta maten och de för hon hade bråttom.
aa, sen så säger hon att maten är kall för att de dröjde så för henne att hämta den. sen säger hon att hon glömde köpa den andra saken till mig. redan då blev jag astjurig.
kommer upp och ska äta och tror inte att maten kan vara sååå kall, och där inser jag hur fel jag hade. för de första var det ingen sås på. den hade mamma råkat tagit med sig hem till susanne. och för de andra så var maten verkligen iskall! dom pengarna kunde man ju lika gärna ha slängt iväg på marken och kört över dom, för jag åt typ ingenting av de.
skulle dra till bark ikväll och umgås men nu fick jag ingen lust till de längre. nu vill jag bara vara hemma och vara sur för mig själv. låter kanske töntigt. men ibland så blir jag så jävla trött på min senila mamma!
tänker fan lägga mig i sängen och kolla på film sen sova! kul fredag!

känns inte ens kul med lov längre.

/ amanda.

HAHAHAHAH

lisa kommer fram till mig, tyra och jenny med strumbyxorna neddragna till knäna (hon hade kjol på sig också)

lisa: JENNY KOLLA HÄR ÄR MIN LÅRKAKA
jenny: MEN LISA SÄTT PÅ SIG BYXORNA!
tyra & amanda: HAHAHAHAHAHAHAHHA
jenny: lisa sätt på dig byxorna förfan!
lisa: de är faktiskt strumpbyxor... men kolla min lårkaka.

skit stolt över att hon har en lårkaka.

lisa: här ta kort på den!  använd makro!

hahahahahahah så jävla lost unge :D ba kommer med byxorna neddragna rätt som de är.
de är lite smått kaos just nu i vårat klassrum. de är ruuuuuuuuuuuuulit :m

zimbabwe

nu blire redovisning. folk kommer somna.

hejrå

matematiskt problem

jag & matematik har aldrig gått hand i hand. kan vara väldigt jobbigt ibland ska jag säga. jag beundrar dom som har lätt för matte, jag skulle också vilja vara en sån.men nu är de ju så att jag inte är en sån människa, nu äre ju så att just jag föddes med den oturen till att vara inkompitent. ja thats life.

dom säljer semlor i cafeterian idag. jesper var så snäll, eller egenligen var de mathias som var snäll ärsh jag vet inte, men saken är den att nån av dom bjöd mig på en semla :m de tackar vi för. dom va goda :) jag har inte ätit semla på typ hundra år eller nå. egentligen är jag inteså förtjust i de. men just idag var de sådär lagom gott.

känns skönt att de är sista dagen innan lovet. de känns bra att jag har lyckats ta mig till skolan i tid fast jag vart trött och irriterad. de känns bra. riktigt bra.
vad som händer i helgen och på lovet har jag inte planerat något alls och de känns skönt faktiskt. egentligen brukar jag vilja planera saker, men nu känns de skönt.
idag vet jag iaf att jag ska till stallet och motionera mannet litegrann. jag gillar faktiskt att vara i stallet på fredagar. då brukar de inte vara så mycke folk som stör.

ja, vad kan man mer skriva då? jo, jag är ÄNTLIGEN klar med min hemsida. efter sisådär 2-3 månader? är den klar (y) bättre sent än aldrig brukar de väl heta?

på eftermiddan så har vi mediekunskap och då ska vi redovisa. känns som om jag måste plugga på mina sidor i powerpointen så jag faktiskt vet vad jag ska prata om (k)

nej nu kom johan, så nu börjar lektionen igen. bläääää på de. jag ska klaga på honom. klaga på att han inte får mig att förstå :M

pusssss

kldbkfbksjfb

JAG HATAR ATT GÖRA EN EGEN HEMSIDA NÄR ALLT BARA BLIR FEL NÄR MAN RÅKA SPARA ALLT I FEL MAPP OCH NÄR MAN SKA FLYTTA DOM SÅ GÅR DET INTE ATT FÅ FRAM. JAG HATAR DREAMWEAVER, JAG HATAR WEBBDESIGN OCH HELA DENHÄR TORSDAGEN KAN TA SIG!

tar emot

de tog emot att gå upp imorse nått så värstans mycke! och de tog emot lika mycke när jenny börja skicka klago sms om att hon inte heller orkade gå upp. men när jag hade legat där och övervägit om jag skulle ta 9-bussen eller om jag skulle skippa webbdesignen eller om jag bara skulle ta och orka upp för att de bara är två dagar kvar, så kom jag fram till att duktigt gå upp ur min sköna säng och klä på mig och gå till bussen.
föresten så hade jag sköööönaste platsen på bussen. märkte knappt när vi skulle gå av för att jag var i min egna värld :m

nu ska vi ha äckel webbdesign som jag ligger fortfarande efter i med flera år. inte roligt alls. men de kan kanske bero på att jag orkar inte stressa på. jag har de stressigt redan som de är. känns som om jag har mycket och tänka på.

nej nu börjar lektionen och jag orkar inte skriva nå mer. dehär inlägget tog mig typ 20 minuter att skriva (y)

godmorgon

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö


jennys mamma är en pappa

jaha, hemma från stallvärlden nu då.
jag känner redan nu att jag kommer få träningsvärk i svanken och ryggen. jäkla häst och vara stark!
och jag ska då säga en sak att dom "nya förbättrade, smidiga passformade"handskarna från hööks INTE är nå bra alls! tyglarna ba glider ur händerna -.- dumma hööks tant. nu har jag blåsor på händerna.
mja, jag vart lite gladare när mannet blev fin igen iallafall :m

tror jag ska hoppa in i duschen nu sen äta nått. inte för att jagär hungrig eller så, men ändå. kroppen blir glad av mat :)
de får mig att påminna mig själv om att jag är nästan aldrig är hungrig längre. eller när jag är de, så äter jag lite som tusan och blir mätt ändå. kanske kan vara bra :m

mamma tofflar min lillasyster också och de stör mig nått enormt mycke. ungen har utegångsförbud, men hon får ändå va hos bark? och så fort ungen vill ha skjuts så räcker de med att gnälla lite så kommer mamma direkt. ooooh va de stör mig! jag ska ha tillbaka kläderna också! annars får du fan gå ner till näsjävel och hämta dom!

imorn är de torsdag och sen är det fredag och då är de lov! men de känns lite smått jobbigt att jag har dom två jobbigaste skoldagarna kvar. orken är nästan helt borta nu. jag hittar den inte ens i lådan! :o

nej nej nu svamlar jag bara. duschen vare ja!

hejrådå


min baaaaaaaaaaaby vad jag saknar dig! <3


en bild blandannat (y)


se men inte röra

lunchen tillbringades INTE på konserthuset UTAN på spicy :m lika mycke folk som alltid, men jag och jenny lyckades kriga till oss ett bord tillslut, sen så kom mattematte, emil och sebbe och tjocka dit sig också :(
efter spicy så tog vi en runda på gina och viva. hitta massa fint och massa fult.

har nyss slutat så ligger i sofforna och väntar på min mamma som ska skjutsa hem mig. slipper åka buss för en gångs skull. eller egentligen gillar jag att åka 511:an, men kan vara skönt att åka bil också :m

har haft medieproduktion nu på eftermiddan. de var faktiskt en rolig lektion. vi ska göra en film i moviemaker med bilder och röster. jag & jenny har sprungit runt och tagit massa bilder. hon ska göra en berättelse om trapporna och jag om hissen ;) har ritat lite i illustrator också, men de va inge kul alls.
 
när jag kommer hem så blire ut till mannet. sen ska jag väl göra klart min film (y)
jag kommer bli alldeles ensam nu inatt iaf för att mamma åker iväg :( hur ska jag klara mig? närå de kan va rätt skönt att vara ensam ibland.

nej nu ska jag kila

pusspusspusspusspusspusspusspuss, massa pussar



beslutsångest?

nja lite kanske. men det ska gå, får tänka på hur bra det blir sen. hur glada vi blir av att se varandra igen :)
det svåraste blir nog att inte kunna se dig eller prata med dig. men det ska gå. jag tänker på dagen då vi ses igen:)
jag älskar dig <3

jag har nyligen diskat och de suger. speciellt när högen med disk är stor som ett hus.
ska käka lite mat nu sen hade jag tänkt och sova. ska till skolan imorn igen.

mja, imorn är de somsagt skola sen vete tusan. ska höra med jenny om hon kanske vill dra till biblan? göra klart hemsidan och bara snacka lite skit :m

mamma hade föresten tänkt att lämna mig ensam i några dagar här i lägenheten. men hon ångra sig som tur var. jag vill inte vara helt ensam :(

nej nu ska jag äta. är typ hur hungrig som helst!

godnatt

tänker på dig varje sekund baby <3

eye of a tiger


vi maxar

tro de eller ej men här ligger jag än. det enda jag gjort denhär morgonen och halva dagen är typ att gå på toa och laga mat. annars har jag bara legat här och kolla film efter film. marathon för sagan om ringen filmerna. jag tycker dom är bra, dom är djupa nästan mysiga på nått vis. visst alla dessa orcher och äckelpäckel saker är väl inte världens trevligaste, men gud vad jag älskar musiken. den är nått eget och perfekt att sova till :m

ligger och längtar efter emil också. de har jag gjort sen jag vakna. jag saknar extra mycke när jag vet att han ska komma till mig om några timmar. nästan så jag ränkar ner timmarna, minuterna och sekunderna. försöker göra så mycket jag kan för att tiden ska gå fortare. det känns så bra att man kan vara såkallat "nykär" såhär länge. visst har vi haft de jobbigt också. men efter så känns kärleken dubbelt så mycket bättre, dubbelt så starkare och man bara är lycklig!
ja, de är tokigt underbart hur man kan älska någon så mycket. det är galet!

egentligen känns det som att jag måste gå ut en snabbis och få friskluft och solljus på mig. men med det innebär det att jag måste klä på mig, och det orkar jag i nuläget inte göra.
att somna ikväll kommer nog att bli en svårighet också. känner mig bara utvilad till tusen och inge trött alls. får verkligen hoppas att det kommer till kvällen.
trodde jag inte behövde sova ensam inatt heller, men så vart det tydligen ändå.  om sanningen ska fram så hatar jag fullt och till pricka att sova själv nu för tiden. jag sover så dåligt. när det är vi två så känner jag mig så trygg, så säker. jag kan somna på bara några minuter och sedan sova som en gud. utan dig så blir allt så mycket svårare, mörkare och sämre.

det är verkligen tur att det är lov snart. så jag slipper sova ensam, utan dig.

njae, om man kanske ska gå ut på balkongen och ge sig själv lite "frisk luft"

pusss

they taking the hobbits to icengard

jaha, här ligger man i sängen ocoh huvudet bultar. trodde det skulle gå över över natten, men icke sa nicke.
var heltslut igår från och med jag satt mig ¨på bussen tills jag gick och la mig. gick faktiskt och la mig 9 igår!

vart ingen skola idag, kändes inge lockande att sitta på en biosalong med migrän. nej,nej jag skippade de.
oh jisses! imorse så drömde jag något som jag inte kommer ihåg nu, sen så ringde mitt alarm på mobilen och jag låg i nån konstig vinkel med nacken, så ringde larmet och jag röck till, jag lovar att jag var på väg att ha av nacken. de gjorde nått så fruktigt ont! trodde jag skullelägga mig ner och tjura eller nå :p

just nu så ligger jag och kollar på film. har kikat klart på passagerare 57 som förövrigt är en gammal film, men en bra sådan. sen har jag kikat lite på mamma mia. alla dom bra scenerna :m och nu ligger jag och kikar på sagan om ringen - de två tornen. känns som om jag har en del framför mig just nu. jag menar, filmen är väl typ 2-3 timmar lång?
jag är sjujäklans kissnödig också. sådär jobbigt att man måste fast man inte vill resa sig ur sängen för att manligger så skönt. fast om jag nu tänker efter, så känns de som om min kudde ligger fel och jag är på gränsen tillnackspärr (y)

jaja, jag ska pallra mig upp. jag ska.

godmorgon

kvalité. gud vad jag älskar ordet kvalité


baby du kan hata, jag gör vad jag vill

vart tog orken vägen? trött som en rispuff blev jag nu. känns som om jag kommer somna fint ikväll. de gillar vi (y)
äckligaste maten ever i skolan! crepes (stavning på de?) och tomatsallad. lixom. vemfan gör en tomatsallad? MED rödlök i? tomater är typ jätte äckligt, så går dom och gör en sallad av de?! jaja, jag peta i mig lite iaf. och jag kan säga att konserthuset inte har goda crepes. enda goda och dom ända som jag ätit innan dom idag var hos jennie lewin för typ 4-5-6 år sen? ja där ser man. skolans var inte ens hälften så goda. de var VERKLIGEN pannkaka och köttfärs.
jag & mattematte satt och klaga på olika saker hela tiden. han klaga för majsen och jag för tomaten (k)

denhär dagen ska jag tillbringa hemma. endast hemma. va skönt när jag tänker efter, ta en dusch, äta lite och sitta och kika lite på tv sen sova? låter perfa tycker jag!

nej de står helt still i skallen just nu. de var något som jag skulle skriva, men nu kommer jag inte ihåg vad det var bara för de.. jag kanske återkommer eller nå.

en sak till föresten. gud vad skönt det ska bli att slippa! some own privacy thank you :)

puss på er!

lite boring sisådära

denhär lektionen är helt värdelös. om man skulle jobba som man ska så är den inte så värdelös egentligen. men jag orkar inte lägga ner nå energi på dehär just nu. jag vill bara äta och åka hem. ja, dedär sista lät bra. åka hem. hem till hallstahammar.

nu kommer en rolig sak från mitt från ingenstans som jag bara kände för att skriva ner så att man kan kolla tillbaka sen och minnas att de faktiskt var roligt :m

vi pratar om något som jag för tillfället inte kommer ihåg.

e: som domdär rosorna som hänger där i taket
jag kollar någon helt annanstans och skrattar lite sådär halft.
kollar lite åt sidan och får sedan syn på rosorna
a: hahahahahahha
e: du såg inte från början vad jag mena va?
a: nej :p
a&e: hahahahaha :D

okej, de kanske inte är så roligt när man läser. men de va rätt kul när man upplevde de. en annan lite "rolig" sak

a: åh! mackorna är mjuka för engångs skull. de har aldrig hänt förr!
e: haha, ofta de aldrig hänt förr?
a: nej, jag tror faktiskt inte de..


snart är de lunch :D

heipa

peace


jag är fri

är de bara jag som är positiv idag?bara för att de är måndag så behöver man faktiskt inte vara butter :m

denhär helgen har varit underbara tillsammans med emil :)
fredags så fira vi barken som fyllde 17. en helt okej kväll, jag hade jätte roligt :p

alla hjärtans dag på lördagen var trevlans trevlig :)) den ingick massa onödiga saker i matväg också. lixom dagen efter så vill man bara ha onyttigt. tror vi var inne på ica en timme :D

söndagen så stressa vi ut till stallet för att jag skulle va med på pay`n jump :) mannet va glad och stark på framridningen och 1,10:n gick väl inte sådär kanon bra. jag var skapligt sur efteråt! 1,20:n gick mycke bättre när jag hade lite mer fart :m ett slarvigt pet men de gjorde inget :) var ju trotsallt första gången som jag hoppa en hel bana på 1,20 tror jag :)

mja, de var väl min helg sådära.
nu är det en skolvecka kvar, sen blir de sportlov :D längtat som fasiken!

nej nu har vi programhantering så ska lyssna på vad linn säger.

godmorgon

jag har världens bästa. min emil rönnevall är världens bästa. är så glad och lycklig med dig:) <3


:))




åh! mackorna är mjuka för en gångsskull, de har aldrig hänt förr

jaha kan ju börja med att berätta att det är helg nu såhär dags, en lördagskväll för att vara exakt. det är också alla hjärtans dag, och dekan ju vara trevligt :)

gårdagen så fyllde bark år. 17 år fyllde han. gick i skolan på dagen som var typ hur tråkigt som helst. hade temadag hela dagen och i de ingick de att lyssna på en aswierd tant som ena stunden prata normalt och i andra så skrek hon. slicka sig runt munnen som jokern i batman gjorde hon också. dåligt jobbigt. eftermiddan så lyssna vi på en tråkig gubbe från hallsta som var rädd för mobiler tills han blev 40 år. de är ju jätte normalt också. jenny nörda quadrapop och slog mina rekord :(
jag & emil drog till bark sen, och när vi kom så hade alla ätitklart (y) jaja, lite käk fick jag ner iaf. sen vart de umgås med folket med dricka & singstar. vem va kungen då? vavavavava?? ja de va trevligt. nått sånt där trevligt som man ska göra om tycker jag. 

imorse så var de vattenbrist på hööög nivå kan jag säga. lite halvdöd tills efter lunch någongång. kika på bolt. ni vet den animerade disney filmen om en hund? :m typ mest rolig, synd bara att jag mådde så illa så att jag inte kunde skratta ordentligt :( hm, ja vad har man mer gjort idag då? just ja eftersom de är alla hjärtans dag så fick jag rosor av älskling :) <3
hemma hos pappa är de nu mera fullrulle. han har inskaffat ett trummset OCH en elgitarr. lixom, vad ska han med dom till? han har världens sämsta taktsinne och är typ värdelös på allt inom musik. han sitter mest bara där och saftar och ser ut som en övervuxen 10 åring eller nå.

har varit och handlat idag också. 1 timme på ica en lördag de är välinte fyskam? nejrå, men de var så mycke som vi ville köpa så de var lite svårt att bestämma sig :m tror jag vart sugen på 43478 olika maträtter eller nå. men tillslut så fick de bli tacos :)
kom hem och laga mat & sisådära, kika tv och nu befinner vi oss i mitt rum (y) jag tror att jag ska ta och färga mitt hår snart. de behövs verkligen kan jag säga. är mer gråhårig nu förtiden (k)

imorn så är de pay`n jump hade tänkt att skutta en klass. mja, har väl inte sådär otroligt mycke mer och skriva.  eller egentligen så kan jag nog få ihop ett rätt långt inklägg, men de orkar jag inte med. nu blire färgning och äta sig fet på allt som vi fick med oss hem från affären :m

godnatt.

haha

måste bara skriva att jag och mathias var lite busiga igår :D spykids gånger hundra. tror jag ska satsa på att bli spion eller nå? gömma oss kan vi iaf :M

ja, de va roligt. jag skratta en del

hurry

imorse vart de juda igen. jag tror jag tappat uppfattningen om tiden. jag har nämligen börjat gåtti sista minuten när jag ska någonstans, och de slutar alltid med att jag får juda.
imorse tillexempel så vakna jag i tid och hade hur mycke tid som helst efter jag fixat mig klart. jag käka frukost och packa datorn, var i min egna lilla värld. sen när jag åkte ner i hissen så märkte jag att jag glömt min mobil, så jag åkte upp igen. och när jag kikar på klockan så är den helt plöstligt 10 i 8. bara sådär så var klockan så mycke. mja, så jag fick ofrivilligt väcka min mamma som inte vart så jätte glad över att hon fick gå upp och klä på sig och sedan skjutsa mig, allt på 10 minuter. men jag hann iaf, och deär bra :m

kom nyss till skolan och nu ska vi ha webbdesign. dock är lotta inte här, så ja. de kommer nog bli rätt mycke göra annat än design. nog för att jag måste jobba som ett as för att jag ligger efter som en snigel, men ja. vi får se.

snart är de lov också. de har jag sätt fram emot ända sen vi börja efter jullovet (y) kul att jag tycker om skolan så mycke ;)
just ja, jag får inte glömma att jag ska gå till louise idag och prata! de kommer jag nog förhoppningsvis inte att göra heller eftersom jag så vacker gjort ett skrivbordsinlägg i paint :m de skulle dock inte förvåna mig om jag glömde -.-

mannet idag somsagt och så blir de mys hela natten med älskling (y) eller nej inte hela kanske, för man måste ju sova också, men han är ju ledig så, den dummisen.

nu börjar lektionen så nu ska jag sluta.

godmorgon

your my sun when the rain has fallen, your my moon when the night comes. your the air that i´m breathing, your the one who makes me belive in destiny <3

amanda thornström


illustrator

ja, som jag sa. inte riktigt mitt program, inget vill som jag vill. jag börjar tro att tekniska saker är emot mig. jag menar RIKTIGT emot mig.

mohahaha

tillbaka efter en trevlig lunch tillsammans med jenny. satt vid "dating" bordet och bara snackade på om allt möjligt! satt där hela rasten trots att de va asäcklig mat :( HAHA hon tappa sin tallrik och bricka i golvet också :D de gjorde min dag lite roligare! tråkigt nog så var de inte så många som såg, men de va roligt ändå :m

nu har vi medieproduktion, ska hålla på med illustrator. inte riktigt mitt program eftersom jag knappt kan rita en streckgubbe. jaja, de ska väl gå iaf :)

pussss

inte bra inte bra

nu ska jag verkligen börja tänka på min frånvaro och att komma i tid till skolan.
fick ett mail från våran kurator om att min oanmälda frånvaro har blivit lite hög. ska dit imorgon och prata med henne, och jag är ju nästan säker på att studiebidraget ryker. hoppas på att de inte gör de, då blir jag ledsen :(

tänkte försova mig lite imorse men tur att jag inte gjorde de då kan jag säga. jag lyckades ta mig upp i sista sekund när emil gick och duscha.

igår så var jag hos bark en sväng och tog de lugnt, förutom att björnen höll på att mosa mina armbågar och fingrar :( höll på att missa mitt tåg bara för de så jag fick juda ner till tågstationen. mina ben höll på och dö! åkte hem till emil och var barnvakt till mio :) ¨sååå söt unge :D

hm, ja idag så har jag ännu en skoldag att ta mig igenom, svenska och medieproduktion. hoppas dagen går fort.

tror jag ska kila en sväng till mannet idag också.

godmorgon.


amanda
hjärta emil


brandlarm

jaha, mitt när man sitter och planerar en artikel så skönt i sofforna så kommer de lärare från alla håll och säger att brandlarmet gått. mycke man hört? aja, var bara att lämna datorn och gå ner för alla 100 trappsteg. kallt vare ute också, jenny stackarn hann inte ta sin jacka, så jag fick stå och hålla om henne :p
stadelman konstatera att allt var lugnt så då kunde vi gå upp igen (y)

drog på lunch som smaka smulor typ sen tog jag halv 1 bussen hem. drog direkt till bark och här sitter jag :)
gör väl inge speciellt, janssen och björnen är här också.

håller på och fixar lite med min barnsaga i power point :D den blir jätte vacker :m

hm, ja vad mer kan man skriva? typ ingenting alls. HEHE

hejs


i´m left whitout a choice

jag kom upp halv 7 imorse, de ni! visserligen vakna jag 100 gånger innan, men ändå. var inte så fasligt trött alls. gick på vid terminalen idag, en nyhet kan jag säga. fick en fönsterplats! och de är första gången på 8:a bussen.

sitter i skolan nu på engelska lektion. ska byta platser somvi inte gjort på 100 år känns de som. förstår inte varför man ska hålla påoch krångla med de egentligen. bara sitt där man får plats?

dagen idag är det inget bestämt, får nog se om jag drar förbi barken :)

hejråå

hihuihuh


barndag

jani.
maten i skolan var jätte god ska jag säga! hamnar nog på topp 5 listan tror jag allt.
tog 18-bussen tillsammans med jenny och chris hem till jenny i gideonsberg (?) fick se hennes crib och de var vackert :M vi drog på oss vinterkläder så det stog härliga till, sen tog vi stjärtlappar, snowboard och boben in i skogen och till en liten pulkabacke :D tror jag åkte ner en gång med stjärtlapp som föresten gick asfort! sen en vända med snowboarden sen tog jag mest kort på dom andra :D att gå upp och ner i backen var för jobbigt för mig :m

jaha, sen så blev vi barn för ett tag och lekte kurragömma :D HAHA, ja jag vet vad ni tänker, men de var så otroligt skönt att slappna av! så jävla fint väder och massa snö. som en liten unge blev man. ja, sen softa vi lite ochsådär sen drog vi oss tillbaka genom äventyrs-skogen och hem till jenny igen. drack varm oboy och käka nudlar. lite daimtårta fick jag också ner. mysig värre :)))
sen spela vi buzz. haha, sämre människa än mig kan man inte hitta :D jag sten förlora iaf (Y)

tog 10 i 5 bussen tillbaka till centralen sen halv 6 bussen till hallsta. drog en sväng till bark och träffa lite folk :) fick så jäklans ont i huvet så jag trodde jag skulle dö.
mamma kom och hämta mig vid halv 10 typ. har käkat och så och nu ska jag snart sova :)

godnatt!

slitet :m


dammigt

fy tusan vad dammig min dator är. de irriterar mig nått så jätte mycke, för hur mycke man än tar bort så kommer de tillbaka lika fort igen. och man får aldrig riktigt bort allt heller.

helgen har varit, ja.. den har vart väldigt blandad.
i fredags så sov jag i ramnäs. hade de mysigt med älskling :) kvällen vart kanske inte riktigt som den brukar.
vi åkte till hallsta dagen efter. jag fick dampryck på mamma så jag trodde jag skulle bli tokig! hatar henne ibland när hon håller på som hon gör.
drog vidare till tinas lägenhet så jag fick lugna ner mig. drog till bark ett litet tag och prata lite & så sen mötte jag emil & johan. trodde jag skulle försvinna där i all snö :p

igår så vakna vi vid typ halv 11 eller nå. jag tog orken till att dammsuga lite :m sen for vi hem till mamma igen. drog på träning som föresten gick bajs -.- jag va jätte sur på hästfan. han har blivit så knasig på sista tiden.
hem och laga mat & duscha, sen kika vi lite sagan om ringen :m som vi föresten va så smarta att kika på andra delen innan den första (y)

imorse var jag kanontrött typ. emil fick komma hem igen för att han insåg att han glömttågkortet hos mig (y) så vi tog 9 bussen sen. nu sitter jag och ska göra en power point med animeringar. de går väl sådär :D denblir så jäkla ful! den handlar om en sol och en måne, mer har jag väl inte riktikgt gjort. måste medge att jag är en klippa i paint!

nej nu ska jag fortsätta med mitt!

pusspussspuss

baby your all my life, dont you know that is true, i´m living to love you <3

jaojao

hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi

mitt inlägg på en kvart :m


kärlek till min prinsessa!

Du som tänder mitt hjärta . När jag tänker på dig brinner hela mitt hjärta som detglödhetaste ting på jorden. Jag känner en stark dragkraft som bara längtar efter din underbara närvaro när vi inte är tillsammans. En stark känsla av att få hålla om dig, smeka ditt underbara magiska håroch bara få sjunka in i dina ögon som speglar världens vackraste ting jag skådat. Du är mitt hjärtas eldkraft. Att tänka på dig är underbart amanda, att se dig är fantastiskt, att vara hos dig är för mig helt otroligt och går inte att beskriva. Jobbiga stunder, jobbiga tankar, jobbig känsla vet ja att du har ibland älskling, Men låt inte det kasta bort de vi har tillsammans, för vi har mycket mer av underbara stunder, underbara tankar, underbara känslor för varandra. Det finns för mig ingenting vi kan klara av. Vi fixar allt tillsammans mitt hjärta tänk dig hut bra vi har det ihop och hur mycket bättre vi kommer att få det. tänk en stund , tänk allt bra, tänk på mig och oss då inser du hur jävla bra vi är för varandra.finns för dig nu finns för dig sen finns för dig föralltid. Du är för mig helt speciell och underbar du har träffat mitt hjärtas mitt punkt. Amanda hjärta Emil ska det vara det vet du också älskling. Jag Älskar Dig mest Amanda Thornström VI

Från din bara din Älskade Emil Rönnevall!


i´m cool man

hallåhallå
lite skola idag då. ligger efter somfan i webbdesignen, inte bra grejer..
hade idrott på eftermiddan i bellevu. styrka & kondition. haha om man har andnöd efter uppvärmningen så är de kankse dags och börja tänka på konditionen? :D aja, jag orkade allt iaf och jag är fett stolt!

sitter i soffan nu i mörkret. våra tvkanaler cpar så de finns typ inget att kolla på -.-
ska snart ut till stallet en sväng, sen tror jag att jag sover i ramnäs :)

imorn är de friluftsdag -.- inte sådär jätte peppad. jag vill vara som hanna i dehär läget. hon är fett pepp!
jag menar, jag borde ändå gilla naturen lite? morfar är lixom orienterare typ och farmor är jämt ute i skogen och plockar svamp. jag spyr bara jag tänker på skogen :D eller egentligen, lite mysigt är de om man har de rätta konsekvenserna.

nej nu ska jag ut till mannet.

hejrå

emil rönnevall, min man! <3

can you tell me what i could do?

jag har varit fett lost idag kan jag meddela. inte med flit eller nått sånt, bara allmänt.
som på lunchen. jenny skulle hämta frukt till oss, trodde jag iaf. hon komtillbaka med ett päron bara! men hon delade på de som tur va :m

- aamanda: det ser ut som en potatis
- jessica: en kiwi kanske?
- amanda: aa en hårlös kanske? isf är de en cancer kiwi, som går på behandling
- tyra: HAHAHHAHAHAHAH
- amanda: ja, en kiwi som går på cellbehandling så den tappat allt hår
- tyra: HAHAHHAHAHA

egentligen så var de inge kul så, men ja de blir vadman gör de till :m

- monie: och den långa ludna svansen. de är väl så den går?
- amanda: jaaa...
- klassen: hahahahah
- amanda: men den går ju så?
 
va lite lost på lektionen också. hade inte sagt något på hela lektionen, sen trodde jag hon frågade om låten verkligen gick så och såklart måste man svara då? men de visade sig att de inte var en fråga man skulle svara på. jaja.

efter lunchen så mata vi ankorna :D haha domdär små djuren är faktiskt läskiga när det kommer 100 ankor mot en på samma gång! jag tror inte att dom hade fått mat på flera veckor, dom slogs lixom om en enda brödbit. mycke skratt blev de iaf, och deär ju alltid roligt.

nu har vi medieproduktion. de är inge kul alls. ¨räddningen på denhär lektionen var nog att dom tog bort proxyn (y) jag vill bara hem nuuuuuuuu! men de är typ en halvtimme kvar. de kan man nog hålla ut.

jenny är cp och rastar internetkabeln. jagmenar, hur konstig är man inte då? :O

hon tror också att hon är smidig och tror hon kan sitta på samma stol som mig... dum kvinna jag vet.


nej nu ska jag göra nå annat


hejrååå


my heart gives a bit

jag vill börja dehär inlägget med att klaga på min buss. 511:an alltså. jag förstår inte att de ska vara så jäkla svårt att slänga in en dubbelbuss? de är alltid proppfullt när vi på sista hållplatsen skagå på, och om man inte krigar sig in så får man stå. jag hatar att börja min morgon så. som imorse, då fick jag stå och de är faktiskt jobbigt. varmt är de också och man får ont i benen.
klag, klag. men jag blir bara så otroligt trött.

jaha, skolan nu då. är på nått konstigt humör som jag inte riktigt kan förklara. men jag känner inte för att prata med någon, eller vara involverad i nå samtal. sitter här för mig själv och läser bloggar och har musik i öronen.
svenskan börjar väl snart skulle jag tro. och de påminde mig att jag måste lämna in mitt svenska arbete innan de är försent. de kanske de redan är, men ändå.

jag känner inte alls för att gå i skolan idag. de gör jag nog aldrig, men idag så känner jag verkligen att jag vill bara hem och sova eller nå! eller nej. jag vill att emil ska sluta jobbet och följa med hem. så kan vi ligga i sängen tillsammans och sova. de lät 1000000 gånger bättre.

nej nu börjar svenskan. hör av mig sen nångång.

hejdå.

maaaat

ge mig maaaat! jag hungrar ihjäl!
måste nog skynda på mamma i köket tror jag allt. de luktar paj från köket och jag hoppas verkligen på att de är de.

jaha, vart barken ett tag nu på kvällen. ett väldigt litet tag. björnen och jesper var också där :) kika på film, eller jag hann inte kika klart. mamma kom och hämtade mig för jag orkade inte gå hem sen :m

nu sitter jag somsagt och väntar på mat. sen ska jag nog sova lite.
vart inte sådär jätte mycke sömn inatt. hade läskiga drömmar :( emil väckte mig stup i kvarten för att jag skaka och prata/mumla i sömnen. jaja, thats it.

imorn är de onsdag, och då ska faktiskt amanda träna på friskis! öjja! den kunde ni inte tänka er vaaa? halv 5 efter skolan så drar vi några stycken och rör på hullet :m
sen ska jag umgås med älsklingpälskling. saknar honom allt för mycke. tönt jag är, klarar mig inte utan honom några timmar ens :p

redovisningen föresten gick hyffsat bra. trodde först inte vi skulle hinna med. men monie hitta oss, så då vare bara och få de gört. har iaf VG i engelska och de är jag glad över :) HAHA jenny, hur är de med amerikanskan? hur mår släktningarna? ;) 
vi fick iaf redovisa för varandra som vi hade planerat :m
fick rätt sen lunch också, så jag & emil passade på att träffas liten stund på hans lunch :)
gick omkring och prata och sådära, mys faktiskt <3

mja, tog halv 2 bussen hem sen rakt in i duschen (y)

nja nu sätter jag punkt.

pussspuss

panik

jenny har panik över sin redovisning på engelskan. och jag förstår henne för den var tråkig :D ska försöka hjälpa henne lite. vara lite moraliskt stöd. jag därimot skriver om astrid lindgren, och nog för att de låter som ett gurgel när jag läser högt, men allt i de hela blev helt okej tillslut. kankse lite kort men ändå.

har lånedator också som pricken över i. missa sista tåget igår i ramnäs, så fick sova kvar :) hade dock ingen dator med mig, men tur är ju att lånedatorer finns. även om jag hatar dom. men jag överlever min ända lektion. bara få redovisningen klar, sen äre lunch! äckelpäckel lunch är de. korv och nå annat mojs :(

tror jag ska till barken en sväng idag. de är på tiden nu.
måste plugga lite matte också. så jag kan göra mitt prov nångång i år.

har en "härlig" friluftdag på fredag att se framemot -.- på björnön. jag kommer frysa ihjäl och dö av tråkighet. men vill man nå åtminstonde G i idrott så är de bara att pallra sig dit. de enda positiva är att jag börjar kvart i 10, och kan ta 9 bussen (y)

naae, nu orkar jag inte skriva nå mer.

hejs!

vi klarar allt tillsammans. jag vet de, även i de svåra stunderna. älskling du är bäst!
"vet inte vad det är, men jag saknar dig så mycket så fort jag åker iväg ifrån dig. det kan vara svårt och beskriva också hur mycket jag verkligen älskar dig påriktigt och hur mycket du betyder för mig. du är verkligen de bästa som hänt mig. på riktigt, jag vet inte riktigt hur jag ska kunna beskriva med ord eller blickar i dina ögon att det verkligen är sant. vartenda ord är sant. du är stjärnan i mitt liv och vill alltid ha min stjärna där som lyser upp hela mig. du är det bästa jag har <3<3<3"

finns de sötare? :`)
fint att min bloggtext blev fuckad nu bara. jag råkar alltid trycka på nån knapp så texten ändras -.- jag vet inte hur man ändrar tillbaka heller (y) 


hoho

jag gillar biblan faktiskt. de är lugnt och skönt och man får mycke gjort :m
inte för att jag gjort något nu, men ändå. känner mig nyttig, hur man nu kan göra de?
jagär sjuuuukt kissnödig. men jag orkar inte gå ner till toaletterna. jag vill inte gå på alfons åberg toaletten :( man måste ha en 5:a till dom andra :D

setat här i 2 timmar snart, fast jag kunde ha vart hemma för flera timmar sen. men neeeejdå. jag & jenny har käkat mat och så köpte jag glass på donken (k)

men nu är de dags och gå till bussen.

hejråå

LYCKA!

JAG ÄR FETT ÖVERLYCKLIG FÖR ATT JAG HAR HITTAT MITT MATKORT, TÅGKORT OCH BIBLIOTEKSKORT!!!!! :D:D:D:D
smart av mig att jag hade lagt de i min jacka i en ficka som jag aldrig använder (y) MEN ÄNDÅ! FETT GLAD!!

busigt



jag fick vara längre än bark för en gångsskull :m

såååväääärt

först ska jag börja med att berätta att jag sitter i skolan fast jag inte behöver. INTE likt mig jag vet! men nu vare såhär att jag visste inte om jag hade fått godkänt på mitt datakunskap prov så jag gick snällt upp klockan 7 och gick till bussen. nu vare ju så att man skulle fått ett mail om man inte vart godkänd, men de kunde jag ju då inte veta?
jag fick då alltså godkänt och behövde inte komma hit alls. ja, jag säger som jenny.
- De är lite komiskt att du kommer till skolan när du inte behöver. Och stannar hemma när du ska vara här.
ja,de är nog sant. men jag känner mig extra duktig att jag kom hit, för nu ska jag till biblan med jenny och plugga lite dreamweaver (y)

ska jag ta och dra igenom min helg lite kanske?
vakna på fredagen med emil brevid mig. tog de lite chill och så sen åkte han hem med halv 5 tåget tror jag? jaja, jag fixa mig lite sen drog jag till bark och träffa folk där. efter mycke om och men så drog vi några stycken hem till nina och drack litegranna :) trevligt trevligt. drog ut sen och jag höll på och frysa ihjäl!
orkade inte gå hem till mamma, så jag tillbringa natten med alicia i tinas lägenhet.

vakna 100 gånger på lördagen och va törstig som tusan! drog hem till mamma vid halv 12-12 typ. JAG diskade lite innan jag börja fixa mig. tog halv 4 tåget till stan där jag mötte emil :) vi drog till spicy och käka lite där. huuuuur gott som helst. sen väntade vi typ på att bion skulle börja. åt så mycke godis innan så jag mådde illa :( filmen var väl helt okej. sorlig varen. kom näääästan tårar där i slutet!
satt på donken och väntade på min otroligt sega storesyster som skulle skjutsa hem oss.
drog hem till tinas lägenhet och bara mös :))) <3

söndag vakna vi vid 1. tog de lugnt och laga mat och så. riktiga hejare på dedär nu! bark, björnen och tommi kom förbi och snackade lite.
jag& emil fira 2 månader också <3<3 eller fira och fira, de va väl mest igår somvi gjorde de. men idag var lixom själva dagen :) <3

drog på träning sen. gick väl bra, men mannet har börjat flaxa så med benen -.- intebra dåråå.
kom hem och duscha sen laga vi lite mat. spela kort för trötthetens skull, men de gick inge vidare. tog ett bra tag innan vi somna. emil stackaren fick gå upp 6 eftersom han skulle ta 7 bussen. han har APU nu. jag därimot sov en timme till :m för ovanlighetensskull väckte han inte mig. KORS I TAKET PÅ DE.

nu ska jag snart till donken med jenny, köpa mc flurryyyyy <3<3<3 sen biblan och nörda (y)
kul att vi inte har nåliv och förtfarande sitter kvar i klassrummet, de är bara vi här också. HE-HE.

pussspåer


RSS 2.0