sunshine

ett gigantiskt plus till vädret som har kommit. så jävla skönt att kunna ligga vid albertbryggan & sola igen, känns som om de va evigheter sen.

jahapp, lite nya saker har jag att uppdatera sen sist.
 sebastian åkte iväg i måndags, inge roligt :(
igår så blev jag väckt av mamma som babla något om ikea & att jag skulle ut till hästen tidigt. ja, jag vete tusan va hon sa för trött var jag. gick upp alldeles för tidigt & åkte ett kort tag därefter till mannet. det var alldeles för varmt så båda var på dåligt humör. han skulle trotsa med att backa ner i alla diken som fanns -.- jaja, ingen höjdare de iaf.
åke hem & tog en dusch och sisådära sen fixa jag mig, sen bar de av till sura tillsammans med sandra, robin, tommi, jesper & bark :) blev väl inte riktigt som planerat. men hade en rätt trevlig kväll iaf :)

imorse så vakna jag av att min mun var som en öken. halv 7 på morgonen var då detta. trodde jag skulle dö, så för att inte dö gick jag upp & drack vatten. somna om igen tills jag vakna av att jag fixk sms. 3 rättare sagt. bland dom 3 så hade sandra skickat & fråga om vi skulle åka till båtis. jag haka på fast det kanske inte var i bästa laget man mådde, men solen varar inte för alltid så de var bara att ta med sig 20 liter vatten & ett glatt humör. låg och pressa i någon timme tillsammans med sandra, robin, johanna, gabbi, bark, micke, jenny & linda. 
när hungern smög sig på så åkte jag hem & lagade våfflor :) inte direkt en sak som jag är specialist på, men äta gick de :M
sen resten av dagen har jag bara tagit de lungt på balkongen, sen har jag vart hos bark också med lite folk :)

en helt okej dag helt enkelt :)

imorn så är de mannet som gäller igen. denhär gången tänker jag inte åka ut mitt på dagen, då kommer jag döööö.
sen blire kanske båtis om någon har lust. sen kommer sebastian hem, så då hade jag tänkt & umgås med honom :) <3

föresten. de blir göteborg & jag far iväg redan på lördag. har ingen aning om hur länge jag blir borta. ska ju besöka göteborg & halmstad bland annat så jag blir väl borta minst en vecka iaf. lite typiskt & åka iväg när de fina vädret har kommit. men då betyder de att de är ännu bättre väder där nere så jag kommer nog tillbringa min tid rätt mycke nere på beachen :M
kanske kan få tillbaka sin färg som man mist domhär veckorna då de regnat -.-

ao,  ska försöka komma i säng snart, är faktiskt lite trött.
vill inte sova bort domhär dyrbara soldagarna.
och de sägs visst att imorn ska de bli ännu varmare än vad de var idag :)
liike it!

nej, nu ska jag äta något sen blire godnatt :)

amanda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0