9 crimes

jisses va tiden går sakta. mamma har legat och sovit så jag har vart instängd i vardagsrummet och de kanske inte är de roligaste. drygaste katten ever fick jag springa och skälla på hela tiden eftersom han tror att alla dörrar ska vara öppna för honom och att de hjälper att krafsa lite så öppnar någon (y)

har setat och rensat min bilddagbok nu på onödiga bilder, så nu är de bara de viktigaste kvar och de roliga minnena :)
emil kommer snart också, kuligt :m

jag måste hitta ett sommarjobb också! känns som om jag är lite försent ute, men jag måste ha ett! alla mina planer för sommarn kommer inte vara gratis direkt.

nej nu ska jag vänta på min baby :)
ha en trevlig dag människor.

pusshej

släpper aldrig taget om dig!


jäkla viktor!

ja nu ska ni höra, igår hade jag premiär för stopp i hissen i skolan! viktorjävel börja hoppa och ruska hela hissen så den stannade så fint mellan B och A våningen (k) tyra vart livrädd typ och arg och jag, emil, mathias och viktor bara skratta. jag var självklart arg jag också men de va lite komiskt ändå.

haha man ska ju ringa på klockan i typ 10 sekunder eller nå för att kopplas till nån gubbe som kan hjälpa en

amanda: men jag trycker här nu så kanske han i luren kan hjälpa oss?
alla dom andra: aa gör de.
jag trycker in knappen och han i luren svarar
amanda: NEJ NEJ!! JAG TÄNKER INTE PRATA!
gubben frågar om vi finns i västerås, fast vi fattade som om han sa borås
amanda & viktor: nej vi är i västeråååååås.
gubben: ja, i västerås? på port-anders gata?
amanda: aa precis :m
gubben: vi skickar någon som kan hjälpa er ut.
alla: tack!
gubben: klartslut.
amanda: KLARTSLUT!

stog där ett tag sen så slockna hela hissen! jag & tyra skrek som små barn, men strax där efter så starta hissen igen och vi kunde komma ut :m var rädd att jag skulle missa bussen där ett tag.

umgicks med emil sen efter skolan som kanske inte var så stor överraskning för er? plugga hela kvällen sen och mitt humör va tvärdåligt!..

idag så tog jag 8:a bussen till skolan och kom fram som vanligt vid halv 9. skulle ha svenskaprov och de gick fint. trodde de skulle gå asdåligt, men se på tusan så gick de bra :) hade prov i en kvart sen fick jag sluta (Y) hann med att ta halv 10 bussen och dehär kändes som årets mest ovärda skoldag. jaja, cykla nertill ica och köpte choklad, sen till konsum för att köpa halstabletter :m

just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får vänta tills mamma vaknar. då ska vi åka till strömsholm.

ursh va jag hostar föresten. asdrygt. gör jätte ont i bröstet när jag hostar och så är jag tvärsnorig. inte roligt alls. men antar att även jag måste bli sjuk någongång, även om de är mycke sällan. de är väl sånna tider nu.

nej orkar inte skriva nå mer nu, och jag vet föresten inte vad jag har tryck på för knapp för att texten ska bli såhär liten och cp. men ni får väl försöka se vad de står :p

PUSSS


min älskling, mitt hjärta, min bästa vän. jag älskar dig vad som än händer och det ska alltid vara vi två. all i need is you <3

puss på bebo

vem behöver café när vi har våran kära bebo som bakar? :* de är gratis och dubbelt så gott!
ett stort plus till bebo

skola som alla andra sega måndagar

var ganska trött imorse när jag vakna. men jag kunde iaf somna som en stock igår :*
blev påmind att vi har prov imorn och de hade jag verkligen glömt, eller förträngt, eller nå jag vet inte.
blir och plugga på de idag och emil får väl hjälpa mig eller nå.

var faktiskt på ganska bra humör imorse också och när jag gick till bussen så lyssnade jag på min låt som man blir glad av, den hjälper faktiskt ganska mycke :)

mamma hämtade mig i ramnäs igår för att tåget var 25 minuter försent... hon hämtade mig och vi åkte in till stan och hälsade på min syster och rikard. deras lägenhet var jätte mysig och gissa om jag vill flytta nu eller?
åkte hem efter lite fika och lite mat för mig sen åkte vi till mannet. stackarn är ju lite sjuker så han får inte gå ut i hagen eller motioneras :( ni kan ju gissa om han var rastlös? gick med honom lite i ridhuset och ja, de var framben överallt, stamp i marken och nafs efter grimskaftet (han nafsa nog mer på mig än på¨skaftet) mja, sen tog han några varv runt mig också som en böjd banan (y) han är allt för söööööööt :*

nej nu har vi skojsig programhantering<3<3<3<3<33<33333333

godmorgon

amanda hjärta emil


orkar inte

orkar inte skriva nå, tänkte bara säga att jag tillbringat helgen med min älskade :) vart jätte mysigt, jag älskar dig så jätte mycket hjärtat <3

påsklov snart kanske? ba lääängtar

godnatt

höhöh

denhär dagen har väl varit lite småseg fast ändå soft. skolan kanske inte var så soft, de ända som va bra där var att jag kunde åka efter lunch. var bara hemma sen och gjorde ingenting typ, skulle fixa till ett par gamla byxor, men dom vart nog mer förstörda isf :p sen tog jag mina ben och gick till gårn. de va evigheeeeter sen jag var där sist, och man kan ju säga att de inte förändrat sig ¨nått. umgicks lite där och de va trevligt :)

mamma kom och hämtade mig sen och jag har faktiskt pluggat lite matte. ska äta snart förjag är så fruktigt hungrig.

mannet har föresten gjort sig illa :( han hade ett stort sår på nosen ovanför näsborren så han har blivit sydd nu. får inte motioneras förns tisdag-onsdag, ta pencelin med spruta också.. plutten då :( men tur att de inte var nå mer allvarligt.

imorn börjar jag somsagt efter lunch och de ska bli skönt att få sova lite längre.
nu ska jag äta mat

puss

sommaaar


hittade lite bilder från någon fest i somras :)



jag skulle prova på att cykla på en tandemcykel för första gången



de gick väl sådär eftersom jag knappt kom upp :m


hard work, work

jag hatar matematik, jag har inte de rätta sinnet för de. de kopplar helt enkelt inte ända fram till hjärnan. de går an med de lätta sakerna, men nu börjar de svåra till sig och då blire inte lika bra längre.
ska jobba matte på förmiddan hade jag tänkt, sen typ åka hem efter lunch? sen jobba vidare med matte hemma? kanske kan koncentrera mig bättre då? fråga mamma om hjälp kanske.

de va iskallt imorse och jag var glad över att jag fick skjuts till bussen. fint väder är de därimot och de blir man glad av :)

godmorgon

h3jh3j


tjenixen

min axel tar kol på mig, känner mig som en 80-åring:(
jag har faktiskt varit duktig att plugga idag med! allt för att inte ha så mycke att göra på resursdarna hehe.. är typ klar med webbdesignen och de är toppppeeen. har typ lite idrott kvar, men tror inte de behöver vara klart nu. sen mitt matteprov. ska nog dit imorn och plugga klart webben, sen typ matte. sen på torsdag så kommer jag nog till provet efter lunch, sen har jag utvecklingssamtal (k) blir nog bra tror jag.

föresten så har jag gått runt och trott att de är måndag idag?`tur att de inte var de då :m snart är de väl helg igen? känns som om denhär veckan kommer gå fort.

är jätte hungrig och mamma håller på att baka pizza i köket, så hoppas att den är klar snart! muuums

nej tänkte bara skriva litegranna :)

pussen

föralltiiiiiid vi <3

föresten!

jag fyller år om precis 2 månader :) bara för att påpeka lite

bad morning

denhär morgonen har inte varit min bästa kan jag säga. den började bra,men när jag väl klev upp ur sängen så vart den inte lika bra.
sov i ramnäs inatt för att emil hjälpte mig med matten, eller nja, jag klara mig rätt bra själv, de va nog mera han som behövde hjälp :p väckte mig mitt i natten också av att han prata i sömnen kuljul (y) kunde iaf somna om och de va ju bra.

ett plus denna morgon är att solen lyser förfullt:) ett minus är att de blåser sönder.

jag tror jag börjar få min lillasysters halsont och snuva :m har ont i halsen och är täppt i näsan, lite halvjobbigt för rösten sviker mig ibland. hoppas jag inte åker på en sjukdom nu, eller kanske en liten tills snön går bort? :)

är as-stel i hela kroppen också, speciellt i höger axeln, den är stenhård, vet inte riktigt vad de är, men tror de kan vara sen min flygtur i söndags. kanske, kanske inte.
är trött också i kroppen, eller jag är trött i humöret också, somsagt ingen kulig morgon.

ärsh orkar inte skriva på dehär tråkiga klagoinlägget nå mer.

hejdå

mark-känning

lite ironiskt nog så tänkte jag idag innan jag åkte till stallet att "hm, de va länge sen jag ramla av. undra när det händer igen.." jaha, kom till stallet och fixade mannet sen var de dags för träningen. han va väl lite lagom sådär skitzo och sprattla lite lagom mycke. vi hoppade kombinationer och när de var min tur, sist av alla som vanligt så hoppade jag första hindret och kom över första hindret i kombinationen och språnget vart väl lite för långt så smet han iväg och då ramla jag åt andra hållet och plask ner i marken. mannet sprang iväg och såg hur lycklig ut som helst och jag låg där på marken och sa typ nått med "jag visste att de skulle bli min tur idag!!"  mja, höften, rumpan och låret, kanske lite arm & axel fick sig en smäll,men de var bara upp igen och ta sig an banan från början igen.

kombinationerna var faktiskt lite smått läskigt att hoppa ska jag erkänna, kändes som att mannet inte riktigt fick plats, att typ när vi landat så skulle vi upp igen. lite läskigt vare också att sista hindrerna lågpå 1,30 nått sånt. men de är ifs bra när jag hade ramlat av, för då blir jag irriterad påmig själv och blir mer taggad.

denhär söndagen har varit lite små seg, men ändå skön. vaknade imorse vid 1 kanske, väckte emil eftersom han fortfarande sov :m väcker alltid han på mitt speciella vis :D han va tvungen att åka hem strax därefter, och de är alltid lika tråkigt när de blir så :(
satt bara vid datorn och så innan jag drog till stallet.

imorn har vi bara en lektion och de är alltid lika skönt :m far iväg till ramnäs sen och ska umgås med emil :)
hoppas att jag inte behöver vara på alla resursdagarna, att jag åtminstonde kan få ledigt på fredag.
jaja får väl se, nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta bort allt grus som fastna på mig när jag låg där på marken och sprattla. fick 1 kilo bara i munnen, gottis (k)

gokväll!


happyface


FUCKING SNÖ!

kan du bara försvinna någongång!!!

tror jag ska börja städa mitt rum som pricken över i också. mitt humör börjar sjukna ner i botten nu.
vill bara ut till stallet och goza med ponihesten (a) min räddare i nöden, min man! <3

pusssen


en annan som också är min man är emil rönnevall, du är min man, min prins!  <3


hey sexy lady, i like your flow


how can that be me?

gokväll
gårdagen var rolig, tog halv 8 tåget in till stan där jenny och kedfors gick med mig till lisa. chilla lite sen så komde lite folk.
"jennys tuuuuur, en, två, tre, fyra, fem klunkaaaar."  ;) 
jag drog väl hem runt halv 2 kankse? blev lite tröttis där på slutet så angelica fick komma och hämta mig (y)

mådde väl inte sådär jätte toppen imorse och jag har nog mest bara sovit bort den här dagen. gick upp från sängen vid halv 5 - 5 någongång. har inte gjort något speciellt direkt sen dess, va ner till ica en sväng och köpte chips och cola (k) nyss kikat på film med emil & alicia, eller de kanske blev två filmer :m

imorn blir de träning. sett fram emot denhär träningen faktiskt, får bara hoppas att mannet inte sliter armarna av mig denhär gången också.
vet inte riktigt vad jag ska skriva? ska nog klunka lite mera cola så jag inte kan sova på hela natten och sedan typ spela lite kort? va ett tag sen jag gjorde de känns de som. fast jag vet inte riktigt vart kortleken är... hm, de får jag nog ta och fundera några minuter på.

känns som om imorn att de får bli lite pluggdag också. vill inte ha tusen saker att göra på resursdagarna. har iaf ett matteprov som jag ska göra och alla vet ju hur de kommer gå. jag kommer nog aldrig bli av med dedär provet.

ser fram emot påsklovet på tal om nå helt annat. då ska jag chillaa läget. de lär väl inte vara så långt kvar till sommarn heller också? 

dehär inlägget gick väldigt segt att skriva. lite skrivar brist just nu så jag antar att jag sätter en fin punkt här, rakt här ---> . 

godnatt sötnosar

ljuvliga fredag

känns bra att de är sista dagen för veckan. känns riktigt bra faktiskt!
var lite butter imorse när jag upptäckte att de inte var lika soligt som igår :( men de var näääästan lite varmare idag, iaf ett litet tag.
fick sitta på mobbade platsen i bussen också :D ni vet den som är allra längst fram vid chauffören? där satt iaf jag och jag ska säga att de må se mobbat ut, men jäklans va skönt de är att slippa sitta brevid någon. hur hög musik som helst kan man ha i hörlurarna också utan att någon behöver tänka vilken dålig musiksmak man har (y)

matte imorse ochde va väl lite små segt. lektionen gick ganska fort i sig och de var väl tur? fick en varning av monie angående min frånvaro igen... den hade visst höjt sig lite till. egentligen tycker inte jag att jag är borta så jäkla mycke, men tydligen är det dedär lilla som gör så mycke ändå. nu måste jag gå till skolan VARJE dag och komma i tid ända tills den 30 april (k) skulle ju bra gärna vilja veta hur de kommer gå. visserligen är de bra att jag fick en varning, för då ser jag till att jag kommer hit och gör de jag ska!

ikväll blire party och jag är taggad! ska bli väldigt trevligt faktiskt och jag vet att jag kommer ha kul :D vad ska ni göra denna fredag då? :)

resten av helgen blir nog lugn. träning på söndag somvanligt :)

nyss haft prov/förhör på mediekunskapen och de gick faktiskt bra för att jaginte har pluggat mer än en halvtimme max.
nu vet jag inte ritkigt vad vi ska göra. tyckerman borde fått slutat efter förhöret eftersom de är fredag. aja har man tur kanske man kan få sluta några minuter tidigare! :m

puss på helgen


min älskling, du är värd så mycket. jag älskar dig<3


i´m blue


i want you to know that you are the only one for me

vart en liten latis dag imorse.. även om jag vakna 8 så åkte jag inte till skolan förns 11 :m kom dit vid halv 12 och då vare lunch (Y) var jätte skönt att vakna tidigt men ändå kunna de de lugnt till skolan. jag gick med emil till terminalen för att han skulle till skolan och jag kunde ta bussen därifrån. jätte mysigt att sitta där i solen :)

käka lite mustig gryta i skolan som föresten va äckligt :( fick leva på mackor :*
gymma på eftermiddan på feel good och de va soft. jag & jennypenny in action (Y)
slutade vid 2 vilket innebar att jag kunde ta halv 3 bussen hem :M

ska nog diska lite och laga mat, är ju ensam här hemma så man måste ju göra något för att få mat? ska göra tacopaj och de ska bli finemang :) 
måste duscha också så jag kommer ha fullt upp :m ska nog hinna plugga lite också. få klart webbdesignen. sooounds greattt!

imorn är de somsagt fredag och jag tycker ärligt att de kännts som fredag nu i 2 dagar (y) hoppas vädret håller i sig så man kan fortsätta vara glad i hågen ;)

nej get back to work säger jag bara.

pussspuss

tingeling tingeling

tror klassen fått tingeling låten från melodifestivalen på hjärnan? så fort man går in i klassrummet så hör man någon sitta och nynna på den, eller sjunga :p jag börjar få den själv på huvudet.

nu ska vi bli fotade av mathias till våran skoltidning

hejpa!

solen skiner himlen är blå, vad det är skönt att leva då

tro de eller ej, men jag var faktiskt på väldigt bra humör imorse :D
ställde klockan på halv 7 och när jag kika ut genom gardinerna så var de soligt! jisses va skönt de var att se sol :D för att fira de så lät jag mitthår vara utsläppt idag (y) de händer typ 1 gång i månaden så nu jäklar! de är så roligt för varje gång jag har utsläppt så frågar alltid nån omjag färgat håret eller om jag har löshår :p dom är nog så vana att se mig med en knut på huvudet så de ser väl längre ut än vanligt när jag väl har de nere :m
orkar inte ha utsläppt när de har varit sånthär väder, iaf inte om jag plattat de för mitt hår har en tendens att locka sig så fort man kommer utanför dörren (k) men idag har de faktiskt hållt sig rakt. känns som om de blev mycket prat om mitt hår nu kanske..

våran svenska lektion är allmänt tråkig och jag tycker att monie har blivit annorlunda. jag gilla henne jätte mycke förut, men nu har hon sjunkit i mina ögon. lite tråkigt tycker jag :(

idag blir de emil as always, kanske skulle dra och bada :m de va ett tag sen jag lågi en pool och plaska :) jag känner egentligen för att gå en promenad eller nå, man måste ju passa på att få så mycke solsken som möjligt.

är fett pepp inför helgen. ska bli kul tror jag nog allt. fast de brukar ju vara så att de blir som man gör de till, alltså ska jag hålla humöret uppe och inte bry mig om småsaker (y) fin fin plan där.

pussen & kramen

engelskaprov

har nyss haft engelskaprov och de gick väl sådära lagom bra kanske? har kommit på att allt är lagom för mig nu för tiden, hur kommer de sig?
aja, för övrigt så sov jag sjuhjäkla dåligt inatt. somna och vakna om vart annat, var törstig och kattfan var jobbig.. ja de är inte lätt..
föresten, va varmt de var imorse? när jag hade gått halva biten till bussen så var de hur varmt som helst. ganska skönt ändå, slippe frysa ihjäl sådär hela tiden.

de 'är lite segt att vi har fått sluta nu eftersom jag ändå måste vara kvar och åka till björnön -.- kunde lika gärna ha slutat nu lixom? aja, skyll dig själv amanda säger jag bara!

idag blir de mannet när jag kommer hem. kanske tar en sväng ut om de inte regnar? fast om jag tänker efter så vill jag nog ha armarna kvar idag så jag stannar nog i ridhuset (y)

puss´morn!

peace folks!


för du vet att jag är het som en kakelugn

vart tog solen vägen? :( igår var de hur underbart väder som helst, men nu är de tvärtom nästan. kanske inte tvärtom, men molnigt och kallare. våååååren får komma nu, nu nu nu!

sov hur skönt som helst i natt förövrigt och lyckades ta mig upp i tid.
de var nån jobbig buss imorse, en såndär nyare och mordernare bussjävel! jag sörjer för att vi inte fick åka i hederliga 511:an :( den skramlar sådär mysigt lagom och har lagom äckliga säten. dom nya är typ mörka, trånga och så ser man knappt ut genom fönstren.

matteprov idag, kommer inte ens ihåg vad de är om. vet bara att de är ett gruppprov (y)
känns som om denhär dagen kommer gå hyfsat fort och de är en bra sak. när tråkiga saker går fort är de en bra sak :m
de är askallt i vårat klassrum också så ni vet, skriv helst upp de på en lapp eller nå. måste klaga till stadlis att han får komma och höja värmen. kan ju inte sitta med en fetsjal runt halsen halva dagen?

för att fylla ut detta inlägg lite så kan jag säga att jag längtar till den18 april :m då är de regional tävling i hallsta och jag ska nog debutera 1,20 :D kan nog blir hur bra som helst tror jag :) bara mannet får till sånna där bra språng och att han inte plöjer hela banan (y)

nu kanske jag ska se till att börja med våran uppgift så jag hinner med något idag.

puss sötisar (k)

400

400 inlägg har jag skrivit nu med dehära, puss på de! :)

helgen är redan slut, eller imorn är den slut och de är tråkigt tycker jag, för nu väntar en as seg vecka för mig. bara med saker somjag tycker är mindre roligt..

helgen då somsagt har varit chill.
fredagen så gjorde vi typ ingenting. jag slutar ju skolan så sent så vi typ kika förbi barken en sväng, sen drog vi och käka pizza. somna rätt tidigt och de va faktiskt riktigt skönt.

vakna tidigt på lördagen. kunde inte somna om eftersom hyper emil var pigg då :p
jag var typ hur lat som helst och orkade i princip inte röra mig någonstans.
tog ändå fram orken till att gå ner och sola och kolla på film lite och jag lovar att bli brun går segt som fan! men de börjar ändå hända grejer :D jag har en jäääättte vacker rand :m

emils mamma kom och hämtade oss så vi kunde åka till ramnäs. åt massa god mat och äppelpaj :* sen kika vi på melodifestivalen och jag kan ju säga att de inte var rätt segrare.. fast ändå, jag är rätt glad att uggla låten snälla, snälla inte gick vidare. vi satt och svor när poängdelningen va :D

spelade playsation också och jag kan ju säga att jag äger emil vad vi än spelar :D spöa skiten ur honom rent ut sagt (y) vi spelade tekken och de är faktiskt ett ganska roligt spel :m
skulle kika på film sen, men redan efter 5 minuter så slocknade jag som vanligt, så då sov vi ist :)

idag så vakna vi vid 12 typ, käka frulle och sådära. jag drog på träning och de gick väl sådär. han va asstark så nu har jag huuur ont som helst i axlarna :( buhu..

orkar inte skriva nå mer nu. ska snart osva tror jag.

godnatt

jag är så lycklig att jag har någon som dig i mitt liv. någon man alltid kan ränka med och någon man alltid kan lita på. någon som alltid lyssnar på en och någon som alltid bryr sig. någon som aldrig sviker och någon som man kan vara sig själv med. någon som man har gått och väntat på i hela sitt liv, någon som man inte trodde fanns. jag fick turen på min sida då du bestämde dig för att vandra in i mitt liv. du är det vackraste jag har älskling. du är det bästa jag någonsin haft. någon som dig vill man inte förlora, någon som dig vill man föralltid ha i sitt liv.
våran framtid är säkrad för jag kommer aldrig lämna dig. våran framtid är det bästa jag någonsin sätt.
jag håller på oss baby, jag tror på oss. med dig vid min sida klarar jag allt. du är min halva, du är prinsen i mitt liv.
amanda <3 emil

do they love you forever?

godmorrn, lagom sådär trött är jag kan jag då säga, varmt som attan är de i mitt rum också, kanske ska ta och öppna ett fönster? :m kan kanske vara smart (I)

mja, skolan igår var typ hur seg som helst. mediekunskapen var värst! satt och spela harpan halva lektionen eftersom internett var bortkopplat (k)

åkte med halv 5 bussen hem och var då hemma i älskade hallstahammar vid 5, en härlig tid på en fredag! (y) frös som attan eftersom jag var så smart att välja skinnjackan. hungrig som en varg var jag också och då inte ¨på så bra humör. när man kommer hem till pappa så är de ingen hemma och jag har ingen nyckel. då blir man sådär lagom glad och bara vill ha sönder något eller så :m ringde till tina och hon sa att han var på väg hem från stan så vi skulle bara vänta lite till.. mja, tillslut kom karlfan hem iaf och jag kunde trycka i mig 4 mackor (k) då vart jag lite gladare :m

drog till barken sen en sväng och sega. sedan blev de pizza och den satt ju inte helt fel kan jag meddela.
jag var också duktig att sätta ihop en datastol, med liiiiiiiite hjälp av pappa kanske (a) jag förstår mig inte riktigt på såna där beskrivningar, och de ska alltid vara hundra delar med också. lycka till sen när jag flyttar hemifrån och ska sätta ihop möbler och allt vad man kan tänka sig.

idag vet jag väl inte riktigt vad som händer. emil är här så vi hittar väl på någonting .
ska iaf äta frulle nu som en start på någonting :)

puss på er

gammal bild (k)


hungrig!

jag är typ jätte hungrig och jag får typ skylla mig själv jätte mycket eftersom jag glömde matkortet i skolan (y) precis när jag kom in i matsalen så kom jag på att de låg kvar i väskan. JÄTTE BRA AMANDA! jag är så van att ha de i jackfickan men nu hade emil lagt de i min väska ist för att han tyckte att de såg ut som att de skulle rammla ut annars. typiskt alltså, jag hade sätt fram emot maten idag. för mig blev de 2 knäckemackor och en subway kaka (k)

var lite trött imorse så jag tog kvart över 9 tåget från ramnäs och var framme i stan vid kvart i 10. hade matte på morgonen och de var väl inte allt för hemskt, hade betygs-samtal också och jag ligger ju på ig fortfarande, men nu ska jag kirra ena matteprovet på måndag och de andra på resursdagarna. blir nog bra hoppas jag.
jo föresten på tal om matteprov, på måndag har jag ju matteprov efter jag slutat skolan, egentligen slutar jag efter lunch, men nu har jag ju prov. sen på tisdag så har jag ju friluftsdag efter lunch då jag egentligen skulle sluta så ja, de suger att ligga efter i saker. eller de suger att jag är så sämst och skiter i allt så de blir att jag ligger efter (Y)

snart har vi rast och efter den så är de bara en timme tills vi slutar, jag längtar typ hur mycke som helst. börjar få så ont i nacken och ryggen. undra hur jag kommer se ut när jag slutar på john bauer? som en krokig ostbåge tror jag. nejrå, men stel kommer jag nog vara.

blir nog att sola idag föresten! de va ett tag sen nu så ska bli skönt :m måste hålla "brännan" igång.

pussråå


emil rönnevall <3


smartis

ja, jag som nu skulle vara så duktig att plugga glömde bort att man inte kommer in på G hemma så jag kommer inte åt uppgifterna och de är ju smart (y) men jag är iaf klar med photo shop uppgifterna :m nu ligger jag inte efter alls mycke och de känns skönt!

segaste idrotts lektionen ever hade vi som sista lektion. trodde jag skulle somna när när power pointen kom upp. tråkigaste uppgiften fick vi också. ja jisses va tråkig den va. jag och jenny passa på och chilla i sofforna ett tag, eller ett ganska långt tag. nu kanske ni undrar varför jag nu jämt gnäller om att jag ligger efter när jag ändå inte jobbar som jag ska, men denhär uppgiften var verkligen inge kul.  pratade om vad vi ville bli när vi blev stora och om sommaren. kladdkaka prata vi också om och gissa om jag vart sugen på de, ja jisses vad sugen jag blev.
 
var inge trött imorse som jag nämnde förut, men nu jäklar blev jag trött, stentrött blev jag. kommer nog somna fint ikväll (k)

kommer nog inte på så mycke mer och skriva tror jag. de blev såntdär jobbigt stopp i huvudet så jag sätter väl punkt här.

pusshej

on his face is a map of the world

webbdesign just nu. de går väl sådär lite små segt som de alltid gör. håller på med mina restuppgifter och jag kommer väl någonstans iaf, vet inte riktigt om jag gör helt rätt men.
de jag fruktar mest just nu i webbdesignen är att vi ska göra en ny hemsida och nu skaden också publiceras på internet så ALLA kan komma åt den. jag orkar inte med en till hemsida med tanke på att den förra var hur försenad och ful som helst. aja, nått ska jag väl få till hoppas jag.

jag är otroligt hungrig också, hann inte riktigt äta frukost imorse. men ett plus är att jag va ganska pigg imorse när klockan ringde.
imorn är de redan fredag och de blir jag glad av och jag ska äntligen få sova ut! de fick jag verkligen inte göra förra helgen såde är efterlängtat.

jag blev glad över också att de är typ 2 månader kvar i skolan fast om man ränkar bort lovdagar och lov så blir de ju mindre och de är ju jätte bra. sommarlov är verkligen nått som är efterlängtat, hoppas bara på att vädret kan vara bättre dehär året än vad de var förra. hoppas sommarlovet blir bättre än de förra ihuvudtaget, men de är jag nästan säker på att de kommer bli :)

jagmåste ta mig i kragen att leta sommarjobb också. känns som om jag lär snabba på  med de om jag ska ha någon chans att ens få nått. jag vet inte ens vad jag ska börja kika på. jag har ingenting exakt som jag tycker är sådär super kul.

nu ska jag fortsätta jobba med photo shop

pusss

tröttis

börjar faktiskt bli lite trött nu, svider sådär lagom i ögonen.
kom hem från ramnäs för ett tag sen, har lekt med mio hela kvällen och de tar på krafterna, men han är så söt så :)
speciellt när han ropar efter mig upp till övervåningen fast jag åkt hem för ett tag sen :D

har tankat hem massa musik, så nu blire massa nytt till telefonen. tröttnat så mycke på min musik som jag har nu.
ska nog sova snart för nu känner jag hur trött jag blev.

nu vart de sådär onödigt att jag öppna ett nytt inlägg, men va tusan, känner man för att skriva lite även om deär massa strunt så gör man de :m

godnatt sötisar

prov

nyss gjort provet och de gick väl som förväntat ungefär. svarade på några frågor och resten sket jag i. de blir nog kanske inte ett tvär IG, men ett IG blir de allt. sitter och väntar nu tills klockan blir kvart i ungefär för då ska jag möta emil på stationen så ska vi åka hem till honom och vara barnvakt till mio :)
mamma skulle komma och hämta mig sen, så då slipper jag åka tåg och får skjuts ända fram till dörren höhö :m
börjar bli lite smått hungrig igen. jag blir alltid hungrig efter jag slutat, tror min hjärna har nå larm av nå slag. som när man alltid är kissnödig när man vaknar, så är det med att jag är hungrig efter skolan :m bara så ni vet lixom (y)

nej de blev ett kort inlägg. ska börja klä på mig ytterkläderna och packa ihop datorn.

hejrå (k)

jag älskar dig


vilken dag!

ursh vilken jobbig dag dehär har varit.
började imorse när klockan ringde på halv 7. heeeelt slut var jag, så otroligt trött, låg och pressa mig i flera timmar kändes de som. kom upp ur sängen gjorde jag iaf och kom i tid till bussen.
lämnade min dator till matt eftersom den har varit helt knasig! fick ha en underbar lånedator ist -.- efter ett tag gick jag och hämtade min dator igen och trodde den skulle funka. grejen var den att ikonerna och de funka men nu funkade inte internet ist. tyyyypiskt tänkte jag då och fick gå tillbaka till matt igen.
gick tillbaka till klassrummet och hade en morgon disskution som vi alltid har denhär dagen. den disskutionen var jobbig tycker jag för de kändes som om ALLT de negativa var riktat mot mig..
mja, sedan på rasten så skulle jag och jenny gå till matt för att hämta min dator ännu en gång, så mötte vi våran mattelärare så då tänkte vi att vi skulle prata om hur vi ska göra med alla omprov som vi har. eller iaf jag, och de tog ut på tiden en del. gick vidare till matt och skulle hämta datorn som inte var riktigt klar än för då hade de blivit ett nytt problem för då kom man inte ens in till inloggningen... (Y)
hanna kom dit och sa att monie var arg för att vi var försenade till lektionen för vi skulle ha redovisning. så då var de bara att gå tillbaka utan dator igen.. 

monie hade typ damp och var hur tjurig som helst och de smittade verkligen av på mig ännu mer. 
hon var på ritkigt tjurhumör idag och allmänt otrevlig, iaf som jag uppfattade de. 

drog på lunch och maten var helt okej. och efter lite skitsnack om allt möjligt så kände jag mig bättre till mods. 
kom tillbaka till skolan I TID! och nu sitter jag på medieproduktion. har varit och hämtat min dator som funkar perfa nu och jag måste bara säga att jag är överlycklig att matt finns!
har skrivit klart mitt jobb till tidningen så nu chillar jag lite här. 
vi ska ha matteprov efter rasten och jag kan INGENTING typ. blir så irriterad. jag verkligen SUGER på matte. hatar de mest i världen just nu! aja ska iaf göra mitt bästa sa johan så får vi se sen hur vi gör med omprov och grejer. 

hm.. imorgon ska jag ta mig en riktigt pluggdag. efter skolan så blir de plugg på ALLT som jag ligger efter i så jag inte har så jätte mycke till resursdagarna.
 
jaa och på tisdag när jag egentligen slutar efter lunch, vet ni vad jag ska göra då? JOO DÅÅÅ ska jag åka till björnön på friluftsdag! KUL VA? JÄTTE KUL! jag har nämligen skippat båda friluftsdagarna så jag måste vara med på denhär som en restuppgift. om jag inte är med så blir de IG i idrottskursen och de vill man ju inte? ska ju ta vara på dom betyg som man faktiskt kommer få (y) får bara hoppas på att de inte blir allt för många IT människor, vill ju inte hamna i nå snöbollskrig som liknar en cs-match heller? :o nejrå, men någon man känner vill man ju ha med. 

idag vet jag inte riktigt vad som händer. ska nog plugga lite idag också. jag måste. 

nej nu ska jag fortsätta arbeta.

pussspuss

du är bäst älskling, tack för att du stöttar mig, de behövs verkligen även om det verkar som att jag inte tar åt mig. de betyder så jävla mycket att du bryr dig. jag älskar dig så mycket! <3 

hahahaha

mina babes! äger hela mitt hjärta



lite smått och gott

nyss hemkommen från strömsholm, eller egentligen är de ica men nu är jag iaf hemma.
satt och tänkte på när jag var på väg hem från strömsholm att jag alltid tänker de värsta så fort det är någonting med mig. som när det gjorde ont i hälen när jag gick, då tänkte jag på att de kunde vara en cancerknöl. 
eller när jag får ont i huvet så är det en hjärnblödning påväg. patetiskt, jag vet. men sån är jag. så fort det är nått med mig så blir jag fundersam och tänker det värsta. 
jag är rätt ängslig av mig. för att flyga flyplan är jag ängslig, åka färja är jag ängslig buss på vintern också. de är inget stort så, ibland kankse men inte alltid. 

jag har också svårt att övertyga mig själv och lyssna på mig själv. de är jobbigt om något!
så fort något är jobbigt så tänker jag att jag inte orkar, men sedan när jag ska tänka om och inte bry mig om att de är jobbigt, så lyssnar jag mer på den negativa sidan än den positiva. när de blir så, så kan det lätt hända att jag blir lite deppig och då kan de bli ännu värre. tror jag är lite emo av mig, litegrann iaf. 

jag har också svårt för att bestämma mig för saker och ting. de kan angå allt som man kan välja på. om jag ska välja chips så kan jag stå i evigheter. eller kläder, kan jag också stå och fundera hurlänge som helst. speciellt om man ska välja frukt i ett fat och man är pressad, de kan bli jobbigt :p haha, vilka problem man  har. 

jag är också långtjurig. jag kan vara tjurig i flera timmar. om de är riktigt allvarligt så kan de bli dagar. jag har en väldigt stor stolthet som jag gärna inte sväljer. jag har svårt för att säga förlåt. speciellt till dem som står mig närmast. 
samvetet kan vara borta också. ibland har jag inget samvete alls. kan va hur elak som helst och ändå inte känna nå dåligt samvete alls.

nonchalant (?) stavning på de? aja, de kan jag också vara. bara ta saker för givet. dålig på att säga tack, speciellt till de som står mig närmast här också. kan verka otacksam, men min mamma brukar för de mesta alltid göra allt åt mig så de blir att jag är van med saker och ting, och dåglömmer jag lätt att säga tack.  

nu låter de som om jag är skummaste personen i världen, men så komplicerat är de inte. jag kan vara en riktig ängel jag med (a) :) 
ja, de är då mycket man hinner tänka när man sitter i bilen.

nu ska jag ta fram kläder sen sova. ska bli så skönt att sova!

pussgodnatt

jag kommer aldrig göra dig något illa, jag kommer alltid ställa upp för dig. jag kommer finnas vid din sida för du är min sanna kärlek, hela mitt hjärta. snälla kasta inte bort allting för jag finns här för dig. gå inte din väg och snälla säg att du stannar föralltid. jag älskar dig! <3


damn

ligger i soffan nu med datorn i knäet och tittar på någon film som går på tv1000 den är rätt okej faktiskt. kollar bara då& då men ändå :m börjar få lite smått ont i huvet också så ska väl ta en huvudvärkstablett.
vet inte ens varför jag öppna ett nytt inlägg. tidigare så kändes de bra att skriva lite, men nu när jag väl ska göra de så kommer de inte  fram nått i huvet.

ärsh skit samma, sätter punkt här

hejs

helgen

skriva om helgen lite?
i fredags så åkte jag & emil ut i stallet och fixa och blablbalba de vet ni redan.
lördags så var vi i stockholm, var väl segt och sådära, kom hem och åkte till stallet och fixa, mannet fick springa i ridhuset för sig själv och han var vild, väldigt vild. kom hem och käka och så, emil kom hem till mig och sedan smorde jag alla mannets saker eftersom jag inte orkade göra de i stallet. tog de lite lugnt sen somna jag på stört.
söndag så ringde alarmet klockan 6. jag var hyfsat pigg medans emil var död. försökte få upp honom ur sängen hur länge som helst. verkade som om jag var den enda pigga människan i lägenheten. fick nämligen väcka mamma också.
åkte ut till stallet och packa alla saker och fixa mannet, han var jätte snäll att lasta in i transporten och sedan åkte vi till örebro.

mja, han va väldigt busig av sig när vi lastat ut honom där borta, min arm fick det jobbigt.
första klassen gick väl sådär. han va stark som fan och fick inte till nå fina hopp. men jag placerades iaf 5 och de va bra :)
1,10 klassen gick väl bättre fast ändå inte. peta andra hindret i grunden, men sedan fick han till finare hopp så jag var nöjd ändå :) de snöa som attan när vi åkte hem och de va läskigt. fatta om man skulle fått sladd på transporten? då skulle den fan ha vickat.
kom hem och tog in alla saker igen sen åkte vi hem. så skönt att komma hem!
åt mat sen gick vi och la oss i sängen vid 9. somna en timme efter.

var skaaapligt trött imorse. fy fan va jobbigt de var.

sitter i skolan nu på programhanteringen, hatar uppgiften vi fått. har inge fantasi alls!
tur att vi slutar snart. äcklig mat är de också.
jag är inte alls på nå bra humör. de suger.

idag vet jag inte vad som händer. ska nog bara vara hemma och försöka sova så tidigt som möjligt.

hejrå


stockholmia

befinner mig somsagt i stockholm nu. de är sådär lagom segt så man vill åka hem. jag börjar bli trött och rastlös och vill bara sätta mig i bilen nu och lyssna på the voice (y)

ja igår så vart det stallet, gissa vem som satt på mannet då? jooooo EMIL! de va lite smått roligt faktiskt och bilder kommer att komma upp kan ni lita på ;)
hem och bara inte göra någonting. jag vart astrött och därmed kom mitt "roliga" humör fram då jag inte orkar prata eller vara nå glad alls. bara se ut som ett tråkigt frågetecken och glo i taket. kul, jag vet.
sandra kom utanför mig sen när emil åkt hem. vi snackade lite och så och de va trevligt :)

mamma väckte mig 10 imorse, och man var väl lagom trött då. käka lite frulle sen vare bara och fixa sig. inte sådär jätte pigg med de sådär direkt på morgonen, men de gick väl.
hämtade angelica och rikard hemma hos dom i stan sen for de iväg hit.

mja, när jag kommer hem sen så blire stallet för fulla muggar. HEJA!
emil kommer också sen. han ska så duktigt följa med mig imorgon :m <3

pusssssrååh


jao

godmorgon påer.
ja, igår så gick skoldagen väldigt fort tycker jag. vi hade yoga på feel good och de var väl lite blandade tankar om de :m väldigt mysigt var de i lokalen dock. tända ljus och grejer :) nog för att min balans inte är den bästa alla gånger och min smidighet heller för den delen.
gick lite på stan med tyra efter de, eftersom vi sluta så tidigt och jag skulle vänta på emil och hon skulle vänta på tåget.
åkte hem till emil sen och ba chillade. sov kvar över natten och jag hade en till mardröm! nu kommer jag komma in i dehär stadiet då jag bara drömmer mardrömmar, JAG LOVAR! :(

helgen på tal om inget är fullbokad.
idag ska jag ut till mannet och trimma lite med honom, blir klar någongång på kvällen så då kanske jag har lite tid över för att umgås. på lördag ska jag till stockholm somsagt för att fira morbror och mamma. kommer väl hem någongång på kvällen och då är det raka vägen ut i stallet som gäller. ska ge alla hästarna mat sen ska jag jogga lite med mannet så han inte är stel inför söndagen. fixa alla hans saker och göra rent dom och sen blir de hem och sova.
på söndag blir de upp tidigt för att åka till örebro på tävling. är där hela dagen och kan nog gissa att jag är rätt slut efteråt, så då blir de godnatt.

kul helg va? inte en lugn stund (y)

nej nu ska jag upp och kika på tv

pussråå

.....

fint med ridbrallorna (y)


härligt

jag har en mardröm inatt :( den första på jätte länge. den var inte läskig isig, men de va typ som en panik dröm, ansträngande typ.
vakna vid 07.25 alltså alldeles försent och la märke till att emil fortfarande låg kvar i sängen. normalt så brukar han gå upp 6 och ta 7 bussen, men han va alldeles för trött så han hade sovit vidare.
mja, jag vakna alltså försent för att ens hinna gå till min buss så jag smsa mamma för att fråga om hon kunde skjutsa mig till tåget ist som gick halv 9. hon svarade inte så då antog jag att hon kunde. sen när hon kom hem så gick hon runt i lägenheten och typ käka frukost och så, sen när jag kom ut från mitt rum så hade hon lagt sig! shysst tänkte jag.. de vrålsnöa ute också. vi fick skynda oss att klä på oss och så sen typ 7-8 min över 8 så började vi hetsa till tåget. vi småsprang hela vägen typ och när vi kom till coop så var klockan då redan halv och då hade tåget gått, så vi gick till terminalen ist och vänta på 9 bussen. lyckat säger jag bara! satt och frös i en halvtimme :(

vi har webbdesign nu för tillfället. eller vi har rast och efter den så ska vi redovisa och jag tror ingen riktigt vet vad dom håller på med (y) jag därimot har en tid hos våran kurator, så jag ska dit och hinner då med inte redovisa.

ska snart kila så jag rundar av här.

puss

hehehehe

mannet ser ut som en ponny eller en käpphäst och jag ser ut som om jag står på tårna i stigbyglarna (k)



det är så vi gör, tills dagen vi dör

det blev spicy på lunchen och det var lika gott som vanligt. tack baby :) <3
nu har vi medieproduktion och vi jobbar med våran kommande tidning. jag tycker att de är svårt dehär med tidningen ibland. min fantasi sviker mig alltid när jag som mest behöver den. jag kommer aldrig på något att skriva om...
fast jag har faktiskt kommit på något nu och de ska handla om relationer, alla möjliga sorters olika relationer. mja får väl se hur de blir sen när tidningen trycks :m
jag är otroligt törstig också :o har varit de hur länge som helst och de hjälper inte att jag dricker. knepigt knepigt.
ont i hälen har jag också, har haft de jätte länge nu och jag vet inte vad de är. gör ont som tusan när jag går :( ja, stackars mig, både törstig och ont i hälen (y)

nu har vi rast och somvanlgit så svarar inte jesper på mitt sms -.- ska skälla på honom, ritktigt mycke ska jag skälla!

puss

hungrig

känner att magen börjar knorra nu. längtar till lunchen, emil skulle bjuda mig :* blir nog spicy tror jag och de kommer sitta fin fint.
imorse så var jag väldigt trött och jag hade en väldigt konstig dröm, iallafall jag orkade inte gå upp när klockan ringde, så jag sov vidare en timme till. var väl inte sådär jätte mycke piggare då heller men jag gick iaf upp.
tog 9 bussen till stan och jag vill aldrig kliva av kändes de som.

vi sitter borta i labbet idag, enskilt från resten av skolan. vårat klassrum är upptaget så. här kommer vi hålla till när vi är 3:or, kan kanske va ganska skönt? har svenska, men ingen lärare och de är rätt skönt. får inte sådär jätte mycke gjort, eller jag har gjort min del så nu gör jag i princip ingenting.

föresten, de vart ett äventyr igår med mannet när vi var ute på våran resa. han var väl hyfsat lugn när vi kom ut, men när vi skulle vända och gå hemåt igen så fick han värsta cp rycket! trodde jag skulle ramla av där ett tag :p de var inte särskilt lätt att hålla balansen i vanliga skor (y)
aja han var glad och de var väl de som va viktigast :) är så pepp tills på söndag! längtar nästan. även om man måste gå upp vid halv 6 så är jag pepp.

på lördag blir de en tripp till huvudstaden för att fira mamma och morbror. stannar bara över dagen eftersom jag ska tävla på söndagen. lika bra, jag orkar inte sova kvar, de är seeegt.

happ, efter skolan så blir de emil :) ovanligt? ;)

en sak jag har tänkt på också. eller jag kom på de förut men imorse på bussen så kom jag och tänka på de igen. när man gifter sig så brukar man ju byta efternamn? typ till sin mans namn. men jag har funderat på dedär, och om jag skulle gifta mig så skulle jag inte byta. jag skulle inte byta bort thornström, för då är de ju inte jag? de är ju de namnet man fått av sin förälder/föräldrar, de som man är uppfött med sen ska man bara byta bort de till något helt annat? nej de går iallafall inte jag med på. om jag gifter mig så får antingen han byta eller så får de bli två efternamn helt enkelt. thornström är mitt efternamn och jag trivs med de och så kommer de få vara.

hejrå.

du är en del av mig, min andra halva älskling, vi två är till för varandra. jag älskar dig <3

nationellt prov kanske?

vilken trevlig överraskning sådär på morgonkvisten (k) monie talade nyss om att vi ska ha nationellt prov i engelska idag (y) ärsh, de ska väl gå sig vägen hoppas jag. de kunde ju varit värre, de kunde ju ha varit matte.
just nu sitter jag och läser en text som jag inte fattar sådär överdrivet mycke av.
skönt att vi slutar efter lunch kan jag säga. de är lagom sådär efter lovet. efter skolan ska jag glida ut till stallet och ta en tur ut i naturen med mannet. de va åååår sen jag ens va ute med stackarn.

mja, igår hade jag fullt upp. eller egentligen, på dagen gjorde jag typ ingenting alls. satt vid datorn hela dagen ungefär och vid 6 typ så kom mamma och hämta mig så åkte vi till strömsholm och fixade lite där, sen vidare till stallet och blanda mat till pålleh (y) och efter de så var de affären som gällde. inhandlade godis och hårfärg (k)
kom hem och satt i färgen i huvet, sen blev de laga mat, kycklingwook och ris, sedan åt jag maten somjag så duktigt gjort. hann knappt duscha ur färgen, eller jag hann men de fick sitta i huvet en timme ungefär innan jag hade tid att ens duscha ur de (y) efter de så skulle jag hjälpa jenny med hennes personporträtt, och efter de så hade jag lovat emil ett gulligt sms :m och efter de så var de ut på balkongen och mätta lungorna, och efter de så valde jag kläder OCH SEN kunde jag gå och lägga mig. pheew de är jobbigt när man inte ens har tid med sig själv ibland.

imorse var jag väl hyfsat trött, men ändå hyfsat pigg. vädret var jobbigt och jag blev lite sådär lagom blöt om fötterna.

vi säger godmorgon.

FÖRESTEN SÅ ÄR MITT KOMPIS SLUT PÅ TELEFONEN SÅ NI VET DEEEEE

for some reason i can´t explane


as long you are with me

jag sitter faktiskt och pluggar, faktiskt så gör jag de. gjort klart min programhanterings grej och svenskan. ska börja spela in lite röster till min stillbilds film nu. måste bara komma på vad jag ska säga :m
känner att dehär kommer bli ännu en segar dag som resten av dehärlovet har vart. måste se till att somna tidigt ikväll också så jag kanske kan orka upp imorn. lite segt att börja skolan igen, för nu är de sådär långt igen tills nästa lov. hur långt är de ens till påsklovet? aja får hoppas att de går fort iaf. vi är ju inne på mars nu, så snart är våren här. orkar inte med denhär snön nu längre och speciellt inte de kalla vädret. vem orkar lixom?

vill bara ha sommar. eller våren kan få komma först eftersom den är så trevlig :m men sen kan de gärna få skynda på att bli sommar. jag har så mycke planet inför sommaren, ska bli bästa någonsin med bästa människan :* vi ska få den bästa sommaren älskling :)<3

värt inlägg kände jag nu (y)

pusss

tröttt



ursh va trött jag är, kan bero på att jag vakna till imorse när emil gick upp, vilket var vid 6! tog ett tag att somna om sen kan jag säga. 
igår så var de en riktigt seg dag. jag satt inne hela dagen typ framför datorn, inget vettigt gjort alls. 
solade idag igen när emil kom, sen kika vi på slumdog millionare (?) den va väl helt okej, lite seg emellan åt. 
gick upp och duscha sen var de godnatt. 

idag ska jag plugga för hela slanten. segt som attan, men jag måste. 
och faktum är att jag ska börja redan nu. 

godmorgon.  

tävling

FÖRESTEN!!! nu är säsongens första tävling bokad! drar till örebro på söndag för att tävla 1 meter och 1,10 :D ska bli så jävla kul, är taggad som attan! blir en fin mjukstart på tävlings säsongen :):)

lovet

ja som ni kanske märkt så har jag haft uppehåll här på bloggen under lovet. har helt enkelt inte orkat skriva någonting. ska försöka ta lovet i en liten snabb kortfattad veriation, ska göra de bästa av minnet jag har (y)

dehär lovet har bara varit soft rakt igenom, har inte gjort nått alls typ. de har varit jag & emil, film, chips, kort och säng typ. var hos mamma de första dagarna och bara gjorde ingenting. jag var i stallet och så, hade träning som föresten gick jätte bra! skulle ha tränat för stina på onsdagen men han hade inte varit sig själv riktigt så vi sket i de.

var hos emil resten av dagarna fram till fredagen, var hur mys som helst.
helgen har vi spenderat hos min pappa. i fredags så var vi in till västerås och kika på bio :* borta bäst hemma värst hette den. den va faktiskt roligt och vi skratta en del :m träffa svante, barken, robin och björnen efteråt så vi tog samma buss hem sen. umgicks lite med dom tills vi höll på och frysa ihjäl så då drog vi hem.

gårdagen så typ moffa vi pizza, sen vart de solariet och film en massa typ som high school musical 3, bedtime stories, yesman och lite av the wrestler (?) som för övrigt inte var en bra film. kom upp ur källaren vid 2 och då var jag både trött och hungrig. frös gjorde jag också. och föresten. FINT att ett ljusrör i solariet är trasigt. FINT att jag har en snygg vit rand på ryggen (k)

idagrå? vakna av att emils mobil ringde och av att han var tvungen att åka hem :( så svårt när han åker när man varit tillsammans en hel vecka. vi firiar 3 månader idag också :):)  jag älskar dig! <3
ska försöka plugga lite idag också. har lite grejs som måste va klart -.- fast vissa har ju en dag längre lov, så kanske tar de imorn? ;)

nej nu orkar jag inte skriva nå mer.

hejrå!

min emil antonio malcom rönnevall, jag älskar dig så jätte mycket. jag är så glad att du kom in i mitt liv, så tacksam. 3 månader idag och resten av livet framför oss! kan inte bli bättre <3

RSS 2.0