move it move it

godis är bra gott de va? bästa nånsin efter en dryg skoldag :m
är jätte trött nu, känns lite som om jag har feber :( dumma!

imorn blire nog en rätt okrävande skoldag. temadag och vi ska bara sitta och lyssna på prat om internet användande och allt vad de nu va. ingen dator alltså! så skönt att slippa släpa på den. jaaatack!

måste bara påpeka att min bdb måste nog ha rekord på norrköpingsbor (k) grattis till mig!

move


världens sötaste pojkvän har jag! <3


Kommentarer
Postat av: adelina

usch du stör mig något enormt! vadå massa norrköpingsbor? alla som kollar på din bdb skrattar fan åt dig. bara så du vet det!

2009-01-22 @ 11:01:53
URL: http://adelinaadelina.blogg.se/
Postat av: amanda

ja de var väl trevligt att dom har något att skratta åt.jag bryr mig inte ett skit. och jag stör mig lika mycke på dig som ens orkar bry dig, om du stör dig så mycke lämna min blogg ifred då kanske? jag har inte bett om dina kommentarer :)

2009-01-22 @ 14:11:52
Postat av: adelina

ja visst är det nice? du är så pinsam, och nej du har inte gjort mig något nej men jag stör mig på dig, sluta skriv massa skit om den och den och få huve, seriöst du skämmer bara ut dig? vad vill du få ut av alla dina jävla "coola" texter? kom till norrköping om du vill oss alla något?

2009-01-22 @ 20:30:48
URL: http://adelinaadelina.blogg.se/
Postat av: amanda

för de första. har jag kanske sagt att jag vill er "alla" något? nej de har jag inte, så skippa skitsnacket nu va? jag skiter fullständigt i om jag skämmer ut mig, de är bara du som är pinsam som ens starta upp dehär. och jag har inte heller påstått att jag vill att halva världen ska läsa mina "coola" texter. de är du som är pinsam som tar åt dig så jävla mycke. fan skaffa dig ett liv och ge fan i mitt? om du nu inte gillar mina "COOOOOOOLAAAAAAAAA" texter så kan du bara knipa käft! fan blir så trött på er alla som har något och säga. fan, sköt erat så sköter jag mitt.

2009-01-22 @ 22:02:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0