kiiisssss

ännu en dag i stallvärlden. de är bra för då känner jag att jag inte bara slöar.
mannet var jätte fin idag och inte alls som sist jag försökte göra något av honom.  då var jag och han jätte osams. sådana dagar är bajs. idag därimot var han fin fin och gladis :m

han tror förövrigt att han är en hingst nu för tiden när carros lilla häst fick gå i samma hage. hans känslor gick nog lite överstyr så nu är han mobbad och inte får gå där. stackarn, inte lätt och vara kär.

idag ska jag nog ta mig ut och umgås med barken och sebbe lite tror jag, men äta måste jag nog ändå göra först så mamma inte tror att jag bantar. hon bara klagar hela tiden att jag blivit en sticka och kan gå av när som helst. men vadå? jag äter när jag är hungrig så äre ba.

inte ett sånt där jätte kuligt inlägg, men något måste man göra för att fördriva tiden. egentligen kanske jag skulle behöva börja fixa mig nu, men orken finns inte riktigt där en.

pusspusspusss

yeye



jag älskar dig!

i´m an expert

känns som om sommarlovet kommer ta slut när som helst nu fast de egentligen inte riktigt gör de. lite sorligt faktsikt, jag har ingen lust att börja skolan riktigt än.

är lite trött av mig idag, sov nog lite för lite. jag vägrade vakna när emil puttade på mig imorse så han lät mig sova. visserligen skulle de varit bra om jag vaknade eftersom jag skulle ringa men icke sa nicke.
mja, har jobbat på idag i stallet, gjort lite nytta. han ska flyttas tillbaka till hallstastallet nu från sitt sommarlov. ska bli skönt att flytta tillbaka, men de är så drygt att städa allt.
ska bara käka lite nu sen ska jag tillbaka för att flytta över honom. ja, jag säger då de. hästlivet är krävande.

emil han är i stan och glassar så de är ganska skönt att få allt gjort tills han kommer hem.

vi var på bio i fredags på harry potter. den va helt okej tycker jag förutom att man nästan blev döv på köpet. hur högt ljud som helst! blev ganska sent sen så då åkte vi bara hem och chillade litegranna sådära.
löragen så åkte vi till ramnäs igen för att ha lite grillkväll :) bark och ristau var också med och de va trevligt. kan ju inte säga att vi är några grillmästare direkt men de gick och äta :m
blev lite drickandes också sen kom jocke och då drog vi till herrgårn där jag blev uppbjuden att bevisa mina tidigare bugg talanger (y) mja, visserligen kanske inte buggen på den tiden liknade denhära, men de gick ändå :D bark och emil ville också dansa så de blev några vändor :p

senare så kanske saker och ting spårade ur lite men de är inget jag orkar gå in på. saker som kan hända helt enkelt. för övrigt så var kvällen rolig :)

i helgen på lördagen så ska jag åka till stockholm för att gå på dop. kanske inte de roligaste man kan göra men man kommer iväg lite :)

vet inte om jag orkar uppdatera så mycke mera just nu.
ska äta lite innan jag svälter ihjäl (y)

pussen

emil <3

tic tac

så var de dags för ett inlägg igen, jisses vad jag uppdaterar dåligt.
sommaren fortsätter även om vädret inte gör desamma. att de ska vara såhär varje jäkla sommar?
jaja, sov dåligt inatt gjorde jag också. de va så äckligt varmt så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. alldeles för lat var jag också för att gå upp och öppna fönstret (y)

har nyss duschat efter en promenix med marias vovvar :) maria är alltså emils mormor, söt sådan också :) dom är inne i stan för att emil ska prata med sin advokat, jag själv orkade inte följa med så jag stannade hemma istället.
han har tagit bort sina stygn nu och de ser bra ut, eller ärr kanske inte är de vackraste man kan ha, men dom ser ändå bra ut :) han mår mycket bättre också, får inte alls lika många smärtattacker som förr. han går dock fortfarande på smärtstillande när det verkligen gäller, och så har han fått pencillin också. men de är skönt att se att han mår bättre och nu behöver han knappt någon hjälp alls från mig :) förut så fick jag stödja honom i trappen och när han skulle gå någonstans och de behöver jag inte nu :) älskling är så duktig!

kan kanske berätta lite vad som hänt i sommar då, även om de är knappt ett dugg.
solat och badat har vi hunnit med iaf när de var som varmast. var ju till vaxholm för några dagar sen också, och de var riktigt mysigt :) pappa var också upp så jag och emil umgicks med honom sen min syssling som jag inte träffat på år och dar! sen var de såklart skönaste gubben nåte och pappas kusin :)
vi åkte ut i skärgården och så åkte vi in till stockholm och kikade. vi bodde i marias lägenhet och den var riktigt fin ska jag säga. där skulle jag lätt kunna bo!

mja, sen när emils revben blir bättre så ska vi ta en sväng till grönan. jag vill testa dendär röda berg och dalbanan som jag inte ens visste fanns :m har inte varit på grönan på ett tag sörrni. insane tror jag nog inte att jag ska testa, inte riktigt min grej :m jo, sen ska vi också rida islandshästar :D haha, de kan ju bli en rolig syn. drar nog med angelica och rikard då också (y) sen ska vi kika på harry potter filmen också, men de blir nog ganska snart.

vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.
ska nog gå upp och kika på tv tills emil kommer hem så jag kan höra hur de gick :)

pusss


sköna gröna vaxholm

jomenvisst kan kanske hinna få in ett litet inlägg ellernå.
senaste dagarna har jag tillbringat i vaxholm med emil och hans familj, eller iallafall dom 2 första dagarna, just nu är de bara jag och han :)
varit ute i skärgården och i storstaden, hur skönt som helst. JAG har fått färg och de är nästan värt ett kors i taket.
bor i mysigaste lägenheten nu må jag säga ute på rindö :m åker nog hem imorgon eller på tisdag.
ska ner och käka nu hoppas jag för annars kommer jag få en stroke (y)

värdet suger just nu men hoppas väl på att de kan bli lite bättre.
är typ spytrött på färjor och båtar, gungar fint när man ska gå och sova om nätterna (y)

aja, tänkte bara dra ihop något såhära kort inlägg.

puss / a

snabbt inlägg

skriver bara lite fort eftersom jag ska in tillbaka till sjukan snart.
emil repar sig jätte fint, han är så duktig och jag är så stolt över honom :)
jag fick sova hos honom inatt och de var lycka! han har fått eget rum nu också.

idag ska han kanske ta bort en av slangarna till lungan, eller de kanske va båda. sen skulle han få duscha, de har han verkligen längtat efter!
han har varit uppe och gått lite och de gick kanon :) senare kanske han ska få åka lite rullstol och se sig om på sjukhuset.

mja, sover där inatt igen. nu ska jag äta och fixa lite.
försöker uppdatera så mycke jag kan.

/ a

<3


värsta dagarna i mitt liv. älskade emil <3

jag vet inte vart jag ska börja någonstans. är så fruktansvärt arg men ändå så fruktansvärt ledsen.
vilken jävla människa går ens runt med en fucking kniv från  första början?! jävla idiot! jag hoppas du dör!
min älskade emil är iallafall vaken och går att prata med. han har så ont men jag är så jävla glad att han överlevde!
timmarna på sjukhuset efter de hemska samtalet som jag fick den fredagsnatten har varit dom värsta i mitt liv. jag trodde att jag hade förlorat dig, men ändå fanns hoppet såklart där. jag kunde verkligen inte föreställa mig att du skulle försvinna. att se din familj så som jag såg dom, jag kan inte föreställa mig de.
det är så svårt att hålla mig för gråt, att se dig ligga där helt hjälplös på sängen och bara ha så ont, jag vet inte vad jag ska säga. känner mig minst lika hjälplös.
nätterna är de svåraste för mig, när tankarna bara far iväg och tänker ¨på allt som kunnat hänt, på vad jag kunnat gjort, på hur du mår och om du har mycket ont hela tiden.

mina dagar har tillbringats på sjukhuset och även om jag hatar stället nått så sjukt mycke så är det där jag vill vara hela tiden. emil ska få ett eget rum och då kan jag förhoppningsvis sova kvar någon natt.

vill tacka alla som bryr sig och som stöttar mig och emil och hans familj. ni är ett stort stöd för oss alla.
vill tacka johan svantesson, niclas barklund och patrik olsson som fanns där för emil den natten när allt hände. vill också tacka alla vittnen och andra inblandade! utan er hade de inte gått. då hade nog inte emil funnits idag.
vill också tacka alla läkare, sjuksköterskor och läkaren från uppsala som gjorde/gör ett fantastiskt jobb.

jag hoppas på resten av er att ni verkligen slipper att få ett sånt samtal som jag fick. tro mig, något sådant vill jag aldrig aldrig ha en gång till!
jag hade aldrig kunnat tänka mig in i den här situationen.

/ a.

RSS 2.0