sista maj

va fort maj har gått? den lixom bara svischa förbi!
var döds trött imorse när klockan ringde och det var inte lättare att gå upp när emil klamra sig fast vid mig och vägra släppa, haha.
ska alldeles snart träna till utklädnadsshowen när lite fler klassisar bestämmer sig för att komma till skolan.
fick i uppdrag att gå ut med angie på lunchen idag istället för att äta en stillsam lunch på konserthuset. what to do? nejdå, angie är gullig och gör mig glad så det kan ju behövas.
efter skolan traskar jag hem till angelica igen för att fixa mig lite inför studentmiddan.
alltså känner att dethär blev världens sämsta inlägg så tror jag avrundar här.
skriver kanske sen om jag får lust.
puss

weehow

fyfan va varmt det blev ute? höll på att dö av värmeslag när jag kom hem nyss. helt sinnes.
idag vart jag klar med samhällen och det var för jävla skönt. är klar med historian, religionen och med rättskunskapen. det är typ de ämnen som jag vet säkert. alla andra ämnen är jag klar med men inte fått något fastbestämt betyg på såatte det är ju kul.........
har tränat till utklädnadsshowen också som är på onsdaagg, det blir nog bra dedär! har också varit på mediafestivalen som JB anordnar varje år. det var min första så det var ju spännande, eheh.
måste börja kika på vad man ska ha på sig imorgon på studentmiddagen. jag har absolut inget roligt att ta på mig så det är bara bajs.
beställde dock hem ett par skor som jag ska ha på studenten. de va väldigt fina, tror jag. har inte riktigt bestämt mig.. de som jag egentligen ville ha var slut i min storlek :(
men men, nu fattas det bara en kvällsklänning sen är jag redo för min student!
puss

vad tycker ni? benen fick jag med på köpet!




nytt inlägg

idag har det varit en bra dag, skolrelaterat i alla fall. klarade historian som var så jääääävla skönt! och fick nyss reda på att jag fick mvg i rättskunskap! alltså jag vet inte vad jag lyckats gjort för att få ett mvg, men så jävla bra! tjohej, det gjorde min dag.
vi fick fika idag på historian. några klassisar hade bakat så det var ju en lagom fin frukost. var inte ett dugg hungrig när det var dags för lunch sen och det var ju synd då det äntligen lyckades vara något som jag tyckte om.
är i virsan just nu och pluggar litegrann. försöker få mitt projektarbete att bli klart och det får vi ju se hur det blir med den saken.
imorgon är det dags för lite jobb. 11-17 så det är ju trevliga pengar sådär på en lördag. vi handelsjobbare har det gött ibland! får nog se om det blir en bio sen på kvällen, vill ju så gärna se pirates of the caribbeanfilmen.
på söndag ska jag bli hurtig tillsammans med min loverboy. vi ska börja power walka så det ska ju bli spännande och se hur många gånger jag orkar av det!
nu hade jag tänkt att trixa lite mer i PS och ta en och en annan klunk av mitt vin sen ska jag mysa ner mig i sängen.
puss



torsdag

somna asskönt igår! för att vara en soffa så är den jävligt skön att sova på. dock var det inte lika skönt när klockan ringde imorse, jag snooza till och med och jag snoozar nästan aldrig.
är lagom stressad nu inför studenten. jag har räknat lite fel så nu jäklar måste jag kötta på, herrejösses vad ska jag ta mig till?
brandlarmet gick på skolan idag. shokri, våran historia lärare kommer in i vårat klassrum, helt dödsseriös "inte för att skrämmas nu men brandlarmet har gått så jag vill att ni lugnt och stilla går ner till samlingsplatsen" det hade inte ringt något hos oss för fem öre så det är ju skit bra om det verkligen skulle börja brinna. då är vi de första på skolan som dör, typ. hade verkligen inte tid alls för att gå ner till någon samlingsplats men det var bara att lunka ner.
efter skolan gick jag och jassebasse på stan. hon skulle visa mig studentklänningar men det var bara jag som fick med mig något hem. köpte örhängen, en BLUS (tycker ordet är så fult) och en bikini. hittade flera linnen också men de la jag undan för bättre tider hihi.
nu sitter jag hemma hos angelica och äter godis. ska snart sätta igång och plugga lite sen sticker jag hem till hallsta.
puss

i just came to say hello

tjolahopp!
igår fyllde jag år och det innebar väkning med sång och frulle på sängen och grillning hos morfar. jag hade en trevlig dag men nu vill jag gärna fylla 20.
idag åkte min fina till uppsala för att leva skogslivet. ska jag vara ärlig är jag inte ett dugg avis, paddla i nio timmar och bo i tält i regnet är inte direkt något för mig, usch fyfan. medans han roat sig med det så har jag och storasyster shoppat. fick med mig lite saker så jag är så nöjd så. tack bästa syster!
vi mötte sandra och käka lite subway sedan åkte vi och storhandla på city gross. hann med en fika hos sandras mamma också så nu är jag fan mätt för en vecka! sover väl kvar här i stan i natt sen är det skola imorgon.
men såatte tror väl inte jag har så mycket mer att dela med mig av.
hörs imorgon!
puss

bilder från balen kanske?

nytt inlägg

sov som en stock imorse, vakna klockan 1 och det är inte för vanlighetens skull.
var på bal igår och det var ett jäkla flängandes på mig ska jag säga.
var in till stan på morgonen och fick mitt hår fixat som blev super bra! sen vidare till hallsta och bli sminkad som också de blev super bra!
kan säga att jag hade det trevligt på balen men jag sätter nog gärna inte på mig en balklänning nu på ett tag.
har precis prövat min studentklänning och den var fin så den behåller jag. älskling var så snäll och köpte den åt mig :)
var väl ungefär det jag ville säga.
puss

inte de bästa bilderna, men ni ser ju helheten i alla fall och nej jag ska inte ha de trosorna ;)


och jag är inte alls kobent, eheh


från balen igår. en blind sandra, bitchig-min amanda och lost mathias!


it´s friday friday

är lite sådär småtrött just nu, fast var värre imorse. då var jag blind och gnällig.
har just skickat in en rättskunskapsuppgift, lite sådär skönt på morgonen. ska snart ha min redovisning som kommer bli dötråkig och ful, men vad gör väl det om hundra år?
är fredag idag och det är underbart. ska inte göra någonting alls som har med skolan att göra för imorgon kommer vi ändåså dö. känns skönt att jag kommer dö fin. nysminkad, håret fixat och en balklänning på det! blir nog super.
på tal om något helt annat så gick vi vidare till riksfestivalen i UKM, rätt coolt och jävligt kul! agnes är så duktig så duktig! vi modeller är också rätt duktiga tycker jag.
men om man skulle ta och skriva pyttelite på smhällen innan man börjar? effektiv är mitt andra namn.
puss

bilden är lånad av marisha. jag från ukm i hallsta.


jag faller

nyss gjort klart min historiauppgit, bara redovisningen imorgon som fattas. skönt att äntligen ha det gjort!
efter skolan laga vi lite mat sen stack vi ut i stallet och motionera apollo. han har varit en buse och hoppat ut från sin hage två dagar i rad så han behövde bli av med lite energi.
jessica har två stycken 1 åringar på besök också. eller en av dom har hon köpt, den andra är bara här över sommaren. huuur söta som helst! jessicas ser ut som ett skrämt litet rådjur. träna lite socialisering med dem också så att de ska bli lite mer vana vid hantering och sådant.
nu ska jag lägga mig i sängen och glo greys, det har jag förtjänat!
puss

promenad och longering


apollo och lisa


jessicas 1 åring, kallas för chilli men kommer inte på vad hela namnet är just nu, haha


keep on dancin till the word ends

livsglädjen bara for ur mig rätt som det var.
har varit asduktig och pluggat nu i flera dagar (ja ni kommer få höra om mitt pluggtjat ända tills de är över), jag har setat från 9-4 varje dag fast jag slutat vid lunch eller börjat 1 och nu ba, tjoff, så dog de. undra när den bestämmer sig för att komma tillbaka?
börjar tröttna på min spellista. har 8 låtar som går om och om igen och jag kan medge att det börjar bli väldigt tjatigt nu. kan snart en hel låt på spanska och då har man nog hört den x antal gånger för mycket.
ska åka till virsan idag. alltid lika spännande. skulle vilja ta en sväng med någon av hästarna men vet inte om mitt pluggschema tillåter det riktigt. annars skulle jag bara vilja lägga mig i sängen med min pussepojke och kolla på film och bli tjock. fan vad fint.
eeeeeeh ska väl skriva lite till på historian som går skit dåligt. har påbörjat minst tre olika redovisningar men ingen är bra, ucsh vad jobbigt.
puss

inge lyx

var nyss med i en tävling som brandos och TLC anordnar, man kan vinna 40 par skor för ett värde av 40 000 kr! inge lyx och kamma hem den storvinsten va? bara välja och vraka och få hem hur mycket fina skor som helst! helt underbart.
något annat som var underbart var att ligga i solariet några minuter sisådär. färgen bättrar på sig sakta men säkert så kaaaanske så kan jag också ha en fin bränna dehär året!
är dötrött också för den delen. tar på krafterna och gå upp tidigt på morgonen, plugga hela dagen och sedan plugga hela kvällen. ska bli så sjuuuuukt skönt när allt är klart! ska hoppa och skutta som en dåre.
men såatte ska packa ihop mina grejor och sticka hem till mamma nu.
puss

försöker hitta balfrisyr inspiration, var denna fin? dock kanske jag har för kort hår för den? åhååå, vill också ha långt hår!


eller denna?


eller denhär kanske? som ni ser så vill jag ha uppsatt eftersom jag inte har så mycket hår att komma med..



åååååhujedamig

fyfasen vad trött jag äääääär! var riktigt kämpigt att gå upp imorse och ögonen gjorde ont för att jag var så trött.
sitter i skolan nu som jag gjort den senaste halvtimmen och tänkte börja plugga snart. fatta, jag är i skolan halv 8 fast jag egentligen börjar 1! vilken jäkla uppoffring. ska banne mig bli klar med det mesta hade jag tänkt så jag slipper hetsa och inte ha nå liv.
solen lyser i alla fall fast på vädret sa de att det skulle börja regna senare idag.. nåväl, går lättare att plugga då. vem vill sitta inne när det är varmt och skönt ute?
nej men jag hade väl inte så mycket mer att dela med mig av. kanske återkommer senare
puss

-.-.-.--.-.-.-.--.

är sjuuuuuukt trött. ser ut som om jag aldrig sett solljus och mina ögon är knallröda. helt lovely!
jasse var jätte rolig på lunchen idag. vet inte riktigt om jag vill skriva ut vad hon sa här för det kan tänkas vara lite perverst från min sida, men alltså... hahahahah börjar skratta så fort jag tänker på det. och nu kom jag på att det kanske inte var så värt att skriva det eftersom ni ändå får veta vad hon sa. nåja!
är hemma hos papsi just nu. ska äta lite varma mackor sen hade jag tänkt att ta några långa välförtjänta minuter i solariet. kom på att man kanske vill ha lite färg till balen som är på lördag?
efter de tänkte jag väl plugga lite till. tror inte jag har pluggat såhär mycket på alla de tre åren jag tillbringat på JB, kanske borde ha gjort de så jag sluppit panika nu. kanske hade varit smart? dumhuve jag e...
nej men såatte, nu ska jag käka!
puss



godmorgon

har nyss ätit upp mina mackor som jag tog med mig hemirfrån så nu är jag mätt och glader. eller nej, stryk glader. kommer inte vara glader förens det är student!
det regna imorse. det gjorde inte så mycket för jag fick skjuts till bussen. vart lite sådär lagom blöt när jag klev av.
måndag och ny vecka, wehow. skolarbetena ska vara klara om typ lite mer än en vecka och här sitter jag med högen full. what to do?
emh, i helgen var jag på bio faktist. med emil å emil och alicia. fast five var väl bra men väldigt overkligt emellanåt. trött var jag också så det var ett mirakel att jag höll mig vaken.
uscha nu ska jag skriva lite på min samhällsuppgift, det enda ämne jag kommer klara troligtvis, he-he.
puss

uuueeeeeh

pluggat som ett djur idag och ändå känns det som om jag inte kommer någonstans?
har setat från 1 till halv 9 med paus att gå hem från skolan och laga mat. såhär mina dagar kommer se ut tills studenten, hej liv! skulle lätt kunna betala någon att göra några av mina uppgifter. någon som känner sig frivillig? någon?
kollar på sagan om ringen som går på sexan i brist på annat. ska snart lägga mig i sängen så jag orkar upp imorgon. då är det upp med tuppen för morgonmöte på MQ klockan 8, sen efter det är det iväg till skolan till 4 sen inhandla färg och sen hem och färga min hemska utväxt. hela huvudet är grått och råttfärgat, dags att gör nått åt det nu. allra minst inför balen som jag förresten inte alls är pepp att gå på.
naae ska borsta tänderna nu och lägga mig i sängen.
puss

onsdag

värmen fortsätter och det är ju underbart om man kunde vara ute och ta del av den.
är i skolan nu och pluggar och det går inte så bra. eller jag pluggar ju men arbetet blir åt helvete dåligt och tråkigt. nåja, går inte härifrån innan jag är klar med det såatte det var det enda jag tänkte skriva här.
efter skolan sticker jag till systeryster och pluggar där. imorgon är det mitt första morgonmöte på MQ som gäller och efter de lite skola!
puss

tisdag

trodde det var onsdag idag men icke sa nicke, de var tisdag.
börjar sent idag men sova fick jag ju inte göra då angelica har svårigheter att stänga av sitt alarm på morgonen!
det var dock underbart att vakna av att solen stråla så fint.
sitter i soffan just nu och har ätit frukost för en stund sen, nu har jag tråkigt. börjar om en timme ungefär så vad ska jag göra fram tills dess tro?
skulle vilja sätta mig i solen men då måste jag sitta på vändplan och där har jag ingen lust att skylta med mina kritvita ben.
nej om man skulle ta och kika på simpsons som börja alldeles nu?
puss

jag älskar dig <3


alright

är så trött, men jag behöver plugga. fast ändå sitter jag och kollar runt på skor, smycken och långklänningar så jag vet inte riktigt hur det går ihop.
åt lite spicy på lunchen idag med emil. var fan länge sen jag åt de så det satt riktigt fint. gick runt och kika på stan efter det i det fina vädret sen gick han tillbaka till sin praktik och jag till skolan. hihi jag slog hans rekord på fruit ninja med 200 poäng så då var det någon som blev lite suris. jag har nog ett allvarligt beroende när det gäller de spelet. kan sitta hur länge som helst och bara nörda. det var fan på tiden att jag slog hans rekord!
nu sitter jag hemma hos storasyster. har nyss lagat lite mat så nu är jag mätt och glad. har ångest över att jag inte tagit vara så mycket som jag borde av solen idag. får hoppas att de är lika fint imorgon också helt enkelt!
nej usch hade inge koncentration att skriva nu.
puss

jag låna denhär bilden från agnes blogg, lite busigt sådär, hoppas de inte gör nått!
men jag på scenen från UKM i hallsta och sara på bilden bakom.


i´m dying for company

shit vad jag har träningsvärk, helt sjukt! kan knappt gå när jag suttit stilla en stund, men de är bra, då vet jag att jag gjort något nyttigt iaf.
ja gårdagen var händelserik. börja morgonen med att missa bussen till sala. shit vad arg jag var. ska slänga min jävla väckarklocka åt helvete, den ringer aldrig när man verkligen vill att den ska ringa.
vakna ur en dröm precis när bussen gick såatte det var bara att försöka få tag i någon som kunde köra. det var ju inte de lättaste då ett, jag äger ingen telefon, två, klockan var halv 8 på en söndag och tre, internet krångla.
tillslut fick jag tag på angelica som hade sin super snälla kompis som skjutsa mig! hade panik tills jag var inne i sala och kunde andas ut.
allt gick bra under dagen bara de att jag tyckte så synd om agnes som fick stressa som en jävel.
var precis lika kul att gå på scenen som det var i hallsta. vi var duktiga tycker jag allt!
hahaha jag fick ett fan under dagen också. trodde seriöst jag skulle dö! de sluta med att sandra, sara och hanna fick kolla om kusten var klar när vi skulle gå till bilen och åka hem. 
i bilen hem var det allsång och en oändligt lång väntan i donken driven.
kom hem rätt sent så hade ingen lust att skriva då så jag la mig och kika på greys med min sötis.
imorse var jag mer död än levande. helt sjukt trött. 
sitter på en ovärd lektion just nu och skriver på min g-uppgift. vädret är så jävla underbart och då är det klart att man ska sitta i skolan och glo.
puss

cause i dont think they will understand

vilket kvällsväder vi fick? eller ja, hela dagen har ju varit fin, men de har fan varit lite kallt.
har agerat lite flytthjälp idag. jag måste seriöst börja träna eller få upp min kondis. skrattretande hur klen jag är!
sitter hemma i hallsta nu och glor in i väggen ungefär. kul lördag? nejdå, ska följa med josse ut till stallet och röra lite på mig så det ska bli skoj. kul att prova någon annan häst ibland!
håller på att baka pizza också men den hinner nog inte bli klar innan jag åker så får käka när jag kommer hem.
imorgon ska jag upp med tuppen för att åka till sala. andra omgången av UKM så det ska bli skit kul. när man väl gått upp på scenen så vill man inte gå av, haha.
men nej, ska kika till pizzan sen byta om. hörs nog mer imorgonkväll eller nått
puss



i love you, is that okey?

fyfabian vad tråkigt jag har.
ligger som i trans i soffan och har legat här sen sex imorse! fattar ni, sex! mitt huvud had domnat bort och ögonen sprängs snart av trötthet. fyfan säger jag bara.
har i alla fall beställt en studentklänning så det gjorde allt lite roligare. ni får inte se den förrens jag provat och den sitter bra, hihi.
ska snart cykla till macken och möta emil. är livrädd för att jag ska cykla själv den långa biten genom skogen, men jag är inte rädd för att det ska komma nån äcklig gubbe eller nått, nej jag är rädd för att det ska stå en varg eller en björn där på vägen och vilja äta upp mig! till råga på allt får jag ha tattarcykeln också. man sitter som en ostbåge och trampar för glatta livet!
igår när vi väl kom hem så longera jag båda shettisarna här hemma. jävlaranamma vad apollo sprang! han sprang och han bocka och han skutta som aldrig förr. riktigt roligt att kolla på faktiskt. när det var lisas tur så gick allt lite sisådär. hon trava något varv och så stanna hon och så repetera hon hela proceduren igen. riktig liten latis dedär.
de är så tråkigt att jag inte har någon kamera. allt blir ju lite roligare med bilder, ellerhur?
får se till att skaffa mig en tele snart så jag åtminstone kan fota lite med den. någon måtta får det väl allt lov att vara?
men men, nu ska jag slänga på mig nå kläder och trampa helvete bort till macken!
puss


att ha lite sådär halvlångt hår skulle ju inte vara fel inför studenten..


:)

försöker lära mig hur man lägger upp en video här på bloggen. vet inte riktigt än om det lyckas men det visar sig snart!
har ju typ tusen videos på mig och ollsman så kan ju vara lite skoj att slänga ut någon här och där :)
här hoppar vi pay and jump i hallsta, höjden är 1,20

a kind of magic

jag har största matkoman.
var så sugen på glass och fruktsallad så slog på med en trippel portion. mår mer illa nu än vad jag gjorde imorse och då är det fan illa. kunde inte följa med till gbg heller, sooooorrrrii gånger tusen jenny </3
men imorgon måste jag i alla fall till skolan så jag kan få behålla de lilla bidraget så jag inte blir ännu fattigare.
har hunnit med att plugga lite idag. inte i närheten av klar med någonting men det är en början ändå. imorgon hade jag faktiskt tänkt att plugga lite i skolan också även om det resulterar i att jag får låsa in mig i ett grupprum.
men ja, jag tänkte bara skriva en liten kortis uppdatering. nu ska jag mysa ner mig i sängen med min man och kolla greys. tänk att jag har fått honom att älska den serien. han är mer fast än vad jag är, hihi
puss

don´t say my name

är hemma idag. jag gick upp när klockan ringde och allt och kände att jag fortfarande mådde illa. fixade iordning mig i alla fall för att se om det släppte och det gjorde det ju icke så då stanna jag hemma. tänk om jag skulle råka spy ner någon stackare?
så nu sitter jag i soffan och har världstråkigt. har lyckats få i mig lite choklad och det är det första jag lyckats äta utan att må illa.
har setat och skrivit lite på samhällen och det går trögt ska jag säga. varför kan jag inte bara snabba på istället för att vara så jävla lat? har nån jäkla spärr i huvudet som gör att jag inte kan koncentera mig eller nått!
imorgon är det tänkt att de som vill från sagoprinsen ska åka till sköna göteborg för att gå på filmfestival. jag vill åka. vem vill inte till götet lixom? dock om jag fortfarande mår illa imorgon så har jag ju inte såndär jätte mega stor lust att sitta på en buss i 4 och en halvtimme. det lockar inte att gå upp halv 5 heller för den delen. men men, imorgon är en annan dag så vi får allt se hur det blir!
nu ska jag fortsätta att titta på vem vet mest, 40+ program men det duger i krig!
puss


denhär lilla mannen saknar jag nått så oerhört just nu! <3


born to be wild

vart tog värmen vägen? det är fan svinkallt ute och imorse när jag gick upp så stod termometern på 3 grader!! hallå... nyss var det 20 grader och plopp så åkte de ner 100 grader. inte okej.
jag mår illa igen. jag orkar inte må illa och jag har absolut inte lust att kräkas bland folk, skulle inte förvåna mig att jag drar en repa på bussen. förresten påtal om bussen. jag har tappat mitt lilla kära tågkort någonstans. tänk, i 3 år har jag haft det och inte tappat bort det, eller okej, jag har tappat bort de men då har det alltid kommit tillbaka, men nu börjar jag tappa hoppet om att jag någonsin kommer hitta det igen. R.I.P... det är nog det enda som jag lyckats behålla en sådan lång tid. ni som känner mig vet att jag är expert på att tappa saker, så som nycklar och mobil och annat viktigt och nu har det hänt igen! stackars lilla tågkort :(
sitter fortfarande kvar i klassrummet trots att jag sluta för 2 timmar sen. funtar på att gå ner på stan och pröva lite studentklänningar. känns som om det är tid för att införskaffa sig en sån nu.
puss



måndag

vart en sliten helg kan jag faktiskt påstå.
utgång i fredags och den har jag ju redan berättat lite om.
i lördags var jag huuuur trött som helst så låg i soffan och dog litegrann tills tårtan tjata på att jag skulle komma in till stan och fira valborg med dom.
drog mig in till stan och bort till brottberga och träffa alla människor. åkte sen och handla mat till kvällen och det vart ju en del kan jag säga!
började grillningen och det var verkligen iskallt så vi fick sitta inne och äta. gick ju bra det också? dock hamna jag i världens längsta matkoma så det var ju mindre bra.
senare mot kvällen börja jag må konstigt så jag åkte hem till syster medans de andra drog ut.
fick skit ont i magen så jag låg och tjura för mig själv i soffan. senare spydde jag som en jävla gris så det bara flöda! haha fyfan va äckligt! jag tyckte så synd om mig själv och inte kunde jag sova helller.
igår mådde jag bajs. mådde illa 90 procent av dagen men somna rätt så fint på kvällen sen!
nu sitter jag i skolan och hungrar ihjäl. tur att det är köttbullar så man kan bli mätt även denhär dagen.
puss

denna bild hitta jag i vlt i morse. man är väl kändis?
lite sådär mindre fin var den också.


RSS 2.0