torsdag

hejhejhej
iförrgår var jag och empe på bio och såg bridesmaids och den var rolig, väldigt rolig enligt vissa i salongen som skrek när de skratta. konstant hörde jag i mitt öra HAHAHAHAHHAHAHAHA, lite halvjobbigt sådär men filmen var bra i alla fall.
igår jobbade jag ett 10-19 pass. var rätt segt efter lunch men det gick det också. efteråt mötte jag upp emil och ante och satt i vasa och chilla litegrann innan vi åkte hem till hallsta.
pappa hämta upp oss och jag hade fått både paketet från nelly OCH mitt löshår hihihihi. löshåret var mycket bättre än vad jag hade tänkt mig och jag baehöver inte ens färga om det. fan vilken känsla jag har att klicka hem första bästa löshår och sedan är det bara fin fint! inte många som köper löshår som kommer från tajmahal för 125 pix!
nåväl, imorse ringde larmet på min sony ericsson tjugo i 8... hade glömt och stänga av det så nu sitter jag här klarvaken när jag egentligen skulle gått upp halv 10. happychey.
kör på ett 12-19 pass idag sen ska jag hem och packa inför stockholm imorgon. vi kommer ha så kul!
nu ska jag trassla med håret sedan bär det av till jobbet

pusss


litet smakprov. åh vad jag saknat att ha långt hår!

söndag

en ledig söndag är ju trevligt.
att jag budat på löshår för 125 kronor är också trevligt.
att jag vann det är också trevligt.
dock, 125 kronor för löshår så kan man ju undra vad det är för kvalle? stod att det var riktigt hår så får väl förlita mig på det då. fast ändå, 125 kronor och skit kvalle spelar ju inte all roll i världen heller kan man tycka.
har fortfarande handduk på huvet trots att jag duscha för över en timme sen. kanske dags att ta bort den? huvet blir ju 10 kilo tyngre känns det som.
är hungrig som en varg då jag bara ätit en ynka macka.. tror det är dags för lite lunch snart!
min gubbe gick nyss iväg till jobbet igen. kommer tillbaka till nio.
imorgon är det måndag och det betyder lön för det flesta och även mig. ska jobba också, precis som jag ska göra tisdag, onsdag och torsdag. snälla ylva kunde ta min fredag så jag kan åka till stockholm i lugn och ro.
aej, nu måste jag ha mat!

puss

andas andas andas

hejhejhejhej
jag undrar lite vart alla människor tagit vägen eftersom det i princip är ganska folktomt i butiken. hallå! vi har ju rea?? rea är ju askul! plus att vi fått in skit snygga grejor som jag är väldigt sugen på. dock vet jag inte vad mitt kort säger om saken då jag råkade klicka hem några saker från nelly igårkväll..
jaja, de löser sig.
nu vill jag att det ska vara nästa helg så jag kan få skrika mig hes och skratta tills jag kissar på mig. ska nämligen till storstaden då med min loverboy. kommer bli supermysigt och ska bli verkligen skönt att få komma bort lite!
jaha nehe, är ledig imorgon så ikväll ska jag bara vara tills jag blir så trött så jag somnar och kan sova hur länge jag vill på söndagen <3

puss

HAHAHA läste mitt inlägg efter jag publicerat och det låter helkonstigt att jag kommer skrika mig hes och skratta tills jag kissar på mig bara för att jag ska till stockholm, glömde nämna att jag ska till grönan också, då låter kisset och det hesa lite mer logiskt.
hahaha fyfan va trött jag ääääääääär

liar

i förrgår jobbade jag först till fem sen fick jag följa med mamma, morfar och catarina till sundbyholm och kika på trav. har aldirg varit intresserad av det men det var fan kul när man väl var där! vi käka mat och satsa lite och jag vann faktiskt en gång ska jag säga så nu är jag miljonär. ehehe, nej. men jag vann i alla fall! ska nog åka dit fler gånger, det var skoj faktiskt.
igår jobba jag till 19 sedan for jag till virsbo för att få lite kvalitétstid med svärföräldrarna och det var trevligt det också.
nu sitter jag hemma i hallsta igen och kollar på film och äter pringles som är min nya kärlek. för goda måste jag säga!
imorgon är jag också ledig och då ska jag och pojkjäveln kolla på lägenhet. eller ja, han ska kolla, jag ska bara vara med som moraliskt stöd eller nått.
jaha nehe nu ska jag dricka lite vatten!

puss


mööö

jag ligger kvar i samma position i samma soffa sen jag skrev sist. fyfan magen bara växer, är inne på mitt andra rör pringles, eller okej. jag har inte ätit två stycken, jag åt upp halva de ena igår, men ändå? ögonen börjar sloka också så det är nog snart dags att säga godnatt. fast, kan inte riktigt bestämma mig om de är bäst att sova innan emil kommer hem från krogen eller efter. det skulle ju va mysigt att somna tillsammans för en gångs skull men å andra sidan kommer han lukta äckligt och snarka som två karlar sååå, jag får nog satsa på att sova innan han kommer hem.
är ledig imorgon och det är ju för skönt. behövs verkligen ska jag säga. folk tror att det är så trevligt och soft att lulla omkring i en butik hela dagen men jag ska faktiskt säga att man blir tröttare än vad ni tror!
jaadåjaadå.
ska på toa nu sen ska jag nog lägga mig i sängen och glo nån minut.

puss


tonight i leave my world behind

jag uppdaterar inte dagsvis utan veckovis märker jag nu men jag har egentligen inte tid eller lust.
igår var jag ledig men tillbringade hela min dag på sjukan, det var ju kanske lite mindre kul kanske. slockna halv 10 och sov som en gris tills klockan ringde imorse halv 11. har jobbat idag men det var tre timmar så det gjorde inte så mycket. nu ligger jag utslagen i soffan och trycker i mig allt möjligt onyttigt. man lever ju bara en gång hehehe..
jaha, vad har jag gjort mer då?
jo så att jag och emil var och såg harry potter i torsdags och den var bra och sorlig. satt längst fram och hade nackspärr för att alla andra iddisar bokar biljetter ett halvår innan..  men aja, den var bra som sagt.
jag har bott hemma hos min syster också, ätit köttfärs så jag spyr så nu vill jag inte ha det mer på ett år.
sen har jag i princip bara jobbat och jobbat.
nu ska jag fortsätta med mitt så får ni fortsätta med erat.

puss


i want you to want me back

ett tips till er alla som inte sett baksmällan 2, gå för tusan och se den! har inte garvat så mycket till en film på väldigt väldigt länge. till och med emil tyckte att jag skratta mycket.
ja, då var den saken sagd.
igår jobbade jag mitt 10-19 pass sedan följde jag med angelica ut till stallet en sväng. fick prova på något varv med musse, en islandshäst och jisses vad dom är roliga. måste fan boka någon gång!
nu sitter jag på jobbet igen. det är bara här jag har tid att uppdatera. det är power meet i stan och det betyder inga kunder för oss. power meet suger.
slutar 19 idag igen sen ska jag bara hem och duscha och sova, orkar inte med något annat nu för tiden. all kraft går åt på jobbet.
nej men så atte, nu är min lunch slut.

puss

brr it´s cold in here

tjo.
jag har ont i hela kroppen, till och med huden gör ont. jag vet inte riktigt vad jag gjort men något knasigt i alla fall.
är tröttare än livet ska jag säga och då är det inte alltid roligt att jobba 10-19. kallt är det också så jag drar väl på mig en till förkylning snart.
har haft lunchrast nu men den är slut om fem minutas så skulle bara höra av mig lite sådär mysigt.
imorgon är det jobb igen, 12-17. cash is king

puss

RSS 2.0