min man!

jag saknar dehär. visserligen var mannet inte den smidigaste, men vi hade så roligt. åsa var en toppen lärare och lätt den bästa jag haft. hoppas på träningar för henne på strömsholm i sommar.
power olympic <3


valborg

goddagens!
irriterade mig som tusan imorse på emils alarm som ringde stup i kvarten eftersom han skulle upp till skolan.
hade en väldigt konstig dröm också men orkar inte ta den här. en stressig dröm var de iaf.
orkade ligga kvar till halv 11 ungefär sen masa jag mig upp.
de är så underligt, på kvällarna så är jag inte hungrig alls så då äter jag inget förutom en frukt eller nå. sen på morgon när jag vaknar så är jag aaaashungrig och mår dåligt. när jag väl äter så blir jag mätt på en macka och kanske en frukt. märkligt tycker jag.

jag har börjat vakna vid samma tider också, jag vaknar alltid vid halv 5-5 och är kissnödig, sen vaknar jag vid halv 9-9 ibland 8 och sedan sover jag till halv 11-11 och då går jag upp. lite märkligt de också må jag säga.

mja idag är det somsagt sista april och valborg, kunde ju vart trevligt. men imorn så har jag & emil 5 månader och då är de bara 23 eller 24 dagar kvar tills jag fyller :m (jag vet aldrig om jag ska räkna 1 som en dag eller om man tar bort den) hur som helst, efter jag fyllt så är det snart sommarlov :)

jag har funderat på att gå ut en sväng idag ändå även om jag är sjuk. jag klarar bara inte av att sitta hemma. följer nog med och grillar med lite folk så får vi se hur mycke jag orkar. blir nyktert för mig iaf eftersom jag tar medicin. de suger rätt mycke. hatar att sitta och titta på. nåväl, jag får göra de bästa av situationen.

jag skulle behöva plugga massa massa matte eftersom vi snart har nationella men nej orken finns inte där. jag måste skriva hälsodagböcker också, men jag vet inte riktigt hur man gör. och jag kommer typ inte ihåg någonting av vad vi gjort.

nej nu ska jag föna håret och platta de, får ångest varje gång jag tittar på de. men jag är ju inte klar med färgningen direkt så jag hoppas på ett mycke mycke bättre resultat.
känner ändå på mig att jag kommer färga brunt inom en snar framtid ;)

puss på er

klart

ja idag var jag somsagt på röntgen, känns som om de blir ett väldans tjat om de. men hade tänkt berätta hur de gick.
kom dit och anmälde att jag var där. fick sitta och vänta ett tag sen fick jag gå till en liten hytt och sedan vänta där.
en gubbe kom och hämta mig och så fick jag gå in i ett ganska stort rum som var typ grönbelyst. sedan var de någon platta som jag skulle pressa mig emot och sedan skulle jag andas in och hålla andan och sedan andas ut. de var asjobbigt för min hals, hosta varje gång han sa till att jag kunde andas igen.
allt gick på 1 minut typ sedan fick jag åka hem.

jag och mamma tvättade bilen i såndär biltvätt. hatar sånna. de tar lång tid och så är alla fladdrande saker läskiga.
kika lite i affärer sen åkte vi till donken och beställde mat så vi kunde äta i bilen :m

nu sitter jag hemma och har slingmedel i hela huvet.
FÖRESTEN! mamma skulle bara klippa av lite slitet hår som jag hade. hon visade hur mycke hon skulle ta och sedan när hon var klart så var de (jag lovar) halva håret!! jag ser ut som en 3 åring :(mitt håååår. visserligen var de slitet, men nu är de fakitkst ännu fulare. blir uppsatt för mig tills jag kan gå till frisören och tills de växer ut igen!
slingorna är förövrigt oranga och så kommer jag nog se ut ett litet tag men de visste jag ifs. fint ändå, orange med avkapat hår (Y) tack mamma!

ska sköjla ur de om ett litet tag. tur att jag är sjuk så folk slipper se mig! de är bara emil, mamma och alicia som får lida ;)

doktorn ringde också och sa att han fått mina resultat från röntgen och de var tecken på lunginflammation på vänster sida nedanför eller ovanför nån klaff. jag fatta inte riktigt, men de var inget farligt.
en månad efter jag avslutat mina mediciner så ska jag tillbaka till doktorn så han kan se att allt är bra. sen slipper jag förhoppningsvis sjukhus ett tag framöver.

pussen

dags igen

vaknade lite titt som tätt imorse. vid 5 så höll jag på att kissa på mig så fick lov att gå upp. var väldigt pigg faktiskt men kunde ändå somna om. vakna vid 9 igen men orkade inte gå upp då så sov till 11 eller nått.
tog min medicin, både piller och medicin. medicinen smakar inte alls lika äckligt nu som de gjorde förut och de kan ju vara lite skönt :m

ska snart till stan för att röntgas om mamma kan bli klar någongång.. är lite pirrig faktiskt, har aldrig gjort de förut.
min hy börjar också bli äcklig, de är för domdär dumma pillren läste jag på bruksanvisningen -.- tur är att jag bara ska ta dom i 10 dagar.

jag sörjer fortfarande för valborg. jag vill inte sitta inne medan alla andra har de trevligt någonstans.
dagen kanske inte är så speciell men förra året var den usel och hade hoppats och planerat på att dehär året skulle den bli bättre. men just nu så blir den bara sämre. kul.

hej

jaha

jag blir tokig. vad gör man när man är sjuk? jag vet att man borde vara nerbäddad och inte göra ett skit. men jag är alldeles för rastlös för sånt. mamma vägrar att slinga håret på mig idag så.
mitt stick i armvecket gör ont och snoret rinner. min feber har gått ner så de känns ju skönt iaf.
var till kolbäck och köpte slingmedel eftersom varenda kotte i hallsta tydligen ska färga blondt. var slut överallt.
efteråt åkte jag till stallet och pussa på mannet.han dissar mig lite nu för att jag inte har varit där ute oftare.

efter jag vart till stan imorn så ska jag bara vara inne har jag bestämt. har lovat mamma jenny de.
inte finns de nå bra på tv heller. kanske ska slå på en film? fast de är inge kul att kolla själv..
som tur är så kommer emil imorn och gör mig sällskap :)) hatar att sova ensam. de blir så.. ensamt? konstigt dedär hur man gör sig beroende av en människa. men de är inte så konstigt. har man en sån underbar person till pojkvän så kan man inte annat än göra sig beroende :) <3

nej om man ska gå och kolla igenom kylen igen för skojs skull? måste äta nått, men jag är inte alls hungrig nu för tiden.

hejdå

doktorn

ja då har jag varit hos doktorn och jag hatar verkligen sjukhus.
lyssna på hjärta och lungor sen tog jag blodprov i armen och nå näsprov. de var mest obehagligt, kändes som om hon var uppe i hjärnan och peta. blodprovet gjorde ont de också. hade nästan tagit stick i fingret om devar så.
fick gå mellan olika rum hela tiden och däremellan vänta.
gjorde HLG eller vad de heter när man får massa sladdar på sig. sen kolla vi blodtrycket. kändes som om min arm skulle hoppa av.
mja och så sa dom att mitt hjärta var de inge fel på och de tackar vi för. högt blodtyck hade jag och dom trodde de var lunginflammation som jag hade.
åkte och handla efter och jag satt kvar i bilen för att spara på mina krafter. var typ en mijlon grader inne i bilen och jag trodde jag skulle dö. värme och feber är ingen höjdare.
åkte till lustigkulla grillen sen och köpte mjukglass :m
nu ska jag börja ta äcklig hostmedicin 3 gånger om dagen som smakar som att dricka rätt ur nässprayen och äta piller 3 gånger om dagen. heja heja.

imorgon ska jag och mamma åka in till stan till nå ställe och röntga mina lungor.
färgning av håret blir de nog imorgon också.
hoppas bara att jag kan sova myyyyyycke bättre inatt än igår.

nej nu ska jag nog gå och ta lite annanas. mamma har köpt både glass, annanas och mina favvis äpplen :m loka var de visst också :)

hejrå


du är det bästa jag har min käre. jag älskar dig så mycket. du är bäst! <3


hej&hå

ursh vad jag inte orkar någonting. orkar knappt ta mig från soffan till köket..
ska snart åka ner till doktorn och se vad som är felet. och jag hoppas verkligen att jag inte behöver ta stick i fingret. jag tycker faktiskt att de  gör asont.
men de ska iaf bli skönt att få veta vad som är fel.

jag ska nog slinga mitt hår idag också. jag ska faktiskt satsa på blondt nu så sorry ni som inte ville. man kan ju alltid testa? :) annars blire att färga tillbaka till brunt. spännande.

nej nu ska jag kila. återkommer om besöket sen

pusss / a

lungunflammation?

ingen skola för mig idag. kändes som om jag skulle dö inatt flera gånger.
var i skolan igår och fick ingenting gjort. åkte hem med halv 1 bussen och åkte och mötte emil.
jag somnade typ en halvtimme och de var väldigt skönt faktiskt :m

senare mot kvällen så börja de ta emot att andas. jag mamma och emil åkte och handla sen beställde vi pizza. hela tiden vart de svårt att andas. och jag märkte att efter jag varit ute så vart de ännu värre.
närvi skulle gå ochlägga oss så spydde jag upp min hostmedicin och pizza. ingen trevlig syn om ni vill veta de.
skulle kika film men jag kunde inte koncentrera mig.

båda två sov asdåligt inatt. jag tror att jag somna vid 3-4 kanske.
emil låg vaken för att han trodde att jag skulle kvävas eller nå,och ibland kändes de verkligen som de.

idag är de fortfarande tungt att andas meninte lika som igår. kommer väl ikvälligen.
mamma skaboka tid hos doktorn och jag hoppas inte att de är lunginflammation, men dekänns som de. hade de ofta när jag var liten.

aja får väl se. jag hoppas jag är frisk till valborg för de har jag sätt fram emot..

puss

konstigt

det är konstigt hur människor fungerar. eller rättaresagt jag tycker att jag fungerar konstigt som människa.
när jag vet att jag inte vill se en sak, kan vara en läskig eller äcklig film så är det ändå som om jag måste. hur äcklad eller rädd jag än blir så måste jag titta en liten stund. hur konstigt är inte de? det är som om min hjärna tvingar mig.
jag kollar på saker som gör mig lite ledsen och som jag vet att jag inte ens behöver bry mig om. varför är de så? varför göra sig själv ledsen? jag får mig alltid till att tänka på saker som jag inte ens vill tänka på. saker som gör mig tokig men som vägrar försvinna ur mitt huvud förns jag tänkt påde. varför är det så?

svartsjuka är också en sak som är jäkligt onödig.
avundsjuka också för den delen.
svartsjuka kan man också bli tokig av. för mig börjar allt som en liten tanke och som sedan växer och växer så att jag gör mig själv arg. jag kan tänka på saker som aldrig skulle hända eller som har hänt att det händer eller ska hända. varför ska de vara så? svartsjukan för mig kan vara ett stort problem ibland. folk märker nog inte direkt att jag blir avundsjuk, men inom mig pågår ett stort världskrig typ. jag hatar att vara avundsjuk. det ärdet värsta som finns som kan förstöra så mycket underbara saker

avundsjuka är enligt mig inte lika hemskt. avundsjuk blir jag oftast på mina systrar. när dom kanske får mer saker eller annorlunda. när jag blir avundsjuk så blir jag jätte sur. och sur för mig betyder långvarig. 
man vill inte få mig sur. ibland kan det ta en evighet innan jag blir glad igen. 

ja, jag är nog en riktigt krigsmänniska. ett krig som alltid pågår mellan mig och min hjärna. 

ett riktigt random inlägg blev dehär. men tankarna slog mig bara för en kort sekund.
nu skajag och jenny rymma :D

pusss 

.

hejsan
<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/242084/amandathornstrom?claim=g7js5ceytv7">Följ min blogg med bloglovin</a>

jag villll


om ni bara visste föresten hur tävling och träningssugen jag ärrrr! känns som om de var år sen jag ens pallra mig över ett hinder.
på bilden var jag på tävling i wirsbo och jag sitter nog bestämt och försöker memorera banan precis innan jag ska in.
här var de sommar och förjäkla varmt. mannet ser ut som en tjock trähäst också (k)
jag längtaaaaaaar
<3

rubrik

hallå, nu har de vart dåligt med uppdatering. skönt tycker jag.
förra skolveckan blev de inte mycke skola av. hur jag mådde varierade hela tiden och någon dag så spydde jag 3 gånger på morgon! yummie.
vi har haft 2 nationella prov och båda har väl gått hyfsat. jag fick VG på muntliga och de blev jag jätte glad över :)

i helgen har jag varit i ramnäs. var ett tag sen jag var där. har inte gjort nå speciellt alls, bara tagit de lugnt. solen har tittat fram några gånger och de hade ju varit skönt om man kunde vistas ute ordentligt utan att få ett hostanfall..
nu får de faktiskt bli en tid hos doktorn. jag kunde inte sova inatt.

jag blev jätte glad igår föresten av att björkarna börjar bli gröna :m nu ser de inte lika kalt ut. nu börjar de se utsom vår :*

idag slutar vi tidigt och de tackar jag innerligt för. vi har bara programhantering och de kankseinte är de roligaste, men de är åtminstonde bara en lektion.
efter skolan skulle emil komma, så får se vad vi hittar på :)
känns som om jag börjar få lite väl många läxor. jag & jennsan måste skriva klart alla hälsodagböcker somska vara klara innan 1 maj. jag har nog inte skirivt en enda tror jag, och jag kommer knappast ihåg vad vi gjort på våra idrottslektioner. minnet är för svikande ibland.

puss

min älskade stjärna. jag älskar dig och kommer alltid göra. lämna mig aldrig. lova de! <3 

kvällen

somsagt jag åkte hem med halv 11 bussen från skolan och alltid på hemvägen med cykeln hemma i hallsta så får jag ett hostanfall så jag nästan ramlar av cykeln. jag bara hatar de! försvinn nån jäkla gång!
mamma ska iaf boka en tid hos läkarn så jag kan få pencelin.

kom hem och satte mig och läste faktiskt. har börjat på en bok som jag påbörjat tidigare men som jag aldrig orkart fortsättapå. den visar sig faktiskt att den är ganska bra.
emil kom vid 12 typ och vi åkte till ica och handla frukt :m mango, äpple, annanas och en ramlösa (y) satt riktigt fint faktiskt. kände mig extra nöjd med att jag köpte frukt istället för godis :m

har nyss ätit lite mat och kikat på greys anatomy. ska nog lägga mig snart och läsa bok. kanske klippa lite film som vi ska göra på medieproduktionen, ja vi får se.
hoppas bara att jag kan sova bättre inatt än vad jag gjorde igår. höll på att bli tokig, låg och vred och vände mig hur länge som helst och när jag väl somna så vakna jag av hostanfall och så spydde jag ungefär 3 gånger imorse. heja heja!

imorn blir jag hemma från skolan och då ska jag vila upp mig ordentligt. älskling ska sova här ocksåå :))

godkvälllll

onsdag & nationellt prov

jag hade jätte svårt att sova inatt. jag vakna minst hundra gånger av hostanfall så att jag spydde. när klockan ringde kvart i 7 så var jag helt död så jag sov vidare en kvart till.
kom iväg till skolan och bussresan kändes som hundra år lång.

vi har haft nationellt nu på morgonen och jag är tvärtäpt i näsan så de lät väl som de gjorde när jag prata. vi fick vara 2 stycken som prata så¨jag & jenny var självklart ett team :m gick jätte bra och vi hjälpte varandra bra.
jag ska ta halv 11 bussen hem nu och sen bara softa och ta min menthol nässpray som köttar sönder mina slemhinnor. jag lovar att den nässprayen svider satan!
emil är ledig idag så han skulle komma förbi sen också.

godmorgon

tisdag

varit hemma hela dagen idag. de längsta jag kommit utomhus är ut på balkongen. men det har varit skönt faktiskt. annars brukar jag känna mig så instängd och rastlös men idag har de bara varit skönt.
jag har knappt hostat något alls och de har varit skönast av allt!
de behövdes nog en dag hemma för att lugna ner de hela. men imorn ska jag till skolan för att göra nationella engelska muntliga. känns som om jag inte ska gå utanför dörren,men är de nationella såär de.. jag drar hem efter de iaf och är hemma resten av dagen. är nog hemma torsdag också så kommer jag till fredagen och gör nationellt engelska i skriva. de blir nog bra.

idag har jag bara setat här och vid tvn. fått i mig lite mat, en apelsin och två tallrikar glass, finemang!

vet inte riktigt hur jag ska kunna somna ikväll för jag vaknade 12 idag.. jobbigt läge litegrann. aja, ska kika på nå övningar på fronter tills imorn sen ska jag väl kika tv och försöka sova:)

godnatt

det här är jag

utifall det är några nya läsare som hittar hit så tänkte jag berätta lite om mig själv.
jag heter då amanda och fyller 17 år den 24 maj (snart alltså). går första året på John Bauer gymnasiet inriktning IT-media, ibland undrar jag om det verkligen var det rätta valet för mig och jag har tänkt flera gånger på att byta. men sorligt nog så är jag för lat för att söka om och tanken på att gå om ettan finns inte på kartan.

jag själv som person kan jag beskriva som ganska skitzo. ena sekunden kan jag vara hur glad som helst och andra sekunden kan jag vara nere eller allmänt sur. dom som känner mig som allra bäst vet om det här.
jag kan vara ganska social men det beror helt på vilken typ av människa jag har att göra med. är personen själv hyfsat social så är jag också det.
när jag blir sur så håller det i sig ett bra tag och jag ger mig inte i första taget. dehär kan vara jobbigt för människor i min närvaro men det är även jobbigt för mig. jag har så mycket stolthet i min kropp så det är väldigt svårt för mig att svälja den dom gånger jag vet att jag har fel. jag gillar inte att erkänna att jag har fel.
enormt envis är jag också. det är nog den som är min starka sida. vad det än gäller så ska jag vara värst och om det inte går så blir jag enormt besviken på mig själv och sur mot allmänheten. (nu låter jag som världens tråkigaste människa) men jag har också ett stort hjärta. förut hade jag inte samvete för 5 öre och jag vara bara egoist och elak. men nu så har ett samvete börjat gro inom mig och jag faktiskt tycker synd om människor. aa dedär är svårt för mig att förklara.
jag har ganska svårt för att vara glad för de jag har. jag tror att jag alltid kommer att ha de så bra som jag har, men det är inte alltid de är så. jag har svårt för att visa mig svag. om någor sorligt händer eller om jag är ledsen så vill jag helst inte visa det för någon. då håller jag mig hellre i bakgrunden och släpper ut känslorna när jag är ensam.

jag har familj och pojkvän. mina föräldrar är skilda sen många år tillbaka och jag bor hos min pappa varannan helg och resten hos mamma. de duger väl, inget jag mår dåligt över. har aldrig mått dålig av att dom skilt sig, jag har bara accepterat de.
min pojkvän emil har en stor roll i mitt liv. vi har bara varit tillsammans i snart 5 månader men ändå så känns det som om vi har känt varandra dubbelt så länge. ett sånt här slags förhållande har jag aldrig varit med om, aldrig varit med om någon som ställer upp så pass mycket, aldrig varit med om att någon älskar mig så pass mycket och aldrig varit med om någon som kan stå ut med mig så pass mycket.
första gången vi ens träffa varandra, ens såg varandra för första gången så tyckte jag inte alls om honom. jag ville bara bort från honom (dehär var på konrad) jag tyckte bara han var jobbig.
men någon månad senare så hörde cindy av sig och ville att jag skulle med henne och några kompisar och festa. självklart ville jag med. hade inte träffat cindy sen skolavslutningen typ.
när jag kom dit så var emil också där och jag kände verkligen hur jag bara ville därifrån. men kvällen blev väldigt lyckad om man bortser från några händelser och dagen därefter så hörde han av sig via sms och sen den dagen så började vi att träffas och känslorna bara växte och växte. jag har alltid sett vårat förhållande som ödet. för jag menar hur stor chans var det att vi skulle träffas sådär igen?
ja, han är verkligen något extra som jag kommer hålla hårt vid. jag älskar dig emil :)<3

kompisar har jag faktiskt också. jag umgås mest med killkompisar nu för tiden. de gjorde jag också när jag var mindre och jag trivs nog egentligen bäst med det.
jag har tappat ganska mycket av mina tjejkompisar, eller nästan alla. visst har man lite kontakt och så, men det är inte alls samma sak som förr. det är lite tråkigt tycker jag men jag ska inte tycka synd om mig själv. de är ju inte direkt så att jag har försökt att ta upp kontakterna igen. nej, jag trivs rätt bra som det är nu. men det är klart, klart man saknar någon som man kan göra alla dedär tjejsakerna med. snacka massa skit och bara vara.

jag är stalltjej och har varit sen jag var ungefär 6 år. jag gick på ridskolan här i hallsta till ungefär 11-12 års ålder? slutade och fick en b-ponny som hette sirka och jag hade jätte kul med henne. en väldigt bra tid. jag växte ur henne och hade sen en d-ponny som heter wiktor. han var väldigt speciell och jag fick många vredes utbrott på honom. han vart såld och jag var utan häst ett tag. mja, sedan vart det en storhäst som jag har kvar än idag. power olympic men som jag kort och gott kallar för mannet. efter jag haft honom i någon månad så dog sirka i en olycka. det var en väldigt svår tid för hela familjen eftersom mina systrar också haft lite att göra med henne.  
ja somsagt jag har kvar mannet än idag och han är som min bästa vän. vi tränar och tävlar tillsammans och bara jobbar på de saker som kan förbättras. vi chillar också en hel del och då & då får välbåde han och jag nått utbrott.
ett riktig charmtroll :)
jag har två katter också. jag tycker inte särskilt mycke om någon av dem. den ena är sur hela tiden och man får knappt röra honom. han heter felix.
den andra är översocial och klarar knappt att vara ensam. en enda dörr som är stängd klöser han på tills man öppnar. han heter gucci.

jag vet inte riktigt om jag orkar skriva så mycket mer. det finns faktiskt så mycket att säga om mig. speciellt min personlighet men ja somsagt jag orkar inte.

jag ska nog gå och ta mig lite glass tror jag :)

pusspåer





hängig

gör er beredda på att min blogg kommer bli en klagoblogg en liten framtid häröver.
fortsatte att spela in våra filmer idag på programhanteringen så hela min förmidda tillbringa jag på stationen. dåligt jobbigt de var. hängig som fan och snorig. svårt att andas så jag skippade lunchen och åkte med halv 12 bussen hem. cykelturen hem gick i slowmotion, fattar inte hur svag man kan bli när man är sjuk?

åt lite mat när jag kom hem, sen satt jag vid tvn. emil kom ett tag och vi sov en timme. hur skönt som helst men var fortfarande lika trött när jag vakna. han har åkt hem nu så jag sitter här och försöker få ihop ett ynka inlägg.

jag är tvärtäpt i näsan och nässprayen är slut så jag tvinga mamma till att köpa ny. får panik utan! nässprayen är min bästa vän nu för tiden. hon skulle också köpa med sig glass för de är bra för halsen :m och colasnören för de var jag bara sugen på :p äter apelsin också som bara den för de ska visst också vara bra?
fast nu blir inte tandläkaren glad för hon har sagt att jag bara ska äta en citrusfrukt om dagen :m mja, svårt dedär.

blir hemma från skolan imorn, måste vila ut mig. gör nog bara nationella på onsdag också sen drar jag hem.

nu ska jag gå och ta mig en apelsin.

puss

jag älskar dig baby <3

damp

jag är jätte sjuk. jag hostar så jag spyr, får jätte ont i hjärtat och hur mycke jag än snyter mig så kommer de bara mer och mer. täppt blir jag hela tiden också så jag inte kan andas. jag mår inge bra alls.
skolan är man i ändå, och jag borde verkligen inte vara här men känns som om jag måste. måste prata med monie imorn om det är okej att jag sjukskriver mig. vet inte om de berör min frånvaro, eller klart de berör men ärsh, vet inte hur jag ska förklara.

helgen har varit helt okej. jag har tagit de hyfsat lugnt som jag sa att jag skulle göra. i fredags så tog jag min cykel till stallet och red ut en sväng med mannet, han var lika vild som vanligt men jag kunde äntligen slänga in en stång i munnen på honom.
var med emil efter de och vi gjorde väl inte så mycket, bara var hemma.
lördagen så sov jag hur mycke som helst kändes de som, menjag va ändå astrött. 
jag, mamma, micke & alicia åkte in till stan en sväng och jag köpte en t-shirt och donken. kunde väl varit gott om jag hade någon smak. så värdelöst, har inte haft smak i snart 3 veckor, ingen lukt heller. äter jätte lite nu förtiden. blir mätt på ingenting. jag saknar smaken av mat :(
emil kom hem till mig sen efter stan och vi käka middag med familjen och några till. de kunde ju också ha varit gott, men men.
jag & emil drog hem till honken där några var och drack och sjöng singstar. de va trevligt, men min röst var kanske inte lika trevlig. när man är täppt och hes så låter de inte så vackert ska ni veta.
mja, senare så drog nästan alla in till stan och gled runt. trodde jag skulle dö på ditvägen på e-18 men de gick ganska finemang. kom hem vid halv 3 kanske så då vare tack och godnatt.

söndag sov jag hur mycke som helst. rörde mig inte hur sängen förns halv 5? låg och kikapå film och tyckte synd om mig själv. min näsa har fått sår för att jag har snytit mig så mycke :( buhu..

sitter somsagt i skolan nu och vet inte riktigt vad vi ska göra. orkar inte göra någonting. känns som om de är hur länge som helst kvar tills vi slutar. underbart att vi bara har en lektion. skulle seriöst dött annars.

föresten så tar jag världens äckligaste hostmedicin! känns som om att dricka direkt hur nässprayen! (y)

puss på er som mår bra


snart helg

jajjemen, snart, om 1 timme har vi helg. eller ja, iaf jag. jag vill hem nu, men nejrå, om ungefär 2 timmar är jag hemma (y) och inte nog med de. när jag kommer till hallsta så ska jag ta min cykel vid busshållplatsen och sedan cykla ut till stallet för att bygga till banan som ska vara med på tävlingen som jag inte ens längre ska vara med på. känns ju kul. lite sugen jag kommer bli att tävla när jag ser banan? mja, efter banbyggandet så ska jag & mannet ta en tur ut i de fina vädret :) ursh jag kommer aldrig komma hem.

sitter på mediekunskapen nu och matt har tagit bort proxyn :m nu kanske de inte är så lätt att förstå vad en proxy är, men nörd som man är så vet man ju de.
vi har fått en ganska soft uppgift och inte speciellt svår. de passar mig perfekt!

emil ikväll :) ja, de är väl så min dag kommer se ut.
jag har fruktigt ont i mina fötter för jag har användt mina nya skor och aj vad ont man fick efter en halv dag i skolan. smart som man är så tog man med sig tygskorna :m mina bästa vänner dedär (k)

nej nu ska jag bli klar med min andra uppgift som egentligen redan ska vara klar.

puss

FÖRESTEN! vädret är finare nu! (Y)(Y)(Y)

tråkhumör

vill inte vara i skolan
vill inte vara trött
vill inte jobba med projektet i webbdesign
vill inte ha pannkakor
vill inte ha idrott på eftermiddan
vill inte att bussturen hem ska gå så långsamt
vill inte gå upp imorgon för att göra om hela skiten igen.

har så dåligt humör just nu. är tröttare än tröttast och allt går bara inte bra. är jätte hungrig men spyr bara på tanken av att äta pannkakor. har så stor lust att skippa idrotten, men nej tare lugnt de ska jag inte göra.
kanske inte så kul om att läsa om att jag är trött  varje dag, eller de kanske inte är så kul att läsa min blogg i huvudtaget för att jag gör samma saker varje dag, men så får de bli ibland.

idag är helt enkelt en vill inte dag. vill ingenting. dehär projektet kommer också gå totalt världelös dåligt, jag tror inte ens att jag kommer få de gjort.

snart är de lunch och sen hoppas jag att tiden bara kan svischa förbi. inte när jag ska sova, men fram tills dess!

hejdå


sängen

är mycket lockande just nu för ni har väl inte glömt bort att jag är trött? trött, trött, trött heeela dagen. nyss kikat på greys anatomy, bara älskar serien! emil har också vart här, men vi hann inte träffas så mycket som jag hoppats på :( vart tvungen att åkaut till stallet ett tag. jaja, imorn ska han iaf sova kvar här :):)

sitter här nu med nyduschat hår. orkar inte föna de, men jag vet också hur de kommer se ut imorn. de går inte riktigt att förklara, men inte är de vackert iallafall.

imorgon ska jag sova så länge jag kan. ska se ut som ett vrak i skolan för jag orkar bara inte ställa klockan och gå upp mördar tidigt. nej! imorn ska jag sova ända till kvart över 7! den ni.

och jisses vad jag vill slå på mobilen nu! men tönt jenny säger att jag inte får? vilken stil va? här sitter jag alldeles ensam i lägenheten och känner mig som ett emo. jag känner mig ensam utan mobilen, och jag vet att jag skrev inått inlägg tidigare att mobilen inte är allt. men i sånna här lägen är de jobbigt utan :(

min katt är cp också på tal om nå helt annat. han har fått nån knasig ide att springa in i badrummet och leka med vattnet som kommer under kranen. han springer in i badrummet och jamar tills man kommer och sätter på kranen, sen sitter han där hur länge som helst och skvätter med tassarna. låter ju kanon kul! jaja, han har alltid varit lite underlig.

nej nu skajag äta nått sen ringa emil sen sova!

godnatt

du är det bästa som finns älskling! kommer aldrig sluta säga att jag älskar dig <3

filmbus

har vi haft medieproduktion nu och lektionen var väl lite blandat sådär. jag & min grupp kom på ett fint manus somsagt sedan så gick vi till station och filmade in olika scener. tog mycke längre tid än vad jag trodde de skulle göra men de var ganska kul ändå förutom att de var så jäkla varmt, jag fick stå med tröja OCH skinnjacka. pheew säger jag bara. inte hann vi bli klara heller. aja nästa gång då.

nu får jag sitta och vänta på tills jag får gå till min buss. de är om 40 minuter så de är ett tag kvar kuljul.
hm, jag kanske ska ta och chatta lite på omegle? ;)

ovärt inlägg, väldigt ovärt inlägg.

pusss

444

jag är så trött. jag är så jäkla trött så jag knappt orkar sitta upprätt på stolen.
imorse var de hemskt, jag kände mig som en kines eller nå. blev härliga mjukisar och emils tröja :*

blev godkänd på mitt svenska prov och de var väl bra. vi i klassen har också hittat ett nytt sätt att roa oss. omegle är ordet! de sorliga är bara att vi hittar bara varandra att prata med trots att de är 2000 online vilket jag tvivlar på.

lunchen var väl god också. ungsbakad potatis och nå skinkröra. de konstiga är att jag blir mätt på knappt någonting.

vi ska spela in en film nu och jag ska vara skådis. sedärja! nej men de ska nog bli kul. min grupp bara bublar av ideér medans jag är igenkorkad i huvet som vanligt.

idag ska jag umgås med emil. blir nog bra :)

puss

mina armar!

mina armar har tagit mycke stryk idag. eller iallafall när jag & mannet var ute på äventyr. eller egentligen var de nog han som äventyra lite för sig själv, jag satt mest och drog och försökte stanna. försökte ta en fin lugn trav på ett järde, de gick ju typ som att han försökte springa de fortaste han kunde och sedan hoppa och studsa på tvären (y) för göllig häst dedär ibland. mja, han fick iaf springa lite när vi kom hem och jag tror han var nästan lika glad för de också.
men jag längtar tills han blir helt ookej i munnen så att jag kan slänga in en stång i käften på honom så vi faktiskt kan ut och galoppera utan att jag håller på att dö på kuppen.
tycker lite synd om honom ändå. han nästan spricker av vårkänslor men får inte göra av med dom som han vill. man vet ju själv hur glad man blir av att solen lyser och att de är varmt. nästan så man vill göra glädjetjut själv.

ja, dehär kanske inte var så intressant att läsa om, men what ever? :)

nu sitter jag i soffan igen med datorn framför mig och ett halvt öga på tvn. sitter och väntar på att mamma ska göra klart maten, blev så jätte hungrig helt plötsligt? ska nog gå och kika vad de blir.

hej så länge!

älskade


trötter

är så sjukt trött. kunde knappt hålla mig vaken på bussen hem. ni vet när de blir sådär jobbigt för ögonen och dom bara blir tyngre och tyngre hela tiden? så otroligt jobbigt. vet inte hur jag ska orka ut till stallet?
blir ändå att sova tidigt ikväll. förhoppningsvis så kan man få domdär få timmars sömn som man behöver, skulle ju vara trevligt som en omväxling. önskar också att mina hostattacker skulle vilja gåbort. men de är väl en sak som får ta sin egna lilla tid, men jag menar att de kanske inte är världens trevligaste att hosta lungorna ur sig mitt bland folk.
tror jag satt och höll en hostattack hela vägen till västerås imorse. joooobbigt lägeee

ett till jobbigt läge är att jag måste klippa mitt hår. mitt långa men så slitna hår.  jag vill men ändå inte, förjag vet att de kommer ryka en sjujäkla mycket hår. och nu vart de väldigt mycke hår i dom här meningarna men nej ursch kanske lika bra att få de gjort? jag måste färga de också. ljusare faktiskt, tror jag iaf? kan inte gå som jag har nu ändå.
tänk vad vi tjejer har problem? problem med allt. vad vi ska ha på oss, vad vi ska ens köpa för kläder, hur vi ska ha håret och det ena ska vara så och det andra ska vara så blabla. orken på de säger jag bara. orken på att tjejer snackar skit om precis allt och alla för att de inte är alls lika varandra. orken på att dehär inlägget handlar om 100 olika saker.

nej jag vet inte vad jag ska ta mig till. jag vill bara lägga mig i sängen och sova och sova och den kanske, men bara kanske vara utvilad imorgon när klockan ringer. men påtal på klockan, hur tusan ska jag kunna ställa någon klocka imorn när jag inte får sätta på mobilen? mja, de kanske är ett nödfall? är det de jenny? jag vet inte, men iaf så får jag sätta på den igen på torsdag klockan 11.15 (y)

dehär inlägget går segt som fan. sitter och kollar på vänner under tiden och jag kan bara säga att jag älskar den serien.kan inte sluta skratta.

puss


tisdag

älskar att vakna av hostattacker (L)
vakna imorse av en vid 6 och jag kunde inte somna om så jag pallra mig upp och segade av bara attan för att tiden skulle gå.

skolan nu och den är väl soft. vi tränar inför nationella i engelska och de går väl som de går ;)
ska snart in och prata inför monie. hatar de, jag bara stammar. 

jag & jenny har kommit på att vi ska stänga av våra mobiler helt och hållet nu i 2 dagar. ganska skön idé egentligen tycker jag. vissa kanske inte blev lika nöjda med idén, men lixom mobilen är inte allt. man behöver inte smsa eller prata stup i kvarten. man kan ta en paus i allt skrivande tycker jag. bara se det som nyttigt. bara för att man inte harmobilen så betyder ju inte de att man aldrig mer kommer prata med varandra?

nu ska vi gå på lunch och sen slutar jag.
har mannetidag också så vi ska ut på äventyr :)

puss påer


stan

ja somsagt så blev de stan idag.
sov jätte dåligt inatt så var kanske inte världens gladaste när klockan ringde klockan 12.
tog 2 bussen in. jag & emil strosa runt mellan affär och affär. mja, varmt som tusan var de! blev ännu värre av att jag hade bränt mig i ansiktet igårkväll när jag sola. såg ut som en riktig gris imorse! snyggt...
trodde bussen hem skulle gå halv 5 men icke sa nicke, den gick halv 6. så vi satt där rakt upp och ner och bara gjorde ingenting. ingen orkade röra på sig :p

jag kom iaf hem med ett par jeans och ett par skor :)

nu sitter jag och slänger ett halvt öga på harry potter som går på 3:an. den filmen har jag nog sett allt för många gånger.
ska snart duscha och sen lägga mig i sängen. är ju skola imorgon och de är ju inte direkt så lockande.. bara att börja ränka ner till sommarlovet nu då?

min hosta börjar bli värre nu igen. typiskt. när snoret väl slutar rinna så blir hostan värre.

nej nu ska jag sätta igång.

pusspåer

har ingen rubrik

förlåt för den urkassa uppdateringen men jag har prioriterat vädret istället för datorn. har varit sjuk hela lovet men börjar bli bättre nu tror jag så jag har varit ute nu dom sista dagarna :) vädret har varit underbart och ibland har de faktiskt känts som sommar. bara underbart säger jag!

tillbringat lovet med emil och vi har väl gjort lite allt möjligt. orkar inte dra upp någonting, bara vart vid olika bryggor och myst typ :) växlat mellan hallsta & ramnäs.
imorn blir de stan och för en gångs skull så är de JAG som ska handla :m får väl se vad jag kommer hem med :)
ska snart hoppa in i solariet efter emil är klar. sen vet jag inte vad vi ska göra.

orkar inte skriva nå mer nu.

puss

alltid du och jag emil. jag älskar dig mest <3

--.......................--

sjuk, sjuk, sjuk,sjuk,sjuk,sjuk,sjuk, sjuk

vädret!

vädret fortsätter att vara underbart och jag fortsätter att vara sjuk som är mindre underbart..
igår så var jag & emil in till kolbäck en sväng och umgicks med lite människor där. de var väl inte världens roligaste så mamma kom och hämtade oss, alicia och jesper.
gårdagen har jag egentligen inte så mycket att säga om.

inatt därimot så trodde jag att jag skulle dö eller nått. hade precis drömt och sedan vakna jag av att jag hade värsta host attacken. på så sätt vakna jag typ 3 gånger -.-

idag så ska jag ut till mannet och skritta lite med honom. första dagen nu sen han gjorde illa sig.
tävlingen blir nog också avbokad :( går inte när jag mår såhär och hästen knappt är igångsatt. typiskt.. jag skulle ju debutera 1,20 och allt.. jaja de kommer väl flera gånger.

ska nog umgås med sandra och robin sen :) ska bli trevligt tycker jag :m

nu ska jag bara vänta på att mamma vaknar så vi kan åka någongång.

puss

puss!


sjukis

ja de är ju kanon bra att man råkar bli sjuk precis lagom till lovet. jag blir aldrig sjuk annars, men nu. nu minsann ska jag hosta lungorna ur mig så ja spyr och vara näppt och snorig om vart annat! just love it! jag tycker faktiskt för övrigt mycket synd om mig...

kan berätta att jag kom hem en hel timme tidigare från skolan i fredags :m
emil mötte upp mig vid bussen sen cykla vi hem till mig. cyklade ut igen för att möta jesper och som en liten bonus så var aho också med :m vi drog till barken sen efter ett tag, eller nej! innan så träffa jag tina, nathalie och lilla kellie :):) jag har ju blivit typ moster nu :) jätte söt unge om jag får säga de själv :)
ja, åter till bark. drog dit och hann knappt vara där i en halvtimme innan dom drog till kolbäck.
vi cykla hem och bara chillade.  jag somnade vid halv 11 och kände mig jätte rolig (y)

vakna vid halv 11 på morgonen nästa dag och kände mig hyffsat pigg för en gångs skull.
vi gick ut och myste lite på balkongen eftersom de va så underbart väder :)
fixade sedan lite och cyklade till ica för att köpa påfyllning till mobilen. passa även på att köpa glass, så vi satte oss ner i solen och mös lite till :) sandra och robin kom förbi så dom joina oss med en varsin glass dom med :)
satt där en timme typ sen tog vi tåget till ramnäs. cykla till någon brygga mot kvällen och bara tog de lugnt med kortspel och prat :) de va hur mysigt som helst och de känns verkligen att sommaren är på väg!
jag mådde typ bara sämre och sämre och sen när de var dags att sova så gick de ju alls inte -.- jag satt uppe till halv 6 och kolla på mtv. sedan kunde jag somna. kändes ju jätte bra.

idag har vi bara varit inne. känner att jag inte vill gå ut och bli ännu värre. har börjat tagit någon hostmedicin nu också 3 gånger om dagen och den smakar lika illa som den luktar :( jag hoppas verkligen att jag inte är sjuk hela lovet :(

nej nu ska jag upp och hjälpa pojken med att laga paj. han kommer ner stup i kvarten och frågar om hjälp. ja, lika bra att någon med lite skills får dedär gjort ;)

puss på er!

det kommer alltid vara du för mig även om jag kan förtränga de lite ibland. vi har ju sagt föralltid och det är så det kommer att bli. löften är till för att hållas och det ska även dethär göra. det är amanda thornström och emil rönnevall tillsammans. bara du och jag. jag älskar dig så mycket och du är bland det bästa som hänt mig älskling. <3

<3

fast han ser livrädd ut så är han söt :)



såhär ser han ut på mulen stackarn :(


matteprov

nu sitter jag här vid datorn igen efter ett matteprov som faktiskt gick över mina förväntningar :) hoppas på¨ett g men ska inte hoppas för mycke för de är då de brukar skita sig :p
känns skönt att ha de gjort för nu har vi bara typ en timme kvar av matten sen äre lunch som består av tacos :D sen har vi mediekunskap sen är de L-O-V! som jag har längtat!
de fina vädret håller i sig också och de är jäääätte bra tycker jag.

nu är de bara mannet som ska bli frisk så vi kan äventyra lite i den fina naturen :) tror inte jag kommer att sitta kvar när han väl börjar bocka och ha sig :p

nja nu ska jag kika vidare och sen vänta på att min virus sökning ska bli klar. tror nämligen att jag kan ha lite virus här och där. datorn har blivit så knäpp på sistone?

ha en bra dag människor!

pusss

påskbollen

har varit i min gammla skola och kikat på när 9:or spelat fotboll. nått såntdär årligt grejs som dom har. saknar skolan nått så förbannat mycke faktiskt. alla minnen man har där och alla vänner man hade där. guldtiden! jag gick och kika på mitt gammla skåp, haha. ja, de va såklart precis sig likt :m
va ganska mycke folk därborta och de va väl trevligt :)
fick jätte dåligt samvete av en sak :( och de ska inte hända igen <3

jag var föresten hos bark också innan vi drog till lindbo. va år sen jag va hos honom såde va trevligt att ses igen :)

matten har jag inte ens börjat med och de förvånar mig inte alls. "ärsh jag har hela dagen på mig så jag tittar på¨de senare" sen när senare kommer så är klockan helt plötsligt jätte mycke. men jag ska ta tag med de nu hade jag tänkt.


ska lägga mig i sängen, kika på matten och ringa till emil sen är de sova som gäller.

godnatt!

amanda maria linnea, HEJ!


puss i påsk

att vara ledig är visserligen skönt. men ursh va tråkigt de är. vad är poängen att vara ledig när ingen annan är de?
kanske ska ta tag i att plugga lite men de går segt som attan. de lockar inte direkt..

vill blir frisk också. hostan har blivit värre och har fått 100 liter mer slem i halsen. låter som om jag ska kväva mig själv när jag hostar. ont gör de också. jag vill bli frisk så jag kan börja gå ut och springa.

hejdå


eeeeeeeeeemilllll rönnevaaaallllll jag ÄLSKAR DIG!


ledig

vi är lediga idag och de kan ju vara skönt :m

igår köpte jag min första glass för iår. emil mötte mig vid bussen när jag kom från stan, så cykla vi till ica och köpte glass :) satt där i vårsolen och myste. de va mysiiigt ;)
åkte hem och gjorde inte så mycke alls, duschade och sen kom jag på att jag ville slinga mitt hår så vi cykla tillbaka till ica och köpte färg.
emil fick sätta i skiten och han va faktiskt duktig :m nu är jag väl lite tigerrandig i huvet men så fåre va.  vi laga lite mat och kika på film sen vare pang bom i sängen.

vakna imorse av att han gick upp och skulle till skolan, men jag kunde somna om som tur va.

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. ska iaf plugga på matten. känns som om matte är de ända jag gör och jag börjar trötta nått så mest mycke! men nu är de bara en skoldag kvar sen är de äntligen lov!

nej nu ska jag äta frulle sen plocka lite i mitt rum (y)

godmorgon sötisar


is that allright for you?

mitt humör är bättre gott folk!
vi fick glass till maten idag :D dessvidare så missa jag och jenny den, och vi va för lata för att hämta så vi sket i de :m vi hade en mackabuffé istället (y)

träffade min syster på rasten för hon skulle lämna en sak till mig. följde med henne till hennes jobb och kika på de nya lagret till en MQ butik, såg ut som ett råtthål eller nå med massa kartonger överallt och ja, de va inte så mysigt iaf :m blir välbättre när de är klart. butiken orkade hon inte visa mig, så den får jag väl se sen när affären är klar och har öppnats :)

jag har lurats idag också! :D
tänkte att jag skulle lura den mest lättlurade personen jag känner och emil kom faktiskt på tanken då, så jag lurade honom. om vad tänker jag inte berätta för då tycker ni nog att jag är taskig :m han gick på de iaf och jag fick mig ett gott skratt :m ja, de va lite roligt iaf och jag funderar på om jag ska lura mamma, typ att bussen åkt i diket eller nå? ärsh jag vet inte om jag orkar, de låter lite taskigt att ge henne en hjärtattack bara för att få luras ;)

har inte så mycke och göra nu. har äntligen gjort klart min sida till tidningen så jag ska chilla lite nu. känns så skönt att jag ligger helt i fas med allt arbete nu. har bara några hälsodagböcker kvar att skriva och de är ju toppen med tanke på att jag hade ett helvete för några veckor sen.

just nu vill jag bara sätta mig på bussen och komma hem till hallstahammar så jag kan få mysa med min emil :) <3

hejråå 

4 månader :) <3


<3

kan börja dethär inlägget med att säga att jag och emil firar 4 månader idag :) jag älskar dig <3

första april idag då, och de betyder först och främst att man får luras. men de betyder också att det är vår och att vi är ett steg närmare sommaren :):)
ja somsagt, idag ¨får man luras. jag är inge bra på att luras för jag lyckas alltid börja skratta eller nå. jag kommer nog bli lurad därimot, skulle inte förvåna mig.

idag har vi som en fredag i skolan. alltså med fredags lektioner. de suger att ha två fredagar på en vecka, de innebär att vi har två mattelektioner -.-
jaja, imorn har vi iaf lovdag, och då kan man väl stå ut med två fredagar.

jag är väldigt trött idag också. inte på så vidare bra humör heller.

men nu ska vi börja jobba med matten.

godmorgon

RSS 2.0