en bild!


romme

jisses vad trött jag är! somnar sittandes i soffan snart.
klockan kvart över 6 ringde klockan imorse. klockan 7 satt jag i bilen påväg till romme.
det gick förvånadsvärt bra att åka första åket faktiskt! jag och sandra hängde ihop så fick pojkarna hoppa och skutta bäst de ville.
vart jätte fint väder och varmt på eftermiddagen så det var underbart! dock blev backarna lite halv taskiga.. ibland kändes det som om man åkte i en puckelpist.
klockan 4 åkte vi hem igen och här sitter jag nu.
hade en skit trevlig dag och jag och sandra planerade massor av kul den kommande framtiden!
tror jag ska ta och äta nått nu för blev plötsligt jätte hungrig. jag skulle kunna döda för en donken men när man är utan körkort så blir det ganska jobbigt.
jaha nehe de var det de
bilder från idag kommer troligtvis senare!
puss

rastlös

är väldigt rastlös och det borde jag verkligen inte vara just nu.
jag var aptrött för en stund sen och då kan jag ju fråga mig själv varför jag inte passar på att gå och lägga mig? nej då kommer jag på att jag är hungrig så då snylta jag lite korvmackor av alicia och emil.
ligger just nu i min säng och bråkar med mitt internet. tror de vinner faktiskt.. ett under om jag lyckas publicera dehär inlägget!

tjohej

idag har jag endast åkt bil tror jag. fyfan vad salavägen är tråkig.
har letat fram stavar, termos och prövat pjäxor så nu jävlar är jag fit for fight tills imorgon! klockan 7 imorgon står fröken sandra och mister robin utanför min port och väntar på mig, sweet. ba gå och lägga sig nu då kanske? eller hade jag haft normal sömn och kunnat sova så hade de ju gått men nu är läget inte direkt så. kan jag hyra någon som kan sova brevid mig när jag behöver de?
blev erbjuden att gå på bio ikväll men vetefan alltså. den slutar sent och jag måste vara glad och helst pigg tills imorgon så jag tror jag hoppar de. dock vill jag se filmen ganska gärna!
jaja nu ska jag dricka 10 liter vatten och prova lite grejor sen lägga mig i sängen med min bok. det enda sällskapet jag har nu förtiden.
puss

i like to move it

idag är man lite halvseg. gårdagen var trevlig och idag sviker rösten lite halvt! haha sjöng karaoke så det stod härliga till hos grannarna.
funderar på om jag ska följa med mamma till sala och hämta alicia så kanske man kan tigga till sig en donken kanske. skulle sitta jävligt fint faktiskt.
ska fixa lite inför imorgon sen sticker jag hem till pappa och sover där och är hundvakt till lilla grisen.
puss

lördag

värst vad det finns mycket nyfikna själar där ute. tror bara jag haft såhär högt läsarantal en gång tidigare.
jag befinner mig i kungsör jag, hemma hos thomas med mamma. är dyngtrött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. halv 4 somna jag och halv 11 väckte mamma mig.
igår åt jag för första gången svensk pizza hut. kan ju säga att det var dubbelt så mycket godare än de kina hade att erbjuda. låg i matkoma flera timmar efteråt.
idag ska jag nog jag och min vän sandra prova lite skidor och lite pjäxor och litte såntdära av gabbi. för på måndag hade vi tänkt dra till romme och äga backarna. okej de sista kanske inte var riktigt sant eftersom jag inte stått på ett par skidor sen jag var i romme sist med gårn som var typ, 07? men det går nog bra dedär. lyckas jag komma hem utan brutna ben eller större skador så har jag lyckats känner ju jag.
jo sen får vi väla se vad lördag har att erbjuda. har ni nå förslag så är ni välkomna att slå en pling på mitt nummer som kanske som bäst 7 personer har, haha.
puss
sist jag var i romme, och jag ljög för er, det var tydligen 08 som jag åkte sist!

somewere

jag klantade mig rejält, riktigt rejält.
jag hade planer för oss som jag inte ens berättat för dig, inte berättat för någon. det var bara jag som visste.
önskar jag kunde spola tillbaka tiden en liten stund så jag kunnat förberett mig. tyärr kan man inte spola tillbaka tiden och jag är fortfarande ett klantarsel.
det är tomt. det har varit tomt den senaste veckan, kommer vara tomt dom närmaste månaderna.
antagligen ville ödet att det skulle bli såhär. det var inte meningen att jag skulle få berätta mina planer. var inte meningen någonting.
det är skönt att jag har bloggen. den är bra för att skriva av sig lite då och då när man behöver. just nu är det ett sådant tillfälle.
jag vet inte riktigt vad jag känner just nu. tror inte jag känt denhär känslan förut.
känner mig frustrerad över att jag inte kan bevisa vad jag verkligen kan. att jag haft chanser förut vet jag om men jag vet inte. nått har hänt och det är så jäkla synd att jag inte får en till. allt är så jäkla synd.
jag är frustrerad över att jag är hjälplös i den här situationen. jag kan inte ändra på åsikter och även det är jäkligt synd. men vem vet. det kanske var bäst, kanske inte. det är en sak som visar sig i framtiden.
huvudsaken att jag inte gör illa något mer. det var aldrig min mening.
förlåt för allt och förlåt för inget.
om jag ändå kunde få alla känslor och tankar till att översättas i ord, i perfekta meningar så någon verkligen kunde förstå, det hade varit riktigt skönt.
jag hoppas på det bästa och att allt kan lösa sig till det bästa. vore det inte bäst så?
jag skulle vilja skriva ner ett långt brev och förklara i minsta detalj men vad tjänar det till? jag kan inte ändra på något och jag får respektera det. men varför ska det vara så svårt? varför ska precis allt vara så svårt?
allt påminner när jag försöker fokusera. en liten småsak påminner om så otroligt många saker och när man ser många småsaker blir allt till en enda röra.
jag önskar det fanns en knapp så man kunde stänga av för ett tag, bara en liten stund. jag orkar inte dethär. jag orkar det inte ensam. jag är trött och hjälplös.
om jag ändå kunde visa, bevisa, fyfan vad glädje det skulle vara.

rubrik

när jag tagit slutn
när jag inte orkar mer
när rädslan tar vid
rädslan förstår mig mer.

i’m loving angels instead

nu är jag troligtvis klar med historian jag ska redovisa imorgon, det visar sig när jag läser det imorgon och inte är trött. just nu sitter jag bara och skriver massa babbel som jag inte kommer fatta ett dyft av imorgon.
ska lägga mig i sängen och försöka sova och lycka till säger jag till det. kommer ha gropar under ögonen djupare än livet och svartare än natten. blir nog fint de.
ser fram emot måndag. få tänka på annat ett tag, sedan får man ta en dag i taget.
sovgott mina vänner
puss

indestructible

jag skulle vilja ha så mycket pengar så jag kunde bada i det om jag ville.
jag vill åka iväg till nå varmt ställe där jag kan vara undertiden. jag vill inte sitta hemma längre och undra, eller att vara i skolan och undra eller ligga sömnlös på nätterna och undra.
jag vill ligga på en strand och undra, alldeles ensam.
idag, skola. världens längsta skoldag och en ännu längre engelska lektion.
har nyss ätit och ska försöka få tankarna till att plugga det sista på historian.

...

allt är tungt nu. riktigt tungt. jag är deppig och det har jag fan rätt att vara så kom inte och klaga!
ska bli så jävla skönt med lov så jag kan isolera mig eller vadfan jag vill.

i want a perfect moment

jag har lite smått beslutångest. vill jag gå på 100dagarsfesten eller vill jag inte? börjar bli dags snart och bestämma sig. vad tycker ni??? haha
imorse, eller kanske inte imorse. mer runt lunch, fick jag skjuts av susanne och josse till skolan. var rätt skönt att slippa åka buss för en gångsskull.
har bara haft en lektion idag som jag alltid har på onsdagar och vet ni? jag jobbade hela passet! ja, undantag när emma och madde kom in och förstörde min koncentration, men dock så berömde de mig för att ha gjort något i huvudtaget! jag tog inte ens en rast på tretimmar, den ni! tror jag ska ha alla mina lektioner på lärcentra, det går lixom som allra bäst då!
nu sitter jag hemma i mitt kök och håller på att hungra ihjäl. jag har bara fått i mig två små mackor imorse när jag vakna så känner att det är dags att äta nått nu. jobbigt nog är mamma ute och går och jag är alldeles för lat för att börja med något själv.
tror jag måste skriva lite på historian så den är klar tills på fredag. är trött på historian nu, det är bara massa krävande saker helatiden!
fick nyss reda på också att jag och några tjejer till ska vara make up modeller på UKM! tror det kommer bli hur roligt som helst!
aao, ska plugga lite nu sen ska jag lägga mig i ett bad och läsa min bok
puss

tonight we gon´ be it on the floor

det vart en lite knasig dag idag.
först hade jag en redovisning som jag aldrig varit med om förr. seriöst, ni vet när man vill garva men verkligen inte får, det är bland det jobbigaste som finns och precis så var det då. haha finner inga ord..
sen var bussstackaren förmodligen mellansveriges segaste buss.
vi åkte i 30, MAX 50 kilometer i timmen HELA vägen, allt för att en lucka hade gått upp på bussen och det var ju sådär lagom underhållande.
nu sitter jag hemma hos min vän och försöker iallafall plugga. jag skriver en mening och sedan kollar jag facebook, skriver en mening och kolla face igen. men teknisktsätt så blir jag ju klar även om det tar dubbelt så lång tid?
puss

if i said my heart was beating loud, if i said i want your body now, would you hold it against me?

måste ta tag i skolan annars kan detta sluta illa och det vore ju riktigt illa eftersom det är mitt sista år.
jag och jens skulle vara duktiga och plugga efter skolan på biblan idag och vi gick faktiskt dit och skulle vara duktiga. dock, typiskt för mig, så hade jag glömt strömsladden i skolan och jag var inte lika duktig till att gå tillbaka hela vägen för att hämta den. fick låna jens sladd i en timme sen dog hennes dator och då var det bara att åka hem. jag lyckades iallafall skriva en halv mening och det var ju bra?
nu ligger jag i min säng och mår ju inte sådär jätte bra som jag kan må.
varför ska allt gå så fort för? rätt som det är så är hela tillvaron upp och ner och inte krävs det mycket heller.
ska försöka få i mig lite mat sen ska jag ta och plugga, och jag vet att ni inte tror mig när jag säger så, men det är fasiken sant nu! är ledig på förmiddagen imorgon så om jag ska sitta uppe hela natten, var gör väl det om tusen år.
imorgon har jag också bestämt en pluggdate med min vän nathalie. får se om jag blir lite klokare av det kanske.
puss


vet inte vad jag ska säga för att det ska bli bättre, men om jag visste så skulle jag säga det tusen gånger om


tjolahejsanhoppsan

uhuhuhu vad seg skoldagen har varit. det enda jag gjort idag är att kolla på studentklänningar och inte fasiken finns det i min storlek. skare vara så jäkla svårt?
jag kunde lika gärna ha stannat kvar i min varma sköna säng imorse. var cpcpcptrött när klockan ringde.
var in till stan med sandra för ett tag sen. hann precis komma innanför dörren från skolan så var det bara att åka tillbaka till stan igen. busigt..
kikade runt litegrann sen åkte vi till ikea för att hämta lite saker som sandra tappat.
jag är nu åter hemma igen och har nyss gjort varma mackor, igen. käka det igår också, men jag orkar verkligen inte göra nå annat. ska faktiskt plugga lite snart hade jag tänkt. måste passa på medans man är ensam hemma!
imorgon är man ledig också om inte annat.
puss




vi kan gå genom eld

jisses vad trött jag börjar bli. det är nog snart dags att gå och sova? vore jäkligt skönt faktiskt.
jaha, var och tog bort p-staven idag. gick väl bra tror jag väl? hatar att ta sprutor bara, sen att staven satt så hårt att hon fick dra allt hon hade och att det knaka är ju en annan sak. min hand var helt off också efter bedövningen. hade ingen känsel i den påhela dagen, kände mig inte alls lite smått handikappad. nejdå..
för övrigt har jag inte gjort mycket för världen idag. gjorde nyss varma mackor som satt jäkligt fint.
imorgon är det dags för en ny skoldag sen på fredag är jag ledig så det är ju gött.
tror jag lägger mig i sängen nu så jag kan få sova nångång.
puss

och så finns det dom som har, flera hundra dagar kvar!

ååh vilken lycka! idag fick vi våra studentmössor och min var så fiiiiiin!
hela dagen hade varit bajs, verkligen bajs och jag var så jävla förbannad, sen så fort jag fick mössan i min hand så rann allt av. jag satt där på min stol, med min mössa på huvudet och bara log. haha fyfan nu är det nära!
köpte också biljett till 100 dagarsfesten så nu har man det gjort.
jag och mamma satt och diskutera student och bal när jag kom hem från skolan och då insåg jag att det är ju en himla massa saker man måste planera. tänk när dagen väl är här, då man står där med sin mössa och fina klänning och får känna sig fri! lycka..
igår var det alla hjärtans dag. usch på alla singlar som deppar egentligen. man måste inte ha ett förhållande för att kunna fira? dagen står ju för de man älskar, man har väl familj och vänner man kan fira med. eller?
hade det bara varit en grej för par så hade dagen väl hetat alla parets dag eller vad sjutton som helst?
när jag kom hem från skolan låg det en ros/tulpan bukett inslagen på min säng med ett gulligt kort till från min älskling. var en jätte fin bukett!
sedan åkte jag in till stan och mötte upp honom så bjöd han mig på mat på gränden. första gången jag åt där. men va?? tänker ni säkert nu, men det är sant. igår tog jag oskulden. var jäkligt gott faktiskt och vi avsluta med en kaffe och en varmchoklad. åkte hem till hallsta sen och emil fick sina rosor som jag köpt åt honom och sedan hade vi en riktigt mysig kväll. det var en lyckad dag :)
imorgon ska jag äntligen, och då menar jag äntligen ta ur min p-stav! den bara krånglar exakt hela tiden så nu kommer jag köra på hederliga p-piller. hoppas att mitt minne kan hänga med i svängarna då för jag är extremt glömsk med att komma ihåg att ta pillren varje dag.
puss






alla hjärtans dag

alltså! 511:an körde på en människa idag!
jag var aptrött hela bussresan sen kommer vi in till stan vid stationen och vår buss kör mot rött så pa poff, där låg en människa! då var jag inte trött minsann.
turligt nog var det människor där som hjälpte honom och han kunde tillslut stå. dock blödde han ur näsan och munnen, hur läskigt som helst! bussen blev stående mitt i vägen så vi fick traska ut mitt i en snöhög. vilken jäkla morgon.. och stackars människa som blir överkörd på självaste alla hjärtans dag!
ja, vad vi ska hitta på idag väntas att se ;)
puss

it´s a new generation

helgen har varit väldigt lugn. har bott hos pappa och varit hundvakt.
haha emil ringde till sin pappa igår, så prata han med sin lillasyster claudia
e- har du någon pojkvän då?
c- ja jag har två stycken
e- jaha, vad heter dom då?
c- mio och alfred men jag ska snart sälja en utav dom
haha alltså, den ungen får till sådana klockrena kommentarer ibland.
emil kom hem med prinsesstårta till mig igår. huva vad gott det är! har nyss ätit lite så nu mår jag lite små illa.
skola imorgon, inte sådär väldigt peppad om man säger så. men när är man någonsin det?
äsch, ska snart ut och traska i skogen
puss

fredag

varför är alla så emo för?
jag vill ha ett leg så jag kan gå ut på krogen.
en fungerande tele också för den delen.
hann inte redovisa idag så jag får snällt vänta i två veckor innan jag får skiten gjord.
dehär är en riktigt sugig fredag. hela dagen har varit sugig.
ska snart gå ner till ica och köpa nått gott, sen ska jag bädda ner mig i sängen.
är hos pappa också så den som känner fört får gärna våldgästa mig.
puss



torsdag

vafan, det snöatr så mycke så man knappt ser utanför fönstret. förvånar mig inte om jag har snö på min födelsedag som är i maj!
är trött som attan. att ha angie sovandes i samma säng är inte roligt alla gånger. sen varje gång en granne dunkar i golvet eller pratar lite för högt så skäller hon. det är tur att hon är söt annars hade hon åkt ut huvudet före!
ska ta och storrensa i mitt rum. har miljoner saker som inte ska vara där!
sen kanske jag ska baka något? är lite småsugen på kladdkaka och det var ett tag sen jag gjorde!
ska bli klar med historian också så jag kan redovisa den imorgon och ha de gjort. då kan jag äntligen stryka en sak från min millånga lista.
tänk, imorgon är det redan fredag. jag har varit i skolan en dag denhär veckan. inte illa de inte!
puss




let me introduce you to my partypeople

inte alla som går upp halv 7 på sin lediga dag inte!
tog åttabussen och mötte upp emmzi och freddan så intervjua vi en kille på vlt. det gick snabbt så jag var hemma redan vid 11.
har angie på besök sen igår så tog en promenix med henne ner till ica. hon är för söt den hunden!
ska ta och göra klart historian sen ta en powernap eller nå. höll på och somna sextioåtta gånger på bussen både på väg och hem från stan.
ledig imorgon också!
puss




blir galen!

min hosta kommer på alla opassande ställen. varför är det alltid så?
man hostar ingenting på väg till tåget, men på tåget, då ska minsann hosta så varenda jävel vänder sig om för att se om man fortfarande lever.
tog mig friheten till att gå till skolan idag. det var underbart att komma utanför dörren ens. kommer säkert få ångra de senare.
mja, en annan har ju studiedag imorgon OCH på torsdag. inte alla som har den turen inte!
puss

söndag

har det varit tråkigaste helgen i livshistorien eller? känner mig som en jävla fettopotatis som inte gör någonting.
jag börjar iallafall känna mig bättre nu och jag sov HELA natten utan att vakna, så får se om det blir skola imorgon eller på tisdag?
är hungrig för första gången typ sen i torsdags och som tur är så får jag lite spicy, hur underbart?
ja, solen lyser ute som den gjort hela helgen. inge dåligt samvete va? känns som om våren är på väg, men om jag vet rätt så kommer det komma ytterligare med snö.
funderar på om man ska våga sig ut på en liten liten promenad? det kan väl aldrig skada?
puss

cpcpcpcpcpcp

alltså just nu vill jag bara hoppa ut från balkongen för så jävla illa är de.
jag klättrar på väggarna här hemma snart, har så sjukt jävla tråkigt!
har hur ont som helst och grinar för allt. vafan är problemet? allt är fel.
sov lika pissdåligt inatt också. jag kommer se ut som en enda stor vandrande sömnpåse
hej

never gonna give it up, i never wanna stop

från och med nu och ett tag framåt kommer det endast bli klagosång från den här bloggen. att man kan känna sig så ynklig när man är sjuk? tror aldrig att jag känner mig så ynklig som jag gör när jag är sjuk, ändå får man klara sig själv. det är inget roligt att vara i närheten av någon som är sjuk..
sömnen är också rakt åt helskotta. hade svårt att somna trots att jag var jätte trött. vaknar mitt i natten och tror att det är morgon. vaknar sedan på tok för tidigt och kan inte somna om. har legat här sen kvart i åtta.
jag vill att någon ska pyssla om mig och tycka synd om mig. vanligtvis är det något som jag absolut inte vill, men undantag kan göras när man är liten och ynklig. jag vill ha godis och soppa, frukt och filmer. jag vill ha någon som vill hålla om mig och inte tycka att man är tråkig. någon jag kan få klaga till.
men vem vill något sådant?
jag vill åka till stallet och hälsa på min prins. eller min och min är han inte nu förtiden men honom kunde man minsann klaga till utan så mycket som ett gnäll tillbaka. ååh, jag saknar min ollsman!
puss




AJ

jag grinar över min hals. var nog absolut ingen bra ide att gå till skolan idag. desto sämre att åka till uppsala.
jag och min lilla grupp åkte iallafall till uppsala och lite små kaos var det innan vi kom iväg.
filmandet gick bra och det vart en lång dag.
vid 8 var vi tillbaka i västerås igen och jag mådde piss.
blir ingen skola för mig imorgon.
helgen blir nog lugn den också, sen har man ju turen att vara ledig två dagar nästa vecka <3
nu ska jag sörja min hals och att mitt snus är slut.
kanske ta en och en annan alvedon och halstablett. mami var söt att köpa soppa, alvedon, halstabletter och choklad till mig :*
puss

torsdag

jag har absolut ingen röst kvar. vart tog den vägen kan man fråga sig??
har sovit som en kratta och har ont överallt. huvudvärken har inte gått över heller, inga tabletter verkar hjälpa. åhåå, jag vill inte vara sjuk.
idag ska jag ta och ha en riktig jävla pluggdag! måste ta tag i dehär nu.
puss

onsdag

i måndags försov jag mig så jag inte hann till skolan innan jag skulle till frissan. inte bra alls de.
däremot blev min hårfärg bra. när jag kom hem kände jag att det började göra lite små ont i bröstet och när jag vaknar på tisdagen har jag ont att andas. mot kvällen har jag ont i kroppen så det är ju just great. jag har verkligen inte råd att bli sjuk nu och vara hemma från skolan. men vad ska man göra när man knappt orkar ta sig upp från sängen?
idag har jag som pricken över i ont i halsen också. vafan?
sen ska vi inte prata om huvudet. det bankar nått så in i vassen!
nåväl, ska försöka få i mig lite frukost eller liknande sen har jag en del att plugga.
puss

RSS 2.0