paketprassel

första dagen på praktiken idag och jag har ont i både rygg och armar. ska ta och berätta att trappen ner till lagret är en riktig mördartrapp. 500 gånger upp och ner i den och ni behöver aldrig mer träna ben (y) kommer se ut som en elit idrottare efter jag är klar :m
ja, vad har jag då gjort idag då? jo för det mesta har jag gått runt och sett trevlig ut så mungiporna gör förresten också ont nu. närå de gör dom inte, men dom kunde ha gjort?

ska också berätta att MQ har riktigt snitsigt sätt att vira sina paketsnören runt presentaskarna. jag stod i en halvtimme och försökte mig på dedär innan jag lyckades. lär ju kanske lära mig, tycker synd om kunderna annars som får stå där och glo.

jobbar 10-5 så de känns lagom kul att klockan är ungefär halv 7 innan man kommer hem.
ärsh, dedär kommer nog gå bra, känns faktiskt bra att vara där ett tag istället för skolan. är extra glad att jag slipper äckelpäckel matematik i 6 veckor. mindre glad kommer jag vara när jag kommer tillbaka till skolan och inte fattar ett skvatt.

vad mer har jag gjort idag då?
nej, inte ett dugg. eller jo, badat men de kanske inte riktigt räknas? vad vet jag.
ska kika på roast på berns och sedan kommer jag nog slockna ganska fint.

på tal om något helt annat så är jag lite besviken på att lotta inte kan ha träning på onsdag. jag som hade sett framemot de.. buhuuuuuu

på tal om nå helt annat igen så är jag hungrig hela tiden. hela hela tiden. alltid ska de vara nått. äta kan man ju inte göra hela dagarna? hur skulle man då se ut?

tror inte jag har så mycket mer att skriva nu för stunden

pussssss&kraaaaam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0