Hejdå

Haha justja, kanske kan vara bra att berätta att jag slutat bloggat här och skaffat en på devote istället. Kan vara lite kul med förändring. Kommer fortfarande ha denna kvar för kan ju vara roligt att gå tilbaka och läsa från förr, har ju ändå haft den i över tre år!
den nya hittar ni här, http://aams.devote.se

torsdag

längtar lite till julen nu när jag tänker efter. allt blir så jäkla mysigt då!
tror jag längtar lite till snön också, men bara lite. den kan få stanna någon vecka sådär sen kan det bli vår igen.

-

ligger i soffan just nu och håller på att hungra ihjäl. orkar inte riktigt resa på mig för att gå ut i köket än..
förkylningen fortsätter sin lilla parad och den kan gärna få ge sig nu tycker jag. min näsa svider efter allt snytande. usch va jag hatar att vara sjuk.

-
försöker komma på vad jag ska klä ut mig till också nästa helg. tycker det där är så svårt, man vill ju inte vara nått som precis alla är men ändå slutar det alltid på nått vis att man är det i alla fall. nå roligt förslag som ni kan dela med er av?

puss


uuuäääh

vad jag hatar att vara förkyld! snoret rinner i 150 knyck och huvudet känns 10 kilo tyngre. buuh..
är jätte jätte jätte sugen på godis. en stor fet godispåse skulle göra min dag just nu.
vädret är bajs, grått och tråkigt.
angie fattar inte när jag inte vill bli biten i handen mera och tror att det är världens roligaste lek. dessvärre tycker inte min hand det som kommer se ut som om den varit med i krig.
puss

sjukis?

jaha jag visste det. här om dagen sa emil som nyss haft halsfluss eller nått sånt "de var länge sen du var sjuk nu?", och sjäääälvklart skulle jag bli det. typiskt..
har bara varit hemma och tyckt synd om mig själv. en sugig dag helt enkelt så jag tog mig i kragen och följde med angelica och pontus för att hämta pizza, som jag förresten fick smaka av. turgubbe jag ärå.
-
eftersom jag är sjuk och ingen vill ta hand om mig så åker jag hem till mamma ett tag. mamma är alltid bäst när man är sjuk.
ska bara orka ta mig från vässan till hallsta. de är ju en annan femma. just nu ligger angie så sött i mitt knä och sover. sötan!
dricker också nå aaasäckligt te från kina. det smakar som nermalen blomma eller nått. men tydligen ska det vara bra när man är sjuk.
-
puss

hejhej!

idag är det lördag minsann. 
har jobbat ett kortispass idag och jäklar vad folk vi hade! sen är det ju vissa som man bara vill putta ner för rulltrappan, men ja, det finns folk till allt.
sitter hemma hos min syster just nu. hon är i stallet och fixar så jag sitter här och kikar lite på tv. känns som det var år och dar sen jag kolla på tv. kan ju vara trevligt det också istället för att nöta dh som en dåre.
-
jag har hittat världens finaste skor också!! nu vill jag ha lön så jag kan få ta hem dom små finisarna. åh vad jag älskar skor!
-
är hungrig också. men vet inte riktigt om jag orkar göra iordning något.
vi skulle visst till enköping eller något sådant och dricka vin och va glad, jag tror vi skulle det i alla fall? det visar sig. vore trevligt tycker jag allt!
-
puss



onsdag

trodde jag skulle dö när klockan ringde imorse. jag var så trött så jag vet inte vart jag skulle ta vägen. 
vart ett jobbpass idag, 10-19 och jisses om mina fötter har lidit av detta? har haft mina boots med klackar hela dagen så kan ju vara därför.
men ja, rean har dragit igång hos oss och då kommer det helt plötsligt folk som aldrig kommer annars, och gud vad dryga människor det finns. herrejösses.
har haft i stort sett fullt upp hela dagen så det är ju alltid något. ska jobba imorgon också fast ett 12-19 pass.
just nu ligger jag utslagen i sängen. har nyss duschat och ätit mat så ska kika lite desperate snart. krigar mig igenom hela serien eftersom jag tappade bort mig någonstans där på mitten.
jaha nehe.
puss

and it goes like this

är lite partysugen men icke sa nicke jag ska ut i skogen jag!
angelica har en häst hon sköter om nu för tiden och dennes ägare ska åka bort så vi ska bo där idag. skönt att komma iväg lite ändå. hoppas det finns godis! hihi
imorgon ska jag äntligen få komma upp på hästryggen igen! längtar varje gång alltså. 
sen mot kvällen när jag är tillbaka i stan så är det tänkt att jag och emil ska ha myskväll.
kanske kan bli en trevlig helg? jodå det tror jag nog.
jaja, ska börja dra oss nu. 

puss



tråkigt

denhär dagen hr varit grå på alla sett och vis. 
jag sov till halv 12 och efter det har jag inte gjort något som helst vettigt. har bara tyckt synd om mig själv idag. man får faktiskt göra det ibland.
nu är jag hemma hos emil och har nyss gjort något att äta. har inte ätit ett dugg på hela dagen. illa..
ska nog gå och lägga mig så jag slipper resten av denhär kvällen. uuäääh

puss



hej

det vart ingen fika utan vi drog till med en lunch på jensens, förbannat gott måste jag säga!
är hemma hos syster nu och har busat med lilla angie. hon vart överlycklig när jag kom. eller ja, hon blir överlycklig för vem som helst i princip. skit hund..
ville baka bullar där ett tag men så insåg jag att det var omöjligt då det bara fanns mjöl här hemma. värdelöst.
puss



follow me and everything is gonna be alright

godmorgon!
eller nej, jag vakna faktiskt för en och en halv timme sen. 
har precis ätit frukost och ska snart börja göra mig iordning för att sedan traska ner på stan och ta en fika.
blir nog att hälsa på min syster också, den större varianten, inte den lilla.
puss

pretty please

fyfan vad jag är seeeeg. jag känner mig som en zombie, som jag aldrig sett dagsljus och aldrig kommer få se det igen. 
jag fick jobba igår. det kom lite sådär spontant när jag vakna och fick se att min chef skrivit sms. vart ett 16-19 pass för att jag var sådan sömntuta, mend det gjorde inte så mycket eftersom butiken var i princip död när jag kom. fast jag hade det rätt mysigt ändå där jag gick och pula med autovarorna. bäst var såklarrt när jag kom hem och möttes av lukten av spagetti och köttfärssås, jag var såå hungrig!
jaha idag då?
nej inget. 
eller jo egentligen har jag varit duktig som diskat, lagat mat och tvättat. samlar på mig vuxenpoäng så det sjunger om det!
sen har jag färgat håret också. lite åt det rödare hållet kanske. jag tror det är lite rött i alla fall? det visar sig väl. 
min bättre halva är och jobbar natt och tvboxern tog han med sig. inte till jobbet men till sandra. det betyder ingen tv för mig ikväll/natt. åh, det är så tråkigt att vara själv om kvällarna. allt är ju som allra mysigast då!

det har ju också varit kanelbullensdag idag. jag ville ha kanelbulle men ett helt ovärt tjaffs uppstod mellan mig och emil så det tog för lång tid innan någon av oss ville erkänna att vi varit töntiga. det hela började med att han råka slå mig i ansiktet när vi busade i soffan, så då blev jag arg och drog honom i håret. haha en klassiker när det gäller mig. att dra emil i håret är som att ge honom en pungspark ungefär, så då blev han väldigt arg på mig, det vill säga, ingen kanelbulle.
jätte jobbigt när jag inte kan skriva i stycken på min blogg. allt bara rullar på efter varandra som ett enda stort kludder. vet inte vad jag kan ha gjort för fel? säkert när jag trott att jag varit värsta designaren på headers och koder, så har jag väl lyckats sudda bort någon kod eller två.
nej usch, nu ska jag poppa poppisar!
puss




trött

idag är jag trött. sådär tråkig så jag inte orkar göra något. sitter dock och funderar på om jag orkar gå förbi emils jobb och hämta pengar så jag kan gå och köpa godis, men inte ens det orkar jag nog trots att jag är så sjuuukt godissugen.
helst av allt skulle jag vilja åka till citygross där mina favvisgodisar finns, men det blir ju skitjobbigt isig. haha.
har i alla fall börjat med maten. jobbigt bara att potatsen ska koka så jäkla länge.
igår vart det en utgång och efter mycket om och men och spring på stan så hamna jag och jasmin på poco loco. jenny tappa vi någonstans på vägen, haha!
men första gången jag är där sen de gjorde om och det var väl i princip samma. kanske lite fräschare och inte lika mycket drygt folk.
men sitter somsagt hemma nu och jäser. har laddat upp med disneyfilmer som jag inte sett på evigheter. jag kan aldrig bli för gammal för disneyfilmer. bästa någonsin!
puss

RSS 2.0