Bra helg

Hej.
Idag är det söndag och jag måste plugga då jag skjutit upp det sen i torsdags heheh...

I fredags hade vi hemstudier men åkte ändå till skolan vid 8 och hade en liten lektion om motorn eftersom man är lite trög.
Åkte sen till hälla en sväng med Alicia och shoppa lite på Rusta av alla ställen. Hittade en fin matta och lite annat smått och gott.
Efter det så hade jag en klipptid så åkte iväg dit och fick bort allt de slitna. Så nu är håret hyfsat fräscht igen. Köpte en jätte bra spray som man kan ha i utväxten så den inte syns. Världens smartaste grej! Speciellt när man är brunhårig så blir ju utväxten lite grå och de syns ganska snabbt så då är denna spray perfekt! Slipper man se så grå ut.
På kvällen sen kom Danne och hans flickvän Angelica över för att umgås. Vi pratade och drack lite sedan spela vi poker en sväng vilket jag och Angelica ägde på! haha
När vi hade fått i oss lite dricka så ville vi såklart ner på stan också (suck), så vi kila förbi Strike och Harrys. Väldigt trevlig kväll.

Igår jobbade jag en sväng mellan 12-16. Haltade omkring som ett handikapp då jag hade slagit i tån hemma på fredagen. Tån är helt blålila och jag gråter lite varje gång jag måste ha skor på mig.
Åkte hem och bytte om och lite så sen åkte jag tillbaka ner på stan för att äta lite på Indigo med Gustav. Så jäkla gott! Önska att jag inte kunde bli mätt så fort så man kunde ha ätit mycket mera! haha
Efter maten var vi så trötta så vi gick förbi hemmakväll och köpte väldens största godispåse sen åkte vi hem och la oss i sängen och kolla på film. Jag hann äta 5 godisar sen somna jag som en liten unge på Gustavs bröst.

Idag ska jag somsagt plugga men innan det ska jag nog försöka komma ut i det fina vädret och gå en liten sväng.

PUSS!

Händelserik helg

Hej!
Helgen bara for förbi och en måndag är snart över.
Den här helgen var väldigt speciell då min andra halva frågade om jag ville förlova mig med honom! 
Vi hade bestämt oss för att fira alla hjärtans dag och vår 2 årsdag på lördagen då det kanske är en lite roligare dag än på en söndag.
Jag kom hem från jobbet och så stod det en stor bukett rosor och två champange glas på köksbordet. Efter jag gett honom min present så fick jag sätta mig vid bordet. Han gick iväg en stund och när han kom tillbaka så såg jag på hela honom att det var något som skulle hända. Haha han var så söt och nervös. 
Så tog han fram den lilla asken med ringarna och frågade om jag ville förlova mig med honom. 
Jag vart såklart jätte glad och självklart svarade jag ja! 
Sedan skålade vi i champange och åt god mat som han hade fixat så fint. Älskade människa!❤ Kunde inte bett om en bättre alla hjärtans dag.

På söndagen jobbade jag och sedan åkte vi hem till mamma för att äta middag tillsammans med familjen. En väldigt mysig kväll.

Idag var vi till guldfynd för att lämna in våra ringar som var lite förstora. Hoppas det går fort att fixa så vi kan få tillbaka dom snart. Känns redan naket utan den på fingret! Haha

Imorgon är det dags för skola igen så nu ska jag släcka ner och försöka sova så jag orkar upp imorgon bitti. Har även ett jobbpass som väntar.
PUSS


Tröttare dag

Hej!
Idag har det varit skola som alla andra dagar och vi har haft vårat första prov. Prov på Yrkesmässigtrafik och jag var dyng nervös, vilket jag kanske inte behövt vara då det visade sig att jag hade pluggat på bra. 22/22 rätt! Wehow!
Resten av dagen prata vi om fraktsedlar och vad som behövs finnas på dom osv. Jag är fortfarande förkyld vilket betyder att jag inte kan ta in sådär väldans mycket information. Huvudet är som en sten just nu alltså. Vill bli friiiiisk!

Efter skolan var det dags för jobb där jag plocka med varor och inte försökte snora på kunderna.
Kom hem och åt och nu har jag precis pluggat denna jäkla körkortsteori. Är så sjukt trött och tung i huvudet så ska dricka upp mitt glas vin (som jag inbilla mig att jag behövde för att tänka bättre när jag plugga) och sedan gå och sova. Hoppas på att man kan vara frisk och normal imorgon istället.

Justja! Glömde skriva att jag köpt min första egna bil! Så excited!
En röd liten söt Ford focus minsann! Så skönt att kunna åka när och som man vill utan att behöva dubbelkolla så man kan låna bilen först. Nu har jag verkligen en egen bil och ingen är gladare än jag!

Blev väldigt mycket uttropstecken nu på slutet såg jag men det sket man väl i

PUSS

Förkyld

Hej.
Har inte varit sjuk på 2 år så det ska väl vara klart som fan att man blir det lagom tills skolan börjar. Halva klassen är sjuk så jag har väl antagligen blivit smittad av någon av dom.
Bara ta sig i kragen och åka dit och göra det bästa av situationen!
Det är väldigt mycket saker att lära sig. Just nu pratar vi mycket om motorn, växellåda, axlar och ja, allt det där som är mekaniskt. Iiiiinte sådär jätte roligt när man knappt förstår varannat ord som sägs, men det ska väl bli ordning på de å.
Vill mest bara komma igång med att köra själva lastbilen nu!

Har precis pluggat lite körteori och nu är huvudet så fullt av nya konstiga begrepp och ord så ska slänga mig på soffan och pussa på min man.

PUSS!

Vad är oddsen?

Hej!
Sist jag skrev här så berättade jag om ett extra jobb som jag skulle på möte om förra tisdagen. Jag skrev också och klaga lite om VUC då de aldrig antog mig till utbildningen jag ville gå. Detta skrev jag alltså förra söndagen.

Tror ni inte dom ringde då från Edströmska på måndagen och sa att jag hade kommit in på utbildningen som reserv? Haha alltså, vad är oddsen för det? Jag har sökt flera gånger och aldrig kommit in, bara hamnat som reserv och sedan har det inte blivit något av det. Men när jag skriver om det på en blogg jag inte använt på flera år så kommer jag plötsligt in. Måste vara ödet eller något haha.
Jag blev väldigt chockad och rejält stressad då de ringde den dagen då utbildningen börja.
Det var bara för mig och ringa min chef (som för övrigt inte blev sådär jätte nöjd över att hon fick reda på det så sent) och ringa extra jobbet som jag skulle få och säga att jag inte kunde komma.

Det var inte riktigt den måndagen jag hade föreställt mig när jag vaknade upp på morgonen, men jag är glad att det hände. Nu helt plötsligt pluggar jag på heltid samtidigt som jag jobbar lite extra på sidan av. Helt plötsligt blev livet en aning stressigare men också väldigt intressant och spännande. Att få lära sig nya saker och att komma en bra bit på vägen till de yrke som jag vill hålla på med på heltid.

Tänk så det kan vara!
Puss

RSS 2.0