Check in

Hej!
Länge sen jag uppdatera nu och det har väl hänt lite sen sist.
Kan börja med att jag flyttat till min nya lägenhet och kommit iordning i den. Trivs väldigt bra och tycker jag fått till den mysigt.Så skönt att slippa bo hos mamma och så himla skönt att det är ett förstahandskontrakt!

Sen har jag bytt jobb också. I slutet på januari ungefär så fick jag reda på att min chef var tvungen att korta ner på folk pga arbetsbrist och eftersom jag var sist in så var jag också en av dom som fick åka först ut. Så himla tråkigt eftersom jag älskade mitt jobb (oftast, även om det var lite gnäll då och då).
Tog det rätt hårt och vart lite orolig över framtiden ett tag då jag snart skulle flytta och ha en hyra som kanske inte passar en arbetslös.. Min chef tjata att jag skulle prova på att lasta inne på Stena för de behövde lite hjälp och sådär men jag var väldigt skeptisk, jag ville ju köra lastbil. Efter mycket om och men så provade jag iallafall på en vecka och det flöt på väldigt bra. Dom på Stena ville verkligen ha dit mig och erbjöd mig ett jobb så efter lite betänketid så tackade jag faktiskt ja och det är jag glad över idag att jag gjorde!

Jag trivs väldigt bra, kollegorna är super, jobbet är inte tungt i sig och det är hälften så stressigt som när jag körde. Visst saknar jag att köra, speciellt nu när våren är här, men jag tänker att jag har all tid i världen till att återuppta körningen när jag tröttnat på att lasta. Jag får ju köra liiiiite lastbil här också så det är ju alltid något.
Är glad att jag vågade på att testa något helt nytt ännu en gång för det ledde till ännu en erfarenhet att lägga till på CV:t. Jag har ju faktiskt skaffat mig ett traverskort också eftersom det behövs i mitt nuvarande arbete så det är kul att man samlar på sig lite mer behörigheter.

Vad har hänt mer då?
Förra fredagen blev det en heldag med Angelica, min syster, eftersom jag är ledig fredagar och hon också oftast så passade vi på. Vi shoppade lite och så färga vi håret och drack lite vin på kvällen. Jag gick och la mig tidigt för vid klockan 3 var jag tvungen att åka hem och invänta Angelica, min gamla kollega, som skulle hämta upp mig vid halv 4. Ullared stod på schemat och satan var trött jag var alltså haha. Tror jag fick mig 2 stadiga timmar sömn eller så.
Kom ner dit vid 9 ungefär och så drog vi en repa på ca 3h. Köpte mest grejer till lägenheten men även lite annat nödvändigt. Tyckte jag hamna inom min budget ganska bra så det var ju ett plus. Är ju ganska lätt att skena iväg när man är där haha.
Hemresan kändes som den var 40h lång och jag fick mig bara ca 40min sömn men det gick ändå!

Kom hem och så var det bara att duscha och fixa sig för att åka vidare till hallsta där stoffe och linn hade delad födelsedagsfest. Var väl inte supertaggad direkt men det var trevligt ändå.
Jobb sen på söndagen och det gick bra trots lite alkohol kvällen innan.

Den här helgen är det ännu en delad födelsedagsfest i hallsta att gå på men inför den tänkte jag skaffa mig lite mera sömn haha.
Är ganska pepp inför den här festen som är en lokalfest. Så himla länge sen man var på en sådan och dom brukar oftast vara väldigt roliga. Har till och med tagit ledigt på söndagen så behöver inte tänka på att man ska upp och jobba heller. Perfekt! Återstår att se vad man ska ha på sig bara.. Så trött på min garderob. Känns som man har samma kläder heltiden.. Aja det löser sig!

Nu ligger jag i sängen och känner att magen börjar kurra lite. Känns inte jätte värt att äta något nu kanske? Får hålla mig till frukosten imorgon.
Ska se om jag kanske ska iväg och fixa lite påskris som man kan ha här hemma. Tycker det ser så mysigt ut och det är alltid kul att pyssla lite.

PUSS!

RSS 2.0