what are words if you really dont mean them?

idag har det varit en jobbdag. 12 - 19 och det var den mest ödsligaste dag jag varit med om. fanns ju knappt en kund i butiken på hela dagen så där gick jag och vek klädesplagg efter klädesplagg tills jag inte hade något kvar att vika, då låtsades jag göra något viktigt istället.
var i shoppingsbanan idag och hitta massor av saker som jag ville ha. vår rea som vi har nu är rätt rolig då det bara är saker kvar som vi verkligen vill bli av med och det betyder att det är jätte billiga saker. skojsigt om ni frågar mig, jobbigt om ni frågar mitt bankkort. fick med mig hem ett par skinnshorts som var splitter nya, eller ja, allt är ju nytt såklart men dessa hade precis kommit till butiken. fick med mig ett par gråa haremsbyxor som jag nog kommer använda flitigt, huuuur sköna som helst. och sedan fick jag hem en sak till emil också men han har inte sett den än så tänker inte avslöja vad det är än, hihi.
nu ligger jag helt utslagen i soffan och önskar att mitt smink kunde tvätta bort sig av sig självt och att emil kan komma hem med jordgubbarna som han nyss varit och plockat.
imorgon är det dags för jobb igen, samma tid samma kanal så ska väl börja lägga fram kläder så jag slipper virra runt hela morgonen för att hitta något.
det är konstigt. man köper kläder men har ändå aldrig något att ha på sig?
puss



hejho

skulle egentligen ha jobbat idag, skulle egentligen ha jobbat igår också men här sitter jag och ska tillfriskna. suger.
har suttit inne sen i fredags och börjar snart klättra på väggarna känner jag.
ska i alla fall få åka in till stan och handla lite med mami och hämta lite saker hemma hos angelica.
har setat och kikat runt på utlandsresor, jag och älskling vill åka iväg i augusti nångång men vi kan inte riktigt bestämma oss om vi vill till thailand, egypten eller tunisien.. vet inte riktigt när det är regnperiod i thai?
nåväl, på torsdag ska jag i allafall få jobba igen, gäller ju att tjäna in lite småslantar.
ska fixa klart mig nu sen bär det av till vässan.
puss

fina tjejen!



systrarna


känns kul att bli snorsjuk såhär till midsommar. dock är midsommar inget att hurra för ändå men något lite roligare än att ligga inne och stirra kan man ju göra.
kroppen är som en sacosäck och hostan är sjövild. fyfasiken. hoppas att jag hinner bli lite bättre tills måndag i alla fall. har ingen som helst lust att jobba såhär.
puss



regnet öser ner tidelipom

jag lever! orkar bara inte skriva här längre, jag har lixom ingen tid till det.
har varit i sundsvall från söndags till tisdags och ja, vad ska man säga om det då? det var roligt att få prestera men det var så jävla skönt att komma hem! att sova på en luftmadrass som var platt när man vakna på morgonen var inte direkt en höjdare. dock var sundsvall en väldigt fin stad.
sitter på jobbet nu och har lite lunch. slutar vid fem och då ska jag hem och fira min älskling som fyller hela 20 bast idag! de växer upp så fort de små liven :)) <3
jag orkar faktiskt inte skriva nå mer, så vi får se nästa gång jag bestämmer mig för att återkomma

puss

working

sitter på jobbet och har lunch. idag har jag med mig sallad och kykling. närfan började jag äta sallad till lunch? förmodligen den nyttigaste lunch jag ätit på länge. vet inte riktigt hur jag tänkte där, man blir ju inte överdrivet mätt direkt.
börjar få ett skavsår på högerfoten och det är lite småjobbigt när man har ett jobb där man står och går hela dagen. jag har glömt skärp till mina jeans också så de får jag gå och dra upp varannan femte minut, heja!
nej men hade bara tänkt höra av mig lite. skriver ju alldeles för sällan!
ska gå tillbaka till lunchrummet nu och trycka lite chips. lite onyttig måste man ju bara vara? phu!, sallad.....

puss


TJOHEJ

mycket har hänt sen jag skrev sist.
jag har jobbat litegranna, fixat inför studenten och tagit studenten! fyfan, studenten var det roligaste jag gjort hittils i mitt liv! helt sjukt att skolan är över, att jag aldrig mera kommer gå dit? helt sinnes..
men i alla fall. gick upp tjugo över fem i fredags för att fixa iordning mig, sedan vid halv 7 stack jag iväg till champangefrukosten som var hemma hos hedda, hade det jätte trevligt!
sedan var det tillbaka till skolan för att få betyg, käka frukost och prat med mentorer och rektor. trodde aldrig att jag skulle tjura men vips så rann tårarna som en flod.
tågade iväg till konserthuset sen där vi skulle springa ut. vi var första skolan, första klassen och jag var den första ut från konserthuset, ascoolt ju!
sen var det flaket och jisses vad kul det vaaaaaaar! dock var det typ 29 grader och strålande sol så det vart lite halvjobbigt efter två timmar utan vatten. men ja, jag hade skit kul!
sedan var det mottagning och träffa släkten och sådära, jätte trevligt och jag njöt verkligen av att vara personen i centrum, hihi.
på kvällen samlades klassen i hannas lokal sen for vi till bmb. sjuuuuuuuuuukt mycket folk och hur varmt som helst. jag tappade bort klassen också så jag och nathalie for runt där inne för oss själva. vid ett var det olidligt där inne så då drog vi till pitchers.
en asgrym kväll kan jag summrera det till och den kommer jag aldrig glömma!
dagen efter hade jag sån sjuk träningsvärk så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.
igår började jag mitt jobbschema och jobbade 12-4, helt okej tid men jag var fortfarande helt slut.
idag har jag också jobbat fast jag egentligen skulle vara ledig, var dock bara tre timmar så det gjorde ingenting.
imorgon är det jobb igen 10-6.
nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i sängen!

puss









torsdag

inge skönare att vara långledig i alla fall.
nåväl, igår var det utklädnadsshow som gällde! var skit kul att uppträda på scenen och efteråt chilla vi lite i vasa och kika på alla andra utklädnader. fick asfint väder så jag lökade rätt friskt där ett tag i min skjorta, kavaj och röda byxor. vart en utgång på kvällen och shittans va folk det var! stod i kö i en halv evighet och kunde knappt röra mig där inne.
idag mår man väl lite som man förtjänar men vad gör väl det om hundra år?
förresten, skrev jag om studentmiddagen som vi hade i tisdags? finns inte så mycket att skriva om den kanske men det var roligt. vart så jäkla taggad till att stå på flaket och skirka! är helt sjukt att det är 8 dagar kvar, shit shit shit! är i alla fall klar med alla uppgifter så jag har ju bara festen kvar, underbart!
men nej, nu ska jag ta och göra något annat.

puss

RSS 2.0