HURRAAA

JAG FICK MITT G I MATTE! ÖVERLYCKLIG!!

haaaaaaj


fredag

äntligen  fredag. denhär veckan har gått väldigt fort kom jag och tänka på imorse när jag försökte vakna till.
och jag vill säga också att vilka idioter de finns överallt? hallsta har de blivit något slags knivsamhälle? vem fan går och hugger ner folk bara sådär helt random? fattar inte. om man nu måste göra något varför inte bara använda knytnävarna? fega jävlar säger jag bara.
hoppas att du mår hyfsat bra iaf!

ja, de underbara vädret verkar vara här igen iaf och de är ju jätte bra tycker jag :m
vi ska ha betygsamtal i MATTE! jag vill inte ha. jag kommer faila så hårt och kommer få ha a matte i 2:an också. bajs bajs bajs.

jag ska tillbringa min helg i ramnäs. de va länge sen jag var där. fast, vågar man åka tåg? nån jävel kanske kommer och hugger ner en.
ursh va arg jag bli.

pusss

segt

segt att sitta i ett tomt klassrum och vänta på bussen. tänk om man hade haft körkort nu? tänk så mycket smidigare det skulle bli! aja ska snart börja övningsköra somjag borde gjort för länge sen, för ett år sen! tänk, jag är 17 nu? när min systers kompis frågade hur gammal jag var nu så var jag nästan påväg att säga 16. tänka sig, ett helt år äldre. jag har nog ångrat mig med detdär att man lika gärna kan säga att man är 16 fast man är 17 för att 17 är en sån värdelös ålder. jag har ångrat mig, jag tycker om att säga att jag är 17. 17 betyder att man snart är 18, att man bara har lite kvar? om man skulle säga att man var 16 så skulle ju folk tro att man är yngre än vad man är och tro att man hade dubblet så långt till 18.  nej, 17 år är jag.

denhär lektionen har varit ganska kul och gått ganska snabbt.
min dumma uppgift fick jag göra om för att jag hade tagit bort den från fronter och tydligen tagit bort den från datorn också, så ja.. de var bara att göra om.
vi har fått kikat på varandras filmer också som vi spelade in för ett tag sen. haha gud vad jag skratta! dom var faktiskt roliga.

nej nu ska jag tagga inför min bussresa hem. de är skönt att åka buss tycker jag såvidare man inte är trött. man kan lyssna på musik och sitta i sina egna tankar. jag brukar oftast drömma mig bort så jag glömmer bort att jag ens sitter på bussen.

pusss

onsdag

gud vad tiden går sakta? känns som om jag varit i skolan hur länge som helst fast de bara är 2 timmar. har lixom hela dagen kvar, hur ska dehär gå? är så trött så känns som om munnen ska hoppa ur led när jag gäspar.
vädret är tråkigt också. imorse när jag cyklade till bussen så var de väärldens motvind. kom ingenstans. fick tillochmed trampa i nedförsbacke! min kondis blev inte så glad av de ska jag säga.
headsetet blåste ur öronen hela tiden också, dåligt jobbigt.

vill bara hem så jag kan träffa sötnosen :) vill lägga mig i sängen och bara koppla bort allt.
igår va bästa nånsin när jag kom hem. bara lägga sig i sängen och inte göra någonting! visserligen vart de tråkigt efter ett tag men ändå.
somna dåligt skönt gjorde jag och kunde knappt se imorse när alarmet gick igång.
på tal om alarm. igår så var de nå bilalarm utanför som tjöt stup i kvarten! hade stor lust att sticka ut huvudet och skrika vem som i helvete var så döv att de inte kunde höra sin biljävel! nej de var jobbigt.

vet egentligen inte varför jag öppna ett nytt inlägg, har absolut ingenting att skriva om. gör inte så mycket speciellt om dagarna.

ärsh skit samma nu ska jag glida vidare

pussen

kom heeeeeem

jenny steker i rhodos  just nu. tänk.. hon sa att de var 29 grader och skit fint hotell. lite avis kanske??????????


dags för sängen

dags för sängen nu, men först ett avsnitt av andra avenyn :m

natti natti


världens bästa emil <3
1 december 2008


can you belive?


live your dream thats waiting for you to be made

hallådär
ja idag har jag varit en riktig skogsmulle. kan meddela att skolan var värdelös och likaså friluftsdagen.
tog buss 16 ut till rönnby och fick sitta där och vänta ett bra tag på lärarna. sedan vandrade vi 100 år kändes de som i stekhet sol och min väska vägde ungefär som en hel häst. blev indelade i lag och vi körde girlpower kan jag säga. vi skulle göra upp en eld och de gick ganska finemang faktiskt. de var väldigt varmt ska jag säga! sen skulle vi typ laga bröd av mjöl, vatten och bakpulver eller nått sånt och alla mobbade min brödbit :( jag tycker den va söt :m lite degig i mitten kanske den var men whatever. sen skulle vi ttyp göra te i såntdär stormkök, jag smaka aldrig på de för alla sa att de antingen lukta kiss eller att de smaka urk.
de va hundra miljarder biljoner myror och jag var livrädd. pissmyrorna var lika stora som hundar! folk hade tydligen sett en orm också, och jag kan ju säga att jag är djupt tacksam på att jag inte fick syn på den! då hade jag dött på riktigt.

vandrade tillbaka till bussen och åkte till stan igen. fick sitta och vänta på hallstabussen i 100 år så jag, elin och sandra satt och stekte i solen med en glass :m

är så sjukt trött nu. har ont överallt. jag hoppas verkligen att jag slipper åka till stallet idag. jag kommer somna däruppe på ryggen (y)
sitter i sängen just nu med en godispåse :m ingen är hemma så de va otroligt skönt tycker jag.
ska nog slå på ett andra avenyn avstitt tror jag nog.
satt och kika typ hela lektionen, busigt av mig.

puss

tisdag

shit vad trött jag är. de är assegt i skolan, jag har ingenting att göra och i eftermiddag ska jag ha friluftsliv. kan de bli tråkigare?
vädret är ändå fint och de är bra.
har absolut ingenting alls att skriva om, känner mig bara allmänt tråkig och lost.

känns underbart att vi går denhär veckan sen nästa vecka har vi APU vecka och då blir det inge lektioner, sen onsdagen veckan därpå så slutar vi! som jag har längtat!

ska nog ta och göra nån utvärdering nu somjag inte kan hitta på fronter (y)

puss

amanda, emil och tårta

jag har underbaraste människan i hela världen.
har aldrig varit så kär!
jag älskar dig! <3


hejsanhej

känns som om det var ett tag sen jag skrev ett ordentligt inlägg så ska väl få ihop ett nu hoppas jag.
vi har haft långledigt och det är aaaalltid skönt.
har vart lite hos barken och så, och i torsdags så var jag och hälsade på dekan i hans nya lägenhet :)
de var en ganska knasig kväll och inget jag orkar ta upp här.
emil kom hem från stockholm på fredagen så då umgicks jag med honom :*
vi tog det mest lugnt, nötte flera andra avenyn avsnitt och proppa i oss massa onyttigt som vi varit och köpt :m

lördagen så åkte jag in till västerås för att möta min mormor och moster. vi gick lite på stan och jag hittade faktiskt 2 tröjor och ett linne sen solbrillor :m de var min present från mormor :)
mja sen åt vi lite mat allihopa och käka tårta :m jag vart besviken över ljusen på tårtan för i förpackningen fanns de hur många ljus som helst men bara 12 hållare, så jag kunde alltså bara ha 12 ljus. hur kul var de? dummisar :(
fick min present av min moster också och de var en naiomi cambell parfym, ääälskar den! :)

söndan så kom dom in och sjöng för mig. dåligt trött jag var. varken jag eller emil reagerade :p
fick min present av emil och de var en DKNY parfym som jag också älskar sen en stor tavla på oss två :) jätte fin faktiskt.
fick 500 av min andra moster och choklad och mobil av mamma :)
åkte och hälsade på angelica och rikard ett tag så mormor och dom fick se deras lägenhet. de är viktigt serni. senåkte dom tillbaka till stockholm och jag mamma och emil drog till mannet.
dålig träningsvärk jag har föresten.
chillade resten av kvällen :)

idag så har jag varit på stan hela dagen. dålig huvudvärk jag hade imorse då? kan ha berott på att jag inte sov något inatt. kuljul vare.
mja men när den börja ge sig så drog jag & emil till stan. gick hem till angelica och rikard och väntade på att dom skulle bli klara, sen gick vi på stan. jag skulle få min present av angelica och mamma såde va enda anledningen ens att jag åkre in. fick välja lite grejer som angelica betala för så jag fick hem en mascara och en kajal sen en klocka :) jag köpte ett par skor för mina pengar också :) hon bjöd oss alla på mat också så de satt verkligen fint i kistan :m
jag köpte en keps åt emil också för att han verkligen ville ha den. så ja han fyller ju snart så jag köpte den åt honom :)
gick tillbaka till angelica och rikard och spela nintendo wii, super mario. haha cpspel säger jag bara. vart stressad till tusen av de :D alla satt och skrek typ.
sen kom mamma och då drog vi för att köpa en mobil :) vart en samsung u600 EVO. den är lite smått knepig, men de ska välgå :)

nu sitter jag i min säng helt ensam och hostar :(
mamma jobbar och emil åkte hem.
ska egentligen diska, men de är jag för trött för nu. ska nog sova snart så jag orkar upp imorgon.
ska ut i skogen och vandra jag (y) hoppas på att de är lika underbart väder som idag :)

helgen har sammanfattat vart underbar :)
jag har världens bästa familj och världens bästa pojkvän!
nu fattas bara sommarlovet så är allt perfekt.

nej nu ska jag sova, ska bli så skönt så skönt :m

godnatt


!!!!!!!!

JAG HATAR MINA GRANNAR SOM TROR ATT DE ÄR DE ÄNDA I HELA HUSET OCH SPELAR MUSIK KLOCKAN HALV 9 PÅ MORGONEN!!!!!!!!!! PPUSSSAR TILL ER! (k)

födelsedag

idag fyller jag 17 år, hurra för mig!
17 är egentligen en ganska värdelös ålder. men å andra sidan är det bara 365 dagar kvar tills jag fyller 18 år :)
skriver nog mera sen.

pusss

japp

ibland känner jag mig så inträngd.

bara för att

 jag ska göra en frågelista bara för att. bara för att jag strejkar från att städa mitt rum.


 

FRÅGORNA BÖRJAR ; 19.51
1. Fullständigt namn? - amanda maria linnea thornström
2. Ålder? - 17 om fyra dagar
3. Vart bor du? - hallsta.
4. Bor tillsammans med? - mamma, emil & lillasyster
5. Husdjur? - en häst och 2 katter
6. Färg på ditt hus? - pappas hus är rött och blått.
7. När är du född? - 24 maj 1992
8. Klass? - sagoprinsen
9. Vilket år tar du studenten? - förhoppnigsvis 2011
10. Något jobb? - nix, skolan dödar mig som det är
11. När gick du upp i morse? - tjugo i 7
12. När ska du sova? - inte än på ett tag.
13. Duschat idag? - nix
14. Kramat någon idag? - nej :(
15. Pussat någon idag? - nej :(
16. Vad har du ätit idag? - en macka, mat i skolan, fika och melon :)
17. Dagens klädsel? - chinos, skärp och t-shirt
18. Dagens smink? - puder, mascara och rouge.
19. Dagens sötnos? - jenny :*
20. Dagens roligaste? - hm. vet inte riktigt, alla var tråkiga idag.

SOCIALT.
21. Har du många vänner? - jag har så jag klarar mig.
22. Hur många har du kysst? - ska bara hämta avcheckingslistan!
23. Vem kramade du senast? - emil :)
24. Hur mår du idag? - ganska bra. lite trött men annars så!
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - ingen hoppas jag?
27. Har du pojk-/flickvän? - OM jag har. världens bästa :)
28. Vem pratade du med i telefon senast? - emil :)
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Emil - Vad gör du? :) <3
 

FAVORIT.
31. Film? - ojrå.. jag vet faktiskt. har en tendens att glömma filmtitlar :m
32. Låt? -  har många, just nu är det taylor swift - love story, three days grace - gone forever och state of shock - best i ever had :)
33. Mat? - spagetti & köttbullar tror jag :)
34. Dryck? - mjölk eller cola
35. Färg? - grön
37. Stad? - hm måste nog vara paris tror jag..
38. Land? - sverige fakitskt.
39. Ämne i skolan - jag har faktiskt inget. svenska är väl det ända som underlättar lite.


SENASTE.
41. Personen du tänkte på? - gissa vem? :*
42. Personen du kysste? - emil :)
43. Gången du spydde? - när jag var lunginflammation för någon vecka sedan
44. Gången du grät? - inte så länge sen
45. Pizzan du åt? - mammas hemmagjorda :)
46. Gången du var i Göteborg? - när jag var liten
47. Gången du var i Stockholm? - hm, i början av mars
48. Gången du var full? - förra helgen
49. Gången du var hög? - alla dagar


ANTINGEN ELLER.
51. Svart eller vitt? - vitt
52. Hund eller katt? - hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - beror helt på mitt humör
54. Tvspel eller datorspel? - tvspel :)
55. Singel eller upptagen? - upptagen
56. Hångla eller en puss? - båda är mysigt :m
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - haha
58. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel? - båda är lika patetiska
60. Har du svart hår eller blondt? - mitt emellan brunt & blondt? vet inte vad jag ska kalla de
61. Har du blåa ögon eller bruna? - blååå
62. Choklad eller lakrits? - beror på :p
63. Göteborg eller Stockholm? -göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger tack
65. Coca cola eller fanta? - cola :)
66. Pizza eller kebab? - ursh, beror helt på de också:p
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - båda såklart
69. Leva eller dö? - leva tack?

ANTAL.
70. Personer du älskar? - familjen, emil (som faktiskt också hör till familjen)
71. Personer du hatar? - finns väl några sådära
72. Pojk-/flickvänner du haft? - det som jag har nu är det enda som spelar någonroll :)
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - inte vet jag? 2 stycken?
74. Glassar du ätit på en dag? - 5 -6 kanske? :D
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - inte riktigt min grej
76. Gånger du haft minnesluckor? - några gånger kanske
77. Gånger du varit hög? - 365 dagar i 17 år snart (y)
78. Personer du saknar just nu? - emiiiiiiil!
79. Gånger ditt hjärta brustit? - donow

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - älsklingpälskling
81. Ska du träffa imorgon? - det visar sig :)
82. Sjöng du senast för? - mig själv tror jag. eller kanske för mamma och emil i bilen?
83. Hade du senast en msn-konversation med? - bark
84. Spelade du tvspel med senast? - emil och jag äger honom varje gång ;)
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - emillllll
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - hahahaha
87. Förtjänar att dö? - fan vet jag?
88. Är söt? - finns många sötisar :)
89. Vill du sova jämte inatt? - emil,emil, emil

VAD:
90. Gör dig glad? - emil & mannet. finns såklart mera saker men ändå :)
91. Gör dig ledsen? - saker som gör en ledsen. som när man längtat efter sin godispåse hela dagen som står hemma i köket. sen kommer man hem och någon har ätit upp den :(
92. Vill du helst göra nu? - ta en snus och cykla till bark :D
93. Önskar du att du slapp göra? - alla läxor och skit.
94. Vill du ha nu? - emil här brevid mig (y)
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - pengar & en ny telefon bland annat
96. Längtar du till? - lovet!
97. Tycker du om dina betyg? - vet faktiskt inte riktigt hur dom ser ut.
98. Ångrar du i ditt liv? - finns väl några saker
99. Är det bästa som hänt dig? - min familj och emil.


måste bara tillägga att moget att det vart 99 frågor. dom kunde väl slänga in en 100:ade?
nu ska jag åka och handla!

puss


tittut

du&jag min ääälskling.
skynda hem från stortstaden nu!


sämst

maten va flottig gånger hundra. men kycklingen under skinnet var god :m va äckligt de låter att säga skinn. men jag kan ändå hålla med jesscia att hud låter äckligare!

har nyss varit i klassrummet humpe och gjort nationellt prov i engelska. de gick inte alls sådär bra och jag vet knappt om jag fatta nått av texten. tycker den va svår fakitkst.. buhuu.
jenny lolsson är nog på väg till arlanda nu, eller så kanske hon är framme redan? hon åker iväg till rhodos en vecka ba sådär -.- och bara för att jag ska bli liiiite mer avundsjuk så uppgraderades dom från sitt gammla hotell som dom bokat för att de va nå konstigt med de, ja då uppgraderas dom till en ÄNNU finare! fett avis ska jag säga. hoppas de regnar eller att hon inte är brun när hon kommer hem (a) nej nu va jag dum. jag hoppas hon och hennes mamma får de bäst och att dom är kanonbruna när dom kommer tillbaka!
en annan får väl sola solarium om de ska hända något...

om typ 20 minuter ska jag ha ett till engelska nationellt och de kommer väl gå bajs de med.
fick nyss mail från våran idrottslärare och dedär idrottsschemat som jag pluggat på igår som jag först fick IG på så fick jag VG nu :m känns bra faktiskt. vart lite gladare :)

börjar se framemot fikat nu med morfar :* är hur sockersugen som helst!

puss


1 december <3<3<3<3<3<3


underbart!

underbart att det är sista dagen på veckan. att vara ledig torsdag OCH fredag gör absolut ingenting alls.
känns så skönt med skolan nu också. högen krymper och krymper och nu har jag bara några få saker kvar. jag vet inte ens själv va de är.

idag efter skolan så kommer min kära morfar och hämtar mig och sedan ska vi fika :m de tycker vi om! sen vet jag väl inte riktigt vad jag ska göra. kanske kikar förbi barken?
nu är de inte långt kvar heller tills jag fyller :) 4 dagar rättare sagt (y)

nu är jag hungrig också. majskyckling och flyftpotatis. ääälskar klyftpotatisen (L)
majskyckling låter inge vidare, men jag har för mig att den skulle vara god. hoppas på de.

nu har vi rast och jag ska nog ner och mata lungorna lite. ajabaja..

puss

äntligen!

jag är äntligen klar med mitt träningsschema, medieföretaget, engelska bokrecensionen och till tidningen! känns så bra! nu kan jag sova gott :m är väldigt trött ska jag säga. väldigt, så jag vet inte hur de kommer gå att gå upp imorn. ni får nog förvänta er en trött och irriterad amanda.
skönt att de är sista skoldagen för veckan imorn. behöver ledighet. tråkigt att emil åker till sin pappa onsdag, torsdag :(  men han kommer hem på fredag igen så jag ska väl klara mig :)
han va föresten duktig idag och travade! ja, jag sa travade! med mannet :) väldigt duktig för att vara första gången :m nästa gång ska jag tvinga på han galopp också :D

nej jag orkar verkligen inte skriva nå mer. ska slänga ur katten från mitt rum sen borsta tänderna och sova!

godnatt

hatar fronter!

här sitter jag och så duktigt skriver hälsodagböcker. sitter och skriver på den sista och har nästan skrivit klart. sen ska jag bara kika vilka som va inloggade och trodde de skulle komma upp i en ruta försig men icke sa nicke. allt jag skrivit på den sista boken försvinner och jag får damp! fyfan va arg jag blev. var så nöjd över att jag snart var klar och så händer dedär. vad är oddsen?? nej nu hatar jag verkligen fronter!
skriver klart imorgon ist för nu orkar jag verkligen inte. jag strejkar!

skulle behöva öppna matteboken men jag orkar inte. de får gå som de gör imorn. är så trött nu så ska nog stänga av datorn och släcka lampan och dejta kudden.
så skönt föresten, imorn slipper vi ta med datorerna eftersom vi bara har prov, de gillar vi! ska bara inte glömma viccis internet kabel. den va viktig!

imorn blir de emil & mannet. ska nog slänga upp honom på ryggen på mannet och få honom att trava lite? ;) skulle vara lite roligt att se :m inom tid så ska jag nog få honom att galoppera också!
har gjort honom till min hjälpreda :m är stolt över honom fakitskt. ibörjan våga han knappt gå in i stallet och nu kratsar han hovar och leder in mannet i boxen :) duktig emil! :) <3

nej sängen vare ja!
önska mig lycka till imorgon. de lär behövas!

puss godnatt

sötnosen då :*

du äger hela mitt hjärta älskling.
alltid jag hjärta du.
jag älskar dig <3


godis, då mår jag bra

jävla väder säger jag bara. hur glad blir man av dehär? inte glad alls! nästan så man vill gå och lägga sig i sängen och inte krypa fram förns solen hälsar på.
denhär dagen har bara varit tråkig. grå och tråkig från början till slut.
höll på och frysa ihjäl när jag väntade på bussen och höll på att frysa ihjäl när jag lämnade den.
de brukar fakitkst vara varmt sådags när jag ska fylla år. happ, de kan man kanske glömma då.

har inte pluggat något än så länge och de förvånar mig inte alls.
var på lite dåligt humör när jag skulle följa med mamma och handla för jag fick inte som jag ville. men för att gottgöra mig någolunda så fick jag godis :m
jag tror godis botar huvudvärk fakitkst. har inte alls ont längre.

har nyss tagit en dusch för att jag frös så mycke. har frysit hela dagen så liiiite jobbigt kanske de varit. ibland tror jag inte att dom vet vad värme är på våran skola.

föresten, ursh vad jag hatar pinsam tystnad. de är grymt jobbigt när man är med om det själv och de är jobbigt att se andra människor som har de. kolla nyss på färjan och två stycken som va på blinddate hade det. jag led fakitkst med dom. hatar de verkligen.

nåväl, nu är jag hungrig så ska gå och äta lite.

pusshej

huvudvärk

ja, den börjar smyga sig på.. inte roligt, inte roligt alls.
dom här jäkla hälsodagböckerna tar livet av mig snart. har skrivit 2 stycken och har 3 kvar. men de kommer kännas så underbart när dom väl är klara.
ska nog snart packa ihop datorn, eller nej om ett tag. sedan traska ut i regnet och vänta på halv 4 bussen. ska bli skönt att åka fakiskt. risken att jag somnar är nog ganska stor. tror nog jag ska hålla mig vaken genom att prata lite i tele (y)

blir nog en pluggdag idag. har ju mattenationella imorn på 2 timmar. INTE ROLIGT! på onsdag har jag engelska nationella som jag missa sist.
blir arosfortet på måndag för vi har nå grejs i skolan och typ brännboll.
tisdan blir de troligtvis ut i skogen för att ta igen den "gröna friluftsdagen". heja amanda, ut och rör på dig!
en riktig sportvecka här. plus att jag ska ut till mannet och så också (k) 

kul uppdatering, väldigt..

pusss 

baby just say yes

jahopp tillbaka i skolan. kuljul kan de ju vara.
fredagen så kom jag hem från skolan och chilla lite med emil, sen fixa vi oss litegranna och drog till sophie på födelsedagsferre. var trevligt faktiskt och inga större problem :) jag va överlycklig för att jag hittat mina nycklar igen så de gjorde min dag :m
drog hem och sov typ och vakna och mådde väldigt bra faktiskt :m gjorde ingenting typ, vi låg och nörda andra avenyn avsnitt. fick typ hela säsong 1 av viktor så nu har jag börjat om helt från början för att fatta vad allt handlar om. jag har inte kollat på andra avenyn alls eftersom jag tycker att deär en B serie,men nu har jag gett den en chans.
kvällen så umgicks med lite människor. de va väl trevligt och så och blev lite dricka där med.
höll på och frysa ihjäl så då drog vi hem och laga käk :m somna som en stock och sov til 2 på söndan.

ut till mannet och ut på äventyr med honom. han va jätte glad och han gjorde mig glad också. när jag kom hem hade jag blåsor över hela händerna och dom gjorde ont! måste köpa nya handskar.
emil missa sitt tåg, eller han tog fel på tid så han blev kvar inatt också.

trött imorse och skoldagen har varit seg.
vi har redan slutat men sitter kvar och ska få dom jäkla hälsodagböckerna gjorda.

orkar inte skriva nå mer.
pussssssssssss


hej


fredag

äntligen sköna fredag. jätte skönt faktiskt med fredag.
igår var jag så trött efter skolan så när jag & emil skulle kolla på film så somna jag på en gång. sov hela filmen ungefär och när jag vakna hade jag blodstopp i armen, ryggen värkte sönder och snusen låg i kinden ungefär (y)
var ut till stallet och motionera mannet litegranna. han va verkligen stel som en pinne och jag märkte verkligenhur lite jag rört på mig de senste veckorna för jag va helt slut typ.
när jag kom hem så plugga jag faktiskt och fick klart en svenska uppgift! credit till mig. och jag börja på en annan och kom en bit :m
laga mat, duscha sen vare sängen.

har matte somvanligt nu och lektionen har gått förvånandsvärt fort. på rasten var jag hanna & jenny till vasaparken och glassa lite.
snart är de lunch och vi får grillad kycklingfilé med rostad potatis och feta ost. mums! har vart hungrig sen jag satt på bussen.

idag blir de fest och de ser jag fram emot :) just nu vill jag bara hem och fixa iordning mig och knäcka första burken (y)

nu ska jag fortsätta räkna. måste lära mig ekvationer och uttryck ordentligt tills tisdag då de är ett till nationellt prov (k)

ha en bra dag :)

puss


you are the one i think about each day. you always be my baby <3


kolllaaaa!

nog för att de är en gammal bild och att ni kan ignorera nyanserna på håret, men kolla hur långt de var!
jag vill haa..


valborg

bättre sent än aldrig? ;)

rasmus och hammar


jag med min lunginflammation. ser ut som en FBI agent (y)


svante var en riktig hejare på att grilla :m


honken


emil, pontus och svante

död

död åt webbdesignen. jag kommer lätt faila så jag orkar inte bry mig.
kul idrott också ute i regnet (k) brännboll kan ju vara en fördel & roligsak om man faktiskt orkar springa eller träffa bollen eller ens fånga den (y)

ska ut till mannet och busa med honom också. om vädret tillåter såblir de nog ut en sväng. då blir han glaa tror jaa.
är taggad inför helgen. tror de kan bli kul :)

mest ovärt inlägg så nu ska jag lyssna med om div taggar och ditten och datten.

puss

frågestund?

alla har väl någon fråga ibland?
om ni vill så är de aktuellt nu :) bara fråga på så kanske frågorna kommer upp i nått kommande inlägg

:)

.




tönt

blev helt plötsligt irriterad. irriterad som fasiken och road på samma gång.
så jävla patetisk. vem tror du att du är? en riktig nolla är vad du är. skaffa dig ett jäkla liv, ett eget liv!
sluta vara någon som du tydligen inte verkar vara. ingen gillar någon som är stor i käften & som sedan inte gör som den sagt. den "styrka" du verkar ha verkar mest bara vara osäkerhet. snylta kan du fan göra på någon annan.

förövrigt så är jag glad för att jag har en sån bra pojkvän.
blir bara mer och mer övertygad om att det är han som jag kommer leva med.
han kommer aldrig göra mig något illa. aldrig svika. tänk, sånna finns det inte gott om i dessa dagar.
jag älskar dig <3

ja och så till dagen då kanske? eller de lilla som gått iaf.
mamma skjutsade mig faktiskt till bussen imorse så de var jag glad över.
nationella gick inte så bra men ändå inte så sämst som jag trodde de skulle gå.
vi fick sluta efteråt så jag hann med halv 11 bussen.
nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på emil.
de är värdelöst när mamma sover. man kan inte göra något alls, bara försöka vara så tyst som möjligt. om man väcker henne och de är förtidigt så blir de liv i luckan och de vill man ju inte.
jobba natt har jag aldrig förstått mig på.

blir en dag med emil idag. älskart! :*
solen lyser också sådär fint som man tycker om. synd att de blåser lite mycke då & då.

kanske ska ta något och äta? men är inte säker på om jag vågar gå ut i köket, jag är säääämst på att smyga. har inte tålamod alls för de.

puss!


and i feel so much better now that your´e gone forever

känner mig så jäkla värdelös idag.
redovisningen gick väl inte sådär klockrent bra kanske och jag har inte gjort ett skit annat. skulle behövt skriva insändare vilket jag inte end börja med. sen har vi ju resten av den stora högen också.

när jag kom till hallsta och ska låsa upp cykeln så har jag tappat hemnyckeln och cykelnyckeln. hur vet jag inte alls eftersom jag la dom i väskan.
fick gå hem och så hade jag lovat mig själv att plugga massamassa matte inför imorn. tror ni jag ens öppnat boken? NEJ! fattar inte vad de är med mig? så otroligt jävla lat!

ska iaf gå och sova snart. vill inte vara stendöd imorn också när klockan ringer.
är så sjukttrött och har varit hela dagen.

en sak som jag faktiskt kan vara positiv om är att det fortfarande är ljust ute :)
eller egentligen är inte de bra heller för de blir så ljust när man ska sova.
men jag tänkte på en sak som jessica sa imorse. hon sa att om hon sover med rullgardinen nerdragen så har hon svårare att komma upp på morgonen eftersom de blir så mörkt i rummet. men när den är öppen så blir de ljusare i rummet på morgonen och de är lättare att gå upp. frågan är bara om jag kan sova utan min? de skulle ju egentligen vara otroligt skönt att kunna komma upp imorgon med ett liiiitet leénde kanske. men jag kom just på att vi har nationella så de sket sig ändå.

skolan är jobbig nu igen. fan! jag som kom ur de stadiet. jag skyllet aaaaalllt på lunginflammationen och skolans system. ja de låter bra. jag skyller på de.

nej sängen var de nu.

godnatt

dööötrött

smått förvirrad jag var imorse. klockan halv 7 var jag helt död så jag tänkte somna om till 7 och de gjorde jag också. även då var jag dödstrött så jag ställde klockan på 20 över och jag vet att jag gjorde de! vakna igen och trodde att klockan va 20 över men när jag kom in i köket så var den ändå 7? hur gick de till? ville bara ligga kvar när jag såg emil där ihoprullad i täckena.såg så skönt och mysigt ut. men nej, upp och hoppa!

solen lyser nu och de gjorde mig lite gladare. är trött på regnet och blåsten.
jag har en redovisning nu som jag ska göra om rökning och varför de inte är bra. passande ämne? jag har inte planerat någonting så de får bli inprovisering i stooora drag.
har fortfarande hur mycke som helst och plugga, men ärligt talat orkar jag inte prata om skolan och alla dessa arbeten.

helgen ser jag framemot. kanske kan de bli en tvådagars? får se vad pengarna tycker om de och humöret.
men fredagen ser jag framemot ändå.
jag kom på igår också. eller emil påminde mig om att jag fyller nästa söndag. herrejisses vad tiden går. jag trodde själv att de va typ 2-3 veckor kvar?

jaja hoppas ni läsare får en bra dag. alla andra också för den delen.
nu ska jag kika på mitt "tal"

godmorgon

stugan

sofie ville ta en pussbild :m
jag hitta en filt ändå så jag inte skulle bli allt för sjuk. smart, jag vet (y)


tillbaka i skolan

jaha då var man tillbaka igen. känns väl sådär. har programhantering och jag har gjort klart en uppgift faktiskt så de känns skönt. nu sitter jag och funderar på vad jag ska skriva till våran tidning. kommer inte på ett dugg, har jätte dåligt fantasi nu för tiden.
slutar efter lunch idag och de känns verkligen skönt med tanke på hur sent vi somna inatt.

helgen har väl varit hyfsat lugn.
fredagen så tog jag de bara lugnt, umgicks med bark och dom. kika på film och prata. lagom start på min första dag ute sen jag varit sjuk.
lördagen umgicks jag med emil och vi tog de bara lugnt på dagen, cykla ner till ica och hyrde 3 filmer :m
träffa rasmus, hammar och pontus så satt på maistro och var lite sociala med dom.
åkte ut till mannet och lät han käka lite mera gräs. han va så söt, överlycklig hela tiden och småsprang mellan grästuvorna.
mot kvällen bestämde vi oss för att åka till rasmus stuga för dom va där och basta och drack lite.
mamma skjutsade och eftersom vi inte visste vart den låg så skulle rasmus vägleda oss genom telefon. de gick typ lika dåligt som att en stum skulle kunna prata i telefon. fatta ingenting och mamma skulle till jobbet¨så vi beslutade oss för att gå och leta.
jag tror vi gick typ 1 mil eller nått utan att hitta. båda va tvär arga och tillslut fick hammar hämta oss med bil och skjutsa dit oss. de roliga var att där vi vänta på honom var de inte alls långt till stugan -.-

var ganska mysigt där borta lite kallt kanske om man inte satt i bastun så de kanske inte var så bra för mig som vart sjuk. kvällen slutade kanske inte sådär jätte lyckat men sånt händer.

igår så låg vi i sängen typ hela dagen. gjorde ingenting, ända gången vi var utanför dörren var när vi skulle till milano och käka pizza. resten av dagen kika vi film, solam duscha och åt.

idag ska jag plugga matte eftersom vi har bajs nationella på onsdag. KAN INGENTING! matte suger och jag är sämst påt. hatar, hatar.

puss


sova kanske?

vet inte vad jag gör vaken nu. borde sova men jag är så jäklans hungrig men orkar inte äta. jobbigt dedär. orken har iaf gått och lagt sig :m
setat vid datorn nu i hundra år. eller nej, jag avr ute och gick en sväng men nu sitter jag här igen.

idag har jag umgåtts med bark, björnen och jesper var med ett tag.
hade turen på min sida att vara ute och gå precis när de börja spöregna!
hade bara typ hundra meter kvar tills milano och då börja de. såg ut som en nerdränkt katt och jag tror inte min förkylning blev så mycke glad av de.
satt på milano i hundra år sen drog vi till bark och chilla lite. jag fick låna kläder eftersom mina va blöta. såg ut som en väldigt liten flicka med alldeles förstora kläder :m
drog till björnen sen och där smocka jag i mig nästan en hel burk med glass. god varen iaf och jag mådde lite illa efteråt.
imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. emil kanske kommer hit, får se.  ska iaf och hälsa på jocke :D första gången sen olyckan. är faktiskt pirrig :p de går nog bra :)

nej ursh va hungrig jag blev nu! de ba suger i magen. sådär så de gör ont. varför ska de va så jobbigt att göra något att äta?

nej nu ska jag ta mitt gnällande någon annanstans

godnatt

skollan

kommer också ihåg vårat skollan när vi var uppe hela natten och när jag & malin sjöng singstar så vi blev alldeles hesa. när min mamma hade glömt mig morgonen därefter så jag fick ta skjuts av leos pappa :D shysst mamma man har..
kommer också ihåg att svensson somnade och nån stoppa en penna i näsan på henne så våran mattelärare blev arg och sa att den inte fick publiceras på internet men dagen därefter var den på allas bdb :D

"välkommen till mcdonalds, var vänlig att beställa"



now i know i messed up bad

jag hittade massa gamla låtar på stationära datorn hos pappa och bland annat state of chock - best i ever had och jag hade glömt bort hur bra den faktiskt var. den tar mig tillbaka till tiden då jag och malin satt i ljushallen eller på nån bänk på lindbo och sjöng. säg någon låt som vi inte satt och sjöng till.
medans jag ändå tänker tillbaka så kom jag också att tänka på hemkunskapen. de är ett kapitel för sig. där finns de massor att berätta. som när vi skulle baka sockerkaka och samtidigt berätta för läraren att vi skulle ha MVG och sockerkakan vart kolsvart. och så fort vi skulle baka eller laga någonting så skulle vi alltid roffa åt oss mer än alla andra samtidigt som läraren inte fick se att vi tog mera. hela våran masktid. jag lovar, folk som aldrig hört oss prata när vi var på de humöret skulle lätt tro att vi var utvecklingsstörda eller nått. jag skrattar bara jag tänker på de.

kommer ihåg en gång också när jag och cindy hade krig med såndär luktagott spray som man har till toan. aprikos var det kommer jag ihåg och vi kuta genom alla korridorer och verkligen kriga oss fram. jag kommer ihåg att alla påpeka att jag lukta som ett helt aprikos träd efteråt.

kommer också ihåg vårat vattenkrig. när alla andra elever hade lektion och de va i princip tomt i skolan.
vi tog flaskor och hinkar från städerskorna och fyllde med vatten sen kriga vi både upp och ner för trappor. genom korridorer och över stolar. de var stora vattenpölar överallt och vi var i princip dyngsura. städerskorna och någon lärare vart smått sura på oss så vi tvinga johan att städa :m stackarn, alltid han ;)

kommer ihåg när vi alltid drev med alla dessa vikarier. måste jag säga något om jag nämner "flygvärdinnan"? haha eller kanske birgit a.k.a börgit? även våran engelskalärare. kommer ihåg när emelies eller om de kanske var malins sko flög ut genom fönstret och halva gruppen skulle springa och hämta den bara för att slippa lite på lektionen.

kommer ihåg alla engelska-svenska lektioner när jag och johanna smitit iväg bara för att slippa. gått några varv i skolan eller bara setat och snackat. hur många gånger vart inte vi upptäckta av freddy? tillslut fick inte jag gå någonstans under hans lektioner och om jag skulle någonstans så fick han följa med.

kommer ihåg cabarén när jag precis kommit hem från spanien. hur "mina tjejer" var upprörda för att de inte kommit på någon dans än och jag kom dit och styrde upp hela skiten.
jag kommer ihåg att det alltid var någon som var sur och att en efter en lämnade gruppen. hur vi från början var 6 stycken men helt plötsligt bara vart 4. hur vi tränade och tränade. hur vi räknade takten om och om igen och hur vi verkligen kämpa för att allt skulle sitta. hur vi gick uy på scenen första showen och bara kötta. hur vi kom ut efter vårat nummer och bara skratta och var glada för att vi klarat de.
hur vi gick och "låna" glass hela tiden och hur vi alltid gick till b-bryggan för att bara koppla av från showen ett tag.
hur vi tog oss fram och tillbaka för att äta i skolan och hur solen alltid brände och vädret var perfekt.
hur alla låg på gräsmattorna och stekte och hur alla killar sprang runt och spela fotboll.
hur vi kom dit varje morgon redo för att köra järnet igen. och hur kul vi tyckte det var trots hur många gånger vi gjort de.
hur vi tönta runt oss i ladan på lunchrasterna. jag minns att jag & malin nästan förstörde hela musiklistan bara för att vi ville ha en låt. hur malin fick panik och jag bara garva.

är det bara jag som tänker på allt detdär någon gång ibland?
jag saknar det så mycket men ändå vill jag ha det som ett fint minne.
även om man kanske inte gilla lindbo sådär oerhört mycket just då så om man tänker efter, eller åtminstonde jag så saknar jag det mycke. är glad att jag hann uppleva så mycket.
min klass kanske inte var den klockrenaste alla gånger, men det är endå den klass som jag trivits bäst med. min grupp därimot var absolut klockren alla gånger. våran lilla A-grupp på ca 10 personer. aldrig en lugn stund och vi tog vara på varje tillfälle.

oj vad jag skulle kunna skriva om just den skolan och vad den innehöll. men jag känner att det kanske får bli en annan gång. känner mig lite smått geek, men vadå, alla får väl tänka tillbaka och uppleva alla händelser i huvudet en gång till?

denhär kvällen har varit soft. nu därimot har jag rätt tråkigt men jag fortsätter att tänka och att lyssna igenom låtlistan. hittar massa gamla låtar som jag faktiskt glömt bort. rätt shyssta grejer faktiskt.

peace

värd


power olympic & amanda thornström


Civilisation

åhå vad de blåser ute, igår också. tycker vädret är skapligt skitzo ihuvudtaget.
ja, de har väl inte hänt så mycket i mitt liv. samma sak dag ut och dag in. de blir lätt så när man är sjuk. nog för att de kanske inte händer så mycke mer annars heller.
emil sov här inatt, vi låg och spela dataspel halva natten :D tror vi blivit riktiga spelnördar.
stackarn som skulle till skolan dagen efter var nog väldigt trött. de var iaf jag som vakna till när han gick upp.
kunde somna om lite halvt till 12 ungefär. drömde samma dröm som jag drömde igår också, eller om de var iförrgår. hur konstig som helst. fattar inte riktigt vad den går ut på. folk som jag aldrig träffar är med och jag vet inte vad.

var ut till mannet igår också. han är väl för göllig den hästen. jag & emil tog ut honom för att han skulle få äta gräs och vänja sig inför sommaren. när han kom ut så såg han ut som världens gladaste. han trippa fram och när han märkte att han skulle få äta så små sprang han fram och verkligen vräkte i sig. de kändes som om jag var ute och gick med en vääldigt stor hund eller nå. emil fick ta över när jag inte orkade mer :m
när vi kom in i stallet igen så såg han fortfarande lika lycklig ut. han kunde inte stå still. han brydde sig knappt om kvällsmaten. en lakrits fick han också och han faktiskt åt den! den kräsna hästen åt den.
ja, de kändes bra att mannet var glad på mig igen. sist jag var ut så dissa han mig :(

tror förövrigt att emil kommer bli en fin fin stallmänniska :m
han kratsade faktiskt ur hovarna på mannet OCH ledde in honom från gården in till boxen på rätt sätt! stolt över honom :m

idag ska jag hem till pappa. var väl någon vecka sen jag såg han. men han är inte ens hemma så träffar han väl inte denhär helgen heller.
ska nog till barken också. de va hundra år sen jag lovar!
ska bli trevligt att komma dit :) ska bli trevligt att kunna gå någonstans än till affären och stallet. ska bli trevligt att se lite civilisation. har ju setat här i lägenheten i flera veckor. phu va tråkigt de lät.

nu ska jag göra något annat. vad vet jag inte ;)

puss!


haha

min mamma är allt lite lost ibland.
hon har knappt sagt något på hela dagen sen rätt som de är så kommer hon in i vardagsrummet

mamma; nej nu skiter jag i dethär
amanda; skiter i vad?
mamma; dethär. jag tänker hitta på nått roligare.
amanda; jaha.. fattade inte riktigt vad hon menade. vad kul för dig?
mamma; ja.
sen går hon ut från rummet, sen hör man henne från hallen
mamma; ja, jag kommer väl hem någongång. hejdå!
amanda; hejdå..

jaha, va trevligt då. kul att hon kan nöja sig iaf medans en annan måste vara inne (y)


yes

ojoj, tror man blir lite kansig i huvet när man blir hemma så mycket. har letat fram massa gammla datorspel och sitter och nördar dom nu he-he. börjar bli krasslig i halsjäveln nu också igen. hostar lite mer och rösten sviker då och då. hade planerat skolan imorn men nu vet jag tusan? blir galen! kommer ligga efter som fan och alla har väl glömt bort mig. buhu. närå de tror jag inte. mitt kompis har gått ut också och de suger ju. ska be mamma fylla på de så snart som möjligt.

igår så sov emil här, alltså inatt. (natten innan också för den delen) så nu när han inte ska göra de så kommer de bli så tomt. nej, sova ensam suger.
vi spelade spel igår föresten :D monopool och sånt. haha vi skulle spela "vem vill bli miljonär" och de gick väl sådär kanske.slutade med att vi hade typ en miljard chanser på oss för att vi ens skulle klara ut spelet :m kanske inte världens smartaste barn direkt :*
sen bada vi i typ hundra år så vi såg ut som russin. hade ljus och grejer och de kändes som om jag skulle kunna ligga kvar där i 100 år.


vi låg också och kolla på filmer från när man var liten. jisses va jag skratta! speciellt en film från när jag var med josses familj till hennes farmor och farfars stuga. vi lekte allt möjligt och båda prata i mun på varandra hela tiden. en annan var från buggen. shit vilket hår jag hade då! :o alldeles blondt och tjockt! oh ja va tjockt de va. nu ser jag ut som cancer igemnfört av de.

ja, tiderna har så verkligen förändrats. man känner knappt igen sig.


jaha, undra vad man ska göra nu då? mamma tjatar om disken så de är väl lika bra att jag tar itu med de innan högen blir ännu större.

hatar att diska, diskvattnet och disktrasan är en stor fobi. äckligt, äckligt.


puss!

bara du och jag. ingenting ska komma emellan jag lovar dig det. älskling det är dig jag vill ha en framtid med. det är bara du som jag ser i mitt huvud och bara dig jag hittar i mina tankar. jag letar inte efter någonting annat. bara du existerar och kommer alltid göra.
vill alltid ha dig att krama och pussa på.vill alltid ha dig att älska, och jag vill alltid känna mig älskad av dig. bara dig. <3



hey


kan man bli frisk snart eller?

ännu en dag hemma. när ska jag orka gå till skolan? missar hur mycke som helst.
de regnar sönder ute och de gör mig inte ett dugg. bara skönt med lite regn medans man ändå bara är inne. känns bättre att sitta inne då än när solen strålar för fulla muggar.

funderar på om jag ska ta och plugga lite matte till nationella? kommer inte ihåg någonting knappt så de lär bli många kapitel för mig. emil skulle också plugga så han får väl hjälpa mig :m
jag fyller år snart också föresten. ser fram emot de fast inte. 17 är en världelös ålder som man lika gärna kan hoppa över. men samtidigt så är det nästan sommar då och de ska ju bli skönt :m

hungrig som tusan är jag också! har vart de sen jag vakna. fick i mig lite yoghurt, mer orkade jag inte stoppa i mig. ska nog gå och kika om de finns nå glass kvar. har precis börjat få tillbaka smaken så nu känns de roligt att äta igen :m

puss

håhå

sitter med hårfärg i huvuden ännu en gång. men denhär gången är de brun färg och inte slingmedel :m ska bli skönt att bli brunett igen. ska hålla mig tillde i framtiden. orkar inte hålla på blondera hela tiden.

helgen har tillbringats i ramnäs med älskling. har tagit de lugnt med kubb och solning :m
hur jag mått har varierat till och från. spydde igårkväll så.
vi hade 5 månader i fredags också :*

valborg blev ju som de blev. inge vidare kul eftersom jag bara kunde vara ute ett tag. hann iaf vara med och grilla och jag var så glad över attjag kände smaken :p

jag har egentligen inte så mycket att skriva. gör samma saker dagarna iända ändå, ska gå och tvätta ur min hårfärg nu så får vi se hur de blir. fläckigt lär de ju bli,men de kan jag leva med.

satsar på skolan på tisdag. känns som om jag inte varit där på hundra år. jätte skönt tycker jag. ligger efter som en tok, inte lika skönt. jaja, vi tar igen de!

pusss

RSS 2.0