lördag

valborg idag. jag hatar valborg för det skiter sig alltid. valborg är överskattat och ja, jag är bitter!
igår vart det en liten spontan utgång och det var väl roligt.
grillade hos stoffe innan och fan vad jag älskar kött! linn och sandra kom sen och då började det spåra ur litegrann för mig, var bland den jobbigaste bussresan jag varit med om! haha fyfan..
tänkte att jag skulle få sova ut riktigt länge idag men det gick ju då inte för sig. jag är jätte hungrig och ångrar att jag inte sparade min subway macka tills idag istället..
ikväll ska jag förbi pappsen och grilla lite. andra planer har jag inte så ha så roligt alla ni andra!
puss

jag och sandra :)


träffade goa och fulla pojkar också!


let it happen

jag är väldigt bra på att laga mat kom jag på idag. tyckte till och med att det var lite smått roande och då är det något som är fel.
jag vill gå ut och sola men det har jag inte tid med. jag kunde ha tagit med datorn ut men de hade ju varit lite trevligare om de inte hållt på och borra bergvärme precis utanför!
sov som ett as inatt. sover alltid dåligt nu. har sovit två timmar och piggare kunde jag ju ha varit.
puss



bildbomb

bilder från kryssningen!
sandra, fanny och jag
almir och fanny
så fina!
robin
kissnödig?
alla flickorna :)
sandra med äckligaste sourzen!
johanna och jag
nyktert.
hihi
jag och min mask!

haha jag säger då det

var ner i stallet en sväng och tog hand om skitgörat så att jesscia slipper det med sin onda axel. sen skulle jag ta en promenad med shettisarna som jag nämde förut. den ena, apollo, går jag med grimma och den andra, lisa, brukar springa fritt för att hon alltid följer efter apollo ändå.
jo tjena, inte idag minsann. när vi börja närma oss de öppna fälten så stack hon som en avlöning. apollo vart tokig och börja snurra runt och sparka hejvilt omkring sig så det var bara att släpa tillbaka honom till hagen igen.
lisa har jag fått jaga runt hela gården. jäkla hästar att vara envisa, helt sjukt. hahaha alltså fan va fult de måste sett ut, först kommer en liten lurvig brun sak springande och efter kommer jag flåsande och skrikandes LIIIIISAAA!
sen när jag väl fick tag i henne och skulle släppa in henne i hagen så sliter hon sig igen och springer iväg. samtidigt får jag sjuttioelva stötar av staketet så ni kan ju föreställa er hur det sett ut. haha nästa gång går jag med dem en i taget!
försöker komma på nå skoj mat att göra men det går inte så bra på den fronten heller.
puss

usually i'll be gone before the morning lights

här sitter jag i köket och försöker plugga. varför ska skolan vara så jävla tråkig för? jag undrar om lärarna får något slags pris för att ge oss de mest tänkbara tråkigaste uppgifterna någonsin? tror fan att det är så.
är hemma från skolan då jag hostade sönder mig själv inatt och sov som en person som sover väldigt dåligt.
är jätte sugen på spicy för alla har en tendens att checka in på fejan att de sitter där och äter. hallå? tänk på barnen i afrika. eller nått.
jag är rätt glad även om skolan är bajs och att jag tappat hoppet om den. dedär med att vara glad kommer i vågor för mig just nu men de senaste dagarna har jag känt att jag trivs rätt bra ändå. sen när skolan är över så känner jag att jag kommer vara dödsglad av lycka. jag är inte arbetslös direkt när jag slutar utan har lyckats att skaffa mig ett sommarjobb, jag kommer aldrig mer ha supertråkiga, svåra, dumma uppgifter upp till hakan som jag går och grubblar mig över och bara de blir man ju sprallig av att tänka på.
jag skulle behöva sola också. har inte solat på över en vecka och jag inbillar mig själv att jag är lika likblek som jag var innan jag började sola. inte kan jag gå ut och sola heller för solen har tydligen bestämt sig för att när det är skoldagar så ska den vara i moln. just nu ser det ut att snart börja regna och det är ju inte så bra då jag tänkte ta en promenix med shettisarna. jag vågar fan inte gå själv här ute. av alla konstiga ljud man hör ute i skogen om nätterna så skulle ni inte heller våga det! fast egentligen. vad skulle två små pytte hästar kunna göra om jag möter en varg eller en björn? typ, springa för livet och lämna mig ensam kvar.
nej nu måste jag fortsätta med mitt plugg. något måste jag bli klar med idag annars vete fan vad jag gör.
puss



muuuääeeh

har panikattacker inför skolan. aldrig i livet att jag kommer hinna klart? tror jag behöver lite terapi eller nått, dehär funkar ju inte!
igår fick jag jobba lite. det gick väl lite sådär kan jag väl tycka. lyckades slå på larmet nere på lagret så det tjöt all världens väg, försökte förstå mig på två stycken kineser som hade världens sämsta engelska och första kunden jag hade i kassan lyckades jag göra fel med så det vart världens längsta kö. men jarå, annars så!
har haft ett rätt så relativt skönt lov, skulle gärna vilja ha de några dagar till men icke sa nicke.
har dragit på mig världens hosta så jag tror att mina revben ryker snart. shit vad ont det gör, igår trodde jag att jag skulle dö.
tappa koncentrationen nu på att skriva, vart mycket snack om s-kryssningen så måste höra vad de andra var med om för äventyr!
puss

it´s a little bit funny

hallåhej
shit vad varmt det är ute. satt nyss på balkongen och jag höll nästan på att dö av värmeslag, helt underbart!
igår var jag till ängsö slott för första gången, ni vet där det spökar? jag är skit töntig när det gäller såntdär men det var faktiskt inte ett dugg läskigt utan bara tråkigt. vi var i strömsholm och losta också och där kan jag säga att det var tusen gånger läskigare! jag är expert på att skrämma upp mig själv så jag låg i baksätet och blunda ungefär. kom hem på tok för sent och somna ännu senare, halv 5 rättare sagt och då var jag riktigt sjukt trött.
idag kommer mormor på besök från storstaden. vi ska äta påskmat och mammas hemmagjorda köttbullar <3<3<3<3 det finns seriöst inget godare än hennes köttbullar!
jag har blivit förkyld också. hostar slem och annat äckligt så jag hoppas att det vill ge sig snart.
nej nu ska jag ta och torka golven här hemma.....
puss

no more ace to play

sitter just nu i min säng och äter salami mackor. det var inte lika gott som jag hade föreställt mig, lite besviken...
det har blivit något fel på mig. jag går och lägger mig alldeles för sent, vaknar någongång mellan 5 och 6 och är pigg, kollar på klockan, försöker somna om och sover till halv 10 - 10. jag är fan astrött om dagarna,blir lite smått tokig måste jag säga.
börjar bli förkyld också. hostar och har äckelpäckel i halsen. kan knappt hosta heller då jag har en grym träningsvärk i hela magen och bröstet. ska nog gå ut och dansa lite oftare, verkar ju vara som värsta träningspasset! eller... de visste jag ju redan litegrann eftersom jag dansar med sveriges största rörelser, men det är nog enda sättet som jag kan röra på mig utan att dö av utmattning, haha.
sitter fortfarande och äter mina mackor. de går rätt segt nu, tror jag tog för många...
imorgon kommer förresten mormor på besök. hon ville komma ner och måla ägg med mig och alicia. haha, måla ägg? det var ju inte direkt igår man gjorde de. får se om man blivit något duktigare påt!
nej nu ska jag kika lite greys och sedan göra något av denhär dagen!
puss



i'm not lying, denying

hemma från en asgrym kryssning. fan va kul jag hade det, hade lätt kunnat stanna hela veckan ut!
är sliten som en trasmatta och har ont överallt, men man är ju ändå en rockstar. lite mer sömn hade ju kanske inte skadat.
ska ta en dusch snart och ta nått att äta sen får vi väl se vad som händer.
bilder kommer nog upp senare när johanna bestämmer sig för att skicka dom :)
puss



tonight were taking over no one's getting out

varför kan jag aldrig sova som jag ska när jag ska göra något kul?
halv 5 imorse vakna jag och var snor pigg, vem orkar lixom? tur var ju att jag kunde somna om, men sov som ett arsle gjorde jag då.
ska packa klart de sista och ta en dusch sen bär det av till abb arena och bussen mot stockholm! TJOHEJ vad kul det kommer bli!!
nej har ikke tid med detta nu. bjuder på två bilder av mina nya fina skor och sedan återkommer jag typ när jag känner för det!
puss

eftersom jag inte äger någon vettig kamera får ni nöja er med ett par fin fina cambilder.
hur de ser ut på får ni kanske se sen!






made a wrong turn, once or twice

godmorgon!
i brist på annat så kan jag väl skriva en rad eller två.
jag vakna halv 11 idag och det är ju inte varje dag det händer lixom.
ska väl ta och fylla min mage med lite frukost snart sen börja kika på vad man ska ha med sig till kryssningen imorgon! lilla josefin var i alla fall så snäll att sälja sina ur snygga skor till mig så det problemet är ju löst i alla fall. helt underbart då jag hatar alla skor jag äger.
ja, vad händer idag då? ingenstans. haha!
nej men känns ju som om jag måste gå ut en sväng sen och få lite solsken på mig. dock har jag vart rätt duktig på att vista mig ute en liten stund ändå.
men vahettere känner att jag inte har ett dugg vettigt att säga alls.
puss

welcome to my silly life

jag är fan inte på skrivar humör nu för tiden.
internet är segare än livet så det kan ju ha något med de att göra.
har påsklov nu och det är gött. på måndag är det s-kryssning och det är ännu göttare.
vädret är helt ok och nu ska jag äta mat.
vet inte riktigt när jag kommer tillbaka men det märker ni väl.
puss



if you really want more, scream it out louder

vart en kortis paus, men även dem är effektiva!
när nathalie frågade lite sorgset varför jag tagit paus så insåg jag att det faktiskt är människor som gillar att läsa min blogg, eller åtminstone är nyfikna.
jag är rätt glad. känns som om det mesta går åt mitt håll, allt förutom skolan. skolan är som en envis åsna. jag verkligen längtar tills allt är över! känns dock overkligt att jag aldrig mer kommer ställa klockan för att gå upp och ta bussen tilll JB och träffa alla knasiga typer som brukar befinna sig där.
igår var jag hemma från skolan. sov som ett jävla arsle och hostade sönder min hals. har gått på te-kur så det kliar inte lika mycket nu. vi får väl se hur det känns ikväll igen.
är i skolan nu faktiskt och skriver på min rättskunskaps uppgift. det går inte sådär riktigt lika smooth som det brukar göra men jag kämpar på.
vi har studiedag på fredag och sedan tar jag lite påsklov. FÖÖÖÖÖR SKÖÖÖÖÖNT.
på måndag är det dags för STUDENTKRYSSNING, jag taggar 24/7 till den. jag ska ha grymt roligt och hålla mig vaken hela natten och må hyfsat bra dagen efter. mår man inte dåligt alls hade man inte en tillräckligt rolig kväll ;)
ska packa ner datorn nu och gå till bussen och åka hem till lilla sköna hallstahammar.
wihow, jag är glad! kanske inte var ett sådant tokigt år trotsallt? inte än så länge iallafall.
svammel nu och det betyder att jag är out of here!
puss

!

tar nog en liten paus här bara så ni vet

is that the real definition of me now?

är så jävla trött på människor som lägger ner all sin energi på andra.
vad får ni ut av att gå och snacka så jävla mycket skit? vad vet ni ens om vad jag känner?
jag kanske inte går runt och ser ut som ett vrak hela tiden, har aldrig varit den männskan som skyltar med att jag mår dåligt. men vad fan vet ni om hur jag beter mig när ingen finns i närheten?
jag ska inte ta åt mig saker från folk som inte vet bättre, men efter ett tag blir man jävligt trött. så kan ni bara hålla käften och sköta erat? ingen uppskattar en skitsnackare. ni blir inte större i någons ögon för det, tvärtom.
skulle uppskatta att ni slutar bry er så jävla mycket och bara är tysta. låt mig ta hand om dethär.
idioter.

i don´t really care

mår relativt bra idag. grymt trött bara. varför ska jag alltid vakna så tidigt dagen efter?
mitt I på tangentbordet är helt cp. man får typ hets trycka på de för att det ska fungera. fan va jobbigt.
men igår då. jag hade roligt i alla fall och kom hem som jag skulle. alltid de som räknas!  fick subway också som blivit lite av en tradition nu för tiden, den slår aldrig fel! somna som en jäkla stock när jag väl skulle sova så det var ju nice.
just nu sitter jag i sängen iklädd morgonrock. har nyss solat så då brukar den få åka på.
är hungrig igen fast jag gjorde pytt i panna för inte allt för länge sen. vad ska man hitta på dårå? är sjukt godssugen så kanske kilar ner till ica och införskaffar mig lite.
idag blir det bara lugnt skulle jag vilja påstå. känns som om det blivit lite mycket nu de senaste helgerna så ska faktiskt bli riktigt skönt att bara vara.
har väl inte sådär jätte mycket mer att dela med mig av just nu. jag återkommer nog senare.
puss




hihihhiih

jag hann fan uppdatera en gång till! dock ska jag inte bli långvarg då jag nog kommer skämmas imorgon när jag läser dehär!
kan säga en sak. jag är fan bäst! blev stoppad av polis och de såg inte ens mig där jag låg på golvet och chilla. jag var seriöst livrädd! hade de sett mig hade de lätt blivit feta böter! en än gång, jag är fan bäst!
har haft en trevlg kväll och med det säger jag godnatt!

one day your heart will stop beating, peacefully

har haft dåligt med internet är jag rädd för, men nu är jag hemma hos pappa så nu rullar det på.
imorse var jag en trött amanda. skulle blunda litegrann för att de sved så i ögonen och rätt som det var hade jag sovit en timme. hur fan är de möjligt??
hade redovisningar hela lektionen så det var ju lite smått onödigt att jag ens tog med mig den jäkla datorn.
tog tåget hem för omväxlingens skull och kila sen hem till mamma. inte en själ hemma så jag tog mitt pick och pack och gick hem till pappa. fan vad det blåser ute! helt sinnes. varmt var det också så jag trodde jag skulle dö.
sitter i alicias rum och blir lite smått hög av målarfärgen som pappa målar väggen med. ska snart börja fixa mig lite smått och gott sen drar jag på lite förfestah.
tror jag skriver mer imorgon. kommer inte ha så mycket tid till det ikväll ;)
puss


haha kan inte bestämma mig för om jag ser ut som en blåsfisk eller bara allmänt mongo ut på denhär bilden. omröstning om det kanske?


you got to learn your lesson first. you just keep your mouth shut down

tjohej!
vart en fika på stan med morfar. ingen av oss var särskilt hungriga så de fick duga!
käka en stor bit prinsessbakelse och en grej som jag glömt bort namnet på nu. det var sjujäkla gott ska jag säga! hamna i fikakoma efteråt.
fick skjuts hem från stan hem till pappa. har nyss kommit upp från solariet, blev en 30 minutare tillsammans med en skiva med musik från 2008? haha låg och skrek där i solariet till alla låtar jag kunde. tiden gick mycket snabbare då!
sitter just nu och kollar på när pappa sliter ut saker från hallen. han fick ett ryck och skulle måla om därinne men nu när alla saker är borta så ser det inte ut att hända så mycket mer. han står mest och kliar sig i huvudet, haha.
jag ska väl kila hem till mamma snart så jag slipper hjälpa till :m
imorgon är det redan fredag. tror det blir en liten utgång då möjligtvis. man vet aldrig.
men nej! nu ska jag klä på mig och kila till mamma
puss

knockout

imorse när jag skulle gå till bussen så gick jag knappast rakt.
om någon sett mig så hade nog den trott att jag hade tagit mig en eller två stänkare! det blåste ju förfan värre än värst. varför ska det blåsa så för?
varför kan det inte vara så varmt som det var utanför entrén till konserthuset? sommarvärme där ska jag säga!
jag hade nått som jag tänkte skriva om här som jag satt och tänkte på imorse på bussen, men nu har jag glömt vad det var..
efter skolan ska i alla fall jag och morfar ut och äta eller fika! var rätt länge sen jag träffa min lille moffa så det ska bli trevligt! efter det hade jag tänkt att sola lite. blev inget igår så dags för det idag tycker jag allt.
igår vart det en liten cykeltur ner till ica tillsammans med min vän christoffer! jag har inte cyklat på gud vet hur länge, men det gick la bra. vi glassade runt i våra brillor fastän solen var på väg att gå ner.
efter det åkte jag faktiskt till strömsan och fiska. haha tror inte riktigt fiskarna var vakna eller nått för ingen fick jag. dock kan det ju ha berott på att jag kasta draget rakt åt helvete upp i trädet några gånger. haha, tekniken är på topp.
nej men om jag skulle ta och fortsätta skriva om tuggummits historia? intressant? haha det går att diskutera.
puss

slänger in en chillig bild från när jag och jenny lekte handikappade en förmiddag, (jag vet, inge kul att skoja om dom) men vi hade rätt kul ändå! alltså, ser ni min fläta? den var huuuur lång som helst :(


all the things i was fighting to keep out, somehow find a shortcut back in

jag sov hela natten utan att vakna en enda gång. har inte hänt på ett tag ska jag säga.
är i skolan just nu och har rättskunskap. enda lektionen som jag ser fram emot.
har skit ont i ryggen. seriöst jag kommer få quasimodo rygg efter att ha gått den här linjen. så fort jag sitter vid datorn så sitter jag som en ostbåge. tror det kommer sätta sina spår efter tre år? samma sak när jag är hemma, sitter som ett jävla mongo.
jag kommer få quasirygg och sneaxel. att bära runt på denhär jävla datorn varje dag är ett jäkla jobb. släpar den till skolan och släpar den hem.
det är en sak som jag kommer vara glad över när jag tar studenten sen, att slippa bära på datorn!
ska snart åka hem. tror jag ska köpa mig en mcflurry och sedan åka hem.
puss



bläöprigns

haha, nu har jag setat och stirrat in i skärmen i fem minuter och jag kan fortfarande inte riktigt komma på hur jag ska yttra mig om hur jag känner mig just nu.
det är något konstigt. vet inte riktigt om jag känt såhär förut? man tycker ju att jag borde komma ihåg det då.
det är i alla fall något som jag inte tycker om att känna. det är jobbigt på något sätt. man blir lixom trött av det. trött av att tänka på det. som ett grått moln ovanför sig. fast inte ett sådant som man kan ha när man är ledsen och hatar hela världen och ingenting är kul, nej dethär är ett annat sorts grått moln. mitt eget moln.
alltså? moln? vad snackar jag om? haha, blir för flumigt nu känner jag, men det är samtidigt det som är så skönt också. det är ju trots allt min blogg där jag får skriva i princip vad jag vill och jag har ju aldrig tvingat er till att läsa den.
ska lägga mig nu och kolla på nån serie. kanske molnet kan försvinna för ett litet tag då.
vet dock att jag kommer vakna upp med det ovanför huvudet imorgon igen, men det är imorgon det.
puss

whenever they say you can´t, take the T off

det är verkligen riktigt mysväder ute sådär när man bara ska ligga inne och mysa.
jag vill också ha någon att mysa med. vore så mysigt!
gick på stan en snabbis med sandra efter skolan. nu har jag hittat ännu ett par skor som jag vill ha till studenten. blir tokig, hur ska jag kunna bestämma mig? blir inte lätt dehär...
är sjukt godissugen. känns inte som om jag ätit godis på hundra år. fast om jag tänker efter så var det säkert i helgen..
alltså, känner nu att jag inte alls orkar skriva nå mer. det var inge kul.
puss

till the world ends

herregud vad dåligt jag sovit inatt. vridit och vändit på mig exakt helatiden.
tror jag vaknat varje halvtimme eller så sen klockan 6 imorse. skit kul.
får se hur mitt humör kommer vara idag. antingen kommer jag vara tyst och nere eller så kommer jag vara övertrött och vara skit dryg. vet inte riktigt vilket av dem som jag föredrar.
mina muffins igår vart skit goda! eller vissa var kladdiga och vissa var som vanliga muffins, men det funka utmärkt ändå!
börjar klockan 1 idag och det är ju riktigt skönt. hade ju varit lite skönare om jag kunnat sova ordentligt men det får jag väl ta igen imorgon då jag också börjar 1, mohaha.
sitter påklädd och klar, bara håret som ska borstas eller nått så frågan är ju vad man ska hitta på den kommande timmen och 45 minutrarna?
puss



so hold your head up girl and you, you'll go far

skoja inte att jag bara myser nu i min dress. dom är alltid extra sköna när de är precis nya!
har bakat lite kladdkakemuffins, tog nyss ut dom från ugnen så vi får väl se hur dom smakar.
tror jag ska ta och klippa lite i min klänning som jag fick med dressen. haha den va skit ful och jag tog den endast för att man fick med nått på köpet. det ser ut som ett nattlinne ungefär så ska se om jag kan göra nått åt de. typ sy de till ett oversize linne eller nått?
vahettere jag är skit sugen på att dra till italien. eller det kanske inte är så varmt där nu?
har alltid velat åka dit men eftersom jag måste snåla som en dåre så får det bli nästa år någon gång!
eller var det då jag hade tänkt mig kina? eller nya zeeland? de är det som är så jäkla skönt! jag behöver inte bry mig. efter 10 juni är det jag som bestämmer över mitt liv och min tid. ingen skola. inget att binda sig till. awesome helt enkelt.
men nej! nu ska jag smaka en av mina muffins, hihi
puss




jag är nästan där

hihi vi fick nyss våra studentkläder. gissa vad jag kommer glida omkring i hemma?
insåg att det är typ cp nära till alla studentfester nu! om två veckor drar vi lixom på kryssningen. g-r-y-m-t!
idag var vi på förmodligen världens mest ovärda engelskalektion på MDH.
haha vafan gjorde vi ens där? tog ju längre tid att gå dit än att vara där.
funtar på att åka hem snart faktiskt. gör inte så mycket nytta här ändå. vill hem och byta om till dressen och slänga mig i soffan. vart fan sugen påatt baka också. kladdkaka? eller kladdmuffins? det tåls ju att tänka på iallafall.
förresten, jag har ingen mobil kvar för er som inte visste om det. tappa den på krogen i fredags såatte den är gone and away! ska försöka fixa ny lur och nytt nummer så fort jag kan.
puss

here we go

jag trodde att jag mådde bra tidigare imorse men det övergick till att jag är grymt trött och har ont i hela kroppen.
har ont typ mitt i ryggen precis på en kota och vete fan vad jag gjort?
nåväl. gårkvällen var kul. eller jag tappa bort alla när vi väl var inne på silk men det är ju inget som jag inte är bekant med. hitta en snäll liten prick som jag hängde med ett tag så jag klara mig bra ändå.
hade så jävla ont i fötterna när det stängde, men jag pina mig ner till subway ändå och stod i sveriges segaste kö och fick min underbart goda macka! dissa skorna på vägen hem och det var så jävla skönt att gå barfota mot den kalla asfalten. dock fick jag frågor från varenda människa som jag mötte om det inte var kallt att gå barfota. hallå? såg ni skorna? jag hade ont..
när jag kom innanför dörren hemma hos angelica så var det tvärdött. hon hade gått och lagt sig för länge sen så det var bara att slänga sig i soffan och sova.
såg nu imorse att jag har skrivet GG magaluf på handen. haha vadfan? har fortfarande inte lyckats komma på vad det betyder och det ville inte bartendern svara på igår heller när han skrev det. konstig typ.
både jag och angelica har varit halvdöda idag men vi lyckades ändå ta oss ner på stan och köpa varsin subway macka. lätt bästa idag!
ska duscha snart och sedan lägga mig i sängen och kolla på antingen scrubs eller greys. kanske båda?
puss

ready, set, go

är hemma hos angelica nu. har precis fixat klart mig. är hungrig som fan och hur seg som helst, men så fort jag får ta mig en återställare så blir det nog bra får vi hoppas!
ska bara vänta tills angelica är klar sen sticker vi hem till johanna där resten befinner sig.
hoppas på en rolig kväll även denna kväll, så vi hörs imorgon istället!

puss

you´re going down

tjolahopp!
sista dagen på prakken igår och det ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka till skolan även om det varit riktigt soft på hälso hörnan.
drog hem till pappsen efter att jag varit i stan och köpt bal biljetten. skulle sola lite tänkte jag men hann bara sisådär 20 minuter knappt innan pappa hetsa om att jag skulle komma upp och äta upp min bk som han köpt hem.
alltså tror seriöst aldrig att jag ätit en sådan god hamburgare! shit alltså den försvann på 2 minuter. haha fetto.
senare mot kvällen vart jag meddragen på krogen. jahaja, stack till silk och kika lite på september. hon är duktig hon! hade en grymt rolig kväll faktiskt. bra länge sen jag hade så kul när jag var ute! det tackar jag alla söta människor för.
imorse vakna jag med huvudvärk. haha för mycket av sura 6:or igår tror jag allt, men attans vad god den är!
har duschat och sisådära så jag känner mig hyfsat ny. alicia har gjort våfflor så ska moffa det och sedan packa med mig halva garderoben och sticka in till stan för en utgång med storasyster! japp, påt igen bara. vill inte veta hur jag kommer må imorgon.
nej nu ska jag duka!
puss

haha vi bara kör!


förresten!

kom på att de är första april idag.
har gått på två saker, eller en och en halv egentligen. ska fan vara på min vakt idag!
förra året drog jag ett ganska lyckat skämt, eller det kanske var förrförra? skit samma, det var lyckat iaf och jag skratta som en dåre.
idag tror jag att jag håller mig lugn på att luras fronten. blir nog bäst så!
grymt skönt med april iaf. nu vill jag ha 18 april, 8 maj, 21 maj, 24 maj, 27 maj, 31 maj, 1 juni, 10 juni!!!, 12 juni, massor av datum därimellan och sedan SEPTEMBER! GE MIG SEPTEMBER FÖR FAN!
puss

i´m always pushing myself to the limit make sure i stay ahead

vart tog det fina vårvädret vägen? blir seriöst jätte ledsen när det ska vara såhär. man blir så blöt om föttrena och krullig i håret...
fick faktiskt skjuts imorse till praktiken av mami som ändå skulle skjutsa alicia och emil till kolbäck. var rätt skönt att slippa gå för en gångsskull och speciellt i dehär vädret.
orkade inte ta med mig mat idag så sitter och äter muffins istället. har lämnat in ännu en uppgift och känner mig stolt faktiskt! den gick ut på att skriva ett testamente och det var ju verkligen inte deprimerande??
efter prakken ska jag in till stan och kila förbi JB och betala min biljett till balen. skönt att ha det klart.
sen ska jag förbi pappsen och sola lite. guuuud så skönt.
vad kvällen bjuder på har jag ingen aning om.
puss



RSS 2.0