hujedamig

dagarna rullar på sakta men säkert.
skolan rullar på sakta och inte så säkert.

idag har det mest bara varit en flumdag. jag har varit trött och jobbig.
jag och mina tjejer gick och lyssna på alliansen när de stod och snacka på zigmatorget. jag fattar fortfarande lika lite som innan.

slutade på tok förtidigt i skolan men jag satt kvar ändå.
vi slutade halv 2 men jag satt kvar till halv 5! satt och väntade på sandra och hur snäll är man inte då på en skala??
emma, jasse, madde och matte hittade massa baribedockor i vårat klassrum så de flummade runt med dem. fick mig en rolig liten video på min telefon så den kommer väl snart.
skratta så jag fick ont i magen!

åkte hem till sandra efter skolan och baka lite kladdkaka. sen satt vi mest och snacka skit.
angelica kom och hämta mig så jag hann precis hem till fångarna på fortet. kändes som när man var 5 bast igen och satt fastspikad framför tvn.

funderar på när jag ska orka gå och duscha. känns så jävla jobbigt så de får nog vänta ett tag till, typ.
börjar 1 imorgon så de är ju för jäkla skönt.

puss




standing where you left me

hemma igen efter en helg i stockholm.
kan ju säga direkt att jag inte tänker flytta dit. de är alldeles för mycket konstiga människor där, på bara några få minuter hade jag och angelica träffat på minst 3 stycken!

fredagen så kom vi fram rätt sent så det var bara och säga hej till mormor sen sova i stortsätt.
lördagen så åkte vi hem till morbror och umgicks litegranna sedan for jag och angelica till grönan. ett under att vi ens kom fram så mycket som vi virrade omkring!

var feting mycket folk på grönan så efter 2 timmar hade vi åkt 2 karuseller, skit bra.
vi var där ett bra jäkla tag sen åkte vi för att möta upp morbror igen och hans flickvän. hamnade på någon inflyttningsfest med trevligt folk sedan vart det en liten utgång.
hamnade först på nå sunkit ställe så vi drog vidare till kungsan istället.
röjde runt till sisådär klockan 3 sen begav vi oss hem. halv 5 kom vi hem så vad vi gjorde där efter som tog sån jäkla lång tid de har jag ingen aning om. frös gjorde jag iallafall, så jag kunde dö.

vakna sisådär lagom pigg imorse, käka några våfflor sen gled vi tillbaka till mormor igen och träffade våran andra morbror med sin familj. åt lite till sen rulla vi mot hallsta.
stannade till vid hummelsta så nu har jag en godispåse som hette duga!

tror faktiskt de är dags att gå och sova nu. angelica ligger nog redan och snarkar nu så jag kommer väl inte kunna sova ändå.

skola imorgon och jag kan knappt bärga mig...

puss




spyyyyr

är så jävla hungrig så jag spyr snart, har inte ätit på hundra år känns det som.
sitter nere på mq´s lager just nu och väntar på att angelica ska sluta för dagen.
försöker att registrera mitt jävla kontantkort men ingenting vill ju som jag vill. hatar tekniska prylar!

ledig idag från skolan och det är ju alltid trevligt, har fetaste skavsåret på hälen så det är ju mindre härligt.
ikväll bär det av mot stockholm, hem till mormor.

puss

ononsosdodagog

va jobbiiiiiiiiiiigt! har lagt mig snorskont och sa har jag glomt att tvatta bort mitt smink............
maste jag ga upp igen annars har jag sjuttioelva finnar till imorgon <3

blev burger king till middag idag. var egentligen inte hungrig men kan ju inte tacka nej direkt till de??
akte till hallsta sen och tog hand om olls gullepojke, och han va glad idag aven om man killa han under magen!

ar ledig pa fredag och de ar ju for jakligt gott. sen pa kvallen drar jag och syster till storstaden for att ha en mysig helg med gronan och lite annat smott och gott! ska halsa pa lilla mormor ocksa.

nej om man kanske skulle ta och bli trott snart sa skulle ju de vara kul. skulle vara skont att kunna somna i tid och vara pigg for en gangsskull. hander valdigt sallan nu for tiden.

pallra sig upp och tvatta bort sminket nu da, oooooooohej!


puss

surviver

sitter och kollar pa varldens sorligaste program, jag borjar fan tjura snart!
och sa ar min dator helt fuckad sa kan inte skriva ordentligt som ni kanske ser. OCH ja, de ar engelskt tangentbord med det gar INTE och fixa, sa nu har vi det overstokat.
matt den lille busen var inte pa skolan sa hans magiska hander kunde inte fixa den heller.

hade en lektion idag, psykologi, och jag hoppas som fan att det blir roligare sen annars kommer jag do.
fick sluta vid lunch sa da gick jag till MQ och gjorde angelica sallskap pa hennes lunch. cykla darefter hem till henne och har sitter jag nu.

ar lite sma hungrig men orkar verkligen inte gora iordning natt.
far nog bli lite chokladflingor och mjolk!

puss




tisdag

första skoldagen avklarad och det här året ska jag tammefan sköta!
tror det kommer bli kanon, typ.

fick tillbaka min käraste dator såatte då är jag nöjd.

sitter hemma hos angelica nu och ska väl snart bege mig till hallsta eller nå.

puss

taking the hobbits to isengard

är i stan hos syster min.
sov kvar här igår och nu gör jag det ikväll igen.
vi fick nå övertrött ryck så vi satt och dog av skratt där ett tag.

just nu ligger vi halvdöda på varsinn soffa och kollar på sagan om ringen.
blir väl att sova snart, känner hur ögonen börjar svida. 

imorgon blir det troligtvis utgång, skulle ju vara trevligt sådär på en lördag. 
nej nej jag orkar inte skriva nå mer nu. skiter it. 

puss 


naturally

vart en riktig fullrulle helg.
i fredags kom emils kusiner och moster på besök från norrköping. kusinerna är underbara och verkligen jätte söta! har agerat lektant denhär helgen kan man säga men det gjorde inte så mycket då emil jobba ändåså.
igår hade minstingen mio kalas för att han fyllt år och då var det full fart ska jag säga. barn överallt som skrek och tjoa.
men förövrig har jag haft en riktigt trevlig helg.

är ledig från jobbet idag så då passade jag och angelica på att umgås lite.
vi har sorterat här hemma och burit saker fram och tillbaka från förrådet.
funtar på om jag ska ta och baka en kladdkaka sen, vore ju förjäkligt nice!

skolan börjar om en vecka också. det gör mig faktiskt inte så mycket. ska bli skönt att få sista året påbörjat så man kan avsluta det någongång.

tror det vankas mat snart så rundar av här

puss

Ner som en berg och dal bana

Jag hade en gång ett humör men de försvann nu förtillfället. Är underbart väder ute och jag står och väntar på Ramnäståget. Idag har jag varit i arboga och sanerat råttbajs. Roligare och lite fräschare kan man ju faktiskt ha. spindlar och spindelnät har jag också jagat. Fyfan! Vi blev klara till lunch så då fick vi sluta. Fick ta mig en promenad hem och att gå med jobbarbyxor, strumpor och skor var absolut inte nådigt. Ja.. Är ledig på måndag så det var ju inte så värst skoj. Får göra det bästa av situationen och umgås med min syster. Nej nu ska jag åka tåg, PUSS!

Trött

Fortsätter och jobbar och pengarna börjar rulla in, fint deee! Är tröttare livet på morgon och när jag kommer hem men sova får jag göra när jag är död eller nå. Ska säga de att skolan vi jobbar på just nu är typ den skabbigaste jag sett. Det är klotter, tuggummi, snus och damm överallt! Blä.. Just nu har jag nyss duschat och sitter och kollar på simpsons. Senare kommer min baby hit så då blir det mys. Så länge jag orkar hålla ögonen öppna de vill säga. Mja imorgon blir de mer jobb sen olls. PUSS

Typiskt Asså

Att man aldrig kan vara trött när man behöver de? Har ställt alarmet på kvart i 6 imorgon så då lär jag ju behöva somna nu. Kul kul. Har umgåtts med angelica hela dagen idag. Vi har vart här hemma och bara tagit de lugnt. Var ut till lilla olls också. Bakade lite pizza nu mot kvällen så de sätt fint som snus. Mja jobb imorgon sen ska jag nog umgås med emil. Kanske ska ta och umgås lite med sängen nu så jag kan somna någon gång. PUSS

Hallåhej

Trodde för ett ögonblick att de var fredag idag men de var ju helt fel. Lördag idag alltså och jag vaknade 8! Vem fan vaknar 8 av sig själv?? Sitter och väntar på att angelica ska vakna någon gång, så ska hon komma och hämta mig. På tal om nå helt annat så har jag skaffat jobb. Jojomen! Eller egentligen var de snälla sandra som fixa åt mig:) jobbade igår och tiden gick bra mycke fortare än vad jag trodde. Var helt slut när jag kom hem. Ska jobba på måndag igen och sen är de bara att hoppas på att jag får jobba mer. Ikväll blir de party med mina flickor från vässan. Får hoppas att de blir ruligt! Mja, kanske ska ta och äta nå. Har inte ätit på hundra år känns de som. PUSS

Lillan


Olls


Right round

De tog på krafterna att ta hem lill olls. Tror jag har kört minst hundra skottkärror med torv och de var absolut inge luft i containern. Har badat honom, så nu är han inte flottig som ett smörpaket i alla fall. Jag och mamma har nyss Käkat massa luft torkad skinka, melon, ost och kex, salami, och sallad. Satt jävligt fint ska jag säga. Just nu är jag faktiskt lite trött så ska nog krypa ner i sängen och kolla på en film. Imorgon ska jag tillbaka till stallet igen och skritta lite med olls, sen ska jag ta bussen till Ramnäs för att sedan vänta på att min älskling ska komma hem. PUSS

Min lilla gubbe <3


Hemma

Då var man hemma i hallsta igen då. Gårdagen bestod av bio med syster. De var vi och småbarnen. Den var helt okej men tycker nog att de andra är bättre. När vi kom hem igen så dansa vi för fulla muggar. Jag ska defenitift skaffa Nintendo wii när jag flyttar! Drog ut och greja lite och käka burger king. Satt fint som fan. Mot natten så skjutsa hon hem mig till Ramnäs så jag kunde sova där. Min karl låg redan och sov när jag kom så roligt var ju de. Hennes hade också somnat när hon kom tillbaka till stan sen. Roliga pojkar! Jag själv somna sent. Blev väckt av att mamma ringde imorse så de var bara att gå upp. Hon hämtade mig och nu sitter jag somsagt hemma. Ska åka till olls snart och ta hem honom från sitt sommarlov. Ska bli bra skönt att få hem honom. Jaja nu har jag uppdaterat för ett år. PUSS

Bajs

Jag känner mig seriöst som världens mest ensamma människa i världen idag. Min syster kommer aldrig hem och alla är bara bittra. Om jag inte får sällskap imorgon så kommer jag bli knäpp i huvudet. Tror jag spelat och tränat med wii spelet idag minst 5 timmar, jag kommer fan vara iform efter den här veckan. PUSS

Augusti

1 augusti redan, tiden går fort. 1 augusti innebär också att jag och min man har 20 månader idag. Känns inte alls som om de redan har gått så lång tid, de är sjukt. Älskar honombara mer och mer <3 hade en riktigt mysig kväll igår. Skulle lära honom boogie superstar på wii, haha de var kul. Måste sätt ganska roligt ut där vi stod och vifta framför tvn. Nu är jag ensam igen. Han har åkt tillbaka till Ramnäs för att jobba. Angelica vet jag inte riktigt heller vart hon tagit vägen. Lonley woman.. PUSS

RSS 2.0