fading to darkness

vart en riktigt trevlig dag idag trots att jag var kalassur på fläkten imorse som knaka varje gång den bytte håll..
fixat det sista inför resan IMORGON!!! mötte upp mami som bjöd oss på lite grekiskt och jisses vad gott det var då.
ska packa det sista nu, och mordhota emil för att han ens ska börja packa.. sen går vi nog och kikar in marknaden på rocklunda.
men ja, det var väl ungefär det jag ville dela med mig av.
ses om 2 veckorrrr!
puss

hitta en fin bild på flickorna små


hej

jag sov i nästan 12 timmar inatt, men hjälper det? nej, jag tror jag sov för länge.
igår vart det en lugn dag. baka lite kakor för att bota mitt godissug och det funka rätt okej. är rätt haj på att baka när jag verkligen vill!
sitter och väntar på att familjen rönnevall ska rulla in i hallsta så vi kan åka till virsan och äta tacos. fyfan så gott! imorgon väntar en flyttdag och besök på erikslund. emil har ju skaffat egen lya nu, stora vuxna karlen.
ååh, nu är det bara sex dagar kvar till turkiet. blir pirrig så fort jag tänker på det. så blir jag alltid när jag ska resa iväg. flygresan är jag lite smått skraj inför. samma visa varje gång.. undra om det finns nå terapi för flygrädsla?
när jag flög till kina gick det ändå rätt bra för då var det ett stort plan som inte påverkades så mycket av vind och sådant. nu är det ju ett litet sketet plan som flyger åt sidan för minsta lilla. läskigt.............
nae, nu ska jag göra nått vettigt.

puss

lördag

ååååh jag är så sugen på donken och chips och blandgodis. är jobbigt när man är fattig, inget kul alls!
vart en utgång igår för att fira jasmin som fyllt 18 år, wehow. hade ganska roligt men var inte alls på nå humör.
är dödstrött och har en huvudvärk som hette duga. sovit som en överkörd fisk så det är väl därför.
insåg idag att det bara är en vecka kvar innan vi åker till tuuuurkietttt!! passar rätt bra när det är sådant skit väder här hemma.
nae, ska gå och se för femtonde gången om vi har nått som är godisliknande.

puss

never stop

hallåhej!
skulle haft min sista jobbdag på MQ idag men icke sa nicke, fick några tider till och det bugar och bockar vi för!
annars då?
nae, har bott i vässan i lite över en vecka. kollat på bio några gånger och jobbat resten.
nu är jag hemma i hallsta igen och det ska bli otroligt skönt att sova i sin egna säng igen! angelicas är inte mycket att hurra över.
har beställt en liten utlandsresa med pyret också och efter många om och men så blev det turkiet. 2 veckor i alanya är inte helt fy skam känner ju jag.
men nej, det var väl ungefär det roliga jag hade att komma med. har ingen motivaton till detta längre.

puss

en myskväll på varda med mammi och hennes vänner har jag också hunnit med

lördag

har min lunch nu och äckliga mackor har jag tagit med mig. kommer alltid på försent på kvällen att jag behöver matlåda och då orkar man ju inte ställa sig och göra nått. så, här sitter jag med äckelmackor..
igår efter jobbet hämtade en snäll stoffe mig så jag slapp sitta och vänta på bussen. sen for vi runt lite överallt och träffa människor.
la mig i sängen vid hyfsad tid och somnade jätte skönt tills jag hör långt bort att min telefon ringer. halv 3, jahapp, bara somna om igen. vid halv 5 hör jag att det ringer igen så det vart inte sådär jätte mycket sömn inatt. en väldans tur var det väl att jag börja 12!
mja, hade tänkt flytta hem till angelica denhär helgen så det är där jag kommer hålla till!
imorgon är det jobb 12-16 igen så kom in och handla för tusan!
vilket hackigt inlägg dethär blev men så kan det väl vara ibland

puss


torsdag

är helt död här i soffan. har solat och badat idag i lisjö och det tar verkligen på krafterna!
igår var jag också och sola och bada i vässan. brände sönder ansiktet och axlarna så fick ligga inbäddad idag när jag sola. roligt värre. hoppas det lagt sig lite tills imorgon. inte världens roligaste att gå runt i butik och se ut som en kräfta.
är sugen på att spela minigolf. har inte gjort det på väldigt länge och känner att det vore lite skoj. men jag antar att det får vänta litegrann.
har jobb hela helgen och sedan måndag, tisdag nästa vecka innan jag har en ledig dag igen. är inte många jobbdagar kvar innan jag blir arbetslös. hm, vad ska man hitta på då tro? blir nog en utlandsresa skulle jag tippa på. vill åka till thailand..
nåväl, jag håller faktiskt på att somna så ska nog orka göra en matlåda innan dess.

puss

angie fick också följa med och simma när vi var i gropen. eller ja, stå där hon kunde bottna och fånga vattendroppar.


min fina nya gula bikini införskaffade jag i stockholm. 78 pix, jatack!



it´s t-shirt weather

efter min första hela lediga helg på hela sommaren så var det rätt okej att jobba idag igen.
en stockholmshelg har flygit förbi och jag kunde ha stannat en vecka till. haft det super mysigt med älskling!
i fredags var vi lite morgontrötta så vi kom inte iväg förrens med 2 tåget. tog det lugnt när vi kom fram och umgicks med annika. var så jäkla trött så jag somna väl vid 12 eller nått.
på lördagen var det bara att hoppa ur sängen och göra sig redo för grönan. åh vad grönan är kul alltså. jag blir som en tioåring igen och ska springa fortast möjligast från karusell till karusell. vädret var superbra trots att de sa att det skulle regna och köerna var inte nådiga alltså. 45 minuters kö på det mesta så det var bara att se glad ut.
mot kvällen kom också alicia och hennes emil och gjorde oss sällskap. både dom och jag och emil vann såndär stor marabouchoklad på 2 kilo så nu har jag choklad så det räcker och blir över, hihi.
söndagen bestod av stros på stan. jag fick med mig hem några saker så jag är nöjd. moster monica hade också varit och shoppat så av henne fick jag ett par nya klackar och en klänning, sen lite underkläder. skorna är nog lite av mina nya favisar!
mja, mot kvällen styrde vi tillbaka till hallsta igen och var ganska trötta när vi steg innanför dörren.
idag har jag somsagt jobbat, ett 10-16 pass som gick rätt fort. är sjukt trött idag med så slängde mig i sängen framför en film tills nu då jag gjort lite mat och matlåda.
så ska väl återgå till min film igen. harry potter <3
imorgon är det jobb igen, 12-19!

puss

RSS 2.0