Jobb snart

Hej
La mig precis i soffan med min mysigaste filt för jag håller på och fryser ihjäl. Blir så jäkla kallt här hemma eftersom Byggvesta tyckte det var tillräckligt att sätta in endast tre värmereglerande "fläktar" i hela lägenheten.....

Sa hejdå till Jens för en stund sen då han åkte till jobbet och så har jag slängt in en tvätt i maskinen. Nu ska jag ligga här en stund innan det är dags att göra sig klar för jobbet. Idag är det fredaaaaaag wihow! Och snart fyller jag fan 25?? När hann jag bli så gammal? I huvudet är jag fortfarande 20, knappt det ens en gång.
Trivs ganska bra med livet just nu faktiskt, om man nu törs säga det. Brukar alltid vara något som går åt helvete när det varit bra ett tag.
Anywho, kär som ett as är jag, har en fin lägenhet nära vattnet, ett bra jobb med bra kollegor, fin familj och en bil som fungerar. Ganska onödigt att klaga då tycker jag!

Helg snart alltså. På lördag ska jag äntligen få testa Pinchos som öppna här i Västerås för typ 100 år sedan. Har bara hört bra om dom så det ska bli kul. Framförallt ska det bli jävligt gott!
Imorgon ska jag nog försöka ta mig ut och se mig runt efter två sängbord. Mitt sovrum är så jäkla opersonligt just nu att det känns som att sova i en fyllecell ungefär. Aldrig gjort det dock ska jag påpeka, men det är nog ungefär så det känns skulle jag tippa på hahah.
Ska nog försöka träffa lilltösen också medans man har tiden. Ungen fyller ju snart hela 2 år! Tiden går så sjukt fort alltså. Snart börjar hon väl skolan också.

Näe det var de det. Nu ska jag fortsätta att göra absolut ingenting en stund till.
PUSS

 
 
 

RSS 2.0