helg

jag beslutade att vara hemma idag också. kändes bäst så.
mitt trådlösa ville inte riktigt som jag igår, så därför jag inte kunnat uppdatera.

hm, kanske inte har sådär jätte mycke och säga direkt.
vakna hos pappa igår somsagt. tog de lugnt och sen gick jag & chelsea och mötte emil :)
sen tog vi de lugnt tillsammans, sen tyckte jag att jag vart alldeles för godis sugen, så då gick vi ner till ica och köpte rabarberpaj & vaniljsås, choklad och en mannafrutti :m
pajen var typ de enklaste jag gjort i mitt liv, och så smaka den helt okej :) mådde illa efteråt bara (Y)

drog en sväng till bark med emil, satt och snacka lite ochsådär. sen drog vi vidare hem till mamma. observera att jag glömde min mannafrutti hemma hos pappa :(
jaja, vakna imorse typ 100 gånger av att min cpkatt som jag hatar mest av allt krafsa på dörren -.- jag & emil turades om att kasta bort honom från dörren. HE-HE.

gick väl upp vid 2 eller nå :) käka frulle, sen var emil tvungen att åka hem :( jaja.

ikväll vet jag inte vad som händer för min del. drar nog förbi bark en sväng iaf :)

imorn blir de bio & äta ute med älskling :) myspys <3
sen ska vi bo i tinas lägenhet för att hon åker iväg till storstaden en sväng.

orkar inte skriva nå mer.

godmorgon


plus, minus, noll

jag vart hemma ffrån skolan idag. efter träningen igår så kände jag mig hel konstig. svimmfärdig och febrig. inte roligt alls!
träningen igår var väl, ja vad ska man säga`? fartfylld! han sprang som en tok och va asstark, bockade så jag trodde nästan att jag skulle få sånna där skador i nacken. och inte nog med att han var allt dedär, vi hade bara halva ridhuset också! vilket gjorde de hela en aning svårare. hela träningen gick typ ut på att försöka få hästen att svänga, sluta bocka och tillslut sakta ner (y) aja, men de va roligt ändå :)

funderar på om jag kanske ska ta och tvätta bort gårdagens smink och gå ner och sola lite? skulle va fruktansvärt skönt. måste påminna mig själv att sänka ansiktsförstärkaren också, för sist jag solade så såg jag ut som en rosa gris! de va hemskt. tur säger jag bara att puder och foundation finns!

idag blir de att bara ta de lugnt. plugga lite matte kanske?
tror emil skulle komma förbi också. kan ju alltid vara trevligt :) han kanske får mig att bli piggare också.
orkar inte bli sjuk. de är typ de segaste som finns!

nej nej, nu ska jag tvätta ansiktet sen sola.

godmorgon


emil rönnevall, min älskling, min baby, min stjärna, min livsglädje <3


nervgående

kan de vara ibland när man inte gör något fel utan bara härmar den andra personen. de som från början startades av personen, hamnar alltid på nå vis hos mig och gör mig till den elaka. jag hatar de! och de spelar ingen roll hur mycke jag förklarar hur de ligger till, de blir ändå samma konsekvens förr eller senare. ärsh, de får man väl stå ut med. frågan är bara hur länge jag ska orka?
kan man aldrig se saker från någon annans perspektiv? jag försöker hela tiden. men de är nog dåligt på den fronten för dig.

dålig fantasi

angående rubriken. de va ingen som klicka lixom.

ja nu sitter jag här i skolan framför datorn vid bord 1. fel plats dock, men vad ska man göra när man kommer flera timmar senare än alla andra?
ska översätta en text från engelska till svenska. de går inte så bra eftersom texten är svår.men jag försöker då & då och tror att de ska bli lättare för varje gång.

känns helt konstigt att komma till skolan senare. jag lixom kan inte koncentrera mig ordentligt. de känns som om klockan är 8 eller nå på kvällen. hel knasigt :m

jag saknar emil också, helt sjukt att man är beroende så pass mycke av en människa. vi träffades senast i måndagsmorgon. och vi ska träffas imorn. men tiden därimellan känns så lång på nå vis. och nu när man inte har nå kompis på telefonen så kan man inte skicka alla dessa sms heller som man är van vid. allt blir så konstigt när det inte bli som man är van vid.

sitter i en soffa just nu och snackar med jenny & mattias. men dom snackar om andra avenyn just nu,och eftersom jag tycker att de är en sån B serie så valde jag att skriva här ist.
nog för att jag inte har så mycke och skriva om, men några rader ska jag väl få till.

jag ska iaf gå till skolan imorn, blir nog att vara i plåthallen och göra nå. hittar inte dit för 5 öre, så jesper får nog göra mig den äran att vara sällskap :m
webbdesignen kommer nog bli katastrof. jag har haft fleeera flera veckor på mig att göra hemsidan. så jag antar att lotta kommer bli fett lack imorn på att jag inte är klar än. hm. ett problem där kan jag säga.

jag kom på igår föresten när jag lyssna på radio på väg till stallet, att man kanske ska bli radiopratare? :D de verkar faktiskt mest kul, och de lär ju inte vara sådär krävande precis?
nej, de kanske man ska satsa på? vem vet :m

happ nu tog de slut. ba sådär. så nu kanske jag ska ta och göra något av mitt arbete så inte resten av gruppen blir ledsen :p

pusssssss

lång sovmorgon

ja, de unnade jag mig idag. vet inte riktigt varför, men så fick de bli.
vakna halv 10 imorse, så då gick jag upp och fixade mig lite. har käkat nå äcklig mat och kikat lite på tv.
har lite små tråkigt, tiden går så sakta nu när man inte har nått och göra..
aja, men om ungefär 25 minuter ska jag gå till min buss och åka till skolan för att ha medieproduktion. jag är ÄNTLIGEN klar med mitt personporträtt! nu är de bara dendär hemska hemsidan som ska bli klar. men som jag tror inte kommer bli klar... så kanske är hemma på torsdag? ärsh jag vet inte. känns som min frånvaro är hög just nu.. inte bra,inte bra.

måste juda hem från skolan för att hinna äta lite innan jag åker ut till min träning.
hoppas mannet kan va lite pigg på hoppning fast vi hoppade i söndags. nåväl, de återstår väl att se.

har väl inte så mycke mer att skriva nu. förutom att de är hemskt tyst i mitt hus just nu. bara jag & chelsea hemma, och hon gör ju inte så mycke ljud ifrån sig. de är mest bara tvn som låter.

godmorgon.

om vissa drömmar ändå vore sanna då?

blev att pka ut till mannet en sväng. jogga loss honom lite så han inte är så stel tills träningen imorn :)
han va väl lite lagom sammanbetsvillig.

sitter hemma hos pappa nu och äter glass. har nyss varit nere och solat lite. alltid lika skönt. ska nog ta och duscha snart också :)

orkar inte skriva nå mer nu,

puss.

"en ny dröm för varje natt, dröm om dig och mig. vaknar av saknad, saknad av dig. längtan av din kropp nära min, känna din doft och värme, ha din hand i min <3 du kommer alltid  vara en stjärna, den största stjärnan i mitt liv. lyckan du ger mig kan inte beskrivas i ord, du gör mig hel. du gör min varm. du ger mig kärlek. jag älskar dig som ingen annan amanda. är din tills du säger nej <3<3<3"

jag säger då de. bättre pojkvän kan man inte ha :´) <3

2 år

tills jag får komma tillbaka till tandläkaren nu. 2 år, de är mycke.
tänk, då är jag 19 år. de lät helt konstigt när hon sa så.
"jaha du amanda. då får du komma tillbaka om 2 år. då är du 19 år va?" 19 år. ja, de är många år.

mina tänder såg iaf jätte bra ut. borstar bra, även om jag kan tycka att jag bara röjer lite i munnen. hinner knappt sätta in tandborsten innan jag är klar. men aja, de va tydligen inge fel med de. 
jag behövde börja använda tandtråd också. jag tror inte jag använt tandtråd mer än 2-3 gånger i hela mitt liv (y) men nu ska de bli andra bullar! jag fick tillochmed hem 2 stycken, så jag kan träna :M

de va lite komiskt också. ni vet johan glans on tour filmen? ja iaf, i den filmen snackar han om tandläkar besök eller nått sånt. då när man röntgar tänderna, eller om man brutit en arm eller nå. de skämtet kom jag och tänka på när hon skulle röntga mina tänder, då kunde jag nästan inte hålla mig för skratt. 

hon stack mig också en gång med dendär vassa grejen som dom använder. börja blöda i hela munnen på mig! gottis!

nu vart de ett massa snack om ett enda tandläkarbesök på 10 minuter. men de får ni stå ut med:) 

nu ska jag fortsätta laga maten som jag håller på med. de går faktiskt rätt bra!
ska nog ta mig lite ananas också:m

hejrådå

dreams

måste bara fråga om någon kan skicka sitt personporträtt så jag får nån idé på hur jag kan skriva! :)

sådärja. hej på er :)
sitter hemma i min säng nu för tillfället. ska snart fixa lite sen ska jag åka till tandläkaren :( de är inge roligt alls, men måste man så måste man. mamma för självklart följa med, för så stor har jag inte blivit än så jag törs gå själv :m

hm.. är ledig idag vilket är kanon. fick ändå gå upp 8 imorse bara för att jag är så envis med att inte gå själv till tåget. var skapligt trött kan jag säga, men de gick sakta men säkert :)

gårdagen tillbringa jag hälften i skolan och resten av dagen hos emil. vi var barnvakt åt hans lillebror Mio ett tag och då fick man självklart ställa upp som lektant :M nog för att jag inte tycker om barn sådär jäätte mycke. men jag kan faktiskt offra mig en stund :) han är så söt också såatte!
vart skapligt trött sen, så efter kortspel, yatzyspel (som jag vann) och matlagning så vare bara tack&godnatt. observera att klockan va 9 då, och att jag somna som en stock!
vakna därimot några gånger senare sen, men ändå.

mja, imorn är de träning igen som gäller. tränar för stina lilje då, och de var ett tag sen kan jag säga! men degår nog bra :)

nepp om man kanske skulle ta och göra någon nytta?

pussssshej


"Älskling, allt känns så jävla bra med dig. Jag älskar dig mest av allt mitt hjärta! <3<3!"


what we gonna do, is go back

skoldagen avklarad då. kanske historien på john bauers kortaste.
gick upp imorse vid 7någonting. var rätt pigg eftersom jag fick se till så inte emil somna :p
tog 8:a bussen till stan. hade datakunskap, och prov. provet hade jag inte pluggat på för 5 öre eftersom jag kom på igår natt att vi hade de (y) typiskt mig och glömma de viktiga sakerna. jaja, de gick hyfsat bra ändå.

tog halv 11 bussen hem. fick juda som fan! trodde jag skulle ramla ner och dö av hjärtslag. har inte judat på 100 år.
väl på bussen så vare så skönt, de va bara 3personer på hela bussen :m
har ätit och sådära nu. planerat lite inför min tävlingssäsong med mamma :) är fett pepp på och tävla nu!

träningen igår gick bra. mannet va pigg och glad :) trött som tusan var jag, så de va lite jobbigt emellan åt. har ju så otroligt dålig kondis så de är inte sant! måste göra något åt den genast!

japp, ska snart åka ner till tåget och åka till emil :)
får se om jag tillbringar natten där eller inte. är ju ledig imorn :Mmmmmmm

ska till tandläkaren imorn också -.- men lyckades iaf byta tid. skulle egentligen dit halv 8 på morgonen! men lyckades byta till 10 över 1 :)))

nej nu orkar jag inte skriva nå mer.

pussssss

.


got to find a reason

gott & blandat godis duger i krig tycker jag. de är inte alltid särskilt gott. egentligen tycker jag att namnet inte passar in alls. de är inte särskilt gott som jag sa, och de är defenitift inte blandat. de finns alltid mest gula och oranga godisar. de är dom som är dom äckligaste, och de är alltid dom de finns mest av. de är konstigt tycker jag.

jag drömde en jätte obehaglig dröm inatt!
den va väldigt konsitg också. ena sekunden var vi på en kryssningsfärja och andra sekunden va vi på nå konstigt ställe där vi skulle ha idrott massa tjejer. och vi fick inte sminka oss ellerbyta om. drömde om nån sork också. just ja! färjan sjönk också. men inte som en riktig båt utan typ som om man vickar omkull en kanot eller nå. den lixom flöt på nå sätt. men de va läskigt som fan ändå. riktig panikdröm.

jaha, så nu lär ni undra varför i helskotta jag berättar dehär? saken är den att jag vet inte ens själv. ärsh skit samma.
om en timme kommer emil :mmmmm <3 sen ska väl vi hem till mamma tror jag.

haha föresten. ni skulle sätt våran hund nyss. hon kommer aalltid in i mitt rum och ska kolla vad jag gör. eller typ mest visa sig för att visa att hon finns. men ändå. hon fäller så mycke hår, så jag vill inte ha henne i min säng. men nu tyckte jag så synd om henne, så jag la ett överkast på sängen så de inte skulle göra nå om hon håra ner. när jag sa till henne att hon fick hoppa upp så vart hon huuuur överlycklig somhelst! när hundar vanligtvis hoppar upp någonstans så brukar dom ta frambenen först och så hänger bakbenen efter. men chelsea hoppa typ jämnfota upp :D som en gasell eller nå.

ja, de va roligt :m
känns som om dehär blev ett rätt ovärt inlägg. jag slår vad om att ni som läst inte fattat hälften av de :p

puss på er!

emil min älskling. du är bäst och jag kommer alltid finnas för dig.  du är allt. jag älskar dig nått så mest mycket! det är vi mot världen baby <3

när dom jublar och skriker

jag börjar bli väldigt trött nu. är helt varm i ansiktet efter att ha solat tidigare idag. men de va attans skönt! :)
mja, har bara setat hemma idag i princip. gick väl up med chelsea en sväng, sen typ vart hos barken nu på kvällen :) så övertrött säger jag bara! tommi, bark och sebbe berättade om sina klasskamrater, och jag lovar. en övertrött amanda på de, de kan bara sluta i asgarv. har iaf tränat magen :m
kom hem därifrån typ nyss och nu sitter jag här där jag startade min dag. i min säng med datorn i knäet (y)
ska nog kika film sen sova :)

imorn kommer emil hem :D blir att umgås och mysa med honom. sen är de träning som gäller :m ska bli kul att få träna lite. drar nog med mig emil också, även om han vill eller inte :D

godkväll


baby we can make it allright

hallåja va skönt att kunna vakna när man vill och slippa behöva gå upp fast man är så rysligt trött. igår så var jag i skolan som resten av veckan. hade matte och mediekunskap. en mest seg skoldag kan jag meddela. drog till biblan efter skolan med svensson och jenny :) satt i ett litet grupprum och försökte plugga så gott som de gick. jag har ÄNTLIGEN börjat på min hemsida! så skönt att slippa ha de på samvetet att man inte ens börjat. så gör jag. vet att jag har massa saker att göra, lägger de på minnet och har ångest över att jag inte gör allt som jag ska. men ja, nu släppte en liten del iaf :) satt väl där till 5 eller nått sånt sen gick jenny till sin buss och jag gick till min. har tappat mitt tågkort IGEN! så jävla irriterande.
jag snacka med jenny i telefonen sen sa jag bara lite ironiskt att tänk om jag skulle ha tappat mitt tågkort nu. så pratade vi vidare ett tag till, sen skulle jag känna efter vart mitt kort var, så var de borta! de va borta på riktigt! men jag kom hem ändå :)
kom hem till pappa och hade ingen nyckel, och dom va inte hemma. så jag stod där ett tag och frös. kuljul. men dom kom tillsist.

drog till milano och käka pizza med bark, björnen och jens.vi drog ner till ica också så jag kunde bli extra fet och köpa lite godis :m träffa dino där också, så vi drog med honom till dekans party :m fyllde 18 år igår, så grattis till honom :)
var där hela kvällen och träffa folk och så:) hade roligt hela kvällen nästan, och vid 1 kanske? drog jag hem för då börja allt gå lite snett.
tror jag stängde av datorn vid 2 eller nå. vakna några gånger imorse av att jag va huuuuur törstig som helst.

idag blir de nog plugga de sista. sola måste jag också göra eftersom jag inte hann de igår. blir nog kanske umgås med barken sen?

PUSS!

friday night yeah

kvällen har väl bjudit på många olika saker. mycke bra och roliga saker, och några inte så roliga.
vill bara säga, grattis dekan på 18-års dagen :D hade roligt mest av tiden iaf :D så jäkla skönt att ha nära hem :)

blir väl att kika runt nu, sen kanske kika lite film sen blire sova för fulla muggar. är tröttare än tröttast!

puss godnatt

it was many years ago

tillbaka efter maten. de va helt okej :) fläskkarré, rostadpotatis och rödvinssås.
nu ska jag börja jobba med nå arbete som handlar om hur andra länder har media. vi har afrika tror jag?

efterskolan blir de att dra till biblan och plugga dreamweaver med jennsan (Y)(Y)(Y) känns som att man verkligen har ett liv när man är på biblan en fredag :D not. aja, men de behövs göras, och jag ska ha en lugn helg så what ever.

ska nog sola när jag kommer hem :) mest skönt! mja, sen ska jag nog skriva klart svenskan.

take care


put a ring on it

hallå
ställde om klockan två gånger imorse innan jag kom upp. var tröttare idag än igår.
mja, mattelektion nu sådär på morgonen. den är rätt soft än så länge. vi har pratat och så. johan våran lärare ställde oss alla en fråga var om allt möjligt. min var "vad har vart bäst iår?" nu är de ju så att de inte gått så mycke på dehär året, men jag svarar ändå :) svaret var rätt självklart :m

matten går bra också, koordinatsystem. de är lätt och de passar mig perfekt! :)
vi har rast just nu, så då passade jag på att skriva lite.

eftermiddan är de mediekunskap tror jag. vetetusan vad vi gör där. var ju inte här förra fredagen.

oh just ja! de är ju fredag. bästa nånsin! vill bara vara ledig nu.

jag kompå också att jag vill ut och tävla nu. de va jääääättte länge sen så nu är de dags tycker jag :) ska försöka debutera 1,20 iår :) mjaa, vad mer kan man skriva då? tror inte jag har så mycke mer och säga för stunden, skriver nog senare eller nå.

pussen.

my sun doesn´t shine without you. <3

you don´t have to try so hard for me to love you, you had me at hello

I love to see you walk into the room. Body shining, lighting up the place.
And when you talk, everybody stops cause they know you know just what to say. And the way that you
protect your friends, baby I respect you for that.
And when you grow, you take everyone you love along. I love that you don't fly me away
Don't need to buy a diamond key to unlock my heart.
You shelter my soul, you're my fire when I'm cold. I want you to know, you had me at hello.
It was many days ago. Baby when you stole my cool.
I get so excited when you travel with me. Baby, while I'm on my grind.
And never would I ever let my hustle come between me and my family time.
You keep me humble out of this hype, cause you know there's more to life.
If I need you, you will be here, you will make the sacrifice. Don't fly me away
Gotta feel you and be near you. You're the air that I breathe to survive. Gotta hold you, wanna show you that without you my sun doesn't shine. You don't have to try so hard for me to love you, boy without you my life just ain't the same.
You don't have to try so hard for me to love you,
you had me at hello!

a way to go

kanske mest skön dag?
var hyfsat trött imorse bara, men jag kom ändå upp halv 7 :) slapp ta med datorn så jag gick med lätta steg mot bussen :m hade föreläsning på förmiddan om dataspel och internet. jävligt intressant faktiskt! han som hade föreläsningen var en riktig stekare :D gilla han grymt mycke :p han va inte sådär jobbig att lyssna på, han var mer rolig.
efter rasten så skulle vi sitta och diskutera lite. de va kanske mest tråkigt. gjorde de fram till lunch sen så fick vi sluta :D
käka lite lasagne som jag inte är sådär jätte förtjust i. sen tog jag halv 1 bussen hem :)

nu sitter jag i mitt rum och dunkar musik (y) emil kommer väl snart också :)
fredag imorn då. veckan har gått rätt fort faktiskt och de är bravo :)))

helgen då? vad händer?

hejdå.

min vän <3


wanna be there by your side

nu börjar de närma sig sovdags och det ska bli de bästa på denhär dagen kan jag säga. har inte mått så bra nu på eftermiddagen.. jobbigt läge. mitt trådlösa är skitzo också, ibland funkar de hur bra som helst och ibland så funkar de inte på flera dagar. blir tokig på´t. men ikväll hade de tydligen bestämt sig för att funka :)

imorn äre somsagt skola UTAN dator :M sen komma hem och träffa en emil :) <3
åker bort i helgen så jag kommer sörja lite smått :( nejrå, men du får skynda dig hem! :)

sportlovet är mitt mål just nu. klara skolan fram till lovet. de är lixom min tanke somhåller mig vid liv i skolan. snart sportlov, snart sportlov, snart sportlov jaja så kan de va.

måste faktiskt släcka lampan nu. kommer va så trött imorn annars.

godnatt människor

move it move it

godis är bra gott de va? bästa nånsin efter en dryg skoldag :m
är jätte trött nu, känns lite som om jag har feber :( dumma!

imorn blire nog en rätt okrävande skoldag. temadag och vi ska bara sitta och lyssna på prat om internet användande och allt vad de nu va. ingen dator alltså! så skönt att slippa släpa på den. jaaatack!

måste bara påpeka att min bdb måste nog ha rekord på norrköpingsbor (k) grattis till mig!

move


världens sötaste pojkvän har jag! <3


you drive me crazy

jag har ett nytt problem för de andra löste sig :D
skriva om en myt har jag kommit igång med, jag improviserar :m nu är det istället medieproduktionen, tror de är produktion? ja iaf, nu har jag problem med personporträttet. jag vet inte alls hur jag ska skriva. skriva som en intervju fast med flytande text. de går ba inte. man måste skriva så komplicerat, och jag orkar inte med komplicerade saker just nu. jag är på bättre humör nu iaf och de är en bra sak :D

vi har snart rast och de är tur, för jag är sjukt rastlös!

efter skolan då? vad häääänder?
just ja! jag måste ta jennys mattebok, de får jag INTE glömma! då kan jag plugga lite när jag kommer hem. oftast när jag säger så så kommer jag inte plugga,  men jag måste tammetusan gört!

gud va tjat de är om plugg nu förtiden. bara plugg, plugg och plugg. de ordet har hamnat i min hatlista, så ni vet :m

jag har tänkt på en sak.
att vi är så nonchalanta med de vi har. vi har utbildning, tillgång till skola. vi har mat, tillgång till att köpa något närsom helst i princip. vi har vatten i en kran hemma och har tillgång till att få de när vi än begär.
vi är bortskämda med de vi har. slöa med allt. orkar knappt byta kanal på tvn eller att gå och lägga sig. vi är inte alltid särskilt rädda om de vi har. vi tar de som en vardag och tänker inte på hur det skulle vara om allt försvann. om allt bara försvann sådär, vad skulle man ta sig till då? familj, vänner, boende, pengar, kärlek,, ja allt! då skulle man knappast kunna leva. det skulle inte vara värt att leva då. utan något alls, någon som bryr sig om en. fan va hemskt.
jag själv kan vara vääldigt nonchalant, slö och inte nå vidare rädd om mina saker. jag skulle aldrig klara mig om allt försvann. man skulle gå där som ett tomt skal.

nej ursh va hemskt. men det kan vara bra och tänka på ibland. man måste tänka efter för att fatta vad man har. det är sjukt att man måste tänka efter, men de är faktiskt så det är.

peace

it coluld kill you right now

en myt. vi ska skriva en jäkla myt på svenskan. jag har hjärnstopp och hur lätt är de då att komma på något att skriva om? mitt word dokument är bara blankt och vitt just nu.
 mitt mount everest berg växer och blir större och större känns de som.
berg och dana liv man har just nu. jag vill ha sommar. de känns som om hälften blir lättare då.

var i stallet igår somsagt. 
mannet vart jätte fin tillslut och det gjorde mig ganska glad. vi sammarbetade rätt bra där. 
umgicks med emil när jag kom hem, vi drog till pappa och tog de mest lungt, solade lite och båda lyckades somna :m blir så sur på människan. man själv ligger och pressar i veckor och försöker få en hyffsat brun färg. ungen ligger två gånger och blir brun direkt! orättvist tycker jag :( jaja, jag kämpar vidare

jag är inte på nå bra humör alls idag, så lika bra och avrunda här.

kisses


my life would suck without you, cause we belong together <3 


xx


rubrik

så skönt att vara ledig på tisdags eftermiddagar ska jag säga! nu ska vi få vara de på måndagar också :D
ska snart ut till mannet. de var ett tag sen jag var där kändes de som! måste röra på mig lite :m

mamma är så jävla seg så jag skriver lite onödigt här.
jag sa åt henne för en halvtimme sen och hon har inte rört sig från datorn än -.- hon är fan värre än mig.

hungrig är jag också!

hejs

yesyes

måste bara skriva ett inlägg till, för de blir mitt 300:de :m
VIKTIG INFORMATION ska jag säga!

jaja, 300 och många till. have fun!

hjärta


dirty babe

jaha, nu sitter jag i skolan på engelska lektion och skriver om Astrid Lindgren. vi ska skriva om nå typiskt svenskt och vad är inte mer svenskt än astrid? varför vi ska skriva om nå svenskt på en engelska lektion vet jag inte. tycker de är mest onödigt bara :)
kom en timme försent idag, fast de va faktiskt planerat.
trodde jag skulle få cpryck på emils alarm bara imorse. tror de ringde och stängdes av konstant i en timme. från 7 till 8. var hyffsat trött när mitt alarm väl ringde klockan 8. kunde lika gärna ha gått upp klockan 7 kändes de som. men men.
tog 9 tåget till västerås och här sitter jag nu.

vi ska alldeles snart gå på lunch sen så slutar vi. så de kändes kanske inte sådär jätte värt att ens komma hit. men jag ska försöka vara i skolan så mycke som jag kan och orkar nu, så jag bestämde mig att de va lika bra och åka idag.

är mest hungrig också. tur att de är god mat :)
tar nog halv 1 bussen hem så är jag hemma 1. hoppas bara mamma är vaken eller nå när jag kommer, vilket jag ifs tvivlar på, men ändå. jag har ingen nyckel och om hon inte är vaken så brukar hon inte vara så glad på att jag kommer och väcker henne för att jag vill komma in :p

emil kommer väl efter han har slutat sen drar vi nog till papi och solar eller nå :) känns som om de är dags igen! ska nog raka av håret på pojken också :p han har tjatat i flera dagar nu.

har ingen camaro längre heller och de känns faktiskt skit skönt. började tröttna på hästen något otroligt.

jaja, ska skriva lite till på min uppsats sen äta och åka hem.

puss på kort skoldag.

vi håller ihop, jag lovar att jag ska försöka älskling. vi klarar allt tillsammans du och jag. en framtid med dig är de jag vill ha, lita på de. jag älskar dig! <3

my life would suck without you

kom på vad låten hette nu som jag lyssna på NRJ.
kelly clarkson - my life would suck without you

Guess this means you're sorry
You're standing at my door
Guess this means you take back
What you said before
Like how much you wanted
Anyone but me
Said you'd never come back
But here you are again
Cuz we belong together now
Forever united here somehow
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you
Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for tryin' to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Anyway, I found out I'm nothing without you
Cuz we belong together now
Forever united here somehow
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you
Being with you is so dysfunctional
I really shouldn't miss you, but I can't let go
Oh yeah
Cuz we belong together now
Forever united here somehow
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you


du är inte klok madicken

- vi ska åka på utflykt!
- åh va roligt
- ja, jätte roligt! först ska vi åka tåg, sen ska vi gå jätte länge. sen ska vi klättra upp på berget och kolla på utsikten!


ja de lät ju jätte roligt dedär faktiskt, jag tycker att de lät mest jobbigt bara :D
nej, jag tycker filmen är söt, och de var endast därför jag kika på den, jag tyckte så mycke om den när jag var liten :p när man tittar på den nu så skrattar man bara. klockrena kommentarer och allmänt lost.

korvstroganofen var som väntat. äcklig helt enkelt. men jag lyckades iaf peta i mig några riskorn.
vi hade väldigt roligt åt ankorna när vi satt och åt :m jag gillar egentligen inte ankor. men på långt avstånd så kan dom vara söta :)
naturkunskap just nu. soft lektion som fan! några grupper i taget går och labbar, som från vad vi hört sägs vara en väldigt lätt laboration, så jag klagar inte. resten av lektionen är de typ ingenting. men eftersom jag försöker få ordning på min skolgång så kanske de är bäst att jag gör någonting :)

jag ska börja träna lite smått på friskis också kom jag på, på lunchrasten :D eftersom jag ska ta tag i mitt näringsrika liv också.  måste få bort lite inför beachen 09 ;) så ja. mina mål är väl att få bort onödigt kroppsfett och förbättra skolan. de låter bra tycker jag! kanske inte de lättaste man ska ha ordning på, men jag ska försöka iaf.

jag ska nog ut och springa efter skolan. huhu här börjar vi på en gång (y) nej men eftersom de inte blev nå emil så kan jag lika gärna göra någon nytta för mig själv :) vi ska ses imorn ist, då tillbringar han natten hos mig också. så de blir dubbelt så bra :D

HAHA älskar radioreklamen jag hörde nyss!
- picka på fimp... picka på servettludd... eller picka på tappad korv... jaa...

haha, men jag kan föreställa mig de själv :D en duva som går omkring på stan. de är ju egentligen de ända dom gör? pickar på saker. fan va tråkigt liv :D

/ amanda.


you are

snart dags för maaaaat :* dumt nog är de korvstroganof +o( eller om man ens kan kalla de för stroganof. de smakar i stortsätt tomat (y)
denhär lektionen har jag inte fått nånting gjort. dumma amanda! och jag vet att jag knappt får nått gjort när jag är hemma. men jag får väl tvinga mig själv till att få nått gjort! att tvinga sig själv är kanske inte de lättaste, iaf inte för mig. för jag lyssnar aldrig på mig själv. mitt psyke är inte till för de :p

jag avundar dom som har lätt för saker och ting. de skulle vara så mycke roligare och lättare om man hade lätt för saker. jag personligen har bara lätt för onödiga saker. som att kunna låttexter fort, och minnas regskyltar på bilar. sådana saker har jag lätt för. och till vilken nytta? :D nej ursh, jag blir så trött på mig själv ibland. men man föds väl som man gör. inget man direkt kan göra åt. jag får vara den jag är och vara bra på onödiga saker. sanningen är att jag trivs rätt bra med den jag är. de borde man göra tycker jag.

jag lyssnar på en helt okej låt nu på NRJ, men jag vet inte vad den heter. jobbigt :D tyckte att de var viktigt dehär sista ;)

mat nu, skriver sen!

puss

lite roligt

hihi jag är punkter, och jag tror att nån kanske är nyfiken på min blogg maby? ;)
ja, lite komiskt är det faktiskt. men jag har inga planer på att skriva om dig mer, eller något sånt alls, så jag vet inte riktigt vad du har här och göra? :) du ger lite dubbelt budskap hörru.

excel går inge bra btw. eller jag har inte gjort mig så mycke besvär än med de, men efter rasten ska jag tamme tusan göra något åt de! :m

hejråå

as long i have eyes, i have a sight for you

skolan för full rulle. eller full rulle kanske de inte är, men jag är här iaf (y)
lite små segt att gå upp imorse. hände värsta cp grejen inatt också, jag typ drömmde att jag spydde i drömmen eller nå. så hade jag spottat i sömnen :D äckligt som tusan!

har datakunskap just nu. ska försöka mig på att fatta lite i excel. jag är inte riktigt kompis med de programet. jag är nog inte riktigt kompis med nått program på min dator, men ändå? :)
hoppas denhär dagen går fort. eller iaf skoldagen, orkar inte sitta här. måste plugga matte eftersom vi tydligen hade prov i fredags (k) kul också att jag bara vart med på en mattelektion om geometri (Y) så de är ba och plugg på! träna lite inför dataprovet också kanske?

efter skolan ska jag till ramnäs och vara barnvakt med emil till hans bror :)

nae nu ska jag fortsätta med excel.

hej på er


my darling, i love you, and i always will! <3

orken

jag har ingen lust att skriva alls, men jag skriver några rader ändå.

kom nyss hem ungefär. har setat på ramnäs tågstation i 1 ½ timme ungefär (y) inget jag kan rekomendera. jag hade knappt nå fingrar och fötter kvar.

helgen har varit lugn. tillbringat den med emil hemma hos honom :)

imorn är de skola igen som jag inte har lust med. men aja.

japp de va dom få rader jag orkade lägga energi på.

pussss


lyckligast i världen med dig! <3


TILLÄGNAT EMIL RÖNNEVALL

nu ska du få ditt jäkla inlägg, se, jag skriver tillochmed med fet stil!

jaha, vad ska man skriva i ett inlägg tillägnat sin pojkvän då?
de brukar väl vara vanligt och säga att man älskar dom? så jag säger de jag också, jag älskar dig! <3
man brukar också försöka skriva ner alla sina känslor, eller åtminstonde några stycken, och de kan jag väl göra.

du är det bästa som finns. du gör min dag och får mig att må sååå mycke bättre. är så lycklig med dig och jag hoppas att det kommer vara vi så länge som de går. du förstår dig på mig, eller åtmistonde försöker. du har tålamod och försöker alltid göra det bästa. det är inte många människor som kan de eller som orkar med de, så jag är väldigt tacksam. du är bäst och underbar och vårat darum är något som jag alltid kommer komma ihåg.
amanda hjärta emil, en saga, våran saga. en verklighet, våran verklighet. du och jag, det är så det ska vara. dig kommer jag aldrig släppa och dig kommer jag aldrig tröttna på.
jag älskar dig emil rönnevall, glöm aldrig de. jag kommer alltid finnas vid din sida! <3

lata människa

de är sjukt hur lat man blir som tonåring. iaf jag, och speciellt om mornarna. jag har sjukt svårt för att komma upp i tid. eller om jag ens kommer upp i huvdtaget :M skolan blir typ 1000 gånger jobbigare, men jag kommer sakta men säker ikapp :)

sagorpinsarna åkte till storstaden stockholm imorse, som jag verkar fatta de som så hade dom kul :) de är en bra sak. de var inte hela världen för mig att jag missa. inte nu iaf. kanske betyder nått för min "karriär" sen, men den smällen får man ta ;) emil har vart här somvanligt :)

jag själv har bara vart hemma idag. inte gått utanför dörren en minut ens. balkongen möjligtvis om de räknas.

imorgon är de äntligen sista skoldagen sen är de HELG! <<3<3<3<3 denhär veckan har faktiskt gått hyfsat fort och de är en bra sak.ska tillbringa min helg i ramnäs.

nej ursh, känns som om jag skulle behöva sova nu. men jag ska faktiskt tvinga emil att kolla på madicken med mig :m ska väl inte vara så mycke begärt? :D

godnatt peoples.

bus

att de ska vara så svårt att välja en mössa?
mamma står hela tiden i hallen och tjatar på vilken hon kan ha när hon åker till sälen.

mamma: var denhär bättre än den förra?
amanda: vetdu vad du ser ut som nu?
mamma: nej?
amanda: en såndär extraliv svamp i super mario
mamma: HAHAHA, shysst :(
hon tar på sig en ny mössa
mamma: denhär då?...
amanda: nej, nu ser du ut som en karl-johan
mamma:
vilken karl-johan?
amanda: svampen?
mamma: aha...
sen prövar hon ännu en till
mamma: vad ser jag ut för svamp nu då?
amanda: nej, ingen svamp..
mamma: nehe? :D kan jag ha den då?
amanda: nej. för nu ser du ut som ett moln i super mario :D

jagkan vara ett tufft klädråd ibland. raaoorw!

nej nu blire rulle!
SANDRA YLILUOMA, JAG SKA KOLLA PÅ TEARS OF THE SUN!!

godnatt! igen..

cause you need one

konstigt.. mitt inlägg jag skrev tidigare idag i skolan är varken puplicerat eller att de ens finns?
jaja jag gör väl ett nytt försök :)

vakna upp hos emil imorse. ett stort kors i taket var att jag inte var så trött! jätte skönt att kunna vakna och vara hyfsat glad :M tåget var försenat imorse också. fick först vänta i ramnäs sen i sura. kom typ 20 min sent till min lektion. aja shit happens.

rätt soft dag idag. har inte jobbat nått alls typ. vi har kollat på film och grejer :)
fick sluta tidigare också, så jag hann med halv 4 bussen :) premiär för den bussen kan jag meddela :D

mja, har vart ute hos mannet. fick stressa som fan för att hinna göra allt klart innan stina träningen :p han va stel och lite grinig, men vi fick till de tillsist iaf :)
haha, mamma skulle lägga in mera torv till honom i boxen, ¨så hon tog nå torvmix som var som en bal eller va man ska säga. hårt packad iaf. tror vi stog där inne i en timme för att försöka sprida ut den :D den va typ som en stor isklump. var helt slut efter de. fick inte isär hela så mannet står väl där nu och undersöker den. han sparka iaf på den när vi var klara. tror han härmade oss :D

nu har jag duschat & ätit. ska snart lägga mig och kika film :)

imorn ska vi till sthlm med klassen. jag ska nog inte med. SORRRRRRIIIIIII GUYS! VET ATT NI ÄR BESVIKNA! blir en soft dag hemma ist :) sova lite längre maby? ;)

nae, nu ska jag kila.

godnatt

sleepy

ursh va trött jag blev.
de måste vara vädret, de är så sjukt tråkigt!

missa 8:a bussen imorse smart som man var så jag fick åka med 9.
hade en improviserad redovisning när jag kom till skolan vid halv 10, den gick väl rätt bra för att ha kikat igenom den nån gång :M kika på film sen efter rasten. big fish den är väl sådär :)

ligger i soffan nu och kikar på tv. är hungrig trots att jag nyss åt mat i skolan. men jag måste medge att de va väldigt lite mat idag. ska nog göra en macka :M
ska nog åka ut till camaro senare. får se hur mycke jag orkar. har så sjukt ont i benet. känns som om jag sträckt de eller nå :(

puss

börjar lätta

ja, de börjar lätta i hjärtat nu lite känns de som
har redovisat datan och gjort naturprovet. tack tyra så mycke för hjälpen (a) 
imorn äre redovisining i natur också. IMPROVISERA säger jag bara då. jaja, de blir nog bra (Y)

sitter och försöker plugga nu lite till imorn. men de gårinte så bra. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. tyckte power pointen såg rätt bra ut som den va :M

haha har ägnat mig åt vaxning idag, fast inte på mig själv :p skratta som aldrig förr :D
mja, de va en upplevelse.

vet inte egentligen riktigt varför jag skriver härjust nu. men jag lova ju ett till inlägg.  nog för att de inte var världens väraste inlägg men aja.

ska väl försöka plugga vidare nu. kan ju alltid kika på datakunskapen. har ju ändå prov om 2 veckor (Y)

puss påååå´t

stressa lite mer vaaaa

nu är de mycket att göra i skolan.
ska redovisa ergonomi idag som inte är klart.
jag har prov idag som jag inte pluggat till.
vi ska ha dataprov om två veckor som jag redan nu känner att de kommer gå åt helvete
jag har fortfarande ett omprov i matte
jag måste göra klart webbdesignen som jag inte ens börjat med
robinson ön projektet ska vara klart och redovisas imorn

ja, som ni ser. mitt liv lär bara bestå av pluggning just nu, men felet 'är att de inte gör de alls.
min blogg känns som en deperitionsblogg just nu, och ni behöver inte läsa den. jag måste bara klaga av mig.

sov högst 2 timmar inatt. är inte pigg för 5 öre utan på jätte dåligt humör.
åka utomlands skulle inte sitta fel just nu!


skriver sen.

nattuggla

de är sjukt hur pigg jag är om nätterna!
jag är trött ett tag, men då tycker jag att de är för tidigt för att sova. och under den tiden hinner jag bli övertrött,så då kan jag inte somna alls. de är jobbigt, jag vill inte vara död i skolan imorn.
ska nog kika en film nu och försöka tvinga mig själv till att bli trött!
önska mig lycka till!

godnatt så länge

i´m still here

jag vill inte att helgen ska vara slut. jag vill inte tillbaka till alla läxor, alla sena inlämningar, sega lektioner och dumma lärare. nu får vi inte ens ha bord 2 kvar. jag sörjer :( dehär kommer ju inte hjälpa till särskilt mycke att jag kommer till skolan. jag undrar hur de ska gå för mig egentligen.

helgen då.
fredags var jag hemma från skolan. jag vakna och allt när klockan ringde, och jag skulle bara vila lite så jag skulle piggna till. men nejdå, då somnar jag om till halv 10 ist. emil försov sig också, och trodde inte på mig att klockan va halv 10. han gick till skolan medans jag sov till 1. drog på 18-års fest sen mot kvällen. den kvällen var väl lite blandat. jag hade jätte kul tills jag vart arg. jag tappa bort min ena sko, så jag fick gå där i snön med en sko på ena foten och nylonstrumpa på andra (Y) trodde seriöst att jag skulle frysa ihjäl! jag hade tydligen rammlat på¨en sten också, så mitt knä var helt fuckat. kunde knappt gå!

lördag så mådde jag väl som förtjänat.
jag & emil drog och käka pizza som va bästa nånsin! sen så fick vi bo i tinas lägenhet och ha den för oss själva. de va jätte mys :) de va bara hennes stora akvarium med as stora fiskar som gjorde mig lite nervös :p man kände sig lixom iaktagen när man tillexempel kolla på tv :D
nejmen, jag ser starkt framemot och flytta hemifrån :)

idag så har vi väl mest tagit de lungt under dagen. gick hem till pappa och lämna nyckeln till lägenheten, sen så åkte emil till tåget vid kvart över 4, och jag åt sen drog jag på träning. mitt knä tog typ livet av mig. så jag va sur. mannet var inte riktigt i form så de va jag sur över också, även om de inte är hans fel. mja, en sisådär träning.

nu sitter jag här i sängen hos pappa. är inte trött för 5 öre, och jag borde verkligen plugga till mitt prov som jag har imorn, som jag hade glömt bort. inte bra alls. men huvet vill verkligen inte öppna dedär dokumentet och läsa dedär som står i, och de vill defenitivt inte fastna i huvet vad jag läser. så nej. de får gå skit imorn på provet. jag har redan massa saker som jag ska göra om, så varför inte ett prov till?

jenny och jag ska paxa ett grupprum imorn och plugga sönder, så de blir perfa!
NEEEJ!!! jag kom på också att jag har nog redovisning imorn på datakunskapen om ergonomi! DÖÖÖÖD PÅ DEHÄR!'
nu vart jag ledsen :( aja, tar saken som den kommer imorn. orka bry.

puss på er

gör jag livet surt för dig? irriterar jag dig? hur tänker man då egentligen om jag får fråga?
de ända jag sagt till dig nu är dedär om min bilddagbok, annars säger jag inte ett skit till dig! tror du jag orkar lägga ner tid på dig? jag tror du aggerar som du gör för att du är avundsjuk. avundsjuk på något som du aldrig haft, något du inte kommer få. men guess what, de är bara och gilla läget som det är. han är min nu, jag är hans. de är något som kommer att förbli en låååång framtid framöver, så du och dina mogna kompisar kan ju bara dra någonstans. om dom har så mycke fritid och bomba med kommentarer så jaha`? kul liv för dom. du kan kalla mig för hur mycke saker du vill, jag tänker inte sjunka så lågt. för jag känner inte dig, jag vet knappt någonting om dig, och jag har ingen större lust att lära känna dig heller. du är bara en jobbig sak för mig. jag säger som dig, du är inte värd de, men jag måste få de ur mig. jag hoppas att det är de ända jag kommer att skriva om dig här på min blogg iaf. de tjänar inte ens någonting till genom att skriva saker om någon här. man kanske känner sig lättad för stunden. men du kommer ändå vara en pain in the ass för mig så what ever. du är patetisk är det ända jag tänker säga nu om dig.


emil rönnevall är min, och kommer alltid vara. jag älskar dig baby. det finaste jag kunnat fått <3

begins

första skoldagen.
ja, vad ska man säga? somvanligt hade jag svårt att somna igår.
när jag väl somna så fick jag sms, kuljul! (k) tror jag somna iaf efter halv 4.
vakna av mig själv halv 7, men somna om den sista halvtimmen :) var helt slut när jag vakna.

webbdesignen på morgonen var väl mest seg. vart underkänd för att min hemsida inte är klar. drog till med en nödlögn, så jag ska väl komma igång med sidan nångång snart.

lunchen så var de en 5 mils lång kö till maten. jag, jenny, tyra och jessica orkade verkligen inte stå där och vänta, så vi gick till donken (Y)

simmning på eftermiddan. var fett opepp och frös. men när jag väl kom igång så plaska jag på rätt bra :M
jag fuska inte heller! de kändes bra i hjärtat faktiskt :) fick kriga till min buss sen efter vi slutat. de var precis i sista sekund! 
slapp stallet efter skolan iaf. de var jag glad över faktiskt för jag var så sjukt trött. kunde knappt hålla ögonen öppna på bussresan hem.

nu har jag väl inte gjort så mycke. typ duschat & lagat mat :M ska snart gå ner mot station och möta emil :*
har ingen större lust och klä på mig och gå ut i kylan, men vad gör man inte? kan vara snäll jag också ibland :)

imorn äre fredag, skönt som attan! kanske blir party i wirsbo eller borby. får se vad som händer :)
kul också att man börjar kvart i 7 på torsdag. får gå upp vid 5 (k) KUUUUL! men ska få bli trevligt och åka till stockholm med sagoprinsarna :*

nej nu ska jag ta och börja klä på mig :)

puss på folk!

aldrig mått så bra med en människa så som jag gör med dig emil. du är min stjärna som jag älskar och tänker vara ytterst försiktig med. allt för dig älskling <3

+


dööd

skola imorgon dödar mig
gå upp tidigt imorgon dödar mig
dreamweaver imorgon dödar mig
bad imorgon dödar mig

deperimerad just nu.
kan inte sova heller.
blir film hela natten.

hejdå

oh

jaha,
somsagt, suger på att skriva just nu, orkant´e helt enkelt.
haft hoppkurs lördag-söndag, gick ruskigt bra, slog mitt höjd rekord. hoppa 1,40 :m
mja, emil har jag umgåtts med såmånga dagar som jag kan minnas.

jag ¨måste börja vända tillbaka dyngnet också. de kan inte fortsätta såhär när skolan börjar. påtal om skolan. varje gång jag tänker på den så blir jag deperimerad. kul och träffa klassen, visst. de är de alltid. men skolan. krääääääks på den.
JENNY VI MÅSTE GÖRA DREAMWEAVER UPPGIFTEN!!! INNAN SKOLAN BÖRJAR!
press, press. hatar press!

orkar inte skriva nå mer nu. tråkinlägg.

pussssss på sliten

bästa någonsin är du emil. jag älskar dig otroligt mycke. du är min stjärna! <3

1 månad <3


2009 baby

nytt år, nya möjligheter, nya nedgångar, nya uppgångar, nya problem, nya upplevelser :)
min nyårsfton var blandade känslor. men jag hade roligt ändå, massa folk :)
de va bara så helvetes kallt när man skulle hem! trodde seriöst att jag skulle frysa ihjäl.

idag är de seg dag. har inte gjort någonting.
jag & emil var och köpte pizza, de är väl de ända vi gjort idag :M han är hemma nu, så jag ska väl snart dra mig till pappa och sola lite :M

en månad idag också med baby :) <3

tjaaao

RSS 2.0